maandag 5 december 2022

Sinterklaas label

Goedemorgen lieve bloggers, 

Afgelopen vrijdag was pa jarig, hij vierde zijn verjaardag en in de avond hebben we gelijk Sinterklaas gevierd met ons eigen gezinnetje, het was weer een ouderwets gezellig avondje met elkaar. We zijn weer verwend met leuke cadeautjes, ja je raad het vast al. Ma en ik hebben alleen maar knutselspulletjes gekregen, hadden ook niks anders gevraagd op ons lijstje haha! Dus we kunnen weer heerlijk aan de slag met nieuwe spulletjes, dat zal vast goed komen. Dit Sinterklaas label heeft ma afgelopen vrijdag gekregen op haar cadeautje, dus hij kon vandaag op 5 december gezellig op de blog! Ik had ma niet als lootje getrokken, maar wilde toch een aardigheidje of iets leuks voor haar doen, omdat ze altijd voor ons klaar staat en zo vaak lekker eten voor ons maakt als we het druk hebben op werk. Een tijdje terug was Pascal bij een klant op zijn werk, deze mensen hadden een Gieser Wildeman boom en hij mag dan altijd een heleboel peren eraf halen en meenemen naar huis. Dus we hadden emmers vol! Bij pa en ma in de garage gelegd zodat ze goed uitgelegd konden worden. Ja en je raad het al, dan maakt onze lieve ma ze natuurlijk ook gelijk klaar voor ons. Hoeven we ze alleen nog op te warmen, wat een luxe. Ze doet er altijd Coebergh bessenjenever doorheen. Dus wij dachten we kopen een fles Coebergh en pakken deze in als Sinterklaas cadeau, daar dit leuke label aangehangen. Natuurlijk ook nog twee leuke malletjes voor de knutsel gekocht als aardigheidje van ons voor al de lieve zorgen. Nog een leuk gedicht erbij gemaakt, viel erg in de 'smaak' allemaal! 
Het label met het Sinterklaas design papier van Marleen gemaakt. Had gelijk een leuk idee, de kerstman heb ik omgetoverd tot Sinterklaas. Een mijter ipv een kerstmuts opgegeven en hij is ineens Sinterklaas. Hij is dit jaar met de auto naar ma gekomen! :) Naast hem een grote zak vol cadeau's, ze pasten er niet eens allemaal in, dus er liggen er nog een paar los op de stoel en hij heeft er ook nog een paar tussen de gril van de auto gestopt haha. Hij is in het donker onderweg, de maan schijnt door de bomen, bijna aangekomen voor het heerlijke avondje! 

Liefs, Merit en Annemarie 

13 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Genoten van je verhaal bij de kaart, jullie hebben een mooi weekend achter de rug. Kaartje is enig!! liefs xx

Elly zei

Wat is deze label weer zo mooi gemaakt, en wat een fijn weekend hebben jullie gehad.
Groetjes Elly

femke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Annemarie en Merit zei

Wat een super gaaf label is dit...daar gaat denk ik een lijstje omheen....
Zo leuk gedaan met de sint in zijn bolide.
We hebben genoten zaterdag jammer dat het weer voorbij is...
En bedankt voor je lekkere fles perensappie!! en je leuke malletjes (ben al beetje begonnen).

Liefs Ma

Diny zei

Hel mooi Merit....daar was je ma zeker blij mee!
Fijn dat jullie het zo gezellig hadden....!
Groetjes Diny

Angélique zei

Geweldig, wat een gaaf label, heel leuk gedaan! Zo creatief om van de kerstman een Sint te maken. Het label is heel mooi opgebouwd en je hebt mooi papier gebruikt.

Daphne zei

Dat heb je heel goed bedacht, de Kerstman die Sonterklaas wordt.
Wat ontzettend leuk.
En dan al die kadootjes, zo feestelijk.
Jullie hebben een leuke dag gehad zo te lezen!
Lief om een extra kadootje voor je moeder te kopen, voor al het werk wat ze verzet als jullie druk zijn!

Colien zei

Wat een leuk label, mooi! Goed dat Sint zijn schimmel heeft omgeruild voor een warme auto, kan Ozosnel ook lekker op stal blijven met deze kou :)
grtz Colien

Elle-Jeanne zei

Super super leuke label.
Zo leuk gedaan deze sint label.
Groetjes Elle-Jeanne

Sarah zei

Wat een leuke label en fijn verhaal. Mooi gezin zijn jullie! X

Creaellenknutselsite zei

wat een gezellig verhaal heb je geplaatst, leuk om je moeder te verwennen voor de goede zorgen, is hier ook nog steeds en ik woon al 38 jaar niet mee thuis, altijd zo lief. wat een leuk label heb je gemaakt met het gave tafereeltje erop
groetjes ellen

Eri zei

Supergaaf label! Sinterklaas komt in deze mooie bolide snel op plaats van bestemming met al die cadeautjes!
Groetjes, Eri

Angelique zei

Heerlijk om zo samen Sinterklaas te vieren en elkaar te verrassen met lieve dingen. Wat een gaaf label, mooie Sint maakte je en wat zal hij blij zijn dat hij met dit weer niet op z'n paard hoefde. Prachtige kaart voor Trijntje, superleuk met de stokstaartjes.
lieve groetjes Angelique