maandag 29 juli 2024

Liam 3 jaar.







 Goedemorgen lieve blogsters, vandaag een kaartje voor de jarige Liam , 3 jaar wordt het neefje van Pascal, Merit en Nomé .
Zijn opa heeft een boerderij, hij weet inmiddels alles van tractors, en de apparaten die erachter hangen...klein boertje!! zijn oma past 1 keer in de week op dus is vaak op de boerderij te vinden.
Heb geen tractor maar dacht een koe die hoort ook op de boerderij, dus maakte ik een schommelkaart met een echte hollandse koe, bloemetjes erbij zodat het lijkt of de koe in de wei staat, en een 3 in zijn bek....
We hebben toch zo'n moeite met die zomer kaartjes er moeten er nog een paar gemaakt worden voor dat de vakantie gaat beginnen.

Allemaal een fijne dag lieve groetjes Annemarie en Merit.

donderdag 25 juli 2024

52 Weeks To Christmas week 30 uitdaging Bingokaart.

Goedemorgen lieve bloggers, 

Er gaat weer een nieuwe uitdaging van start bij 52 weeks to christmas, vanaf morgen kunnen jullie weer meedoen aan deze uitdaging. Deze keer heeft Nancy de opdracht verzonnen. Ze heeft een bingokaart gemaakt. Je kunt horizontaal, verticaal of schuin een rijtje kiezen, de 3 dingen uit het rijtje moeten zichtbaar zijn op je kaart. We hebben voor het rijtje 'dennenboom of spar - lichtjes - rendier' gekozen. Een oude sketch opgezocht en het leuke design papier van Marianne Design om dit kaartje te maken. Op de achtergrond een dennenboom en daarvoor staat een rendiertje in de sneeuw. Nog wat lichtjes opgehangen en onze opdracht was geslaagd om alle 3 de elementen op de kaart te verwerken. In de hoek nog een rond labeltje met daarop de tekst kerstgroetjes. 
Doen jullie deze maand weer gezellig mee met deze leuke uitdaging, we zijn benieuwd naar jullie keuzes uit de bingokaart en natuurlijk wat jullie voor kaartjes hebben gemaakt! 
Lieve groetjes, Merit en Annemarie 

maandag 22 juli 2024

Henriët jarig...Voor de Jarige

Goedemorgen lieve bloggers, 

Vandaag is het feest, want Henriët is jarig. Hiep, hiep, hoera voor jou! We hebben dit kaartje voor haar verjaardag gemaakt, we hopen dat dit vogelverschrikkertje ondertussen bij jou is aangekomen! Heel oud papier van Marianne Design gebruikt, hier hadden we nog een paar stukjes van en we dachten we zullen het eens opmaken. Soms is dat weleens lekker om wat oude, laatste restjes papier op te maken. En zo hebben we er toch een leuk kaartje van kunnen maken. Het lieve vogelverschrikkertje een roze, geruit pakje aangegeven, staat best goed hè! :) Een klein lieveheersbeestje erbij, die heeft een bloemetje mee gebracht voor Henriët. Als laatste nog een klein kaartje waar we 'voor de jarige' op hebben gestempeld. 
We hopen dat je een gezellige verjaardag hebt Henriët, via deze weg wensen we jou een fijne dag toe! 

Lieve groetjes, Merit en Annemarie 

zaterdag 20 juli 2024

Nancy jarig

Goedemorgen lieve bloggers, 

Vandaag is Nancy jarig!! We hebben voor haar dit vrolijke kaartje gemaakt. Al wat ouder papier van Marianne Design gebruikt om dit kaartje te maken. En de leuke alpaca weer eens voor de dag gehaald. Die hadden we al zo lang niet meer gemaakt en blijft toch ook heel schattig. Dus die moest eerst weer eens een keertje gemaakt worden. Wat planten en bloemetjes rond de alpaca heen gezet, zo werd het wel een gezellig en vrolijk tafereeltje. Nog een klein kaartje met daarop 'gefeliciteerd' gestempeld. 
We hopen dat je een gezellige verjaardag hebt Nancy, we wensen je via deze weg een fijne dag toe! 

Lieve groetjes, Merit en Annemarie
 

donderdag 18 juli 2024

52Weeks To Christmas week 29 Merry Christmas.


 Goedemorgen lieve blogsters, daar zijn we weer met een wekelijkse kerstkaart bij 52WTC.
Dit keer al een heel oud designpapiertje van SU , fris groen met rood, een heel eenvoudige sketch  daarop twee rechthoekjes uitgestanst een kerstboom gestempeld in dezelfde kleur groen uitgeknipt en opgehoogd., wat plakparels erbij en er  lag nog klein stukje lint (wat we bijna nooit gebruiken eigenlijk te weinig want is best leuk).
En klaar is weer een (zomerse) kerstkaart...

Fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.

maandag 15 juli 2024

Zwem diploma.


 

Goedemorgen lieve blogsters, vandaag twee kaartjes voor een zwemdiploma (en heb er zelfs twee gemaakt!!)
De jongens versie kon  door de brievenbus bij een buurt kereltje, wat heerlijk he dat ze hun zwemdiploma hebben, daar zijn de nodige uurtjes voor nodig geweest (om vaak onder etenstijd) om dat je behalen, maar je kunt niet zonder.
Het al oer oude SU papier waar ik nog steeds wat van heb erbij gepakt en de leuke zee dieren van MD.
De stempelset is een set van SU met allemaal losse letters zodat je zelf woorden kunt maken heel handig.

Allemaal een fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.

donderdag 11 juli 2024

52Weeks To Christmas week 28 Have a merry little christmas.


 Goedemorgen lieve blogster, vandaag een heel eenvoudig kaartje , met al heel oud papier,  even wat huisjes geknipt en er papier bij gezocht, de combinatie rood en bruin vind ik toch wel leuk, de achtergrond is door een embossing folder   een strook erop met kleine kerstsnoepjes, daarop een cirkel van rood met stippen.
Een tekst gesneden uit designpapier, en weer een kaartje af!!!

Fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.

maandag 8 juli 2024

Veel liefs, als bedankje voor de winnaar van uitdaging Winternacht, bij 52WTC.


 Goedemorgen lieve blogsters, vandaag het kaartje wat we bij het aardigheid hebben gestopt voor de winnaar van de uitdaging Winternacht bij 52WTC.

Papier is van MD de serie "So Lovely" we hebben een leuk voorjaars/zomer kaartje gemaakt , de cirkelmal veel liefs gebruikt daarin het hekje wat gras en vrolijke bloemen, en een musje op het hek.

Fijne maandag ik ga om Nomeetje, het is vandaag oppas dag, dus weer fijn genieten!!

Lieve groetjes Annemarie en Merit.

donderdag 4 juli 2024

52Weeks To Christmas week 27

 


Goedemorgen lieve blogsters, tijd voor een kerstkaartje, heb weer wast zitten knippen, en er wat mooie kaarten meegemaakt voor de wat oudere mensen die we een kerstkaart sturen.

Onder de prachtige bloem wat takjes gestanst (toch even mijn stans apparaat op tafel gehad, in de zomer heeft hij wat vaker rust gebruik ik vaker mijn schaar).

Prachtig papier vind ik het hele mooie kleuren en leuke designtjes op het papier, is al een oudere serie hoor, maar er ligt nog genoeg om nog wat kaarten mee te maken.

Fijne donderdag veel liefs Annemarie en Merit.



maandag 1 juli 2024

Geslaagd


 Goedemorgen lieve blogsters, dit jaar hadden we maar 1 geslaagd kaart nodig, onze jongste neef is geslaagd...verder in de buurt/straat  hadden we ook niks...
Dus de uil en weer bij gepakt en met de nodige ballonnen op het toneel laten verschijnen, trots staat hij met zijn diploma onder zijn arm...dat kan maar binnen zijn.

Vandaag is Nomé er weer fijn een dagje, we gaan lekker plezier maken.

Lieve groetjes Annemarie en Merit.