vrijdag 29 oktober 2021

Marjolein jarig


Goedemorgen lieve blogsters, gisteren 28 oktober  was Marjolein jarig, we hopen dat het kaart is aangekomen, en normaal kan ik wel eens te laat zijn met het sturen van een kaart.
Maar wat gebeurde er deze keer (was me van geen kwaad bewust, dacht nu ben ik net op tijd)...kreeg ik mail van Marjolein dat zijn onze kaart had ontvangen...een MAAND te vroeg.
28 september zat hij al in de bus, tjonge jonge dat had ik weer was in ieder geval niet te laat, maar zo vroeg is ook wel wat.
Dus besloot nog een kaartje te maken (leuk toch al die herfstkaartjes) en nu wel optijd voor haar verjaardag.
De eekhoorn mocht naar de brievenbus met de post voor Marjolein, het mooie herfstpapier van MD gebruikt, de brievenbus mocht ik van Merit uitdraaien, wat herfstblaadjes erbij die al van de boom zijn gewapperd, en een schattig mandje met zonnehoedjes.. Ze stonden hier tot voor kort er ook nog prachtig bij in de tuin, maar nu is het maar een hoopje ellende, laat ze wel altijd staan, die mooie stekelbollen kan zo prachtig de rijp of sneeuw (Ja leuk) op liggen...

De foto is van prutkwaliteit, het lijkt wel of hij is genomen in een rokerig cafe, was geen goed licht maar hij moest echt op de post...jammer

Allemaal een fijne dag en weekend, wij gaan het weekend met zijn zessen rondom de pizzahut zitten, zo gezellig, met lekkere verse groentes en zelf gekneed  pizzadeeg, verheug me er al op.
En daarna lekker een uurtje langer slapen, voor ons allemaal.

Liefs Annemarie en Merit.

 

15 opmerkingen:

GerJanne zei

Hihihi.... wat een mop! Ik heb ook wel eens en kaart een maand te vroeg gekregen, zo grappig is dat. Maar deze is heel leuk. Zeker leuk om dan nog een kaart te krijgen op de dag zelf. EN zeker met de brievenbus en de eekhoorn.

Marjolein zei

Wat een verrassing om twee kaartjes van jullie te krijgen, zo lief! Ze staan naast elkaar te pronken in de boekenkast. Ik heb van de eerste al lekker lang kunnen genieten 🙂. Groetjes Marjolein

Anita van Deur zei

Grappig te vroeg, deze is ook ontzettend leuk met de eeknhoorn, fijn weekend, liefs xx

Elly zei

Erg leuk deze kaart, hahaha dan dubbel genieten, kaartje krijgen is altijd leuk.
Groetjes Elly

Angélique zei

Wat een bofferd is die Marjolein, krijgt ze 2 verjaardagskaarten! Ze is in ieder geval niet vergeten. Deze kaart is geweldig: herfstkleuren, blaadjes en een eekhoorn, perfecte ingrediënten voor een herfstkaart.

Je@net zei

Wat een leuke kaart is dit!
Klinkt goed, fijn weekend gewenst!

Irene zei

Joh je was zo druk met de bruiloft dus kan gebeuren en nu heeft Marjolein 2 toffe kaarten om van te genieten dus die vindt het vast niet erg!
XxIrene

Creaellenknutselsite zei

wat en mooi kaartje zo leuk met de frisse herfstkleuren en leuke tafereeltje erop
wens jullie een fijn weekend met z'n allen rond de pizzahut
groetjes ellen

Margreet zei

Beter te vroeg dan te laat, toch? Maar wel lief om er nog eentje te sturen en nog wel zo'n beauty!
Veel plezier rondom de pizzahut.
xxx Margreet

Eri zei

Haha, dat was zeker op tijd! Lief dat je Marjolein nog eens verrast met deze leukerd! Echte post blijft tenslotte altijd nog leuker!
Groetjes, Eri

Caroline zei

Haha nou ja, dan kan Marjolein nog langer van jullie kaartjes genieten.
Groetjes Caroline

Hobby Hoogland zei

Een leuke herfst kaart voor Marjolein ,ze zal er wel heel blij mee zijn ,vooral twee kaarten van de zelfde afzender , wie heeft dat.
fijn Weekend.
groetjes Marjan.

Trijntje zei

Het is een hele mooi herfstige verjaardagskaart. Leuk sfeertje op de kaart. Groeten Trijntje

Angelique zei

Dat was in elk geval mooi op tijd. Hele leuke kaart met de eekhoorn in herfstsferen. Hele mooie kerstkaart, zo leuk met de mok en het gingerbread-mannetje.
lieve groetjes Angelique

femke zei

Heey Annemarie en Merit,

Jullie waren in ieder geval voor beiden kaarten op tijd. Ikzelf heb ook wel eens een kaart te vroeg gehad al had ik die toen netjes dichtgelaten voor mijn verjaardag en die persoon had daarna nog een kaartje gemaakt en verstuurd die ik wel meteen mocht openen. Heel lief kaartje is dit trouwens geworden met de eekhoorn die een brief post. Heerlijk in die herfstkleurtjes.

Groetjes Femke