Pagina's

maandag 4 oktober 2010

Winnaar van de blog candy!!!!!!!!!

Hallo lieve bloggers.
Vandaag ben ik jarig dus dat betekent dat ik een winnaar van mijn candy moet bekend maken.
Ik vond het een heel lastig klusje, omdat de kaarten hierboven stuk voor stuk prachtig waren, maar er moest er toch een uit gekozen worden we hebben gisterenavond met de familie over de mooie kaarten gehangen en er is toch een winnaar uitgekomen!! Maar ik had eigenlijk iedereen wel een prijs willen geven, omdat iedereen er zo'n werk van heeft gemaakt, maar er kon er echt maar een winnen.

De winnende kaart is van Sinikka. Van Harte gefeliciteerd meid!!
Ik heb deze kaart uitgekozen, omdat ik heb zo mooi vond en wat ik zo leuk aan deze kaart vind is dat ze mijn naam erop heeft gedaan en mijn leeftijd met van die mooi gliterletters, Heel erg bedankt voor de prachtige kaart!! Je hebt het echt verdiend. De candy ligt al ingepakt en klaar om op de bus te gaan, Als je me nog mailt om je adres te geven kan ik hem morgen als ik naar school ga al voor je op de post doen.
Omdat ik van drie meisjes onder de tien jaar ook drie hele mooie kaartjes heb ontvangen voor mijn verjaardag die ze zelf gemaakt hadden en waar ze heel erg hun best op gedaan hebben.
Heb ik 3 kleine troostprijsjes gemaakt, ze hebben dan wel geen blog maar ze mochten van mij ook mee doen aan de candy. Dus bij hun ligt er binnenkort ook een leuk paketje in de bus.
Ik wil jullie allemaal nog wel bedanken voor alle andere prachtige kaarten die ik heb ontvangen voor mijn verjaardag ben er erg blij mee!! Ik ga nu nog even lekker een taartje eten en dan is het weer voorbij, dus ga er nog snel even van genieten tussen al de mooie kaartjes!!

Veel liefs, Merit

11 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Merit allereerst nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en het kaartje van Sinika is echt heel mooi, dus ze verdient het om te winnen. Ik vond het erg leuk om mee te doen.
Groetjes van Jacqueline

Astrid zei

Ik had je al een mail gestuurd voor je verjaardag, maar alsnog van harte gefeliciteerd. En Sinikka ook gefeliciteerd met je prachtige kaart, het is altijd moeilijk om te kiezen uit de mooie kaarten.
Groetjes Astrid

Sinikka zei

Hoi Verjaardagskind......het kan nog even. De klok heeft nog geen 22.00 uur geslagen. Ik heb vandaag een lange dag achter de rug en kan je nu pas feliciteren. Ik hoop dat je een hele leuk dag hebt gehad. En wat een boel kaarten heb je gekregen.
Mijn dag eindigt nu wel heel goed WEHOOOOH ik heb de candy gewonnen. Ben er heel blij mee.
Lieve groetjes Sinikka

Sanne zei

Ik had de kaart van Sinikka al op haar blog gezien, hij is super! Daar kan ik weer een hoop van opsteken! Meid, geniet nog even van je verjaardag! Volgens jaar wagen we weer een poging ;-)

Groetjes Sanne

Pierelantijntjes zei

Hallo Merit,
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Wat heb je veel mooie kaarten gehad zeg. Leuk hoor!
Hoop dat je een fijne dag gehad hebt.
Hartelijke groet van Ester

Marianne Schut zei

Nog van harte Merit, ik heb begrepen dat je afgelopen weekend je verjaardag al hebt gevierd, ik hoop dat je een gezellige dag hebt gehad! Wat een boel prachtige kaartjes heb je gehad, super! Ook de kaart van de winnaar is echt schitterend! Geniet maar lekker van al je kaartjes! Groetjes Marianne

Lins zei

Hoi Merit,

geniet van je verjaardag, alle lieve wensen, de taart en natuurlijk de leuke kadootjes!

Gefeliciteerd met je 15 jaar ;-)

Vele groetjes,

lins x

Wendy ten Hove zei

Wauw! Wat een leuke en mooie verjaardagskaartenkast zo! Ha, wat een woord, leuk voor galgje, hi hi! Wat super dat je zo veel leuke kaarten hebt ontvangen! Van harte gefeliciteerd!! En natuurlijk ook voor de winnaar!

Liefs,
Wendy

Maris zei

heel leuk zeg, en nog gefeliciteerd gisteren, hoop dat je het leuk hebt gehad, met veel freubelkadoos, mooie kaarten heb je gehad xxx

Sandra zei

wat een mooie kaartjes heb je gekregen ik hoop dat je gister een hele leuke dag hebt gehad
groetjes sandra

valerski zei

gelukkige verjaardag geweest! mooie kaartjes !
hopelijk een fijne dag gehad