woensdag 26 januari 2022

'n opkikkertje

Goedemorgen lieve bloggers, 

Vandaag een opkikker-kaartje op de blog om ons kleine neefje (zoontje van Pascal zijn oudste broer) beterschap te wensen. Hij heeft al lange tijd verschillende klachten en komen er niet goed achter wat er is. Verschillende onderzoeken gehad en vorige week een weekje opgenomen geweest in het ziekenhuis. Hij groeit niet, vaak buikpijn, hoofdpijn en moe. Ligt veel op de bank en wil niet spelen. Dat past echt niet bij een kind van 5 jaar en zeker niet bij hem, want hij rent en springt altijd rond. Dus laten ze het maar goed bekijken en hopelijk kunnen ze er iets aan doen. Maar om hem een beetje op te vrolijken in het ziekenhuis vorige week een opkikker-kaartje gemaakt. We hebben ook nog een keer raambezoek gedaan, hij lag in het ziekenhuis bij ons in het dorp. Dus Pascal en ik konden er zo even naar toe lopen, voor het raam gekletst. Hij vond het zo leuk om ons even te zien, hij miste iedereen zo. Dus dat was wel even leuk! Voor hem een cirkelkaart gemaakt, met papier van Marianne Design. De leuke kikkers en andere spulletjes (stethoscoop, pleister, pillen, pillenstripje) even van ma geleend. Een slingerende kikker aan een tak bovenin met een paar pilletjes bij zich. Onderop de grotere kikker met stethoscoop en pleister. Zelf een pillenpotje gemaakt met malletjes van Stampin Up. Potje van vellum gemaakt, met daar achter verschillende gekleurde pilletjes. De tekst 'n opkikkertje' nog op een kaartje gestempeld en de kaart was klaar om naar hem toe te gaan. Ondertussen is hij weer fijn thuis, nog wachten op de uitslagen. Maar tot nu toe gaat het gelukkig goed. Maandag komt ma ook nog  met een leuk beterschapskaartje voor hem op de blog!

Vorige week gelukkig een iets rustiger weekje gehad, weer even een beetje opgeladen. 
Want deze week kunnen we weer keihard aan de bak. 
Zoveel zieken, we hebben bijna geen personeel meer.. echt heel lastig!
Dus bijna iedere dag aan de beurt, gisteren ook niet vrij geweest om mijn eigenlijk bijna altijd vrije dag.
Hopelijk komen er snel weer wat collega's terug, zodat we weer iets meer kunnen verdelen. 
Maar voor nu zit dat er nog even niet in helaas.
Dus weinig tijd voor de knutsel jammer genoeg, hopelijk vind ik af en toe een gaatje om even te knutselen en te ontspannen! 

Lieve groetjes, Merit en Annemarie 

16 opmerkingen:

Freubelmina zei

Wat maakte je een superleuk opkikkerkaart voor jullie neefje.
Dat is best heftig allemaal voor het kleine ventje,zelfs een week opname in het ziekenhuis…
Onze kleindochter (word in juni 4 jaar) was ook in de medische molen geweest (gelukkig niet zo heftig als jullie neefje) en die blijkt nu de ziekte van Pfeiffer te hebben, niet leuk -en gelukkig ook onschuldig- maar dan weten ze in ieder geval iets.
Beterschap voor hem en lieve groetjes xx

Anita van Deur zei

Ach wat sneu voor de kleine, dit super leuke kaartje en jullie raambezoekje dat fleurt op, hopelijk vinden ze gauw wat het is en komt er vooruitgang. Sterkte op het werk Merit. Fijne dag liefs xx

Annemarie en Merit zei

Wat een ontzettend leuke en vrolijke kaart, daar moet hij van opkikkeren!!!
alles zo leuk gebruikt, en ja af en toe even toch tijd nemen voor je zelf en al is het maar een half uurtje even gaan zitten (ohhh dan zit je zo langer als je niet uitkijkt), gewoon je knutselspullen laten liggen kun je het even pakken,
Jammer deze week geen knutseldate, komt van beide kant niet goed uit dus dan maar even niet...hopen op weer een volgende week!!!

Lieve groetjes Ma.

Elle-Jeanne zei

Wat een leuke lieve opkikker kaart voor de zieke jongen.
Deze doet hem best goed.
Groetjes Elle-jeanne

Daphne zei

Wat een lief en schattig kaartje.
Heftig verhaal zeg, een week in het zkh is niet niks, wat lief om hem dan een kaartje te brengen en even op raam bezoek te gaan!
Het is een compleet, mooi, lief en schattig kaartje geworden.
Sterkte met werken, het is niet te doen op deze manier, ik hoop met héél mijn hart dat er snel een oplossing komt.
Onze zoon is, nadat onze dochter eerst corona heeft gehad, nu ook postief getest. Wij hoeven niet meer in quarantaine, gelukkig, want hij is niet eens ziek, laat staan dat wij dan ook thuis moeten blijven, ZONDER klachten. Het halve land licht plat op deze manier en diegene die op de been zijn lopen zich suf (pas goed op jezelf, dat jij straks niet ook uitvalt!!)

Femminde zei

Wat een super opkikker kaart!! Ik hoop dat ze er gauw achter komen wat dat lieve ventje heeft. Kids moeten lekker energiek zijn en kunnen spelen.
Doe een beetje rustig aan met werken. Bij ons ook telkens alle hens aan dek. (ik ben er zooo klaar mee)
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Creaellenknutselsite zei

wat vervelend als ze niet kunnen vinden wat het is en dat voor zo'n klein jongetje, wat een mooi kaartje heb je voor hem gemaakt, ik hoop dat ie hier een beetje van opknapt, van de vrolijke kikkertjes die hem toelachen
werkse
groetjes ellen

Diny zei

Wat sneu voor het kleine manneke.....maar hopelijk brengt dit kaartje hem een beetje vrolijkheid....wat gaaf gemaakt!
Groetjes Diny

Angélique zei

Een super vrolijk, leuk kaartje, dat kan de kleine man wel gebruiken nu. Zo sneu, die kleintjes in het ziekenhuis.
Sterkte op je werk, daar blijft de druk ook maar hoog.

Trijntje zei

Wat een mooie opkikkerkaart. Leuk zo rond en mooi opgemaakt. Wat vervelend voor jullie neefje. Niet Leuk!. Fijn om even zijn leuke kaart te sturen. Groeten Trijntje

Elly zei

Hele mooie kaart voor jullie neefje Het is niet niks ook allemaal.
Ja en dan al die zieken op het werk, heftig voor diegene die alles draaiende moeten houden, veel sterkte, en hopend komen er gauw weer collegas terug.
Groetjes Elly

Caroline zei

Wat heftig zeg, en zo jong. Dat past idd niet bij een klein kind. Hopelijk wordt snel de oorzaak gevonden. Het kaartje zal hij vast heel leuk hebben gevonden!
Groetjes Caroline

Je@net zei

Ach wat sneu...en zo´n mooie opkikkerkaart doet dan echt goed!

Laurespage zei

Jullie neefje zal superblij zijn met dit mooie kaartje.
Groetjes, laurette

Dora zei

Mooie kaart gemaakt voor hem. Niet leuk voor voor hem en de ouders als ze niet weten wat er met hem aan de hand is.

GerJanne zei

He wat klinkt dat zielig voor je neefje, Merit. Hopelijk vinden ze snel wat het is en kan hij weer naar hartelust spelen. De kaart voor hem is een echte opkikker. Zal hij vast prachtig vinden.
En het is wat he, met al dat personeelstekort door ziekte! Wij lopen altijd wat achter ten opzichte van het westen, dus het zal zeker hier ook komen. Tot nu toe valt het namelijk mee..