woensdag 29 maart 2023

Margreet jarig....Gefeliciteerd met je verjaardag.


 Goedemorgen lieve blogsters, gisteren was Margreet jarig van harte gefeliciteerd we hopen dat je een fijne dag hebt gehad
De mol die kwam even van onder de grond koekeloeren om Margreet te feliciteren...., hij heeft vast gelijk wat bloemetjes geplukt om mee te nemen als hij op visite gaat.
Weer het (vinden wij dan) prachtige papier gebruikt van de A.
Het komt denk ik door het natte weer grijs veel wind de laatste tijd dat we nog niet helemaal in de voorjaarskleurtjes zitten.....
Trekt nog niet om een kaart te maken met fris groen roze en geel...(vinden we toch vaak moeilijker papier , ja je grijpt snel waar je wat mee kan).

Geen knutseldag deze week..jammer .Merit had gisteren iets voor haar werk .. ik de tandarts...en vandaag een begrafenis dus we konden niet veel schuiven, dus maar weekje overslaan.  

Allemaal een fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.

10 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Enige kaart hebben jullie gemaakt, hij is zo schattig de mol en prachtig papier :) Fijne dag.

Elly zei

Wat een leukerd deze kaart, en wow wat een kaarten heb je mogen ontvangen zag ik hier beneden. Superleuk.
Groetjes elly

Irene zei

Enig met het molletje en heb dit papier helaas niét gezien. Schitterende kleuren waar ik net zo van hou als van groen (dus ben géén lente/zomermens wat kleurtjes betreft maar verder ben ik dit weer wel goed zat hoor).
Sterkte vandaag, wij hobbelen weer eens richting ziekenhuis...
XxIrene

Margreet zei

Het molletje heeft zijn bloemen netjes gebracht en staat nu te shinen tussen al de andere kaarten.
Jammer dat je vandaag niet samen kunt knutselen, maar naar een begrafenis moet. Sterkte.
xxx Margreet

Diny zei

Prachtig kaartje voor Margreet.....heel leuk gedaan met het molletje!
Groetjes Diny

Trijntje zei

Wat een mooie kaart hebben jullie voor Margreet gemaakt. Jammer dat jullie geen knutseldag kunnen hebben deze week. Wij zijn juist wel met de vrolijke kleuren bezig…. Veel sterkte vandaag. Groeten Trijntje

Femminde zei

Wow !! Wat is deze mol super geworden. Ik ben ook weg van die mooie kleuren. En jammer dat je deze week niet aan de knutsel kan. Hopelijk volgende week weer. Het is wel heel gezellig.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het leuke molletje leuke sketch heb je gebruikt en leuk dp het is een leuk tafereeltje geworden
groetjes ellen

Sarah zei

Inderdaad heel mooi papier. Heel leuk met het molletje. 😉

GerJanne zei

Ja, je schreef het al, geen lente op jullie blog. Echt winterse kleuren....nou ja, ik heb eergisteravond snert gemaakt, lekker van gesmuld gisteren en morgen weer. Je kaart is erg leuk voor Margreet. Die mol is en blijft geweldig!