Pagina's

maandag 23 november 2009

Een Fijne Dag

 Alweer een kaartje met het papier van basic grey "nook and pantry" en het blijft leuk om er wat mee te maken, nu weer een wat deftig magnoliaatje gebruikt ingekleurd met derwent potloden.
Verder heb ik van alle scrappapiertjes de randjes weer ingeïnkt, het magnoliaatje zit op een randje scrappapier met daaronder een kanten plaklint.Het labeltje heb ik zelf uitgesneden, lintjes erdoor en "een fijne dag"erop gestempeld.
Onderin nog een grote bloem bevestigd met een roze kantje eronder daar door een grote strass splitpen en als laatste heb ik er nog een pin door heen geschoven.
Bedankt voor alle leuke en lieve reacties die we krijgen , altijd leuk!
groetjes en nog een fijne dag, Annemarie

3 opmerkingen:

Martine zei

Hallo Annemarie,
Vanuit Australië heel erg bedankt voor de hele leuke kangoeroe kaart! Het is altijd leuk post te krijgen en helemaal zo'n mooie toepasselijke zelf gemaakte kaart. Ik heb meteen je blog bekeken. Erg leuk.
Groetjes Marco, Martine, Myrthe & Brent Tanis

Annemarie en Merit zei

Hallo Martine,
Ik weet niet of je dit nog een keer leest ,maar ik vind het heel leuk dat jullie een berichtje hebbben geplaatst.Alles goed daar in Australië? We zullen nog wel eens een kaartje richting die kant sturen.

groetjes Arie Annemarie Arnoud en Merit van Splunter.

Milnie zei

Wat een ontzettend mooi kaartje! Vind dit magnolia stempeltje altijd zo leuk uitkomen he, heb hem ook! Vind de afwerking van de kaart echt prachtig, vooral die splitpen!

Liefs!