Pagina's

maandag 26 november 2012

Rommelig BLOG......

 
 
Goedemorgen lieve bloggers....
 
Al vanaf vorige week een wat rommelige blog ,bleek dat foto's plaatsen niet meer kon ik zat aan de limit...
Dus iedere keer wat opschonen en kijken wat er weg kon bij mijn albums, maar dat schiet natuurlijk ook niet erg op, kan nu weer wel wat plaatsen maar dat is natuurlijk ook zo weer vol.
Dan maar foto's gaan verkleinen heb dat weleens een tijdje gedaan maar ze worden zo onscherp...hoe doen jullie dit dames tips zijn van harte welkom!! Waar verkleinen jullie je foto's en hoe groot???
 
Misschien dat ik nu het eerste jaar van onze blog gewoon maar verwijder, ik vind dat wel jammer maar eigenlijk kijk ik er nooit meer naar (alleen om te lachen.....samen met Merit wat we toen allemaal aan het prutsen waren).
 
Ook vanmorgen was er weer iets geplaatst wat ik gepland had maar daar zat natuurlijk ook geen foto bij dus weer maar verwijderd, en verder is het hier DRUK...en ben ik al een week niet echt helemaal top fit.....
 
Dus ga die blog eerst eens op mijn gemak recht zetten voor zover het lukt als daar van de week tijd voor is.
 
Dus we we zijn er wel maar evne niet actief hopelijk krijg ik van jullie wat iedeeen hoe ik de foto's kan verkleinen en toch scherp op de blog krijg...
 
Bedankt alvast en hopelijk tot snel, liefs Annemarie

14 opmerkingen:

Tineke zei

Net las ik ook al bij een andere blogger dat ze geen foto's kon plaatsen omdat ze aan de limiet zit. Zelf heb ik daar ook een poos geleden last van gehad maar op advies van de helpgroep van blogger ben ik met Google Chrome gaan werken. Blogger en IE samen, werkt niet goed. Probeer het eens met Google Chrome, wie weet is alles opgelost.
IK verklein trouwens wel altijd de foto's naar 550 x 550.
Succes!!
Groetjes Tineke

Marjan zei

Je hebt al een tip van Tineke zie ik. Ik blog nog niet zo lang, dus heb nog nergens last van. Maar misschien wel als tip : van je oudste blogberichten een boek laten maken, dan heb je altijd nog wat 'tastbaars' als je ze daarna wil verwijderen. Even googlen op : van blog een boek maken.

Succes en groetjes, Marjan

Annie Rose zei

I haven't had this problem before. I use www.PicMonkey.com to edit and resize all of my photos. For my large, main photos, I size them to 500px. For smaller photos, I size them between 400 and 450.

In PicMonkey, you can also create a collage, so one photo spot with multiple photos in it. You can save that at any size as well.

Hope that helps! :)

-Annie Rose

Lia zei

Ik heb er nog geen last van gehad, maar plaats ook niet zo heel veel per week, ik sla de foto op mijn pc op en verklein hem bij paint, als ik hem geplaatst heb en je klikt erop vergroot hij wel en ook duidelijk,
groetjes Lia

Cards and Arts by Jol zei

ik ben dit nu al een paar keer bij anderen ook tegengekomen, ik heb er zelf nog geen last van.
ik zou zelf ook het eerste jaar verwijderen, ik heb er een blogboek van en kan dus altijd terug kijken.
en inderdaad lachen hé, hoe je begon en gegroeid bent op creatief gebied, als ik mijn inkleur werk van het begin bekijk schieten de tranen in mijn ogen, ha ha ha.

groetjes jolande

Adriana zei

Hoi Annemarie,
Natuurlijk geen idee wat voor toestel je hebt, maar met de mijne kan ik het beeldformaat instellen op VGA. Dat zijn foto's die niet meer verkleind hoeven te worden maar wel heel scherp. Ze zijn maar ongeveer 150kB per stuk speciaal voor e-mail etc.
Ik hoop dat het ook op jouw toestel zit, want het is echt heel makkelijk...
Succes en groetjes Adriana

wijkhuijs zei

Ik verklein met foto''s altijd met een watermerk, en doe dit met Paint Shop Pro, ik verscherp de foto daarna 1 of 2 keer.

Wat je ook kan doen is de foto''s in een online album plaatsen en via url op je blog plaatsen.

Liefs Priscilla

cards2love zei

Ik zie dat jullie inderdaad hetzelfde probleem hebben. Heel lastig hoor. Ik weet ook nog niet precies wat ik ga doen. Ik heb mijn blog nog maar anderhalf jaar, en zo heel veel heb ik ook nog niet geplaatst. Zie dat jullie al wel nuttige tips hebben over hoe de foto's te verkleinen. Ik probeer morgen hier mee aan de slag te gaan. Wil ook niet gelijk ruimte bijkopen als dat niet direkt nodig is.
Succes!!
Liefs Mary

Colien zei

Balen, zeg! Maar het blog niet verwijderen, hoor! Start dan gewoon een nieuw blog ernaast met een nét iets andere naam...
Ik verklein mijn foto's altijd tot max 600 mb.
grtz.Colien

Colien zei

Oh ja, nog even: jullie blogspot heet nu toch Meritenannemarie.blogspot ?! Je kunt dan best een nieuw blog starten onder de naam scrapcardgirls.blogspot? Dan zijn jullie ook makkelijker te vinden via Google etc.
Succes!!

Sinikka zei

Ik gebruik Google Chrome en heb nergens last van. De foto's sla ik altijd op en verklein ze dan in Photoshop. Met max 120 pixels per inch. Werkt perfect vindt ik. Deze blog moeten jullie echt niet weg doen. Het is toch leuk om eens terug te gaan en te kijken wat je jaren geleden hebt gemaakt.:-)
Lieve groetjes Sinikka

Tamara zei

ik verklein de foto's in fotoverkleinen.nl ik had er nl ook last van dat ik niks meer kon plaatsen.

Anita Meijer zei

Ik hoor de laatste dagen niets anders in blogland, je kan je foto's verkleinen in paint en dan worden ze absoluut niet onscherp hoor Marijke. Heb ook de tip gelezen om je foto's in bijvoorbeeld photobucket op te slaan en dan met een url op je blog te zetten. Heb ook last van IE met bloggen, want krijg om de zoveel tijd knipperlicht en kan ik weer opnieuw opstarten alleen is mijn ervaring met google chrome dat het zo ontzettend traag werkt, maar kan ook aan mijn computer liggen. Succes ermee.
Liefs van Anita

Annette zei

Hoi Annemarie, ik zie dat je problemen hebt. Ik doe het op de manier van Frouwke, en dat gaat goed. Ik raad je aan het op die manier te gaan doen.Om je niet heel mijn blog te laten doorzoeken stuur ik je deze link.Ik heb even een uurtje ermee geworsteld maar werk nog steeds op haar manier!!!http://annette-scrapped4u.blogspot.nl/2012/02/hellup.html Kijk even naar de reacties onderaan bij Frouwke. Suc6 en laat me even weten hoe het afgelopen is.
xoxo Annette Ps weet zeker dat je hier iets aan hebt hoor. Ik zat ook met de handen in mijn haar toen vandaar Hellup!Maar elke keer foto's verwijderen is toch ook geen optie. Als je nog vragen hebt laat maar weten hoor.