donderdag 14 november 2019

52 weeks to christmas week 46: er ligt sneeuw.



Goedemorgen lieve blogsters, vandaag weer kerstkaarten-donderdag!!
Nog een paar weekjes en dan is het kerst, we moeten nog flink aan de bak om voldoende kaartjes te krijgen.
Dus dacht ik schaf een stempelset van SU aan, die ik al weken telkens bekijk en zo leuk vind....dacht kan ik wat sneller een aantal kaartjes maken, die diertjes is best een tijdrovend werk!!

Maar nu kwam het, stempelen is iets wat ik eigenlijk bijna nooit doe (alleen teksten), en het is altijd een behoorlijk gepruts, dus leg ik het vaak weer weg.
Dus Merit zei al: "Ma ga JIJ een stempelset kopen, dat kunnen we toch helemaal niet".

Toch papier en de stempelset besteld, vol goede moed, nou dat viel even tegen, alles onder de inkt, vlekken ...of weer ergens GEEN inkt.
Een prachtig exemplaartje hebben en er nog wat bij willen stempelen...ja ja je raad het al......prullenbak!!
Maar we bleven volhouden, en na een tijdje leer je je stempels en je papier kennen..hahaha en zowaar er kwam wat van de band.
Het zijn nog allemaal geen schoonheden, we willen vaak TE precies, en dat wil niet altijd, maar die we gaan laten zien, zijn we best trots op.

Vind die tafereeltjes altijd zo leuk, nu hebben we er zelf ook eentje.

Vandaag ook de uitslag van de challenge en de TOP 3, daarvoor kunnen jullie naar de blog van 52WTC.
En je kunt natuurlijk weer je wekelijkse kerstkaart linken, doe gezellig mee, komt er zeker iemand van het team van 52WTC een kijkje bij je nemen...(en vast nog veel meer bloggers, want wat wordt er leuk en veel gereageerd op donderdag).


Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen met de DT-call. We zijn per volgend jaar op zoek naar twee nieuwe DT- leden bij 52 weeks to Christmas en organiseren we een DT-call. Je kunt in dit apart bericht op het 52WTC blog je kerstkaart linken, met een motivatie waarom je DT-lid wilt worden. Wij gaan na vandaag kijken en turven en komen dan met twee nieuwe DT leden. Volgende week donderdag wordt bekend gemaakt wie het geworden zijn. Dus houd je van kerstkaartjes maken en lijkt het je leuk om in het leukste team van Nederland (én België) plaats te nemen, laat jouw mooie kerstcreatie(s) zien. Heb je vragen over DT lid zijn ? Neem gerust contact op met Ingrid, zij kan je er alles over v

Fijne dag liefs Annemarie en Merit.

Christmas at sweet Stampin - Christmas Tree

43 opmerkingen:

Je@net zei

Ja, dat stempelen valt niet altijd mee, maar wat een leuke kaart is het uiteindelijk geworden. Mocht je meer vaker gaan stempelen dan is een stempelhulp wellicht de oplossing. Dan kun je gewoon een paar keer stempelen zonder dat papier of stempel gaat verschuiven!

Suzan zei

Prachtig kerstkaartje! Mooie kleuren hebben jullie gebruikt!
Groetjes Suzan

Stampin with Liz Design zei

Jullie kaart is super leuk geworden! Stempelen gaat lukken hoor! Gewoon oefenen of een stempelhulp (bijv de Misti) gebruiken! Ik vind hem geslaagd! De aanhouder wint, haha, groetjes Linda

Rosina zei

Het is een heel mooi kerstkaartje geworden hoor....want oefening baart kunst en zoals de vorige dames zeggen met een stempelhulp kan het bijna niet fout gaan.. het is een prachtige kleurencombinatie ook...

groetjes Rosina
DT 52 WTC

Creaellenknutselsite zei

ik vind hem helemaal geweldig geworden met de leuke details erop.
mooie kleuren combinatie en oefening baart kunst en dat gaat volgens mij helemaal goed komen bij jullie
groetjes ellen

Anita van Deur zei

Prachtig kaartje in het mint groen mooi gestempeld en met leuke details.

Groetjes, Anita

Caroline Cards zei

Jullie geweldig leuke stempelkaart is heel goed gelukt!
groetjes, Caroline

Danielle zei

Oeh die set staat nog op mijn verlanglijstje want hij is zo leuk!! Jullie kaartje ook, inderdaad een leuk tafereeltje. Als je vaker gaat stempelen is een stempelhulp echt onmisbaar (voor mij tenminste).... heb mijn misti al jaren en hij heeft me al heel wat papier, inkt en frustratie bespaard ;-)

Elle-Jeanne zei

Mooi geworden , je eerste stempel kaart.
Eens iets anders als we gewend zijn van jullie.
Groetjes Elle-jeanne

femke zei

Heey Annemarie en Merit,

ondanks dat het niet makkelijk ging is dit toch een hele mooie kaart geworden. Prachtige kleurencombo ook. Succes met verder oefenen en het helpt meestal als je de stempel eerst ff over je huid wrijft zodat die wat doffer word, dan neemt die beter de inkt op.

groetjes Femke

Epie zei

Wat een leukerd van een kerstkaart , geweldig jullie...spannende
stempelverhaaltjes , alvast oefenen voor zwarte roetveegpieten ?
DAt willen we zien …. liefs van Epie DT52WTC

Margreet zei

Alle inspanningen hebben een prachtig resultaat opgeleverd! Zo zie je maar, de aanhouder wint.
xxx Margreet

karin zei

Ik vind de kleurstelling prachtig en je hebt een mooie kaart gemaakt met dit stempelsetje.
groetjes,
Karin

Eri zei

Jullie hebben een prachtige kaart gemaakt, ondanks dat het niet helemaal ging zoals gedacht. Met al die tips van hier boven zal het steeds beter gaan! Prachtige kleurencombinatie.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oefening baart kunst, ikzelf zit altijd te prullen met die diertjes terwijl die van jullie altijd uit het niets lijken te ontstaan hihi. Mooie kleuren heb je gekozen en ik vind het een hele leuke gezellige kaart geworden. Zéker vaker doen.
Lieve groetjes Miranda

Enny zei

Wauw, ik vind het toch een supermooie kaart hoor, prachtige kleuren ook. Bij mij is het net omgekeerd, ik zit vaak te "knoeien" met papiertjes en malletjes... :) Groetjes, Enny

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart is dit geworden. Als je buiten je comfortzone gaat.... Valt dat inderdaad niet altijd mee. En stempelen lijkt heel gemakkelijk... Maar het is best een klus om alles leuk op de kaart te krijgen. o zitten wij vaak te prutsen als we een stempel in willen kleuren... Dat gaat ook niet in een keer goed. Maar zoals met veel dingen oefening baart kunt... Dus dit gaat jullie ook lekken dit is al een supergoed begin. Lekker doorgaan. De kaart van hieronder is geweldig! leuk de tekst erbij..roeten trijntje .

Femminde zei

Ja ik heb dat soms ook met stempelen . En vooral als er stanzen bij zitten. Maar ondertussen ben ik er achter dat je vaak het beste eerst kan stempelen en dan stanzen. En een stempelhulp helpt wel (met magneetjes vind ik zelf het fijnst)
Jullie andere dierenkaartjes van de afgelopen posten waren ook weer super leuk!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Scraptastisch zei

Hou vol lady's want het resultaat is heel gaaf! Stempelen vond ik ook altijd een ding, veel mislukt, maar sinds ik de Nellie Sn. stempelhulp heb is geen berg te hoog, hihi Ja de diertjes lijken simpel nou echt niet ik bewonder jullie hoeveel er gemaakt worden. Fijne dag verder,
xx Gerie

Ans Gilbert zei

Ook ik vind stempelen een hele klus, het is jullie prima gelukt, mooi tafereeltje is het geworden ook de kleuren zijn top,
Ansx

Irene zei

De aanhouders hebben gewonnen want het is een onwijs leuke kaart geworden! Ik kleur liever in dan dat ik stempel maar ook ik heb zo'n platform en dat scheelt een jas...julllie diertjes, dat is voor mij weer een megaklus..wat moet waar en hoe dus altijd googelen!
XxIrene

GerJanne zei

Gewoon doorgaan met stempelen en blijven oefenen. Ik vind het ook lastig, maar geeft het ook niet op. Het effect is zo gaaf. En deze stempelset heb ik mogen lenen van Ingrid. Ik twijfel of ik hem bestel, want ik heb zoveel, maar hij is wel superleuk! En dat is jullie kaart ook!

Laurespage zei

Een super, super mooie kaart en fijne kleuren ! Jullie hebben er weer werk van gemaakt.
Groetjes, laurette

Annerieke zei

Mooie kaart met het leuke tafereeltje, goed gelukt! Niet te streng voor jezelf zijn hoor ;-).

Caroline zei

Al met al toch heel leuk geworden hoor en lekker blijven oefenen!
Groetjes Caroline

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Jullie hebben het goed gedaan, mooi gestempeld, en het is gewoon een kwestie van oefenen en volhouden, en bij de volgende kaart wordt het weer makkelijker. Niet opgeven, het resultaat is te leuk. Groetjes, Ingrid.

Jantine zei

Hahaha, viel dat even tegen. Stempelen is niet per se minder werk dan een andere techniek... maar soms wel, het ligt ook aan je stempels.
Deze kaart is heel leuk,mooie kleurtjes. En het laat zien: oefening baart kunst.
Maar een stempelhulp is voor dit soort stempels eigenlijk onontbeerlijk.
Groetjes,
Jantine

marian zei

Ja een nieuwe techniek moet altijd wennen en oefening baart kunst. Het is jullie toch gelukt hoor, ik vind het een prachtige kaart geworden.
Groetjes van marian.

Rina zei

De volhouder wint. Het is je goed gelukt om op deze manier een mooie kaart te maken. Ik ben benieuwd naar de kaarten die gaan volgen.
Groetjes Rina

Monique zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt met deze stempelset.
Nog maar even gas erop dus!
Lieve groetjes, Monique

!neke zei

Het is jullie toch maar mooi gelukt om een gave kaart te maken !

Nicolette zei

Mooie stempelset. En heel mooi gemaakt. Leuke kaart.
Groetjes Nicolette

Margo zei

Hier mag je heel trots op zijn hoor ! Superleuke kaart !
Groetjes
Margo

Heather zei

Oh gosh, what a super cute winter scene! I love the color combo - so fresh and pretty! Thanks so much for playing at TSOT!

Colien zei

Gaaf kaartje, hoor! Knap stempelwerk hebben jullie geleverd in mooie kleuren. Ik ga binnenkort een workshop volgen BijMargriet en volgens mij hoort daar oa deze stempelset bij...
Grtz Colien

Gina zei

Haha ! Wat zou nu het snelst gaan ? Diertjes in elkaar knutselen of stempelen? Alleszins, het resultaat mag er wezen ! Leuk tafereeltje ! Groetjes, Gina

Nancy Soetaert zei


Wat later dan anders, maar schoonpa is in het ziekenhuis, het is dus (nog) wat drukker dan gewoonlijk..
jullie stempelkaart is fantastisch mooi geworden. Ik kan alleen maar beamen wat velen hier zeggen: als je vaak wil stempelen, dan is een stempelhulp een must. Het hoeft daarom niet de misti te zijn, maar eentje met magneetjes is superhandig!
Groetjes en fijn weekend
Nancy DT52WTC

Wendy Nicola Jackson zei

So lovely! Thanks for sharing with us at Christmas at Sweet Stampin'. Love what you've done with this cute scene. Hugs, Wends xoxo Sweet Stampin' DT

Donna Scholz zei

Annemarie, what a super cute interpretation of our Try Stampin' on Tuesday sketch challenge!!! Love the colors and the way your repeated your stamped image colors with the background papers! Thank you so much for sharing your creativity with us this week!!! -Donna

Marjolein zei

Ah, wat leuk dat jullie zo delen hoe jullie aan het stempelen zijn. Heel herkenbaar voor mij, zo gaat het hier ook als ik iets nieuws probeer. Deze kaart is superleuk geworden. Bedankt voor het meedoen met TSOT! Groeten Marjolein

Freubelmina zei

Nou het is zeker een knappe kaart geworden hoor.
Lieve groetjes xx

Sarah zei

Knappe kaart! Ik vind stempelen ook heel leuk en zeker met een stempelhulp. Je moet alleen het niet te perfect ' willen ' doen, dan ontspan je en dan gaat het al veel beter. Je mag zien dan het een stempel is en dat het handwerk is! Niet opgeven en veel doen! En met twee is het eens zo gezellig! X

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een geweldige tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd bid voor een lang leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com