donderdag 16 februari 2023

52Weeks To Christmas week 7. Christmas.


 Goedemorgen lieve blogsters, weer tijd voor een kerstkaart want het is weer donderdag.
Vandaag een tafereeltje lekker warm en knus, van de leuke openhaard, Die kreeg ik van Sinterklaas met een heel leuk gedicht en een grote fles "Coebergh bessenjenever" ( nee dames voor door de stoofpeertjes en af en toe in het weekend als het koud is wel een lekker borreltje).
De leuke kerstsokken zaten er ook bij ..
Het vuurtje brand lekker er ligt nog wat voorraad haardhout in het mandje, en ja het is bijna kerst dus overal kadootjes.

(Nu ben ik het kleine stukje lint (wij noemen het pieletje) om op het kadootje te plakken kwijt geraakt....alles uitgepakt nadat ik deze kaart had gemaakt maar nergens meer te bekennen.
Heel de oud papier container geleegd maar vind dit maar eens, misschien wel in de stofzuigerzak...
geen idee.
Wel heel jammer, nu draai ik er maar wat uit( van Merit) in goud en zilver papier die kunnen wel vaak op een kadootje en past overal bij. Zo jammer dat je niets los kunt kopen....Merit wilde laatst al dat ik een nieuwe mal meenam uit de winkel, ze zei dan heb je hem weer compleet...ja dat vond ik iets te ver gaan voor zo'n klein PIELETJE!!!! ik moet gewoon beter opletten.

Benieuwd wat jullie weer gemaakt hebben voor vandaag...we komen als het goed is een kijkje nemen bij jullie, en anders is er wel een ander DT lid wat een langs komt neuzen....

Fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.



32 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Zo leuk gemaakt dit kaartje, en wat jammer van het kleine onderdeeltje, Ik zoek dan ook alles af. Tegenwoordig heb ik een bakje met een magneetvel erin op tafel staan en daar leg ik gelijk alles in na het uitstansen. Ik hoop dat je het nog vind. Fijne dag.

GerJanne zei

Oh!! Wat kan ik me je gevoel goed indenken! Ik heb hetzelfde gehad met de rondjes van de stans van de cupcake van MD! Gewoon weg...nooit meer gevonden.
Maar een nieuwe stans bestellen alleen voor iets heel kleins...ging mij ook te ver.
Je kaart is in elk geval wel heel erg leuk. Het staat zo gezellig met de open haard en de cadeautjes.
Schieten jullie al mooi op voor de fair?

Nicolette zei

Oh dat is altijd jammer als je een klein onderdeeltje kwijt bent.
De kaart ziet er weer zo leuk uit, een gezellig tafereeltje.
Groetjes Nicolette

Elly zei

Een leuke tafereel, ja dat is erg balen, denk dat we allemaal weleens hebben helaas...
Groetjes Elly

Margreet zei

Wat is dat balen dat je pieletje kwijt is. Ik heb het jaren geleden ook weleens gehad met een set nesting dies. De kleinste heb ik nooit meer teruggevonden. Maar het gaat idd te ver om er een geheel nieuwe stans voor aan te schaffen (zeker gezien het feit dat Merit hem ook heeft). En anders kun je er ook nog een scrapper's flosje of zo omheen doen (weer eens iets anders).
Je hebt er een mooi en knus tafereeltje van gemaakt!
xxx Margreet

Angélique zei

Een heel leuke kaart, gezellig.
Zo jammer dat je het lintje kwijt bent. Ik weet hoe het voelt, ik mis een "z" van een heel fijn alfabet. Ik wilde daarvoor wel een nieuwe set bestellen (met alfabet is dat sowieso handig), maar hij is niet meer leverbaar.

Creaellenknutselsite zei

wat een knus tafereeltje met de open haard, altijd gezellig om daar in je stoel naast te zitten
jammer als je een onderdeeltje kwijt bent, heb het ook wel eens gehad gelukkig had degene waar ik het had besteld nog een open setje en heeft ze me het gestuurd. maar vaak zijn dit soort onderdeeltje niet los te krijgen.
gelukkig heeft Merit hem nog, je zou Marianne een mailtje kunnen sturen en vragen of ze ergens nog iets heeft liggen wie weet
groetjes ellen

Irene zei

Helluuuup waar is mijn pieletje? Als je dat op Twitter zet barst de wereld los in idiote reacties 🤣 maar wij weten héél goed wat je bedoelt en vooral wat je voelt want het is ons allemaal al eens overkomen! Gelukkig is er Merit want nieuw kopen zou te zot voor woorden zijn.. Hoe dan ook: super leuke knusse kaart!
XxIrene

Jantine zei

Wat een leuke kaart, Merit en Annemarie! Knus tafereeltje. En leuk Sinterklaascadeau (en lekker!). Jammer dat je het pieletje kwijt geraakt bent, ik ben een oogje van een van de diertjes kwijt. Ik heb inmiddels een magnetisch bakje op mijn knutseltafel staan waar ik de kleine onderdeeltjes in doe, om nog een verlies te voorkomen. Dat bakje kreeg ik dan weer van de Sint in mijn schoen, komt van de doe-het-zelf zaak.
Maar je kaart is mooi en met een voorraad gouden en zilveren strikjes kom je vast een eind.
Groetjes
Jantine

Caroline zei

Wat een warm tafereeltje. O ja, zo herkenbaar. Hier gaat ook mijn prullenbak regelmatig over de grond om te zoeken naar kleien onderdelen. Maar jammer als je het echt kwijt zou zijn.
Groetjes Caroline

casa crea d' emilia zei

Wat een mooie tafereeltje. heel warm en gezellig. Ohjee, wat akelig dat je iets kwijt bent. Heb ik ook met een ballonnetje. Gevallen en nergens teruggevonden, terwijl ik direct ging zoeken. Heel vreemd. Misschien vind je hem nog.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Epie zei

OOww goed gelukt jullie kerstkaart in pink zonder pieleke
Komt een dezer dagen vast wel weer boven water drijven heel herkenbaar
Hier ook en altijd ligt het wel ergens tussen dat kleine goedje ;)
Fijne dag met groetjes Epie

Eri zei

Balen dat je zo'n klein pieletje kwijt raakt, maar je kaart is super! Ik heb nu een mooi idee, en ben meteen gewaarschuwd want deze mal heb ik nog nooit gebruikt.
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Héél knus en gezellig dit plekje bij de open haard. Een bessen jenevertje erbij hihi. Leuk die mand met houtblokken ernaast, dat ga ik onthouden. Misschien vind je het stansje nog en anders is misschien bij een andere stans iets vergelijkbaars te vinden? Volgens mij hebben de muisjes ook cadeautjes, of bij een stans van Sinterklaas?
Je kaart is in elk geval geslaagd vind ik.
Lieve groetjes Miranda

Diny zei

Wat jammer dat je het kleine stukje kwijt bent Annemarie....ik weet hoe het is....ben een piepklein bloemetje kwijt....en nergens meer te vinden!
Je kaart is werkelijk prachtig....zo mooi hoe alles bij elkaar past!
Groetjes en succes met zoeken,
Diny

marian zei

Een prachtige kaart heb je gemaakt met dat knusse haardvuur. Ja heel herkenbaar hoor, kleine onderdeeltjes kwijt, tot nu toe gelukkig nog kunnen terugvinden. Maar die tip van dat bakje met magneetvel ga ik onthouden, want het bespaart veel zoekwerk, zonde van de tijd.
Groetjes van Marian.

Daphne zei

Ik kreeg het meteen lekker warm toen ik jullie kaart zag.
Wat een leukerd weer.
Oh nee joh dat is balen zeg, dat je Pieletje kwijt bent😢.
Misschien vind je het nog, ergens aan iets magnetische ofzo (heb ik eens gehad met een heel klein Pieletje hartje)
Of, tip van Flip...... draai het uit in wit. Als je het dan nodig hebt kan je het kleuren in de kleur die past bij de kaart die je op dat moment maakt.

Marjan zei

Nee, een nieuwe stans kopen, dat zou ik ook niet doen. Maar herkenbaar, ook hier wel eens iets kwijt geraakt en niet meer terug gevonden, prullenbak overhoop enzo ...
Je kaart is super, wat een gaaf en gezellig tafereel!

!neke zei

Super leuke kaart !!!!!
Kwijt is soms niet altijd kwijt...misschien komt het ineens terecht !!
Groeten Ineke

Marijke zei

Een heel mooi kaartje en mooie details van al die kleine dingetjes! Jammer van het pieletje maar gelukkig dan heeft Merit hem nog! alles weer mooi bij elkaar passend. Super hoor! Groetjes Marijke

Laurespage zei

Heel mooi. Je moet even de tijd nemen om alle details goed te bekijken. Maar is gewoon prachtig.
Groetjes, laurette

Ans Gilbert zei

Wat jammer dat je echt dat pieletje kwijt bent,ik heb ook al eens alles afgezocht naar iets, zat het aan de onderkant van een magneetmap geplakt.
Je kaart is weer superleuk,
Groetjes,
Ansx

Antjes kaartcreaties zei

Wat een heerlijk sfeervolle kerstkaart is dit Annemarie en Merit! Leuk met al die kado's en het mandje met haardblokken naast de open haard. Alleen al door ernaar te kijken krijg je het al lekker warm.
Een aantal jaren terug was ik ook een klein onderdeeltje van een mal kwijt... balen zeg ..... Laatst was ik op zoek naar een mal en je raadt het nooit ...... het onderdeeltje viel uit het zakje van die mal. Is er gewoon tussen gekomen tijdens het opruimen. Dus.. moraal van het verhaal; wie weet komt het pieletje vanzelf weer tevoorschijn.
Groetjes Antje

Marja Sch zei

Wat een heerlijke en gezellige haardvuurkaart. Echt zo vervelend als je iets niet meer kan vinden, maar je hebt het leuk opgelost. Groetjes Marja

Trijntje zei

Wat een mooie sfeervolle kerstkaart met dit warme tafereeltje. Vervelend als je iets kwijt bent geraakt. Ik heb ook al eens papierbak en stofzuigerzak leeg gehaald. Maar niet terug te vinden. … gelukkig kun je nog bij Merit terecht…. Groeten Trijntje

Yvonne zei

Wat hebben jullie er weer iets leuks van gemaakt.
Jammer is dat dan hè dat je iets kwijt raakt.
Die dingen zijn soms ook zo ontzettend klein.
Ik draaide afgelopen week 2 cijfer-malletjes over elkaar heen, dus die hebben nu ook hun beste tijd gehad, zo zonde.

Groetjes,
Yvonne.

Suzan zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt Annemarie!
En wat vervelend dat je een kleine malletje kwijt bent, hebben we allemaal wel eens gehad denk ik. En je blijft dan toch maar zoeken, misschien komt hij nog eens te voorschijn!
Groetjes Suzan

Gina zei

Mooie kaart met die kersttafereel bij de haard. Hele leuke kleuren ook. Groetjes, Gina

Rina zei

Heel gezellig en huiselijk tafereeltje. Jammer van het "pieletje".
Hopelijk komt het nog boven water.
Groetjes Rina

Nancy zei

Hey Annemarie,
Wat? Een stuk van een malletjesset kwijt? Dat gebeurt mij nu nooi!! (mooi niet, toch wel!) Jammer is het wel... Maar er zijn altijd oplossingen hé!
Lastiger zou zijn als er letters van een alfabet zouden verdwijnen, daar moet ik ook regelmatig achter zoeken... Maar ik ben streng voor mezelf en probeer ook altijd alles netjes op te bergen...

Leuke kaart maakte je hier ook... Zo gezellig dat haardvuur... Toffe winterkaart!

Liefs,
Nancy

Doris knippenenplakken zei

Wat een warme gave kerstkaart is dat. Super mooie kleuren combi gezellig bij de haard.
Groetjes Doris

Freubelmina zei

Wat een gezellig en sfeervol kerstkaartje maakte je Annemarie!
Wat jammer van je pieletje…..we herkennen het allemaal wel, ook ik ben onlangs van een (duur) abc stempelvel de letter A kwijtgeraakt en niet meer teruggevonden….erg jammer xx