Pagina's

vrijdag 12 mei 2017

Lois jarig


Vandaag een vrolijk kaartje op een vrolijke dag...Lois de dochter van Durvina is vandaag jarig!!
Heb heerlijke felle kleurtjes papier en inkt gebruikt allemaal van Stampin Up...

Vanmorgen vroeg heerlijk staan koken en een aantal ovenschotels gemaakt( 4 bonenschotels) voor Arnoud en zijn maten die in Rotterdam op kamers zitten en voor mijn schoonzus (lekker makkelijk een dag zelf niet aan eten te hoeven denken als je ziek bent) en eentje voor de buurtjes waar de keuken er al uit ligt en tot slot nog eentje voor ons zelf, voor straks als bij ons heel de keuken eruit ligt.
Nog even een laagje saus erover als ze in de oven gaan.....en lekker smullen daarna.


Ook gelijk nog maar een lasagne schotel gemaakt, de keuken was nu toch een grote bende, ben zo'n lekker prol met het koken.....
Kan maar alvast wat in de vriezer hebben zitten, straks makkelijk als je wat kunt pakken...en even bij de buurtjes of zus in de oven kan zetten....

De schuifdeurplaatsing is niet helemaal goed verlopen, blijkt dat er van de fabriek een verkeerd onderdeel is meegegeven.....en dat is hier gewoon gemonteerd....nu moet de helft er weer uit en HOPELIJK wordt het volgende week weer gedaan...als ze zo snel aan spullen kunnen komen.

Arie ontdekte het zelf gisteren...hij liefst zou hij alles zelf doen,,,dat waren we ook zo gewend, maar na die Hernia operatie (die niet geheel verwijdert kon worden omdat hij aan de zenuw verkleefd zat) en nu dus nog veel restverschijnsels heeft.....kan hij eigenlijk niet meer klussen....en moeten we alles laten doen..
Dat is voor de eerste keer en als het dan al zo begint...hehe maar we moeten vertrouwen erin blijven houden , maar hopen dat alles optijd af komt want er staat voor de komend drie weken een strakke planning.......

Fijne dag, veel liefs  wij gaan vanmiddag een taartje eten bij Lois.....

liefs Annemarie

10 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Heerlijk vrolijke verjaardagskaart!
lekkere maar drukke morgen heb je al gehad.

Margo zei

Wat een heerlijk vrolijke kaart ! Daar is Lois vast erg blij mee straks ! Jij bent wel heel erg vroeg op zeg ! En dan meteen zo flink in de weer ! Maar ik kan daar ook van genieten om zo heerlijk te koken en mijn keuken is daarna meestal echt een bende :)
De schotels zien er erg lekker uit ! Is het spek met boontjes ? En dan aardappelschijfjes erover ? Welke saus doe je er dan nog over ? Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingetjes uit te proberen !

Ellen zei

Supervrolijke kaart! Geweldig zijn deze kleurtjes bij elkaar, daar word je blij van. Het feesthoedje op de O is ook zo leuk. Lois boft. En jouw, zoon, zus en buren ook! Wat een hoop eten heb je voor iedereen gemaakt. Echt onwijs lief en vast ook heel lekker!

Eri Kumeling zei

Leuke vrolijke kaart Annemarie. Die ovenschotels zien er heerlijk uit. Wat lief dat je aan iedereen gedacht hebt! Fijne dag!
Groetjes, Eri

Joke de Wit zei

Leuke kaart Annemarie,dat ziet er lekker uit.Gr.Joke

Larissa zei

Leuke, feestelijke kaart.
& wat lief dat je voor iedereen zo lekker gekookt hebt. Dat wordt vast erg gewaardeerd.
Fijn weekend.

GerJanne zei

Ah wat leuk voor Lois! Ik zag op FB al de mooie foto van haar! En met een verbouwing gaat vaak wat mis. Ik kan een boek schrijven over wat bij onze keuken niet goed ging. EN nu genieten we er al weer zolang van! Komt allemaal goed!
GerJanne

Sarah zei

Heel mooi kaartje! En zo lief al die schotels die je maakte!

Ellen zei

Wat een heerlijk vrolijk kaartje zeg! Lekker aan het kokkerellen, gaat vast goed smaken of heeft het al gedaan. En wat een gedoe zeg, zo jammer dat er dan toch wat mis moet gaan. Hoop voor je dat het daarbij blijft.

groetjes, Ellen

Danielle zei

Zo hè, dat is koken in het groot!! Ze zijn vast allemaal blij met jou :-) Heel vervelend als je handen jeuken om dingen zelf te doen maar je kunt het niet meer.... Ik heb al net gelezen dat het probleem is opgelost, hoop dat helemaal goed komt met jullie planning :-)