maandag 23 januari 2023

Wijnkaartjes

Goedemorgen lieve bloggers, 

Ja, zoals jullie zien zijn wij druk met het maken van voorraadkaartjes. Vandaag laten we twee mannenkaartjes met wijn zien. We maken de laatste tijd vaak hele series tegelijk. Dus ook van deze kaartjes hebben we er flink veel gemaakt. Ze zijn allemaal een beetje hetzelfde, af en toe een ander papiertje en een andere sketch zodat ze niet helemaal hetzelfde zijn. Weer een heerlijke serie wijnkaartjes voor onze voorraad! Dit zijn ook twee kaartjes met hetzelfde design papier, maar allebei een andere sketch. Een fles wijn, glaasje wijn en een tros druiven ernaast. De tekst 'gefeliciteerd' erbij en verder hadden deze kaartje meer niet nodig vonden we. Voor mannen hoeft er vaak niet te veel poespas op een kaart. Dus prima zo! 
Iedere keer maken we weer een andere serie, zo is ma vorige week met jongenskaartjes bezig geweest en ben ik met zoveel jaar getrouwd aan de slag gegaan. We hebben er weer een hoop weten te maken. Zoals ik al zei proberen we er gelijk een aantal te maken, je hebt dan toch alles klaarliggen dan is dat net zo makkelijk. Beginnen enthousiast, maar soms willen we er te veel maken van hetzelfde en dan worden we het aan het einde weleens een beetje zat haha :) Dus af en toe een beetje doseren is goed en dan weer een andere opdracht om het leuk te houden. Afgelopen dinsdag hadden we ons gezamenlijke knutseldagje weer en wilde we even heerlijk met een paar diertjes aan de slag. Even geen massaproductie haha. Dus we zijn gezellig samen aan de slag gegaan met verjaardagskaartjes voor verschillende bloggers. Heerlijk weer even wat anders, af en toe tussendoor is dat wel leuk! Want ja, het moet wel leuk blijven natuurlijk!! Maar dat komt goed hoor! 

Liefs, Merit en Annemarie 

10 opmerkingen:

Elly zei

Hele leuke kaarten, ik vind dat idd slim nog eentje maken omdat je alles al klaar hebt liggen moet ik er denk ook maar eens inhouden.
Groetjes Elly

Trijntje zei

Hele leuke wijnkaarten zijn dit. Kun je zeker wel wat meer van maken. Altijd goed voor mannen. Succes met de kaarten makerij. Groeten Trijntje

Eri zei

Ze zien er leuk en stoer uit! Goed idee om de taken te verdelen;-)
Groetjes, Eri

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes voor stoere mannen, altijd makkelijk om op voorraad te hebben
leuke sketch heb je gebruikt en leuk dp
groetjes ellen

Angélique zei

Mooie strakke kaarten.

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden. Altijd handig om meteen meerdere kaarten te maken!

Nicolette zei

Slim om er gelijk een aantal te maken, je stuurt ze toch naar verschillende mensen.
Groetjes Nicolette

Rina zei

Dit zijn leuke kaarten geworden, daarom niet erg als ze zo op elkaar lijken.
Groetjes Rina

GerJanne zei

Ik snap het helemaal. Productie werk is eigenlijk toch niet leuk, ook al liggen de spullen er nog.
Maar deze twee zijn in elk geval heel leuk voor mannen die van ene wijntje houden.

Freubelmina zei

Handig zo samen werken aan de voorraad want volgens mij verkopen jullie er geregeld wel wat…
Deze zijn erg gaaf,zo leuk dat ze toch verschillend zijn dankzij de andere papiertjes xx