Pagina's

donderdag 7 december 2017

Bugaboo Holiday Chaos Day 6 Colourchallenge......


Goede avond lieve blogsters daar zijn we dan met de één na laatste Holiday Chaos kaart...dit keer was het een kleuren challenge, door het tijdsverschil kunnen we pas in de middag beginnen met deze uitdaging en dan wordt foto,s maken niet zo makkelijk meer...wat is het vroeg donker he...toch nog om half 4 naar buiten onder de overkapping uit de wind en toch nog een beetje licht, de foto nog kunnen maken...
Wat een weertje he veel wind hier aan de kust en nu flinke regenbuien...
Gelukkig vanmorgen alle boodschappen in huis gehaald, ben de halve ochtend bezig geweest...Supermarkt, viswinkel, bakker, dierenzaak, en de bloemenwinkel voor een leuk kerststukje voor de opa en oma van Pascal die zijn onlangs verhuisd en morgen gaan  Merit en ik even een kijkje nemen en een bakkie doen...
Na het opruimen van de boodschappen lekker samen gegeten en daarna zouden we aan de knutsel gaan...net een half uurtje bezig , Merit haar werk telefoon.....Of Merit naar het werk wilde komen, ja en als je thuis bent zeg je geen nee...zeker niet als ze je nodig hebben.
Daar zat ik dan met een tafel vol troep in mijn eentje...Merit had het afdrukje van deze kaart nog net ingekleurd, dus ik heb er maar een kaart rond gebreid....
Daarna alles opgeruimd en aan de strijk begonnen, bedden verschoont en nog meer klusjes gedaan (die voor morgenochtend op het programma stonden) nu hopen we morgenochtend nog wat te gaan knutselen....

Morgen de laatste dag van de Holiday Chaos, vind het altijd leuk om mee te doen, maar wat een werk is het eigenlijk, en vanmorgen kwam Merit uit bed en die had gedroomd dat er nog een week bij kwam...haha waar kun je allemaal niet mee bezig zijn ...zelfs 's nachts wordt je achtervolgt door de blog!!

Fijne avond liefs Annemarie en Merit

A GEm of a Challenge - Animals in the snow.

19 opmerkingen:

Ellen zei

Jullie zijn niet bij te houden de laatste dagen ;-) Ook dit is weer een mooierd.

Eri Kumeling zei

Het is dus wel een creatie van jullie samen, en hij is prachtig geworden! Nu maar hopen dat het samen knutselen morgen nog lukt.
Groetjes, Eri

GerJanne zei

Haha, wat leuk beschreven allemaal. Ja, de zorg en ongepland werken...komt me bekend voor. De kaart is in elk geval een plaatje. Heel mooie deze kleuren. En leuk die sterren er bij.
Veel plezier morgen ochtend en laat dan de telefoon maar even rinkelen, Merit...

Sarah zei

De kaart is heel leuk zo! Tof team zijn jullie. Het berichtje leest ook zo leuk. Kleine man kan niet slapen en ik dus ook niet daarom zo laat nog een blogrondje. X

Lisa Lynn zei

Your card is adorable. Thanks for joining us at the Holiday Chaos 2017 Color Challenge, Lisa Lynn GDT.

Je@net zei

Erg leuke kaart weer.
En hopelijk vandaag meer knutselplezier!

Nancy Soetaert zei

Wat een mooie weer!
Veel plezier met de laatste straks. Ik kijk of het vanavond laat nog lukt als we in Holland aankomen... zijn we gek of zijn we gek... verslavende chaos....
Groetjes
Nancy

Danielle zei

Hartstikke leuk dit kaartje! Fijn dat Merit zo flexibel is, dat wordt vast en zeker gewaardeerd! En mams ook door de planning om te gooien, kunnen jullie hopelijk zo samen lekker knutselen ;-)

Jantine zei

Hartstikke leuk, Annemarie, mooie kleurencombinatie, lekker winters.
Jammer dat de knutselmiddag niet door ging. Maar je huishoudelijke klussen zijn nu weer ver gedaan, dat scheelt (elk nadeel heb se voordeel).
Wij hadden ook erg veel regen en nog steeds :-(
Groetjes
Jantine

Colien zei

Hihi, jullie zijn Bugaboo-verslaafd!! Maar het geeft wel erg leuke kaartjes, dit is er weer zo eentje: top!
grtz.Colien

Sabine zei

Hele leuke kaart! Mooi ingekleurd en ik zou ook naar mijn werk gaan hoor als je net als Merit gebeld word Liefs Sabine

Caroline zei

Ook dit is weer zo'n leuk kaartje!
Groetjes Caroline

Margreet zei

Super dat het jullie met v ereend krachten toch weer is gelukt om een kaart te maken voor de Holiday Chaos....en wat voor eentje....wat een scheetje van een vogeltje zeg...en zo mooi gekleurd! Leuk, het geëmboste paneel met de losse sterren.
Wat een drukke dag had je gisteren...hopen dat je nu wel tijd krijgt om samen te knutselen!
xxx Margreet

Marijke zei

Ook dit is weer een schatje! Jammer dat het anders gelopen is dan verwacht, maar in deze drukke tijd kan dat wel eens toch! Je kaartje is in ieder geval af en de laatste zal ook wel af komen. Zie er naar uit!! Groetjes Marijke.

Diny zei

Wat een gezellig verhaal Annemarie.....zo gaat het soms he?
Het kaartje is prachtig....ziet er mooi en fris uit!
Groetjes Diny

Kim Salito zei

Great card, thanks for joining us at the Bug during our Holiday Chaos event.

Kim x zei

Thank you for entering your cute card into my Animal Magic challenge at CCM
Hugs Kimx

Tammy Miller zei

Thanks so much for playing along with our Color challenge in our Holiday Chaos Challenge! I love your project! Thanks for helping to make our event a huge success!

Marina zei

Your fun , cute image goes perfectly wwith the stars and patterned paper. Thanks for joining in at City Crafter.