vrijdag 23 april 2021

Hamster kok, en een beetje in de lappenmand.


Goedemorgen lieve blogsters, hier ben ik dan eindelijk weer eens met een verhaaltje bij een kaartje.
Zit al maanden in de lappenmand met hevige huiduitslag en ontzettende jeuk, het is niet onder controle te krijgen...nu weer een nieuw smeerschema en pilletjes van de dermatoloog.
Sta de hele dagen mezelf in dan zalf te zetten (ook mijn handen) is het niet de ene soort dan weer wel de andere,alles is vet en kaarten maken lukt dus echt niet ( als je ook maar iets aanraakt zit er een lelijke vetvlek op.
Alles ligt dus op een heel laag pitje hier qua kaartjes maken.
Merit heeft het ontzettend druk op haar werk, dus daar komt ook niets qua knutselen uit haar handen.
Er zijn wel al wat geplande berichten gemaakt, en de wekelijkse kerstkaart die gaat ook door...we hebben gelukkig  nog wat voorraad!!!
Over 2 maanden ga ik weer terug naar de dermatoloog en dan hoop ik toch echt minder klachten te hebben...

Het kaartjes is dus groten deels door Merit gemaakt, wat zijn de spulletjes toch ontzettend leuk, dit keer zwaait de hamster de scepter in de keuken...Heerlijke pan soep op het vuur, wat groente erbij en keukenmaterialen.
Ook is er weer heel leuk papier uit, deze spulletjes kreeg ik nog voor mijn verjaardag...jammer dat ik ze nu even niet gelijk lekker veel kan gebruiken, maar dat zal hopelijk toch weer wel komen.

Lieve groetjes Annemarie en Merit.

24 opmerkingen:

Kaartjes door Elise zei

Hopen maar dat alle smeersel helpen Anne.. want altijd jeuk is ook helemaal niets!
Wat is dit toch ook een leukerd zeg.

Suzan zei

Superleuk kaartje Annemarie! Ook heel veel beterschap gewenst!
Groetjes Suzan

Elle-Jeanne zei

Super leuk kaartje Dames.
Leuk met de kookspullen.
Beterschap gewenst.
Groetjes Elle-jeanne

Anita van Deur zei

Het is een schatje de hamster op jullie kaartje. Och Annemarie wat is dit erg voor je, voor pijn kun je nog wat innemen maar jeuk... dat is zo erg. Ik hoop dat het gauw beter met je gaat, liefs xx

Angélique zei

Geweldige kaart!
Maar jouw situatie is vreselijk, ik kan er over meepraten van vroeger. Heel veel sterkte en beterschap.

Caroline zei

he bah wat naar, eerst je vinger verbrand en nu dit. En jeuk is zo erg! Jammer dat er dan niets van knutselen komt, al dat vettige gedoe. Ik hoop dat dit een beetje gaat helpen. Sterkte!
Groetjes Caroline

Trijntje zei

Ooh wat naar Annemarie. Heel vervelend dat je zo’n jeuk en huiduitslag hebt. Belemmerd je aardig in het dien van dingen... en zeker de kaarten. Die moeten niet vet worden door de zalfjes... ik hoop dat het gaat opknappen en dat de jeuk verdwijnt want dat is heel naar. Merit heeft weer een prachtige kaart gemaakt met de leuke nieuwe mallen. Ik wens je veel sterkte. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een naar bericht jeuk is zo erg ik hoop dat het smeren helpt en dat je snel weer opknapt.
Wat een leuke kaart hebben jullie vandaag weer met de gezellig bakkende hamster leuke kleurtjes hebben jullie gebruikt
groetjes ellen

Margreet zei

Wat een superleuke kaart, Annemarie. Hamster lijkt jou wel als je voor het weekend een lekkere pan soep maakt.
Wat is dat enorm vervelend voor je dat je zo in de lappenmand zit. Jeuk is zó erg en nog erger als er niets tegen helpt. Ik hoop van harte voor je dat dit laatste smeerseltje nu gaat helpen. En dan is het ook nog eens vervelend dat je zulke vette vingers hebt dat je niet eens kaarten kunt maken....daar gaat je afleiding.
Sterkte!
xxx Margreet

Eri zei

Oh, wat balen die jeuk, dat is bijna nog erger dan pijn! Ik wens je heel veel sterkte, en hopelijk komen jullie erachter waar het aan ligt. Het is een leuke kaart geworden met de hamster in de keuken. Wat een gezellige soepkommen.
Groetjes, Eri

Danielle zei

Oh bah wat vervelend.... jeuk is heel vervelend. Hopelijk gaan alle smeersels helpen. Inderdaad lastig zo’n vette handen, da’s geen goede combinatie met freubelen. Beterschap!! Jullie kaartje is erg leuk, kan me voorstellen dat je handen beginnen te jeuken (maar dan figuurlijk) van al die leuke spullen die je met je verjaardag hebt gekregen!!

marja zei

He bah, niet leuk om te horen Annemarie. Wat zal dat lastig zijn. Mooie spullen te krijgen, maar nog niets mee kunnen doen. Hoop echt dat er verbetering voor je komt. Hou vol hoor. Wat betreft de kaart deze is ook weer heel geslaagd hoor. Leuk met die houten broodplank. Groetjes Marja

Yvonne zei

Wat vervelend om te lezen dat je zo in de lappenmand zit.
Er is niets zo vervelend als jeuk.
Hopelijk helpt de zalf van de dermatoloog.
Dit is weer wel een hele leuke kaart geworden.
Heel veel beterschap en sterkte.

Liefs,
Yvonne.

Scraptastisch zei

Hallo A en M,
Ineens komt zoiets opzetten hè, bij het ouder worden krijg je van die malle nare dingen! Maar hopen dat de smeersels gaan helpen Annemarie...good luck!
Het kaartje is enig met deze leuke spulletjes, heb ze ook maar door andere druktes en werken nog niet aan toe gekomen en nu mooi weer buiten dus eerst lekker rondje gefietst langs de bollenvelden, prachtig!
Fijn weekend lady's,
xx Gerie

Annerieke zei

Wat vervelend en lastig voor je Annemarie, hopelijk gaat dit nu wel helpen en krijg je in ieder geval wat verlichting. Wat een leuke stansjes zijn dit, de kaart is ook erg leuk.
Groetjes, Annerieke

Nicolette zei

Wat een leuke kaart, de nieuwe mallen zijn erg leuk. En wat vervelend van die jeuk. Ik hoop dat deze zalf nu wel aanslaat, sterkte.
Groetjes Nicolette

Cobie zei

Super leuk kaartje heeft Merit gemaakt. Hopelijk merk je snel verbetering Annemarie, jeuk is verschrikkelijk. Sterkte met alle lichamelijke klachten
Groetjes Cobie

Daphne zei

Oh, dat klinkt echt niet fijn.
Wat ontzettend naar voor je!!
Jullie hebben nu wel wat anders aan julie hoofd, maar het is niet fijn dat je ook niet even lekker kan ontspannen tijdens kaartjes maken, want alles onder de vette vlekken is ook niks.
Sterkte hoor.
Dit is wel een hele leuke kaart en het berichtje erbij maakt het nog gezelliger.
Zo leuk jullie nieuwe stansjes.

Elly zei

Een prachtige kaart hebben jullie gemaakt, maar jeetje overal jeuk dat is vreselijk.
Hopend kunnen ze echt iets voor je vinden..hier wordt je gek van.
Groetjes Elly

femke zei

Heey Annemarie en Merit,

Wat een heerlijk kaartje is het geworden met de hamster die groentensoep aan het maken is.

Annemarie, balen dat je zolang met zoveel jeuk zit en daardoor ook nog niet je afleiding in kaarten kunnen vinden. Vetvlekken zijn inderdaad niet handig op kaarten. Ik hoop dat de nieuwe zalfjes en tabletjes snel gaan helpen en dat ze er achter komen wat het is zodat je eindelijk weer aan de knutsel kan en met je nieuwe spulletjes aan de slag kan. Heel veel sterkte gewenst!!!

Groetjes Femke

Je@net zei

Wat een super leuke kaart is dit!
Erg vervelend, Annemarie. Hopelijk helpt dit smeerseltje. Beterschap en sterkte gewenst!

Diny zei

Ach Annemarie toch....wat ontzettend vervelend is dat voor je.
Hopelijk komt er snel verbetering in zodat je weer kaartjes kunt maken!
Dit is ook weer een hele leuke zeg!
Groetjes en heel veel beterschap,
Diny

Colien zei

Jeetje, dat is balen! Hopelijk komt er snel het juiste smeerseltje, want dit is heel vervelend! Jullie kaartje is tof, erg leuk! Net als het kerstkaartje hieronder, ook al zo schattig.
Fijn weekend, grtz Colien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Jeetje dat is zeker geen pretje Annemarie. Hopelijk worden je klachten inderdaad minder en duurt het niet totdat je terug naar de dermatoloog moet.
Deze kaart is een plaatje met die leuke kok erop. Mooie kleurtjes en die houten snijplank is ook top. Beterschap.
Lieve groetjes Miranda