zondag 6 februari 2022

Hoera een tweeling!!


Goedemorgen lieve blogsters, ja ook op zondag komen er kaartjes op de blog....de tweeling in de straat is geboren, en ja vooruit maken dat lukt natuurlijk niet want je weet niet wat het gaat worden (in ieder geval wij waren niet ingelicht. hahaha...)
En ja jullie zien het een dametje en een kereltje zo leuk...
Maar moeilijk kaartjes maken,  de buurvrouw wilde graag een kaartje en nog iemand en zelf wilde ik er eentje...dus er moesten drie verschillende gemaakt worden. 
Ben echt de hele donderdag bezig geweest, en voor mezelf wist ik echt niets te verzinnen....dus heb iets van Pinterest echt helemaal na gemaakt, die heb ik maar niet op de foto gezet want ja namaken is natuurlijk geen kunst aan...(maar was wel even een keertje handig).
Ze wilden beide echt blauw en roze.... dus twee ijsbeertjes in de luier gehesen en allebei een ballon gegeven (het papier komt uit een geweldig leuk blok van de action!!).


En de andere kaart daar mochten de schaapjes op (de buurvrouw neemt bijna altijd schaapjes)..
Ze in een kader gezet (soort foto er van gemaakt) en wat lekker gras onder hun voetjes.
Klein beetje roze en blauw erbij gedaan, ben altijd bang dat het potsierlijk wordt met blauw en roze, maar ja het kon niet anders natuurlijk.

Allemaal een fijne zondag toegewenst, veel liefs Anenmarie en Merit.



17 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Ze zijn schattig beide versies, ze zien er zo aaibaar uit de schaapjes met hun vacht. Gisteren ook gemaakt voor de challenge van MD. Fijne zondag liefs xx

CreaStories zei

Zeker lastig om dan drie verschillende kaartjes te moeten maken. Ik vind deze super leuk geworden! Leuk idee om de beren een luier te geven! Fijne zondag! Groetjes, Natascha

Daphne zei

Ze zijn beide schattig.
Wat leuk, een jongen en een meisje!!
Inderdaad wel lastig om kaartjes te maken, omdat je beide kleuren wil gebruiken, maar ik vind ze niet TE zoetsappig hoor.
Juist de kleine details, zo leuk.
Ben toch wel benieuwt naar het kaartje wat je namens jullie zelf hebt gemaakt, hihi

Freubelmina zei

Nou deze zijn supersupersuper-schattig geworden,ben nu ook erg benieuwd naar je 3e kaartje hoor.
Fijne zondag xx

Creaellenknutselsite zei

oooh kijk nou toch wat een schattige kaartjes zo leuk in de roze en blauwe kleurtjes en details, ben toch wel benieuwd naar het 3e kaartje je kan hem toch wel plaatsen met de bronvermelding erbij doe ik ook wel eens
groetjes ellen

Elly zei

Prachtige kaarten hebben jullie gemaakt, en oef lijkt me ook moeilijk hoor om voor dezelfde baby's totaal andere kaarten te maken, maar goed gelukt
Groetjes Elly

Trijntje zei

Het zijn twee hele mooie kaarten geworden. Zeker lastig om voor de geboorte van een tweeling een kaart te maken. Het is jullie goed gelukt. Soms heb je even geen inspiratie dan kun je iets liften... Dan krijg je vaak zelf ook ideetjes... . Groeten Trijntje

Irene zei

Lang leve internet voor de broodnodige inspiratieloze momentjes want dit zijn twee kaartjes om van te smelten en dát zal in het écht bij het zien van de tweeling wel net zo zijn 👶👶😍😍.
Fijne zondag XxIrene

Rina zei

Deze baby kaartjes zijn fantastisch geworden, ik hou er van. Mij lukt het niet om ze zo te maken.
Ben eigenlijk wel benieuwd naar het kaartje wat je namens jullie hebt gestuurd.
Groetjes Rina

Marja zei

Twee hele schattige babykaartjes!
Groetjes Marja.

Angélique zei

Superleuk allebei! Ik vind het vleugje roze en blauw heel mooi, het moet inderdaad geen overdaad zijn, al ligt dat natuurlijk ook aan de ontvangers. Ik vind best dat je de derde kaart er ook bij had kunnen plaatsen, je hebt het toch zelf gemaakt?

Eri zei

Ze zijn allebei superschattig! En die derde mocht je ook best laten zien, al snap ik het wel, maar de inspiratieboog kan niet altijd gespannen zijn.
Groetjes, Eri

Laurespage zei

Super deze twee kaartjes, zo schattig.
Groetjes, laurette

bolletjelucky.blogspot.com zei

Geweldig wat heb je leuke babykaarten voor een tweeling gemaakt Annemarie. Allebei heel mooi opgebouwd en zo leuk die luiers bij die beertjes hihi.
Lieve groetjes Miranda

tine zei

hallo, niettegenstaande, je inspiratie hebt gezocht via pinterest, en er een ganse dag bent aan bezig geweest, vind ik ze beide helemaal geslaagd!!! dus je mag trots zijn op je zelf, zij zijn zo schattig!!!
groetjes
Tine

Gina zei

Wat een schattige kaarten ! Vooral die met de babybeertjes ! Zo grappig met het toespeldje in hun pamper ! Groetjes, Gina

Nicolette zei

Ze zijn echt zo leuk.
Groetjes Nicolette