donderdag 29 augustus 2024

52 Weeks To Christmas week 35 uitdaging Gomes op je kaart.


Goedemorgen lieve blogsters, vandaag weer kerstkaarten donderdag en ook tijd voor een nieuwe uitdaging...
Namelijk Gnomes op je kaart, deze leuke uitdaging is verzonnen door Ingrid.
Nou wij zijn lekker buiten aan het knippen geweest, gnomes paddenstoelen, dan is je kaart snel gemaakt!!
Dit schattige stel woont in die mooie paddenstoel in het bos...gezellig in de sneeuw...
Jullie krijgen de kerstknuffels van hun...
Verzinnen jullie ook iets met gnomes, gestempeld gestanst of geknipt , je kunt er alle kant mee op.

(GEPLANDE KAART)

liefs Annemarie en Merit.
 

donderdag 22 augustus 2024

52 Weeks To Christmas week 34 Warm Winter Wishes.


 Goedemorgen lieve blogsters van daag weer een SU kaarten in de zomer gaan ons die gemakkelijker af, lekker wat zitten knippen en er een vrolijk kaartje meegemaakt, er liggen nog meer uitgeknipte plaatjes van die leuke diertjes dus gelijk wat meer gemaakt die volgen later.
Label uitgestanst met daar "warm winter wishes" gestempeld  stukje waxkoord erdoor wat sneeuwvlokken gestanst en klaar weer een kaartje klaar. Als laatste nog wat kleine accentjes gestempeld, op de kale witte stukken van de kaart.

(GEPLANDE KAART)
Fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.

donderdag 15 augustus 2024

52 Weeks To Christmas week 33...Gezellige Feestdagen.


Goedemorgen lieve blogster, het is weer kerstkaarten donderdag. Dit  keer laten we een Stampin Up kaartje zien, met leuke gestempelde huisjes en boompjes, vind het altijd zo leuk om iets in elkaar te zetten, ,maar ben zo slecht met inkt en stempels., Vaak als de hele kaart bijna klaar is dan het laatste wat ik moet stempelen gaat mis...maar bij deze is het dus goed gegaan, wilde er nog meer maken , maar dat waren weer mislukkelingen, dus over een poosje waag ik weer een nieuwe poging.


Fijne dag allemaal , lieve groetjes Annemarie en Merit.

maandag 12 augustus 2024

Martina jarig , veel liefs


 Goedemorgen lieve blogsters, vandaag laten we een kaartje zien wat we voor Martina hebben gemaakt, op de 1 of andere manier is die al ergens opeens april op de blog gekomen, zag dat een aantal mensen een reactie hadden achtergelaten, ging zelf even kijken op de blog maar het bericht was nergens meer te bekennen, maar omdat ik bij reacties wel een aantal berichtjes kreeg heeft hij er dus wel opgestaan, maar is ook weer uit zichzelf weg gegaan... de verjaardag kaart hadden we al gepland midden in de zomer grote kans dat ik het anders vergeet...
Nou nu komt hij er dus  wel goed op (hopen we) gisteren was Martina jarig maar , het vrolijke kaartje, met fris en vrolijk zomer papier... cupcake en de vrolijke bijtjes komen Martina een fijne verjaardag wensen.

Allemaal een fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.

donderdag 8 augustus 2024

52Weeks To Christmas week 32 Mooie kerstdagen.


 Goedemorgen lieve blogsters, het is weer tijd voor een kerst/winterkaart want het is weer donderdag en dat betekent kerstkaarten donderdag bij 52WTC.

Wij hebben de mooie krans gebruikt, in verschillende tinten blauw de krans en bloemen uitgedraaid, gecombineerd met een bruine achtergrond, blauw en bruin vind ik altijd mooi bij elkaar passen,  een heel eenvoudig kaartje wat naar iedereen verstuurd kan worden...

Mooie kerstdagen ook met blauw gestempeld op een klein kaartje...

Fijne dag allemaal we hopen weer wat deelnemers te zien vandaag.
Lieve groetjes Annemarie en Merit.

maandag 5 augustus 2024

Welkom lieve Jeanne!

Goedemorgen lieve bloggers, 

Twee weekjes geleden zijn wij weer oom en tante geworden van een lief, klein meisje Jeanne! Ze hebben al een zoontje van 3 en nu een dametje erbij, zo leuk. Een paar dagen laten zijn we samen met Nomé ons kleine nichtje gaan bewonderen. Nomé vond het ook erg leuk, pakte steeds haar handje vast. En wat is Nomé dan ineens groot als je ze naast elkaar ziet, gaat zo hard! Nomé was de kleinste tot nu toe bij de familie van Pascal. En iedereen vond ze altijd maar klein, ze was natuurlijk ook maar een mini toen ze geboren werd. Maar nu vindt iedereen ze groot naast de kleine Jeanne haha! 
Samen met Nomé om cadeautjes geweest en natuurlijk moest er ook nog snel een persoonlijk kaartje in elkaar geknutseld worden. Dus ik ben gelijk begonnen toen we het nieuws kregen dat ze geboren was. Drie jaar geleden maakte ik dit zelfde kaartje voor hun zoontje en nu dezelfde gemaakt maar dan in een meisjes versie. Ze zijn niet zo van het roze, dus met geel aan de slag gegaan. Veel spulletjes en het kamertje zijn ook in deze kleur. De naam en geboortedatum erop. Ze vonden het erg leuk om zo'n persoonlijk kaartje te krijgen! 

Lieve groetjes, Merit en Annemarie 

donderdag 1 augustus 2024

52 Weeks To Christmas week 31 reminder BINGOKAART.

Goedemorgen lieve bloggers, 

Het is vandaag weer donderdag, dus dat betekend een kerstkaartje op de blog voor 52 weeks to christmas. We laten vandaag een kerstlabel zien, gemaakt met kerst design papier van Marianne Design. Vorige week lieten we het kaartje zien voor de challenge 'bingokaart'. En we vonden het zo leuk dus hebben nog een rijtje uitgezocht om een kaartje mee te maken, dus die laten we vandaag gezellig zien. We hebben het middelste horizontale rijtje gekozen, 'lichtjes - kerstballen - label'. We hebben het lieve beertje omgetoverd tot kerstboom, wat kerstballen aan zijn 'kerstbomenpak' gehangen. Lichtjes opgehangen bovenaan het label. Naast de beer een mand met gezellige cadeautjes en nog een klein kaartje waar we 'kerstmis' op gestempeld hebben. Hieronder nog een keer de bingokaart van de lopende challenge bij 52 weeks to christmas. 
Lieve groetjes, Merit en Annemarie