zaterdag 7 augustus 2010

BEDANKT!!!

Daar zijn we eindelijk weer....... heel de week hebben we aan de grevelingen gezeten we hebben een aantal dagen heerlijk zonnig weer gehad en ook nog 2 dagen harde wind dus iedere dag was er wel iemand in zijn nopjes. We hebben heerlijk in de zon gezeten ,gezwommen , en de barbeque aangehad. En die twee dagen met harde wind waarvan 1 nog met regen, hebben de heren de surfplanken goed benut ze hebben genoten en wij (Merit en ik) hadden ALLES op knutselgebied in de caravan gesleept,en zijn heerlijk gaan zitten scrappen...die kaarten komen er van de week op,maar veel zullen we er nog niet zijn want we hebben allemaal nog 1 week vakantie.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de ouders van een vriend van Arnoud, waar ze de zeilboot van hebben mogen gebruiken in de vakantie. Ze hebben het reuze naar hun zin gehad en hebben afgelopen week 's avonds bij de ouders wat wezen brengen als bedankje. Deze kaart heb ik gemaakt om erbij te geven wel heel toepasselijk die nieuwe magnolia"s,kon ik precies goed gebruiken.
Het papier is van Basic Grey heb de achtergrond heel eenvoudig gehouden vond het zo leuk om allerlei stempeltjes te gebruiken,de zeilboot die moest er natuurlijk op en Edwin aan de haak ook(wij zagen de jongens weleens naast de loopplank stappen). Maar het anker hebben de heren alleen maar nodig gehad om aan te leggen en niet om iemand uit het water te vissen. Verder de touwen er nog bij gestempeld en alles ingekleurd met copics. Een metalen rondje gebruikt met daarin een stukje cardstock met "Bedankt"erop gestempeld, en het geheel vast gezet met nietjes.
Fijn weekend en tot snel
veel liefs, Annemarie.
 

13 opmerkingen:

Rolinka zei

Leuk kaartje is het geworden zeg!!
We moeten snel weer een keer afspreken hoor...

Groetjes Ro

nicolet zei

Lekker hoor zo´n vakantie voor ieder wat wils!!
Groetjes en veel plezier nog de komende week..
Nicolet

Het zonnetje in huis zei

Hallo Annemarie,

wat een leuk reisverhaal.
En weer een leuke kaart gemaakt, ben benieuwd naar de vakantiekaartjes nu hoor,hihi.

Groetjes, jaimie

*Ellen* zei

prachtig is dit vrolijke kaartje

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een leuk kaartje, heel mooi gemaakt.

groetjes jolande

Cindy zei

I really like the rope and eyelets around the outside of this card. I haven't inked that stamp up yet, but I'm thinking I need to. Thanks for entering the MSL challenge and come back often. Cindy2

Anoniem zei

Een passend bedank kaartje, mooi gemaakt.
grtjes
Christa

Marleen zei

wat een leuke creaties hebben jullie de laatste tijd weer gemaakt dames. Echt heel leuk! En die van: have a magical day vind ik persoonlijk echt heeeeel mooi!
Zelf zijn we afgelopen donderdag thuis gekomen van vakantie (zuid-frankrijk) en is er van knutselen niet veel terecht gekomen. Miss komt dat deze week weer een beetje op gang. Moet wel weer een aantal kaartjes maken de komende tijd!
Groetjes en veel freubel plezier!
Marleen

Vivi Casale zei

adorable card!
Thanks for joining us at MSL!
Vivi

Sandra zei

fijn om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad, het kaartje is heel mooi geworden
groetjes sandra

Marianne Schut zei

Hai Annemarie, Fijn dat jullie zo lekker genoten hebben! Dit kaartje hebben jullie weer prachtig gemaakt! Leuk hoor de nieuwe stempels!! Groetjes Marianne

susie zei

zo'n mooi kaartje !!

groetjes Susie

magnoliagirl zei

supermooi kaartje!