maandag 31 december 2018

Oud en Nieuw


Goedemorgen lieve blogsters op deze laatste dag van het jaar...vanmorgen even bij de schoonouders aan de sop en om een bakkie, daarna om de bestelde oliebollen bij de dorpskerk...(die zijn ieder jaar weer om te smullen).
We gaan 2018 uit met de schattige muisjes...ons meest gebruikte diertje van het afgelopen jaar denk ik.
Het leuke papier gebruikt van Studio Light, daar het leuke velletje met huisjes in het donker gebruikt zodat het lijkt of ze buiten staan met het inluiden van het nieuwe jaar!!
Mevr. muis heeft haar mooie jurk aan maar die kleine is volgens mij uit bed geplukt , die loopt in zijn pyjama lijkt het wel.
Maar ze hebben het gezellig en steken wat vuurwerk af.
We willen jullie ook een heel fijn 2019 toewensen, met veel geluk en gezondheid, en heel veel creativiteit!!
Wat hebben we het afgelopen jaar weer genoten van die leuke blogcontacten, bedankt allemaal.

Met Merit wil het nog niet zo, de longontsteking lijkt wel wat op te knappen maar ze is helemaal buiten adem...dus vandaag weer een dokters bezoek, was ook de afspraak als het niet beter ging.

Hieronder laten we de gemaakte kerstkaartjes van 2018 zien, het zijn ze niet allemaal de laatst gemaakte staan er niet meer op...het zijn er 102, volgens mij staan er een stuk of 8 niet op want ik heb er 110 verstuurd (zelfgemaakte, en daarnaast nog wat gekochte).
Jullie allemaal bedankt voor de prachtige kerstkaartjes ik weet niet meer wie ik nu wel en niet bedankt heb, had een lijstje maar de laatste dagen na de kerst is er nergens meer van gekomen.



Alle kaartjes uitgestald , het leuke is dan om voor iedereen een beetje passende  kaart uit te zoeken...
We gaan dit jaar weer vrolijk verder en maken iedere week weer een kerstkaart voor 52WTC...hebben we er in ieder geval weer 52 aan het eind van het jaar....

Lieve groetjes veel plezier vanavond , maar ook oppassen.
Annemarie en Merit.

17 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie afsluiter van dit jaar met de schattige muisjes, ook het overzicht met alle kaarten is leuk om terug te zien.
ik wens Merit beterschap ik hoop dat ze snel opknapt.
Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2019.
Dank je wel ook voor al jullie leuke/ lieve berichtjes
groetjes ellen

Danielle zei

Wauw wat een berg mooie kaartjes!! Maar.... ik zie de mijne er volgens mij niet tussen :-( Oei ik hoop niet dat ie kwijt is geraakt..... Jullie laatste kaartje van het jaar is weer leuk en super feestelijk met die glinsterende sterretjes. Beterschap voor Merit, rustig aan want zo’n longontsteking is niet niks. En toch een fijne jaarwisseling voor jullie!

Je@net zei

Wat een super mooie kaart om het jaar mee af te sluiten.
Ook leuk om alle kerstkaarten die jullie dit jaar gemaakt hebben zo bij elkaar te zien.
Een fijne jaarwisseling gewenst en voor Merit veel beterschap!

Eri zei

Prachtige kaart, net zoals alle uitgestalde kaarten! Veel beterschap Merit, laat je maar goed verwennen! Fijne jaarwisseling!
Groetjes, Eri

Irene zei

Oh hemel is Merit wéér in de lappenmand, heel veel beterschap en hopelijk wat dagen vrij om goed op te knappen!
Onwijs zó veel kaarten als jullie hebben gemaakt -gaat dubbel hard met zijn tweetjes natuurlijk - en allemaal een genot om naar te kijken laat staan te mogen ontvangen! De afsluiter is ook weer super leuk!
Fijne en veilige jaarwisseling en alle goeds voor 2019!

Liefs xxIrene

martina's kaartjes zei

wauw, wat een reeks ! als je ze zo allemaal bij elkaar ziet... heb ik nog nooit gedaan van mijn hele collectie, want die wordt telkens al vanaf november geplunderd door mijn collega's... =) Ik maak er gemiddeld een 200 zelfgemaakte kaartjes, en dan ontdek ik, dat ik er weer geen enkel meer over heb, dus moet de productie nog even verhoogd worden rond 23 december... =)
Het zijn in ieder geval, 1 voor 1 plaatjes van kaartjes geworden ! mooi mooi mooi !
Nog veel beterschap !
Ik dank je voor de vele bezoekjes en reacties op mijn blog het hele jaar door !
ik wens je een heel erg fijn, gezellig, positief en creatief 2019.
veel liefs, Martina
x

Scraptastisch zei

Een spetterende afsluiter Annemarie, heel gaaf is de muizen kaart en gaan knallend het oude jaar uit!!! Wat spijtig dat Merit zich juist nu zo ziek voelt...het is wat het is, maar verre van leuk maar er wordt vast goed voor haar gezorgd door jou! Ik wil jullie bedanken voor dealtijd gezellige reacties op mijn blog en ben ook veel bij jullie geweest, altijd genieten en moois te zien! Heel gezellig het jaar overzicht en wat zijn het er veel!!! Ik wens jullie weer een mooi blogjaar en alle goeds voor 2019!
xx Gerie

Larissa zei

Ach wat een leuk kaartje met de feestmuizen. Dat papier is zo leuk he.
& Merit, ik hoop dat je je snel beter voelt. Dit is niet hoe je je vakantie bedacht had.
Fijne jaarwisseling alvast.

GerJanne zei

Ah, dat is ook een leuk idee zeg! Dat ga ik onthouden om alles op 1 of twee foto's te zetten van kerst. Die door het jaar heen kan natuurlijk niet, omdat je die verstuurt. Maar jullie hebben echt heel veel kerstkaarten gemakt en de een nog leuker dan de andere.
Jammer van Merit. Je hoort het wel vaker nu, longontsteking. Volgens mij ook omdat mensen er langer mee doorlopen.... hopelijk kan ze genieten van de jaarwisseling. Voor jullie en je gezin een prachtig mooi 2019! En we blijven genieten van elkaar creaties! Leuk!

Yvonne zei

Wat een super kaart weer, mama muis is wel heel feestelijk aangekleed. En ach, laat de kleine maar lekker in zijn pyjama lopen. Hij ziet er heel lief uit zo.
Wat een prachtige collectie kaarten hebben jullie gemaakt. Een heel leuk idee om ze zo op de foto te zetten. Die ga ik onthouden.
Ik wens jullie een hele gezellige jaarwisseling en voor Merit heel veel beterschap, hopelijk knap je snel op.
Op naar weer een mooi creatief jaar.

Liefs,
Yvonne.

Henriët zei

Wauw!! Wat een prachtige kerstkaarten hebben jullie gemaakt. Leuk idee om ze zo samen op de foto te zetten.
Ook deze kaart met de muisjes is ook weer zo lief!
Beterschap voor Merit!
Fijne jaarwisseling!
Groetjes van Henriët

Judith zei

Heel mooi kaartje en super gaaf de collage met alles op een rij...we maken er met zijn alle wat op jaarbasis!
Fijne jaarwisseling en een creatief 2019...
Groetjes van Judith

Colien zei

Wat een leuk, feestelijk muizenkaartje!
Voor jullie allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar en Merit: beterschap!
grtz Colien

Gina zei

Prachtige afsluiter en heel leuk om alle kaartjes zo samen op foto te zetten! Stuk voor stuk mooi ! Beterschap aan Merit en ook langs deze weg een heel fijn, GEZOND :), creatief en vreugdevol 2019 ! Groetjes, Gina

Nicolette zei

Super leuke kaart voor oud en nieuw. Ik lees dat Merit ziek is, dat had ik even gemist, hier ook enigszins hectisch. Van harte beterschap.
Groetjes Nicolette

Sandra zei

Leuke kaart om mee af te sluiten .
Ik wens jullie ook de allerbeste wensen en een creatief 2019 !
Wat leuk om al de kaartjes zo bij elkaar te zien .

Groetjes Sandra.

Trijntje zei

Wat een leuke kaartje voor oud en nieuw. Leuk om de kaartjes zo uit te stallen. Heel wat gemaakt en verstuurd. heel leuk. groeten trijntje