zondag 19 februari 2023

Zwemdiploma kaartjes

Goedemorgen lieve bloggers, 

Vandaag twee zwemdiplomakaartjes voor op de blog. We zijn nog steeds iedere week bezig voor de fair waar we eind maart op staan. Vorige week zijn we samen onze voorraadbakken door gegaan en hebben we alles geteld per categorie. Zo kregen we een beetje inzichtelijk wat we nog moesten maken. Zwemdiploma kaartjes hadden we er nog niet zo veel, dus dar zijn we afgelopen week mee aan de slag gegaan. Dinsdag is ma hier gezellig een dagje naar toe gekomen en hebben we deze leukerds gemaakt. Totaal hebben we er 6 gemaakt die dag, 3 jongens en 3 meisjes. Konden weer leuk bij de rest van de zwemdiploma kaartjes. Zo hebben we een leuk aantal voor de verkoop! Zoals we vaker doen hebben we weer twee dezelfde gemaakt, dat gaat het makkelijkst! De ene met rood en blauw papier en de andere met roze en blauw. Een klein onderwater wereldje gemaakt waarin onze leuke muis heerlijk aan het duiken is. Fantastische hè met de duikbril op! 
De andere zwemdiploma kaartjes zullen jullie vast later nog wel een keertje op de blog zien. 

Helaas is het de laatste tijd erg druk op het werk ivm personeelstekort.. dus dat betekend veel extra werken.. Hierdoor schiet knutselen er helaas ook vaak bij in. Probeer mijn vaste vrije dinsdag meestal wel samen met ma te spenderen aan de knutsel, om zo even wat ontspanning te hebben tussendoor. Gelukkig knutselt ma tussendoor nog vrolijk verder. Want in mijn eentje had het nooit gelukt om zoveel kaartje te maken voor de fair. Zo fijn dat we het samen kunnen doen!
Aankomende week zal er niet veel geknutseld gaan worden. Heb nog een drukke werkweek voor de boeg en tussendoor gaan we de tassen pakken voor een weekje wintersport.

Lieve groetjes, Merit en Annemarie 

16 opmerkingen:

Irene zei

Ze zijn enig, die vliegen weg op de fair (net als de rest!). Jammer dat het óók bij jullie ploeteren is, niét fijn werken dus al komt er minder van freubelen dan je graag zou willen: straks heerlijk een weekje bijtanken!
XxIrene

Je@net zei

Wat een super leuke kaartjes voor het diplomazwemmen, die gaan vast in de smaak vallen!

Anita van Deur zei

Schattige kaartjes super leuk gemaakt, sterkte op het werk. En dadelijke genieten van de wintersport! Lieve groetje.

femke zei

Heey Merit en Annemarie,
dat zijn 2 schattige zwemkaartjes geworden met de duikende muisjes. Alvast een fijne wintersport gewenst.

Groetjes Femke

Angélique zei

Superleuke kaarten, zo leuk bedacht!
Het is maar goed dat jullie redelijk op tijd zijn gevraagd voor de fair, ik denk dat jullie kaarten heel goed verkopen op een school.
Succes vandeweek en veel plezier volgende week.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes met de zwemmende muis wat is ze toch van alle markten thuis
een leuk onderwatertafereeltje hebben jullie ervan gemaakt
lekker hoor binnenkort weer een weekje bijtanken in de sneeuw
groetjes ellen

Scraptastisch zei

Wat zijn ze ENIG!!! De muis duikt en zwemt echt heel cool! Ja Merit het blijft pezen in de zorg maar wat heb je een heerlijk vooruitzicht daar laad je batterijtje wel weer van op! Daarna samen naar de fair dat is ook hartstikke leuk!
xx Gerie

Caroline zei

Wat zijn ze leuk!
En nu lekker uitkijken naar de wintersport!
Groetjes Caroline

Eri zei

Ze zijn allebei superleuk geworden met die zwemmende muis! Lekker iets om naar uit te kijken.
Groetjes, Eri

Kaartenkraam zei

Wat een geinige kaarten, heel origineel!

groetjes van Ank

GerJanne zei

Ze zijn enig!! Wat een tof idee met die duikbril! EN slim om meteen meerdere te maken. Het is denk ik in de zorg overal het zelfde. Ik zit nu ook weer op mijn werk, collega ziek... Voor ik met mijn ronde ga beginnen nog snel even en reactie..dat is het voordeel van de nachtdienst. Tussendoor even tijd om een paar blogjes te bezoeken.... Sterkte de laatste week voor je vakantie!

Femminde zei

Wat een super afzwemkaartjes!!
Heerlijk die samen knutsel momenten.
En nu eerst maar voorpret voor de wintersport.
Fijne dag verder!!
Groeten van Femminde

Renate zei

Kijk dan toch wat een leukerds. Het is echt nooit in me opgekomen om een kaart te maken voor het behalen van een zwemdiploma.
Ik hoop dat jullie een goede verkoop hebben straks in maart.
Fijne vakantie. Geniet ervan.

-xies- Renate.

Angela zei

Schitterende zwemdiplomakaartjes Merit! Wat leuk dat jullie samen op de fair staan in maart. Vrees dat jullie een hele grote voorraad moeten hebben, willen jullie tot het eind kunnen verkopen.... ik wed dat de kaarten uit de bakken vliegen 🥰.
Akelig dat het bij jullie al net zo is als elders in de zorg (en veel andere sectoren); lijkt mij behoorlijk stressvol; pas goed op jezelf
xxAngela

Freubelmina zei

Ooooo wat zijn ze geweldig zeg xx

Epie zei

SUPERLEUK joh
Grtjs Epie