Pagina's

zaterdag 19 februari 2011

2 leuke tasjes voor mijn nichtjes!

Nu een keer geen kaartje van mij, maar twee leuke tasjes. Ik heb ze gemaakt voor mijn nichtjes die vandaag hun verjaardag houden, vanavond moeten we daarheen en dan kunnen we deze tasjes geven die gevuld zijn met een zak snoep en nog een centje om iets leuks van te kopen. Ik heb voor beide tasjes verschillend papier gebruikt wel komt het papier uit een paperpad, omdat dat papier altijd van die kleine vormpjes heeft, zodat je er veel van ziet want op zo'n klein tasje zie je nooit veel van het papier, omdat je er ook veel leuke freubels bij wilt plakken. Het papier dat ik heb gerbuikt voor het linkse tasje is van Cosmo Cricket de lijn 'togetherness' en voor het andere tasje heb ik papier gebruikt van My Minds Eye de lijn 'fine and dandy'. De randjes van het papier heb ik bij beide tasjes bewerkt met inkt. En ze daarna opgeplakt, het is wel dezelfde lay-out maar dan omgedraaid en het geeft een heel ander effect! Voor elke tasje een lief magnoliaatje ingekleurd en uitgedraaid in een spellbinder. De ene is ingekleurd met de copic's en de andere met derwent potloden. Onderop de tasjes nog een bloem gedaan met daaronder nog een aantal takjes, en als laatste bij ieder nog een leuke tekst gestempeld! Vanavond krijgen de dames ze in hun handen en ik hoop maar dat ze er blij mee zijn!!!
Ik heb vanmiddag nog heel de dag aan mijn huiswerk gewerkt, zodat ik van de week niet zo veel meer hoef te doen voor school, want dan ga ik lekker vakantie vieren!! Ik heb jammer genoeg niet gelijk vakantie met mijn broer, maar die heeft een week later. Dus ben ik samen met mijn moeder thuis, maar de week is voor ons al helemaal vol gepland. We gaan deze week heerlijk knutselen, we gaan een dagje naar Durvina en nog een dagje naar Rolinka. En ik moet ook nog voor een beugel dat is dan weer wel wat minder, maar daardoor laat ik mijn vakantie niet verpesten! Ook gaan we nog een keer winkelen met z'n tweeën. Jullie horen wel dat dit een super leuke week word voor ons!!!! We hopen er af en toe ook nog een leuk kaartje op te zetten voor jullie. Alvast bedankt voor de lieve reacties op deze tasjes!
Lieve groetjes, Merit.

23 opmerkingen:

Nellie zei

ohhhhhhhhhhhhhh wat een leuke tasjes wat leuk met die Magnolias helemaal leuk

Liefs Nellie

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Prachtig gemaakt zeg!

En wat een leuke week ga je tegemoet zeg!

Liefs Ida

Tinie zei

Wat zullen je nichtjes dit leuk vinden!!! Zijn ze superrrr!!! Fijne avond!

Groetjes Tinie

Marijke en Chantal zei

Wat een lieve tasjes heb je gemaakt voor je nichtjes!! Wat fijn dat je al vakantie hebt, wij pas over twee weken met de carnaval. Je gaat wel leuke dingen doen lees ik. Veel plezier en een fijne vakantie!
Groetjes, Marijke en Chantal

Brenda en Astrid zei

Wat een schattige tasjes heb je weer gemaakt. Zullen ze vast leuk vinden, zijn het je tasjes dan niet dan de inhoud wel ;)
Veel plezier met je gezellig vakantie plannen.
Groetjes Brenda en Astrid

Irene zei

Hartstikke leuk en dat wordt een dolle vakantieweek zo te lezen(muv de beugel maar straks heb je zo'n mooi bekkie dus ff volhouden!!) heel veel plezier!!

Irene

*Ellen* zei

wat een gave tasjes, prachtig in die vrolijke kleurtjes, en een hele fijne vakantie, maar dat komt wel goed als ik dat zo lees

Wendy Kamp zei

Wat een mooie tasjes Merit! Hele vrolijke creaties!

Groetjes,
Wendy

*mieke* zei

Leuke tasjes heb je gemaakt Merit! Daar zijn de dames vast wel blij mee:-)
En wat een leuke week maak je van de vakantie... Hier hebben ze ook vakantie, maar dat betekend voor mij juist geen vakantie...hihi!
Prettig weekend...Mieke

Aleida zei

Mooie tasjes heb je gemaakt! En fijn dat je echt vakantie hebt, veel plezier met z'n tweeen!
groetjes,

Cynthia zei

Hallo Merit,

Wat een onwijs mooie tasjes. Daar zullen je nichtjes vast heel erg blij mee zijn. Een hele fijne vakantie!

Groetjes,

Cynthia

Mirande zei

Hoi Merit,
Via het blog van Patricia kwam ik bij jullie blog terecht. Wat een mooie dingen maken jullie. Ik ben daarom ook maar meteen volger geworden. Kan ik jullie blijven volgen.
Wat een leuke, lieve tasjes heb je gemaakt. Het ziet er super uit. Je nichtjes zullen vast er blij zijn met zo'n leuk cadeautje.
Ik wens je een hele fijne vakantie.

Groetjes Mirande

Gusta zei

zo jij hebt een leuke drukke week.heerlijk hoor
en die beugel.ja uiteindelijk wordt het wel leuk om te zien moet je maar denken.als hij er uit is.je tasjes zijn super leuk

Groetjes Gusta

Durvina zei

Wat een schatjes zijn het geworden, ik was er al nieuwsgierig naar omdat ik er al over gehoord had.

groetjes, Durvina

Yvonne's cardcorner zei

Wat een vreselijk leuke tasjes, helemaal geweldig.
groetjes Yvonne

Suze zei

Prachtige tasjes Merit daar zullen je nichtjes vast en zeker heel blij mee zijn prachtig gemaakt.

Groetjes Suze
en geniet van je vakantie

Esther zei

Ziet er super gezellig uit hoor deze tasjes.
Deze zullen zeker in de smaak vallen.
Ik heb jullie kaart ontvangen,bedankt.

Groetjes esther

m@deliefjuh zei

oh super zeg! zo heerlijk kleurrijk!

jaimie zei

Hallo Merit,

Prachtig !!

Groetjes, Jaimie

Lia zei

Prachtige tasjes heb je gemaakt, superleuk, en een hele fijne krokusvakantie, jullie gaan gezellige dingen doen zo saampjes,

groetjes Lia

Amanda zei

Schitterende tasjes! En geniet van je vakantie, zo te lezen al flink volgepland met knutselen!

liefs Amanda

Riet zei

Wat een prachtige tasje Merit,super stempels,mooi papier en kleuren.
Daar waren ze zeker wel blij mee?

Liefs Riet.

Lins zei

Hoi Merit,

je nichtjes hebben deze tasjes met leuke inhoud vast geweldig gevonden ;-) Geniet van je vakantie, zo te horen hebben jullie super leuke dingen gepland...dan verdwijnt die beugel in het niets he.

Vele groetjes en geniet er maar met volle teugen van!

Lins