woensdag 17 november 2021

Sinterklaas labels....en insluippiet!!


Goedemorgen lieve blogster, vandaag de beloofde twee ander labels , die we vorige week samen maakten..
Nog wat stukjes over van het leuke sinterklaas papier van MD van vorig jaar, het is nu op helaas, nog een paar hele kleine friemelstukjes maar ik kan het niet over mijn hart halen om ze weg te doen.
Wie weet wat je er nog mee kan.
Lekker gezellig samen aan de knutsel geweest voor de Sint.
Maar de Sinterklaas tijd is ook geheimzinnig en er moet ook wel eens wat gemaakt worden voor je collega knutselpietje, dus dan moet dat thuis in je eentje.... allebei zijn we apart van elkaar ook nog aan de slag gegaan, dit gaan jullie pas echt in het sinterklaas weekend te zien krijgen.
De nodige dingen van elkaar uitgedraaid, want we hebben beide verschillende dingen, maar nooit genoeg natuurlijk...oh wat een gedoe dat lange afstand knutselen.
Merit had afgelopen weekend vrij dus wilde graag aan de slag met Sint labels (maar ik was ook bezig) en natuurlijk heb je van alles uitgedraaid van elkaar maar je hebt of de verkeerde kleur of het verkeerde onderdeel.
Zaterdag middag had ik alles wat ik nodig had (dacht ik) uitgedraaid en netjes bij elkaar gelegd, dacht dan breng ik zaterdag avond de stansjes weer in Dirksland bij Merit, stiekem natuurlijk want ze waren 's avonds niet thuis, dus de insluippiet trok richting Dirksland, met de LEEN stansjes ingepakt met gedicht erbij, en een lekker doos eigengebakken koekjes, even de voordeur open gedaan en snel op het houten bankje gezet in de hal, bij thuiskomst zouden ze gelijk zien dat insluippiet was geweest.


Nu kon Merit heerlijk de hele zondag aan de slag met haar Sinterklaas stansjes.
En ik ook, al kwam ik alleen hier een daar wel wat te kort of vergeten uit te draaien of het was weer kwijt, die kleine priegel dingetjes die raken hier wel eens zoek, ook al let ik nog zo goed op!!!
Maar we zijn beide een heel eind opgeschoten, en alle kadootjes zijn al binnen (dit vind Sint een heerlijk gevoel, niet alles op het laatste nippertje en dan sommige dingen die er weer niet zijn, en je moet weer iets anders verzinnen).

De meeste labels liggen ook klaar moet er nog een paar maken voor de opa's en oma's  want Sint wordt ook dit jaar weer alleen met de kids gevierd, maar er gaan altijd kadootjes en gedichten en leuke kaarten of labels naar de opa's en oma's .

Allemaal een fijne dag veel liefs Annemarie en Merit.
16 opmerkingen:

Sarah zei

Wat een ontzettend leuk bericht! Dat maakt mijn dag al goed vandaag!
Mooie labels en nog mooier is de interactie tussen jullie beide. Zo heerlijk! ❤️

Angélique zei

Haha, wat een gezelligheid! Dat stiekeme maakt de sinterklaaastijd zo leuk.
Jullie hebben weer heel leuke labels samen gemaakt, ik ben benieuwd wat de knutselpieten hebben gemaakt.

Je@net zei

Haha...wat een leuke tijd is dit toch!
Al die restjes zijn zo super om labels van te maken en wat zijn deze ook weer leuk geworden!

Ela zei

Haha, geweldig verhaal! En twee mooie labeltjes! Groetjes Ela

Irene zei

Ik zie het vóór me, wat een leuk verhaal en ook deze labels zijn énig! Zelfs in mijn uppie kan ik vertwijfeld naar iets zoeken dat ik nét nog had gestanst dus kan me voorstellen dat het door de afstand écht lastig is maar jullie lossen het goed op..al is het stiekem 🤣🤣!
XxIrene

Anita van Deur zei

Hihi ik heb bij je verhaal wel moeten glimlachen. O dat is ook zo vervelend knutselen op afstand en je bent zo iets zoek van je tafel. De labels zijn enig! Liefs xx

Trijntje zei

Ja soms zoeken we wat af… herkenbaar hoor ook al probeer je zo gied op te letten. Heb er vaak een bakje bijstaan waar ik de kleine dingetjes in die. D3 labels zijn prachtig en wat een leuk verhaal van de insluip Piet. Jullie knutselen maar gezellig door. Veel plezier ermee. Mooi dat d3 cadeautjes binnen zijn. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een gezellig bericht om te lezen, het is toch altijd weer een leuke sfeer deze tijd van het jaar, wij vieren het toch ook nog altijd met mijn ouders, leuk de cadeautjes inpakken en maken er dan een gezellige avond
ook deze labels zijn supergaaf geworden zo leuk al die kleine details erop
wat een verrassing zal het voor merit zijn geweest toen ze thuis kwam
groetjes ellen

Scraptastisch zei

Haha wat toch leuk de Sinterklaas tijd en juist dit soort malligheid is zo gezellig! Ook deze labels zijn geweldig mooi geworden! Marjan en ik lenen ook stansen van elkaar maar dan heb je net de verkeerde kleur wat niet bij de rest past, hihi herkenbaar dus!
xx Gerie

Diny zei

Wat een gezellig verhaal Annemarie.
knutselen op afstand is natuurlijk heel anders dan gezellig samen....maar het heeft ook wel wat als ik je verhaal lees!
Je hebt twee hele leuke labels gemaakt!
Groetjes en nog veel gezelligheid met alle voorbereidingen voor het Sint feest,
Diny

Elly zei

Leuke tijd is het wel, en de labels zijn erg mooi.
Groetjes Elly

Margreet zei

Wat een ontzettend leuke labels weer, Annemarie.
Gezellig dat je voor insluippiet hebt gespeeld. Wij vieren geen Sinterklaas meer, maar dat soort dingen mis ik toch wel een beetje.
xxx Margreet

karien zei

Wat een leuke labels heb je gemaakt en het is nu een gezellige/spannende tijd
Groetjes karien

GerJanne zei

He wat gezellig te lezen! EN zo herkenbaar dat lenen soms niet zo handig is. Dat heb ik ook met Nelleke, dan stans je van alles uit en dan mis je een kleur of zo..
De labels zijn heel erg leuk!

Nancy zei

Hey Annemarie,

Goh, ik kom eigenlijk veel te weinig op jullie blog... Altijd zo veel gezelligheid en mooie kaarten... maar heb nu gewoon te weinig tijd om te bloggen...
Wat leuk toch, al die Sinterklaasdrukte bij jullie... Dat missen wij hier wel. Daarom ga ik met mijn vriendin elke eerste vrijdag in december shoppen in Bergen op Zoom, gewoon om Sinterklaasliedjes te horen in de winkels... Maar we merken ook dat het steeds minder wordt...

Geniet van de gezelligheid!
Jouw labels zijn super leuk geworden. Nu al benieuwd naar de rest!!

Liefs,
Nancy

Gina zei

Dit zijn ook twee superleuke Sinterklaaslabels! Heel leuk met de grote bruine zakken ! Groetjes, Gina