Pagina's

dinsdag 15 maart 2011

Happy Holiday's en de PERLEN-PEN.........

Dit is wat er gebeurd als je dus iets te hard in je perlen pen knijpt, jeetje wat een troep alles werkelijk alles zat eronder en gek genoeg ga ik eerst mijn kaart redden.... terwijl mijn rok, trui,leren stoelen,houten vloer ja zelfs de verwarming achter me eronder zat. Het spettert echt een heel eind in het rond. Heel veel water heb ik gebruikt om het eraf te krijgen maar wat droogt dat gekke spul snel op (niet als je het op je kaart hebt gebruikt dan veeg je het na een uur nog uit),maar nu wist ik niet hoe snel ik alles schoon moest krijgen, kleding zit in de wasmachine (hoe komt dat eruit???) de verwarming was nog het moeilijkst dat brand er lekker in, ik ben blij dat niemand me zien tobben heeft (half aangekleed of uitgekleed hoe je het wilt noemen). Maar alles is weer schoon alleen op mijn kaart zijn nog wat nare vlekken maar ik ga hem toch plaatsen wil aan een aantal challenges meedoen vandaar......... Maar ik denk niet dat iemand deze kaart gaat ontvangen ik bewaar hem wel als aandenken aan DE PERLEN-PEN!!!!!!! Dit is de beruchte kaart (en je wil het niet geloven maar ik wilde buiten een foto maken schijt er een vogel bijna op de kaart). Toen ben ik er maar bij gaan zitten lachen want ach als dit allemaal het ergste is valt het toch wel mee.
Het papier is van MME de lijn "So Sophie" prachtig papier heerlijk dik (je kan het gewoon afsoppen haha). Tilda en het vliegtuig heb ik met Derwent ingekleurd, wat spellbinders "Peony"uitgedraaid groot en klein voor de bloemen, en wat vlinders en takjes. Nog een borderstans gebruikt en Happy Holidays gestempeld.
Nu ga ik nog even de challenges vermelden en dan ga ik aan mijn eten beginnen ik heb mijn buik er van vol (maar een lekker kippetje gaat er nog wel in).

Nederlandse Magnolia Challengeblog: 2 magnolia artikelen.
Magnolia Down Under: 2 of each ( 2 plaatjes 2 vlinders 2 roosjes 2spellbinders enz).
Dutch Magnolia Lovers: Distress je papier en de kleuren bruin/roze/ecru.
Just Magnolia: Sketch.
Girlscardsworld:Vakantie.
Fijne avond bedankt voor al jullie's lieve reactie's veel liefs, Annemarie.
 

59 opmerkingen:

Ageeth Holster zei

Tis niet te geloven he? Je kaart is evenwel prachtig geworden! Ik hoop dat de vlekken uit je kleding gaan.
Groetjes van Ageeth

Patricia zei

Haha wat een verhaal. Ik kan er wel om lachen maar ik kan me voorstellen dat jij dat niet deed toen het gebeurde. Aan je kaart zie je niets, die is prachtig. Hopelijk komt de rest ook goed. Het zou toch zonde zijn als je je geld moet besteden aan nieuwe kleren e.d terwijl je scrappen als hobby hebt, hihi.
Succes groetjes Patricia

Anda zei

Gatverdarrie, wat een vieze smurrie! Toen ik het hele verhaal las, moest ik stiekem wel lachen, ik zag die bende helemaal voor me. Maar goed, de kaart waar alle ellende mee begon, is toch wel heel mooi geworden.

Gr. Anda

Gusta zei

jeetje ik let de volgende keer wel op met knijpen hihi.ik moest stiekem wel een beetje lachen hoor.je schrijft het ook zo leuk.maar ik hoop dat je geen blijvende schade zal hebben.
maar aan je kaart is niets te zien en die is prachtig.met dit verhaal heb je wel een prijs verdient hoor.

Groetjes Gusta

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ja heel herkenbaar mij is het vorige week overkomen met een gossy gel.Gelukkig zat bij mij mijn kleding niet onder,ikheb de kaart opnieuw moeten maken.Ik hoop dat het allemaal goed komt,je kaartje isin ieder geval weerleuk geowrden ondanks alles ,lief stmepeltje.

groetjes Agnes

Jolita zei

Ooooh, wat een troep :-S. gelukkig maar dat je alles schoon kreeg zeg. Ik zal duimen dat ook je kleding goed uit de wasmachine komt.
De kaart is erg leuk geworden hoor, succes met de challenges!

Groetjes,
Jolita

Marijke en Chantal zei

Tjeetje wat een troep.............maar je kaart is prachtig, niks van te zien dat daar ook wat van die smurrie opzat. Hopelijk gaat het weer uit je kleren. Succes met de challenges!
Groetjes, Marijke en Chnatal

Tinie zei

Dat van die vogel vond ik echt grappig, maar dat van die pen, jeetje het zal je maar overkomen. Ik kan er niet mee overweg en heb ze dan ook verkocht. Ik hoop van harte dat je kleding goed uit de wasmachine mag komen.

Je kaartje is trouwens wel heel erg mooi hoor!!!

Groetjes Tinie

Durvina zei

Dit is echt wel bijna ongeloofelijk!
Die vogel wilde er natuurlijk een "parel" op poepen!
Ik kan me een beetje voorstellen wat een troep dit geeft, ik zal het morgen vast in geuren en kleuren horen van je.
Enne wat wil je voor je verjaardag?
Ik denk dat een Perlen pen vast op je lijstje komt.
Maar dat hoor ik morgen misschien nog wel.

groetjes, Durvina

*Ellen* zei

ohhh wat een ellende allemaal, hopelijk heb je alle vlekken weg gekregen, maar ondanks alle pech is het toch een prachtig kaartje geworden

Cynthia zei

Jeetje wat een ellende en wat een bende geeft dat dan. Hopelijk komen de kleren weer schoon uit de wasmachine. Maar de kaart is echt prachtig geworden en ik kan er op de kaart helemaal niets van terug vinden. Heel veel succes met alle challenges.

Groetjes,

Cynthia

Miertje zei

Hahahhahahhah, hihihihi.
Jeetje wat een gedoe zeg !!!
Maar al met al is je kaart toch erg leuk geworden
Hihih, die vogel !
Gr, Miranda

stempelfreaks zei

Wat een troep zeg! Balen is dat he. Hopelijk is het ook uit je kleding. Wij hebben het een keer met lijm gehad. Dat is mooi niet uit Larissa haar kleding gegaan. Maar jullie spande de kroon met de vogelpoep. Maar je kaart vind ik helemaal geweldig geworden. Succes met de challenges!
Groetjes Astrid & Larissa

Hannie St zei

Nou de kaart is nog aardig uit de verf gekomen haha......als je niks had gezegd zie je er niks geks aan.
Mooie kaart hoor.
Maar wat een pech zeg....ja dan heb je een zootje.
groetjes, Hannie

scraplouise zei

Wat een ellende zeg, we zijn dus gewaarshuwd, maar ondanks alles is het een prachtige kaart geworden.

gr.Louise

Joke de Wit zei

Wat een troep maar je kunt je kaart gerust weg sturen want er mankeert niks aan veel succes met de kaart. Groetjes Joke

Irene zei

OOOOOOOOh Annemarie, wat een kostelijk verhaal, ik heb het net ook aan Ben voorgelezen, het hele stukje kan zo als column in een tijdschrift, hihihi!!! Natuurlijk dikke troep maar je schrijft het zo leuk op dat ik je dus ook echt half gekleed de boel zie poetsen en dan als "cherry on top" die vogel, niet te geloven!!! Aan de kaart is helemaal niets te zien, hoe bestaat het! Zijn de kleren schoon geworden?? Ik heb de dop iets te hard aangedraaid en toen had het ""piefje" een rare knik en nu krijg ik geen kleine, fijne pareltjes meer........grr!!! Het leven van een scrapper gaat soms duidelijkniet over rozen!!!

Liefs, Irene

Tessa zei

Oeps wat een ellende. Ik hoop dat er allemaal uit gaat.
Je kaartje is prachtig.
liefs Tessa & Anke

Marjolein..... zei

Pech brengt vast geluk. Wie weet is dit wel een winner bij een van de challenges. Ik vind hem in ieder geval heel mooi geworden en de vlekken heb ik niet gezien.

Groetjes marjolein
http://marjoleincreatief.blogspot.com

maranda zei

jeetje oooohhhh annemarie, je bent wel een pech vogel, maar je kaart ziet er heel mooi uit, ik had ook zoiets meegemaakt toen ik buiten een foto van mijn scrappie wilde maken, had ik als ondergrond wit papier A4tje stond geen wind nix en wilde foto van mn scrappie maken wat dachtje hoppa (geen vogel stront) alles dwaalde in t rond, ik had ook gelijk alles opgeruimd ik was er helemaal klaar mee!! foto's buiten maken maakt gewoon beter effect alleen niet leuk als er opeens wind komt opwaaien en of vogel langs komt kakken, maar in iedergeval bedankt voor je deelname bij de its a magnolia challenge en ik wens je veel succes toe!!
groetjesss maranda

Christa zei

Ik lig hier echt in een deuk Annemarie, want vind het zo herkenbaar!
Wij hadden een tijdje geleden een knutseldag met 10 meiden en mij overkwam hetzelfde. Met een witte perlenpen en spoot alles over mijn gezicht en haren ... en mijn kleding, maar alles ging er uit!!
En iedereen had het zo druk met lachen, dat ze mij lieten tobben!

Maar je kaart is prachtig!!
Groetjes van Christa

Christa zei

nou meid toch wat een elende , zo ik moet dus ook uitkijken met die pennen deze troep wil ik dus voorkomen , ik knijp ook altijd zo hard,zit soms dan net verstopt, en dan die vogel die voor bij komt vliegen en zowat zn behoefte dropt jeetje das wel om te lachen ja , idd vind je kaart toch ondanks al je pech heel leuk geworden groetjes Christa

Deborah zei

O nee, wat vervelend voor je!! Mijn vriendin heeft vorige week ook hetzelfde meegemaakt met een zwarte perlen pen. Ik denk niet dat ik er nu nog hard in ga knijpen als ik het boeltje zie. Heel erg jammer van de vlek op je kaart, maar als je het niet wist, zou je niet zeggen dat er iets mis mee is. Ik vind het echt wel mooi!!
Groetjes Deborah

danielle zei

Ha, ik zie het helemaal voor me, wat een ramp en dan nog die vogelpoep, is het nogeneens vrijdag de 13e, je kan zo een boek schrijven want ik kan er wel om lachen hoe je het brengt, dat het is gebeurd natuurlijk minder.
Je kaart is prachtig, je hebt de zelfde tilda gebruikt, ook kwa kleuren, lijkt wel een tweeling, hi.
Succes met de challenge en bedankt weer voor de trouwe deelname aan girlscardsworld.

Groetjes, Danielle te Lindert

Christa zei

Hoi Annemarie , ondanks de tegenslagen is het toch een erg mooie kaart geworden. Bedankt voor het meedoen bij Dutch Magnolia Lovers. Creatieve groetjes van Christa.

Aartje zei

Hoi Annemarie, wat een dag heb jij beleefd. Ik heb ook netzo'n pen gekocht dus ik ben gewaarschuwd. Van die vogel kreeg ik wel de lachkriebels. Het zalje toch gebeuren. Ik geloofniet dat er voor challenges al pechprijzen uitgedeeld worden, maar je zou dan zeker in aanmerking komen groeten Aartje

Sanne zei

Wat een zooitje! Maar goed dat je alles eruit hebt gekregen. Ik zal de tip in mijn oren knopen. Mij zou zoiets ook kunnen gebeuren... De kaart vind ik wel prachtig hoor!

Liefs Sanne

Petra zei

Wat een zooitje krijg je van die pennen he. Het is mij ook al is overkomen. Maar je kaart is super geworden. Bedankt voor het meedoen aan de challenge van Girlscardworld.

Liefs Petra.

Suze zei

Nou met je kaart is niets mis hoor Annemarie, ik vind hem prachtig.
Ja en soms kan je zo,n toep van iets hebben vreselijk .
Succes met de challenge's.

groetjes Suze

Kim Piggott zei

Wow!
Such a beautiful creation!
hugs
kim x

*mieke* zei

Bij het lezen van je verhaal glijdt er stiekem toch wel een glimlach op mijn gezicht:-) Maar ik kan me voorstellen dat je er flink van baalde. Ondanks alle ellende vind ik je kaart toch heel erg mooi geworden hoor!
Groetjes Mieke

Kaatje zei

wat een pechvogel maar ondanks dat is het een heel leuk en schattig kaartje geworden! Leuk dat je mee doet aan de challenge van Girlscardsworld!

groetjes,
Annika

Jolanda Cuper zei

Wat een vermakelijk verhaal! Met je kaart is het helemaal goed gekomen met de rest ook? Ik hoop voor je dat je kleding leren bank en verwarming ook weer mooi zijn geworden!
Voor mij heb je met dit verhaal in ieder geval de eerste plek!
Groetjes Jolanda.

Sandra zei

Je kaartje is super geworden ondanks alle gekledder! Ik hoop dat het uit je kleding gaat maar dat 'horen' we vast wel in je volgende berichtje ;)
Liefs, Sandra

Jacqueline (Sjakkie) zei

Ik heb echt smakelijk gelachen om je verhaal, vooral die vogel, dat maakte het verhaal helemaal af! Al met al is het een super leuk kaartje geworden, waar dus een heel verhaal aan zit! Bedankt voor je deelname aan de challenge van Girlscardsworld.
Groetjes van Jacqueline

Carmen zei

Wat een verschrikkelijke pech heb je gehad zeg! Hopelijk gebeurd het nooooit meer!
Bedankt voor jullie leuke berichtje op mijn blog.

Wil zei

Ik kan me goed voorstellen hoe je je eigen heb gevoelt zeg. Maar een ding is zeker jij knijp niet hard meer in die pennen. En ik moet je vertellen dat ik toch ook wel een beetje heb zitten lachen. Maar ondanks alle toestanden is het toch nog een mooi kaartje geworden.

Lieve groetjes Wil

m@deliefjuh zei

hahahaha sorry ik moet echt ff heel hard lachen.. vooral ook nog het vogelpoep moment ;)
hahaha... dat ding brengt ongeluk ;)
en die perlepennen... tja... het is leuk spul... maar het moet wel werken dan he ;)

hahah

groetjes martine

Jannie zei

Ooh wat erg, wat een zooitje.
JE hebt het anders wel heel komisch vertelt en heb toch wel ff zitten grinniken.
Hoop wel voor je dat je kleren weer perle schoon zijn.
Maat je kaartje vind ik ondanks alles heel mooi.

Groetjes Jannie.

Neline zei

ooohhhh....wat erg, zo'n zooitje!!! Ik heb toch wel om je verhaal moeten grinneken.
Ik hoop dat alles er overal uit is.
Gave kaart en leuk dat je meedoet met de DML challenge
groetjes
Neline

jaimie zei

Hallo Annemarie,

Oh meid, wat moest ik lachen bij je verhaal, dat zal jij wel minder gevonden hebben op het moment zelf waarschijnlijk hé.

Maar je hebt toch een mooi kaartje gemaakt hoor!

Groetjes, jaimie

Jopie zei

Wat een verhaal ik heb in m'n eentje er hard om zitten lachen en dat met die vogel zag ik helemaal voor me. haha. Je kaart is ondanks alle troep toch geweldig leuk geworden. Maar ik denk dat je de volgende keer niet meer hard knijpt in je perlen pen.
lieve groeten jopie

M@rjan zei

Ohhh, verschrikkelijk!!! Wat een kwak spul!!Wat goed van je dat je zoveel weg hebt kunnen werken, want je ziet er niet veel van op je mooie kaartje. Gelukkig de rest ook weer schoon!!

chantal zei

hoi annemarie
jeetje wat ziet dat eruit zegmet je perlen pen kan mevoorstellen dta het nogal een werkje was
ondanks dta is je kaartje toch erg leuk geworden
bedankt voor je deelname bij nl magnolia challengesblog
liefs chantal

Danielle zei

hoi annemarie

dit kan geen toeval meer zijn hahah maar het is wel een heel leuke kaart geworden prachtig gedaan hoor en bedankt voor je deelname aan girlscardworld

groetjes danielle

sjouks kaarten zei

haha... Een leuk kaartje met een grappig verhaal eromheen!

Groetjes Sjoukje

alina zei

ik heb me ook geamuseerd, Annemarie, maar ik vond het ook zo erg voor jou, wat een ellende! het kaartje is heel erg leuk geworden, succes met de uitdagingen! en heel erg bedankt voor de leuke berichten op mijn blog!
groetjes, Alina

Anneke. zei

Wat een verhaal!! Je kaart is toch leuk, hoor. Bedankt voor je deelname aan de challenge van girlscardsworld.
Groetjes Anneke.

Tineke's hobby zei

Je kaart is ondanks alles toch heel mooi geworden en sorry ik moest toch wel lachen vooral toen je schreef over de vogelpoep deze kaart bracht even geen geluk
Groetjes Tineke

Riet zei

Wat een prachtige kaart Annemarie,leuke stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

Debbie Dolphin zei

really gorgeous xxx
Thankyou so much for playing along with us at MDUC
Love Debbie xxx

majo zei

Mijn hemel . Ik heb in een deuk gelegen. Om je verhaal . Maar bedankt voor de waarschuwing zal voorzichtig zijn met de perlpen. En zal ook op de vogels letten vliegen hier VEEL duiven en die laten echt grote flotsen vallen. Maar je kaart is erg mooi geworden. Groetjes Majo

Aletta zei

Wat een grappig verhaal met een uiteindelijke een prachtige "vakantie"kaart. Leuk dat je meedoet aan Girlscardworld. Groetjes, Aletta

Kruemel zei

Totally love your card and its soft colors! And that pearl pen desaster is horrible - but at least you didn´t have a card under it!


Thanks for joining our anniversary challenge at MDUC!

Hugs,
Kathrin aka Kruemel

Anja zei

Zo zo ,wat een toestand.
Maarre leuke kaart en bedankt voor het meedoen aan het NMCBlog.

Gr Anja;o)

Karen's Fun Blog zei

Beautiful! THanks for joining us at MSL! : )

Natasja Vink zei

Leuke kaart en die bloemen zijn super leuk. Bedankt voor je deelname aan de challenge op het DML blog

Jeanet zei

Tjonge jonge, hoeveel pech kun je hebben zeg. Maar eerlijk gezegd is het aan je kaart echt niet te zien hoor (gelukkig). En ik zal voortaan heel voorzichtig doen met de perlen pennen, ik wist ook niet dat die zulke ravage aan konden richten. Nou, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij DML en misschien tot de volgende challenge? Groetjes, jeanet

Unknown zei

Ik moest eigenlijk wel hartelijk lachen om je plastische verhaal! ik was op zoek naar iets meer toepassingen van de perlen pen en die heb ik gevonden LOL.
Hoe zijn je kleren uit de was gekomen? Hielp het om ze warmer dan op 30 graden te wassen?