Pagina's

dinsdag 6 maart 2018

HoeraGoedemorgen lieve blogsters, daar ben ik weer ...met een kaartje wat we een week of wat geleden al hebben gemaakt, we hadden wat kaartjes nodig voor meiden en hadden eigenlijk niet veel bijzonders..
Dus onze cactussen erbij gepakt en deze keer niet in de aarde tinten de potjes gemaakt, maar lekker "bling".....
Het papier is van SU.
Vrij eenvoudige 11x11cm kaartjes.

Ik hoop van de week weer eens wat te knutselen, heb een leuke sketch gevonden, daar ga ik aan beginnen...ben de hele week helemaal alleen thuis,  (Man en zoon de hele week weg voor hun werk, en Merit op wintersport vakantie) dus tijd genoeg zou je zeggen, maar ik ben van die rare andere dingen aan het doen, zolder opruimen, vitrage van de slaapkamers wassen...echt vreemd, het voorjaar slaat toe volgens mij.
Maar ik heb mezelf (bijna opgelegd) om vanmiddag te gaan zitten met mijn knutselspullen..

Fijne dag allemaal liefs Annemarie en Merit.

Nog in de prijzen gevallen met het volgende kaartje.


17 opmerkingen:

Marja's kaarten zei

Leuke kaart hebben jullie ervan gemaakt!
Gelijk heb je dat je vanmiddag gaat knutselen...vind dat altijd heerlijk als ik het huis voor me zelf heb heerlijk aan de freubel.
Groetjes Marja.

Irene zei

Hier heeft een huis dringend jouw poetsdrift nodig maar rug én slijmbeursontsteking rechterarm denken daar helaas anders over...als het zo doorgaat zal ik tot mijn verdriet hulp moeten zoeken 😣😣😣😣!
Ik hoop dat je op stoom komt in je stille huis en we straks weer een super leuk kaartje van je gaan zien Annemarie!

XxIrene

Jantine zei

Oeh....voorjaarsschoonmaakkriebels...gebruik van maken :-)! Ik merk dat ik zelf ook wat opruimerig en poetserig ben...
Maar goed dat je ook tijd hebt ingepland om lekker aan de fröbel te gaan, ik hoop dat het weer lekker gaat stromen. Je cactussen en het eierlabeltje zijn in elk geval heel geslaagd.
Groetjes
Jantine

Eri Kumeling zei

Wat een leuke kaart met deze cactussen in hun bling, bling potje! Succes met poetsen, maar neem toch ook maar de tijd om te knutselen.
Groetjes, Eri

Angela zei

Jullie kaartenproduktie gaat gestaag door..... ben ff langs het blog gehopt; wat hebben jullie weer schitterende kaarten gemaakt. Zo leuk om te zien hoe jullie elkaar inspireren.

Kan me zo goed voorstellen dat je van alles in het 'lege' huis gaat doen..... goed dat je het knutselen niet 'vergeet'.... op naar de volgende kaart.

Fijne week gewenst.
xxAngela

Margreet zei

Wat een leuke cactuskaart, Annemarie en dat achtergrondpapier past er perfect bij!
Proficiat met je winnende kaartje!
Ach, af en toe moet er weleens gepoetst worden, toch? Als je ook maar wat ruimte laat om iedere dag te knutselen komt het helemaal goed!
Fijne dag.
xxx Margreet

Sabine zei

Hele leuke kaart! Die cactussen blijven erg leuk Liefs Sabine

Je@net zei

Erg leuke kaart en gefeliciteerd met jullie winnende kaart!

Ellen zei

Das nog eens leuk, cactussen in gouden potjes! Blitse kaart.

Ellen zei

Leuk idee om de cactussen zo te verwerken. Erg leuke kaart. Gun jezelf deze week heerlijk veel knutseltijd. Zeker na het poetsen is dat heerlijk!

groetjes, Ellen

GerJanne zei

Hoi!
Enige cactuskaart! Mooi met dat goud erbij. Ja, ik vind ook dat je heel rare dingen aan het doen bent.....
Maar wat kun je dan lekker opschieten, allen thuis. Vandaag heb ik hier de vriezer ontdooit, was heel erg nodig. Guus heeft zijn fiets helemaal schoon gemaakt. Ja, dat mooie weer geeft energie, he? Van knutselen komt hier deze wek niets, ben ik bang. Alleen een kerstkaart zit in mijn hoofd, en die moet er nog uit.....hahaha....
Groetjes,
GerJanne

Margo zei

Heerlijk zo'n gouden bling cactussen ! Toffe kaart !
Fijn dat je alleen thuis bent, dat is echt genieten he ! Plan niet te veel in hoor, dat je ook nog lekker wat me-time hebt !
Gefeliciteerd met je toppertje !
Groetjes
Margo

Mariken zei

Catussen zijn ‘hot’ en hip hè...zo ook dit blitse kaartje, met cactussen in gouden potjes. Gaaf! En...lekker geknusteld? Of ben je in de vitrage blijven hangen...

Sarah zei

Mooi met dat goud. Ik beloon mezelf na het opruimen met knutseltijd, want als de kinderen binnenstormen zie je er niks meer van ( dat is niet helemaal waar ) maar een kaartje dat af is daar kan ik lekker van nagenieten! Succes!

Colien zei

Wat een gaaf kaartje, leuk en hip!
grt Colien

Judith Teunissen zei

Heel erg leuk met de cactussen.
Groetjes van Judith

Danielle zei

Ja leuk, die gouden potjes voor de cactussen. Dat papier van SU was wel een van mijn favorieten, een beetje bling mag best op een feestelijke kaart!!