dinsdag 4 oktober 2022

Merit jarig


Goedemorgen lieve blogsters daar zijn we weer met een verjaardagskaart voor Merit...jullie zien al waar hij mee is gemaakt dit was de laatste van de drie...maar mijn papier is nog niet op...dus wie weet.

Maar vandaag gaan we naar het Hotel in Volendam waar Arie werkt....Pascal (die heeft het bedacht) en Merit gaan mee we gaan daar eens rondneuzen en bij Arie op het werk kijken...
Hij vond dit een leuk idee om op Merit haar verjaardag haar Vader en Moeder allebei erbij te hebben maar thuis kan dat niet...dus had Pascal besloten om naar hem te gaan. En ik mocht mee dit is toch TE LIEF .... ( die twee hebben nog een weekje vakantie ze gaan heerlijk weer treffen en als kers op de taart nog twee dagen opstap.
"'s Avonds gaan we lekker uiteten in een restaurantje en nemen Merit en Pascal mee uit eten (extra verjaardag kadootje). 

Ook leuk om te kijken waar Arie zit en wat er gebeurd...en nu wil het ook nog dat Arnoud er ook is (Elise probeert wat uurtjes vrij te krijgen zodat ze er ook kan zijn, is wel even rijden maar dan zijn we compleet!!!) Arnoud werkt bij hetzelfde bedrijf als Arie...en ze hadden mensen nodig dus hij werd daar ook even neergezet!! dus dat wordt gezellig,  (want als hij optijd klaar is gaat hij ook mee eten en miss Elise ook nog dus moeten we even het restaurant inlichten dat er nog twee bijkomen.)

Wij zijn dus twee daagjes opstap maar donderdag met de kerstkaart zijn we er weer hoor...

Lieve groetjes Annemarie en Merit.


 

19 opmerkingen:

GerJanne zei

Van harte gefeliciteerd Merit en Annemarie, jij met je dochter! De kaart is erg leuk en ik lees zoveel gezelligheid, met zijn allen naar Volendam! Goed idee van Pascal! EN voor Arie ook ontzettend leuk dat hij zijn dochter ziet op haar verjaardag. En hopelijk lukt het allemaal met Arnoud en Elise. Zou toch helemaal top zijn!
Fijne dagen!

Elly zei

Mooie kaart voor je jarige dochter, van harte gefeliciteerd.
Hopend zijn jullie compleet, zou super zijn, veel plezier deze dag.
Groetjes Elly

Angélique zei

Gefeliciteerd met je dochter.
Een heel leuke kaart voor Merit, vrolijk.
Veel plezier samen, wat een feest!

Irene zei

GEFELICITEERD en zo te lezen wordt het echt een (familie)FEEST, genieten voor allemaal en wellicht het meest voor Arie 🥰.
XxIrene

Daphne zei

Wat een vrolijke kaart.
Past helemaal bij je vrolijke bericht!!
Gezellig om deze dag zo in te vullen, ga er maar optimaal van genieten want ik weet dat jij (Annemarie) dat doet als je gezin compleet is.
Ook langs deze weg gefeliciteerd Merit.

Anita van Deur zei

Van harte gefeliciteerd met Merit, Annemarie. Wat een zellig kaartje maakte je zo leuk al de diertje die haar proficiat komen wensen. Maak er een gezellig dag van met ze alle.
Liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

Allereerst Merit van harte gefeliciteerd met je verjaardag het gaat een hele leuke verjaardag worden als ik het zo lees wat een leuk idee om het op deze manier te vieren en dat wordt zeker weten heel gezellig.
Ook jij Annemarie gefeliciteerd met Merit
Wat heb je een mooi kaartje voor haar gemaakt met de schattige plaatjes en het leuke dp
2 hele fijne dag met zijn allen
groetjes ellen

Eri zei

Merit, gefeliciteerd met je verjaardag, en die fijne dag(en) zal wel lukken met alweer een (klein) reisje, en familiefeestje in het vooruitzicht! geniet er allemaal van! Annemarie je hebt een prachtige kaart gemaakt voor de jarige jet!
Groetjes, Eri

Annemarie en Merit zei

Wat een lief kaartje heb je gemaakt ma!
We hebben er ook zin in vandaag, gezellig met z'n allen!
Zit je al klaar? Tot strakkies!

Liefs,Merit

karin zei

Een mooi kaartje voor Merit. Proficiat aan de jarige.
Maak er een fijne dag van met de familie.
Groetjes,
Karin

Scraptastisch zei

Hiep, hiep hoera, van harte Gefeliciteerd Merit! Jouw verjaardag wordt wel heel bijzonder gevierd, geniet er lekker van in Volendam!
xx Gerie

Diny zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Merit.
Wat fijn dat de (speciale postbode) haar werk heeft gedaan....dankjewel Annemarie!
Jullie maken er een mooi familiefeestje van....heel veel plezier samen!
Groetjes Diny

Danielle zei

Gefeliciteerd Merit, en Annemarie met je dochter! Een super leuk kaartje voor de verjaardag van Merit. En wat een gezellige plannen, een heel fijne dag samen!

Trijntje zei

Dat klink allemaal heel gezellig. Een fijne verjaardag en gefeliciteerd Merit en Annemarie natuurlijk ook. Geniet van jullie uitstapje. De kaart voor Merit is erg leuk met deze materialen. Groeten Trijntje

Margreet zei

Merit proficiat en Annemarie proficiat met je dochter. Wat een enige kaart heb je voor haar gemaakt.
Wat een superleuk idee van Pascal. Ik hoop dat het gelukt is dat iedereen aanwezig is in Volendam. Veel plezier met elkaar!
xxx Margreet

Rina zei

Mooi kaartje voor de jarige Merit, gefeliciteerd.
Wat hebben jullie leuke georganiseerd, geniet er samen van.
Groetjes Rina

Angelique zei

Gefeliciteerd Merit en wat een leuke kaart maakte je moeder voor je. Ik hoop dat het lukt om op deze manier allemaal samen te zijn en je verjaardag te vieren. Ook de andere twee kaartjes met dezelfde set zijn erg mooi Annemarie.
lieve groetjes Angelique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Merit en je hebt een leuke kaart voor haar gemaakt. Klinkt als een heel leuk en gezellig uitstapje, goed bedacht van Pascal.
Lieve groetjes Miranda

Gina zei

Hele leuke kaart voor Merit en mooi om in twee kleuren te werken. Groetjes, Gina