vrijdag 15 mei 2020

Luiaard....


Goedemorgen lieve blogsters, zo dat is even een verschilletje met gisteren he, toen zaten we in de pasteltinten maar nu knalt het van het scherm af met de leuke vrolijke Melon Mambo kleur van Stampin Up...en zien jullie het stipjes papier weer  wat we ook (11/12/13 mei) gebruikten op onze kaarten.
We werden als maar vrolijker toe we de kaart aan het maken waren, wat een feestje om met deze kleuren een kaart te maken, heerlijk die kleuren-challenges...vaak kom je er zelf net niet op.
De luiaard hangt vrolijk bungelend aan zijn liaan, met  bloemetjes in frisse kleurtjes.
Geen tekst zodat we hem overal voor kunnen inzetten.

Vandaag weer wat in de tuin rommelen, viooltjes die al vanaf half maart in de potten staan (en die nu een beetje doorschieten) vervangen door zomerbloeiers die ik gisteren heb gehaald, er was alleen niet veel bijzonders meer, ze wachten natuurlijk tot het weekend om nieuwe aanvoer neer te zetten, maar dan is het mij te druk, dus we doen het ermee, veel praten en water geven dan worden ze vast ook mooi....
De laatste grote buxusbol uit de tuin (de buxusmot had hem toch ontdekt)..en daarvoor flink wat lavendel gekocht, die kunnen de grond in ...grasmaaien en weer eens zemen buiten (je hebt alleen geen eer van je werk met die droogte), maar ach je bent lekker buiten bezig.
Merit heeft vanmorgen haar laatste ochtenddienst en dan een weekje vrij !!
We hopen de komende week weer lekker veel naar buiten te kunnen, de temperatuur loopt weer wat op, nu stond er afgelopen vaak een flinke koude wind, zodat buiten zitten wat minder goed ging.

Voor iedereen een fijne dag en een heel fijn weekend, veel liefs Annemarie en Merit


The paper players - color challenge 

22 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Schattig de luiaard, mooi vrolijk papier! En wat fijn al die nieuwe plantjes in de tuin, ramen was is een ondankbaar werk zo gewassen en zo weer vuil. Ik blijf lekker binnen, code rood gisteren voor de pollen en vandaag ook! Ik kijk wel door de gewassen ramen naar buiten hihi.
Fijne en dag geniet, liefs xx

Freubelmina zei

Heerlijk wat kleuren met je doen he, ik merk dat ook. Heb een flink aantal condeolance kaarten op bestelling gemaakt en van die kleuren (en thema) word ik niet vrolijk. Daarentegen word ik van jullie kaartje wel ontzettend vrolijk, een genot voor de oogjes hoor. En dan die luie luiaard,heerlijk relaxend! Een mooi kaartje.
Rommel ze in de tuin en als dan het weer de komende dagen wat beter gaat worden kunnen jullie er lekker van genieten.
Alvast een fijn weekend xx

Elly zei

Zeker een opvallend en mooi lief kaartje! Veel plezier met rommelen in de tuin. Hahah ja auto wassen en ramen zemen, vorige week nog gedaan, en als je nu kijkt help..maar toen was het ook geen straf om het te doen.
Ik wacht wel weer dat de temperatuur wat hoger wordt ;)
Fijne dag vandaag, zal wel weer netjes worden in jullie tuin.
Groetjes Elly

Stampin with Liz Design zei

Ah, wat een leukje weer! Prachtige kleuren ook! Fijn weekeind alvast, groetjes Linda

Colien zei

Leuk, vrolijk kaartje! Hier ligt de luiaard toevallig ook klaar om op de foto te gaan, je ziet em binnenkort. Onze klus in de voortuin is bijna klaar, ook heel wat plantjes gezet, flink sproeien, want het is erg droog. We hebben een cirkel grind gemaakt voor iets minder onderhoud en hebben nu mooi uitzicht richting polder nu al die grote struiken weg zijn. Ramen zemen is nu om de 2 dagen (even snel) nodig: we hebben in elke dakgoot een nest jonge vogels, dus dan weet je het wel. Ook de garagedeur moet er telkens aan geloven ;)
grtz Colien

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een leuke luiaard kaart is dit geworden in deze vrolijke kleurtjes.
Groetjes Anita

Sarah zei

Wauw! Heel mooi! Veel plezier in de tuin x

Caroline zei

Wat een gezellige kaatje weer.
Mijn viooltjes staan nog uitbundig te bloeien buiten, ook van maart!
Maar meestal vervang ik die ook na de IJsheiligen......
Groetjes Caroline

Trijntje zei

Het is een prachtige knallende kaart met de luiaard. Weer erg leuk samengesteld. Ik zit nu net. Heb van binnen en van buiten de ramen van onze serre keuken gedaan . Een heerlijk voldaan gevoel... alles weer fris. Wij kopen altijd in het najaar viooltjes en die zijn in het voorjaar altijd heel mooi. Bevalt ons heel goed we hadden ze al vroeg in bloei. Staan nog. Worden iets minder maar haal de oude bloemen eruit. Vind het jammer om al weg te doen... gisteren heb ik heerlijk met mijn moeder geknutseld. het resultaat laat ik nog zien. Ik ben blij dat het weer goed met haar gaat. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een lekker vrolijk kaartje met de frisse kleurtjes leuk om het stipjes papier weer terug te zien.
wat hangt de luiaard daar lekker lui
groetjes ellen

Eri zei

Leuk deze kaart in die felle kleurtjes! Lekker vrolijk op het scherm. Fijn weekend!
Groetjes, Eri

Jaydee zei

What a fabulous card. I love your smiling sloth. Such a great take on the colors. So glad you shared this with us at the Players this week
jaydee

Heather zei

Eee! I love this sloth, A-M - adorable! Love your bright fresh colors and patterns here, so much movement for the eye! Thanks so much for playing at TSOT!

laurie zei

LOve this..so CUTE! Thanks for joining us at The Paper Players!

Sandra zei

Leuk kaartje weer en wat een mooie sprekende kleuren !

Groetjes Sandra

Claire Broadwater zei

Anne Marie, this is so fun! I love your smiling sloth and the way you used all my colors! So happy you joined my color challenge at The Paper Players this week!

Donna Scholz zei

Annemarie and Merit - what a gorgeous card! You sloth looks so happy, and the bright colors around him make me think of tropical days. I like how you interpreted our Try Stampin' on Tuesday sketch! Thank you for bringing a bit of tropical paradise into our lives this week!!! -Donna

Nicolette zei

een leuke kaart met ie luiaard.
Ik heb van de week ook zomerplanten gekocht, de laatste gaan ook vandaag de bakken in.
Groetjes Nicolette

Nicole Parmentier zei

Hij ziet er vrolijk en energiek uit deze luiaard, helemaal niet lui! Maar ja, door die vrolijke kleurtjes krijg je ook wel zin in een feestje nietwaar?! Topkaartje weer!!

Chantal zei

Wat een vrolijke kaart.
Groetjes, Chantal S

Ina ( Frysk Famke ) zei

Luiaards zijn meestal slaapverwekkend,

Wel deze spat van het scherm in deze vrolijke
felle kleurtjes.

Erg mooi Annemarie en Merit.

Fijne zondag verder.

Groetnis fan Ina

Donna Scholz zei

Annemarie & Merit - Congratulations for your card being selected as one of Try Stampin' on Tuesday's Top 3!!! -Donna