Pagina's

zaterdag 9 april 2011

Snoef heeft het voorjaar in haar hoofd...

Na een dagje graven zie ik er zo uit, heerlijk vies!! Ik heb wel genoten vandaag lekker graven in de tuin,zover dat ik bij de buren uitkwam, na zo'n geweldige dag ga ik me weer heerlijk oppoetsen, en daar ben ik zo te zien nog wel even mee bezig. Na nog even een rondje door de tuin te hebben gedaan (loop ik nog even tegen het tuinhuisje aan wat net "woudgroen"is geschilderd,en dat zit nu heerlijk onder aan mijn kin, staat goed op wit!!) Ik heb al een knipbeurt gehad van mijn baasje maar alles krijgen ze er niet uit!! Ook hebben ze me al hier en daar met een washand bewerkt want mijn koppie was gewoon grauw, Nu eerst maar eens even lekker een stuk winterwortel wegwerken en dan ga ik aan de grote schoonmaak , moet je mijn pootjes zien, die zijn erg vies.... En zo moet ik er weer uit komen te zien, wat ik ben en blijf toch een echte DAME!!! Een fijn weekned allemaal en hopelijk hebben we morgen weer van dat heerlijke lente weer en mag ik weer de tuin in, kan ik weer van voren af aan beginnen moet je maar denken,dat gat hebben ze vast dichtgemaakt.....nou ja zo blijft het werk in het land... Groetjes Snoef.

18 opmerkingen:

Tinie zei

Haha, fantastisch verhaal!! Een nadeel als je zo wit bent!
Groetjes Tinie

Aartje zei

wat een leuk zomers verhaal, ik heb er echt om zitten grinnikken hier achter mijn laptop. Wat een lol om hem (o nee ze is een dame) haar dus te volgen.
groetjes Aartje
p.s. de weerman melde net na het journaal dat ze morgen weer opnieuw kan beginnen......

anja zei

heel erg leuk,fijn dat snoef niet meteen de hort op gaat en netjes in de tuin blijft
liefs anja

Astrid zei

HAHA grappig zeg en dan met die foto's erbij, geweldig.
En dat ze zo netjes in de tuin blijft.
Nou morgen wordt ook weer een mooie dag, daar heb je dan geen kind aan maandag die is helemaal moe dan van al dat graven.
Groetjes Astrid

Irene zei

Die is dus echt weer helemal 100% na al die succesvolle huisvisites van Dr. Zwager en zoals hierboven ook al staat...morgen nog warmer dus HAVE FUN SNOEF!!!!!

Irene

Deborah zei

Oh, wat leuk om dit te lezen zeg!!
Zo een schattig konijntje dat jullie hebben, heb zo'n zin om hem te knuffelen...
Ja, hij was wel erg vies zeg, maar het belangrijkste is dat hij zich geamuseerd heeft!!!
Groetjes Deborah

Wil zei

Wat kan je toch geweldig schrijven, echt een genot.
Je ziet het helemaal voor je.
Fijne dag.
Groetjes Wil

nicolet zei

Oog geweldig toch zon lief konijntje die het voorjaar in z´n hoofd heeft!
Groetjes Nicolet

Miertje zei

Hahaha, die Snoef wat een plezier heeft ze gehad en ja vandaag is het weer zo'n mooie dag dus kan ze weer van voor af aan beginnen

GR, Miranda

Sandra zei

Hahaha een super leuk verhaal! Bij onze buren is dit verhaal ook gebeurd vorig jaar en het konijn kwam dus bij ons in de tuin terecht! Hij vond onze kippen zo interessant hihihi! Maar onze hond vond het ook wel erg leuk zo'n speeltje dus snel hond naar binnen en buren gewaarschuwd....we hebben nu maar een flinke plank onder de hele schutting gemaakt voor het geval dat want ik zou het vreselijk vinden als we het konijn ineens dood in de tuin zouden vinden. Ik hoop dat Snoef zo slim is om niet bij de buren in de tuin te gaan hahaha!
Liefs, Sandra

M@rjan zei

Hahaha... wat een leuk verhaal met dito illustraties! Je zou er een LO mee moeten maken, leuk hoor! Mijn dochter had ook zo'n wit konijn, die kon soms zulke gekke capriolen uithalen.

Groetjes, Marjan

Brenda en Astrid zei

Hoi Snoef, Wat was het toch een lekker weertje gisteren. Ik moch van mijn basinnetje ook lekker buiten zijn, maar ik heb een voordeel ik ben helemaal zwart dus hoef ik mijn niet helemaal op te poetsen. Vandaag weer lekker genieten van het weer. Groetjes van snuf een vriendje uit de buurt ;)

marijke zei

heerlijk zo een verhaal en wat een schatje is dit joh

*Ellen* zei

hahaha schitterend dit verhaal en je foto's van snoef

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een super schattig konijntje, gelukkig is ze weer helemaal opgeknapt.
Groetjes van Jacqueline

stempelfreaks zei

Wat een schatje is die snoef toch. Heerlijk dat graven in de tuin. De foto's zijn helemaal leuk.
Groetjes Astrid & Larissa

jaimie zei

Hallo Dames,

Zalig hé, zo je lieveling haar ding zien doen!!

Groetjes, Jaimie

Jolanda Cuper zei

Prachtige story! Onze wit met zwarte poes zag er al net zo vies uit! Genieten met die dieren ha ha!
Groetjes Jolanda.