vrijdag 10 december 2010

Sneeuw & ijs......

Hier weer even een kerstkaartje van mij deze lag er al een tijdje volgens mij in de herfst vakantie gemaakt. Kwam hem tegen toen ik mijn kerstkaarten op ging zoeken om ze te gaan schrijven.We hebben er dit jaar niet zoveel gemaakt jammer hoor maar voor de creatieve mensen om ons heen krijgen er wel eentje, en al die andere mensen krijgen een zelf gekochte kaart van ons.
Het papier is van Three Bugs in a Rug. De sneeuwpop is van mangolia nog wat wantjes uit het scrappapier geknipt en sneeuw en ijs erbij gestempeld.
Vandaag had ik me voor genomen om eerst even wat huishoudelijke klusjes te doen daarna mijn avond eten voor te bereiden en dan alle trouwe volgers eens even te bezoeken en een berichtje achter te laten, Dat kost een heleboel tijd maar het moest gebeuren iedereen neemt tenslotte ook de tijd voor ons en wij laten het de laatste tijd een beetje af weten. en als ik dat allemaal had gedaan zou ik vanmiddag de knustel spullen opzoeken....ZOU u begrijpt het al dat ging niet door want wat bleek we hadden lekkage in de bijkeuken door de smeltende sneeuw,alle sneeuw en ijsresten moesten van het dak (maar mijn lieve mannetje is komen helpen,want ik op het dak en een ladder dat zag hij niet zitten,dus terug gekomen van zijn werk) Dus alles schoongepoetst buiten en ik binnen maar dweilen en de wanden schoon boenen (want daar komen van die lekkere bruine strepen op!!!) De meneer voor het dak had eigenlijk geen tijd maar hij zou om een uur of 3 komen (vast meer mensen met lekkage) maar nu is het 5 uur en nog niemand gezien het is inmiddels lekker donker dus veel zal er niet meer gedaan kunnen worden. Gelukkig is het lekken gestopt maar we krijgen volgende week weer winter weertje dus het moet wel gemaakt worden.
dus zo heb ik mijn vrijdagmiddag doorgebracht.
Met Snoef gaat het wel wat vooruit maar het is nog geen overvlieger,en om de dag zo'n injectie geven valt ook niet mee ze wil er natuurlijk snel vandoor ik krijg er de zenuwen van als ik het moet doen,maandag weer terug naar de dierenarts....ben benieuwd.
Allemaal een heel fijn weekend en ik heb al jullie's prachtige kaarten bewonderd (want dat stond boven aan mijn lijstje) en nu maar hopen dat we morgen de kans krijgen om wat te maken.
Met deze challenges wil ik graag meedoen.


Stamping Scrapping Winterwonderland.
Wag's Whiskers Snowflake.
Pixi Dust Let it snow.
Papertake Weekly No red or green (little bit green.........)
Dottie Bleu.

En we zagen ook nog dat we een blogaward hadden gekregen van Colien en Joke heel erg bedankt hiervoor dames we waarderen het heel erg dat jullie aan ons denken, we zetten het erbij in de sidebar. Ga allemaal maar eens een kijkje nemen op Colien en Joke hun blogs ze maken hele leuke dingen.

18 opmerkingen:

Miranda zei

Mooi kaartje, Annemarie !!
Ja die drukte hé, komen tijd tekort.... en dan denk je nu heb ik even tijd komt er weer iets tussen!
Groetjes en succes met het dak
Miranda

*Ellen* zei

prachtig is dit winterse kaartje, joh wat een ellende met je dak, hopelijk komen ze het snel maken

Aleida zei

En dan zeggen ze nog dat huisvrouw geen vak is!
Het kaartje is heel leuk geworden.
groetjes,
Aleida

Tineke's hobby zei

Wat een prachtig kaartje heel mooi in die kleuren en mooie stempel
Groetjes Tineke

Jolanda Cuper zei

Leuke kaart met die pinguins en die snowman!
Groetjes Jolanda.

Lia zei

Geweldige leuke kaart, ben gek met pinquins,

groetjes Lia

Colien zei

Hallo Annemarie & Merit,

wat een leuk kaartje hebben jullie weer geplaatst. Kan altijd erg genieten van jullie creaties op jullie blog. Daarom wil ik jullie de Blogger Award doorgeven. Ik weet dat jullie em al eerder hebben ontvangen, maar ik vind dat jullie em dubbel en dwars verdienen. Voor allebei eentje :)
grtz. Colien.

Cindy zei

Love the Magnolia snowmen images, they color up so beautifully and invoke such a wonderful feeling. Thanks for sharing at the SSCC challenge. C2

Anoniem zei

Ooooohhhh wat een geweldig mooi kaartje heb je weer gemaakt. En dat afdrukje..... wat is ie leuk !!!

Wat een ellende allemaal Annemarie,hopelijk wordt het gauw gemaakt.En een dag is zo voor bij hé, zou dat komen omdat we zoveel dingen willen doen.
Ik denk het wel he.
Fijn weekend Jannie.

Astrid zei

Mooi kaartje Annemarie, Tja soms is een mens zo druk, en wat vervelend met de lekkage zeg.
Hoop dat het met Snoef snel beter gaat.
Groetjes en een fijn weekend.
Astrid

Anke zei

Wat een leuke kaart.
Fijn weekend Tessa

Het zonnetje in huis zei

Hallo Annemarie,

Pppff, dat bevestigd nog maar eens, dat sneeuw enkel mooi is om naar te kijken , en vanaf de dooi, is het één natte vieze boel hé, hopelijk lekt het nu even niet meer en kan het snel gemaakt worden, want dat is iets dat je echt als kiespijn kan missen hé, en dan de(kop) zorg voor Snoef er nog bij, een mens zou zo aan de knutsel willen gaan, gewoon om te ontstressen hé, hopelijk lukt het jullie morgen toch nog eventjes hoor!
Sterkte met alles daar!

Leuke kaart trouwens weer!!

Groetjes, Jaimie

Angelique zei

wat een heerlijke sneeuwpop zeg op een mooie kaart!

Sandra zei

ik vind je kaartje heel mooi geworden. super
groetjes sandra

Louly zei

That's VERY cute! I love the soft colours.Thank you for joining us at Dottie's World!

Anoniem zei

Such a beautiful card that fits the challenge perfectly at Papertake Weekly. Thnaks for joining us! xx

Riet zei

Wat een prachtige kaart Annemarie.

Liefs Riet.

The Bug zei

Love all the layers! Great Job! Thanks for joining our Winter Wonderland Challenge over on Stamping Scrapping Challenge Central!
Hugs, Wini