Pagina's

vrijdag 9 juni 2017

Daar zijn we weer!!!! met een mannenkaart......Stampin Up


Goedemiddag lieve blogsters, daar zijn we weer, na ruim 3 weken afwezig te zijn geweest hopen we de draad weer een beetje op te pakken.
We zijn nog niet helemaal klaar, maar het einde komt in zicht....alles wat fout kon gaan is fout gegaan.....maar dat mag de pret niet drukken....het wordt prachtig.
Begon al met de schuifdeur met verschillende maten dat moest helemaal overnieuw want paste niet.
Daarna kwam de electricien, dat ging gelukkig allemaal goed...alles in de muren gemaakt en wij weer nieuw wandplaten ertegen aangeschroefd...en daarna het behang erop.

Daarna zouden we zelf voordat de keuken kwam alle muren  1 keer in de muurverf zetten....problemen met de verf...mengde niet goed zodat we nu 6 (nee geen 50) tinten grijs aan de muur hebben allemaal uit dezelfde pot.
Fabriek niet weten hoe het kan, mengapparaat bij de verfwinkel opnieuw ingesteld, en nieuwe onderdelen erin gedaan...geen succes.
Gelukkig moeten we alles nog een keer doen dus beginnen we weer maar met een andere soort verf!!


Maar de tijd drong en de keuken kwam, dus we konden het niet voor de tweede keer meer verven.
Maar nu staat de keuken al, dus dat wordt afplakken....
Toen kwam de keuken....het eerst wat ik zag waren 3 hoogglans granieten  aanrechtbladen....en we hadden mat besteld.
De paniek sloeg een  beetje toe (niet alleen bij ons maar ook bij de vakmensen) want met de bladen stel je heel de keuken.
Alles werd in werking gesteld om de aanrechtbladen zo snel mogelijk weer opnieuw te leveren, maar dat koste op zijn minst een paar dagen. (maar is gelukt)!!

Daar doemde het volgende probleem op de stucadoor zou komen en de tegelzetter....maar die konden geen kant op met overal kastjes en deuren die niet geplaatst konden worden...dus die 
konden gelukkig (wel onhandig) een aantal dagen later komen....dus toen de keuken stond 
moest die weer helemaal in het plastic...maar alles voor het mooie eindresultaat!!!

Gisteravond voor het eerst gekookt  in mijn nieuwe keuken....vanavond gaat ze weer in het plastic....dan moet het plafond in de verf worden gezet.

Daarna alles nog een keer met muurverf....en dan hopen we een eind te zijn...
Maar wat hebben we een heerlijk weer gehad tijdens de verbouwing, of dat we op vakantie waren....altijd konden we buiten eten en koken...geweldig!!!!

Maar dan nu eindelijk iets over mijn kaart, 4 weken terug wat van die leuke SU gereedschappen uitgestanst bij Durvina, en daar wilde ik toen nog een kaart mee maken, maar veel te veel gekletst en niets afgemaakt....dus dat lag er allemaal nog.
Vanmorgen vroeg lekker in mijn eentje aan de slag en dit kaartje gemaakt, heerlijk weer even aan de knutsel, ik heb er van genoten.
Hoop binnenkort weer even een rondje te doen en even bij jullie langs te gaan, benieuwd wat jullie de afgelopen weken allemaal hebben gemaakt.

Fijn dat jullie weer even op blogbezoek kwamen, fijne dag veel liefs Annemarie.


18 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Mooi Mannenkaartje Annemarie, wat een getob heb je gehad nu maar van genieten.Gr.joke

Irene zei

PFFFFFFFFFF..........je moet er kennelijk heel wat voor hebben maar als dan eindelijk alles naar jullie zin is ben je deze weken ook weer snel vergeten Annemarie en is het alleen nog maar genieten in je prachtkeuken!
Je kaart is SUper leuk en past wel bij deze mega-klus!

xx Irene

!neke zei

Wat zal die keuken mooi worden !!!!!!!
Als alles klaar is ben je al het leed snel weer vergeten !
Dan wordt het genieten !!!!
Gave kaart heb je gemaakt !

groeten Ineke

Eri Kumeling zei

Wat een mooie kaart met dat gereedschap. Fijn dat het einde bijna in zicht is. Dan genieten van je nieuwe keuken.
Groetjes, Rri

martina's kaartjes zei

tja, verbouwen is altijd een avontuur.. hier ook, bij alles wat we hebben laten doen, liep het ergens wel mis (te groot, te klein, verkeerde kleur, verkeerde vorm, lekken in het dak - zodat we een 'watergordijn' hadden over de muur in de enige slaapkamer die 'af' was,...) kortom, als je een uitdaging aan wil gaan, of je relatie dit overleeft, ben je goed bezig ! =) lekker genieten nu !
een hele leuke stoere kaart is het geworden, mooi gemaakt
grtjs,martina
x

Crealientje zei

Hallo Annemarie,
Wat een verhaal! Gelukkig komt het zo langzamerhand op de pootjes terecht.
Je huis aan een ander overlaten is altijd vervelend.
Soms kan het niet anders.
Nog even doorbijten, en dan heerlijk de boel inrichten, en gezellig maken.
Mooie bos bloemen voor jezelf kopen( heb je wel verdiend) voor in de nieuwe keuken en genieten :)
Je kaart is super leuk.
Met mooie kleuren.
Fijn weekend alvast, groetjes Crealientje.

Larissa zei

Allereerst, welkom terug met dit te leuke mannenkaartje.
& wat een pech hebben jullie gehad met dit, gelukkig komt het dan allemaal goed. Maar kan me voorstellen dat je dat toen niet dacht.
Wij hebben 1,5 jaar terug een nieuwbouwhuis ingericht...pff ging ook niet vanzelf. Ben je er ook wel klaar mee op een gegeven moment.
Fijn weekend.

Gina Knott zei

This is such a wonderful male card! I love all the fabulous details. Thank you for sharing with us at the Ribbon Girl, good luck and I hope you will join us again.
Hugs
Gina xx
https://www.ribbongirl.co.uk/catalog/

GerJanne zei

Hoi Anne-Marie,
nu ik dit lees moet ik weer aan de keuken denken die we nu hebben. Nog erger, dat geloof je vast niet. Maar je vergeet het dus weer na verloop van tijd. En zeker als het heel mooi wordt! Dan geniet je straks des te meer.
Je mannenkaart is heel gaaf! Mooie kleuren en het gereedschap is mooi!
Groetjes,
GerJanne

Danielle zei

Heel wat gebeurd bij jullie... maar het eind is in zicht en dan wordt het heerlijk koken in de nieuwe keuken! Wij hebben een aantal jaar geleden alles maar dan ook alles gestript in ons huis dus kan me er iets bij voorstellen ;-) Je kaartje is leuk zeg, dat gereedschap is tof!

Corrie zei

Wat een tegenslag hebben jullie gehad Annemarie, ik lees ook dat je hebt gekookt in je nieuwe keuken, dus het gaat nu de goede kant op.
Leuk dat je zo dicht bij Durvina woont en het gereedschap mocht stanzen.
Je kaart is super leuk geworden.
Lieve groetjes,Corrie

Colien zei

Gave kaart, dat je nog met gereedschap durft te knutselen na al die pech... ;-)
grt.Colien

Ine Swinkels zei

leuk|!! Bedankt voor je deelname bij Cheerful Sketches. Succes!!
Groetjes Ine (DT)
http://creaine-cards.blogspot.nl/

Joanne kramer zei

Wat een leuke kaart! dankjewel voor je deelname bij Cheerful sketches. Groetjes, Joanne

Margreet zei

Je kaartje is erg leuk en bedankt dat je de schets van Cheerful Sketches hebt gebruikt, Annemarie!
Ik heb met belangstelling je verhaal gelezen, want sinds deze week zijn wij ook op keukenjacht. Maar na het lezen vind ik het allemaal wel een stuk spannender worden. Wij zijn nog niet zo ver, maar ik ga maar vast duimen dat alles een beetje goedkomt.
Fijn weekend!
xxx Margreet

Alina zei

veel plezier met koken in jullie nieuwe keuken, Annemarie, leuk verhaaltje :) ! en je kaartje is heel erg mooi geworden, de kleuren vind ik geweldig!

Ellen zei

Och ja, een verbouwing vreet tijd, zeker als er van alles tegen zit! Gelukkig vergeet je dat soort dingen ook weer snel als alles uiteindelijk op z'n pootjes terecht komt. Op een gegeven moment zit die keuken gewoon nooit meer in het plastic en kun je 'm gewoon elke dag gebruiken ;-) En dan geniet je alleen nog maar. Kaartje past wel bij jouw verbouwingsverhaal, hihi. Leuk gemaakt!

Ellen zei

Jemig zeg, wat een ellende! Maar goed dat je zoiets tevoren niet weet. Ik hoop dat meer gedoe jullie bespaard blijft. En je kaart is helemaal in de verbouwingsstijl: leuk!

groetjes, Ellen