donderdag 16 mei 2024

52Weeks To Christmas week 20 Kerst.


Goedemorgen lieve blogsters, het is weer al donderdag de weken gaan hard, vandaag een kaartje wat ik al eerder ooit heb gemaakt maar had even geen idee wat te maken dus door mijn oude kaarten gescrollt.
Het papier is van de action, lekker veel sneeuwpapier gebruikt en de muizen familie die lekker geniet op de slee in de sneeuw
Een aantal leuke kerstboompjes uit design papier uitgedraaid en verdeelt op de kaart geplakt.

Jullie horen al dat de inspiratie nog ver te zoeken is, en er zijn nog vele andere dingen die moeten gebeuren dus die gaan voor, zo wordt er over een paar weken een nieuwe schuur geplaatst, oude moet weg , ik ben dus regelmatig buiten bezig en afvalcontainers aan het vullen, daarnaast mijn twee oppasdagen (ook vandaag gezellig met Nomé , slaapt of speelt ze wat zelf tussendoor even wat blogberichten typen, kijken wat jullie hebben gemaakt).

Dus de komende weken zitten we nog in de verbouwing...zijn ook niet op vakantie gegaan normaal gaan we lekker weekje naar de Veluwe...maar de schuur kwam ergens begin juni
Gelukkig komen in het weekend de jongens helpen met afbreken uitgraven en zand kruien , dat treffen we dus, anders hadden we nog veel eerder moeten beginnen..dus nu opbreken en plaats maken de komende weekenden, en door de week prol ik alleen wat aan, wat ik kan doen.


Liefs Annemarie en Merit .

donderdag 9 mei 2024

52Weeks To Christmas week 19 Een warme kerstgroet.


Goedemorgen lieve blogsters, het is weer donderdag dus tijd voor een kerstkaart/winterkaart bij 52WTC.
Het mooie winter papier van MD erbij gepakt en ook wat sneeuw papier. daar de beer lekker warm aangekleed en achter het hekje gezet, hij is wel van plan om er overheen te komen.
Hij is even een frisse neus halen, de sneeuwvlokken vallen weer al dus hij zal wel snel weer naar zijn warme huisje gaan.
Fijne dag allemaal, we hopen vandaag weer een kijkje te komen nemen bij jullie. Al  zal het wel een beetje in etappes zijn deze hemelvaart dag.

Lieve groeten Annemarie en Merit .


 

maandag 6 mei 2024

Uitnodiging....

 


Goedemorgen lieve blogster, vandaag een kaartje gemaakt voor pa en ma.
Ma is al 80 en pa (hoopt dat) over een week of 3 te worden...
En wat geef je dan ze willen niks alleen dat we lekker langs komen, ma viert haar verjaardag , telkens komen er een paar mensen vind ze net zo leuk heeft ze er ook wat aan...dus die is tot pa zijn verjaardag bezig met af en toe visite... en voor ons viert ze het vrijdagavond.
Normaal gaan we uit eten als kado maar ze vinden dat allemaal te veel worden pa (kan met zijn rug) niet lang op een restaurant stoel zitten, en ze vinden het allemaal maar veel om hun heen.
Maar dat hebben we opgelost ze komen wel graag bij ons of mijn zus, ook al is dan heel de meute er geven ze niks om.
Dus hebben nu een datum geprikt zodat alle kleinkinderen ook kunnen, en dan (hopen op mooi weer) dat we kunnen BBQ dat vinden ze heerlijk en kan bij ons in de overkapping die kan ook nog in delen dicht en de heaters kunnen aan, een goede stoel waar pa lekker in zit...
is het geen weer worden de gourmetstellen erin gesleept!!

Wat eten kunnen die twee nog als de beste, en zeker van dit soort dingen die ze zelf nooit doen.
Dus een kaart gemaakt met de uitnodiging hierin geschreven.

Denk dat ze er stiekem heel blij mee zijn ook al willen ze niets hebben.
Mijn inspiratie heeft mee een beetje in de steek gelaten dus heb maar wat in elkaar gezet.
Er is heel weinig inspiratie hier, (goed zoeken maar om het weer te vinden).


Lieve groetjes Annemarie en Merit.


donderdag 2 mei 2024

52Weeks To Christmas week 18 wintergroetjes


Goedemorgen lieve blogsters, vandaag weer een kaartje uit mijn gevonden mapje waar ik het laatst over had, ik ga ze eerst maar eens plannen anders komen ze er vast ooit meer op, heb toen een hele serie gemaakt met dit leuke papier, en vorig jaar allemaal verstuurd.
Dit keer de panda erop met een lekker kop chocomelk ( geknipt uit het designpapier).
wintergroetjes erbij gestempeld, een leuke sketch, zal die binnenkort weer eens gebruiken.
Fijne dag allemaal en we hopen een kijkje bij jullie te komen nemen.

Vandaag komt Nomé een dagje naar Goeree, miss lekker nog wat wandelen geven nog fijn weer op..
Daarna een grote pan nasi en sate maken staat dat alvast maar klaar!! want vanavond blijven ze eten als ze Nomé ophalen, en Arie komt ook weer lekker naar huis dus we gaan het makkelijk houden,want niemand weet hoe laat hij thuis is.... allen vanavond nog even saté saus maken en een eitje bakken, 

Liefs Annemarie en Merit.