dinsdag 31 mei 2011

Zomaar een kaartje.....

Zomaar een kaartje gemaakt zonder tekst zodat hij voor alle doeleinden geschikt is.
Het papier wat ik heb gebruikt is van MME de lijn "Quit Contrary". We hebben er best nog veel van maar het is fijn dat het er in zoveel verschillende tinten is dat je kaarten telkens toch weer heel anders lijken deze en deze zijn ook met dit papier gemaakt.Ik heb lekker veel die-namic bloemetjes uitgestanst ook gewoon met scrappapier en wat takjes van crealies. de bloemen zijn afgewerkt met een brad in het midden.

Tilda met haar lieve heersbeestje is met distress bewerkt en met een witte gelpen zijn hier en daar wat accent streepjes gezet.

Onderaan de kaart nog een rijtje lieve heersbeestjes (magnolia) geplakt,het lijken net kleine stofzuigertjes ze hebben onderaan nog een randje met stickles gekregen. Fijne dag vandaag en bedankt voor het zo trouw reactie's achter laten op onze kaarten.
A spoon full of sugar: Flower Power.
Just Magnolia: Friends.

Veel liefs, Annemarie.


maandag 30 mei 2011

Sunshine.....

 Hier nog snel een kaartje van mij voordat ik naar school ga. Dit kaartje is gemaakt met het papier van Maja en de randjes zijn allemaal bewerkt met bruine inkt. Het lieve meisje van anyone for anya heb ik ingekleurd met de derwent potloden en ze daarna uitgedraaid in een spellbinder. De zonnebril in het haar heb ik bewerkt met glossy accents, alleen is dat niet helemaal goed te zien jammer genoeg. Onderop de kaart heb ik een mooi bloem gemaakt met daaronder een aantal witte takken vanuit de cuttlebug. Als laatste heb ik bovenin "sunshine" gestempeld. Ik ga stoppen met mijn berichtje, want anders mis ik straks de bus nog! Allemaal een hele fijne dag vandaag en alvast bedankt voor de lieve reacties!!!

Ik doe nog mee met deze challenge:
Anyone For Anya : Polkadots.
TotallyPaperCraft: Pink and Girly.
Veel liefs, Merit.

vrijdag 27 mei 2011

Gift Purse....

Ik ben ook maar eens aan een Gift-Purse begonnen heb het al zo vaak gezien maar telkens komt er niet van.
En nu wilde ik naar iemand een aantal afdrukjes sturen en dat leek me leuk om hier in te stoppen.Het papier is van MME de lijn"Quite Contrary". Het schattige Tildaatje met haar papapluutje lopend in een zomer regentje is zo lief, ze past heel leuk bij dit papier.  Wat bloemen uitgestanst en ook wat roosjes gebruikt, wat blaadjes en een hart van Marianne door de cuttlebug gehaald.

Het Tildaatje is met distress bewerkt en haar jurkje en laarsjes zijn gepaperpieced, had dit ook al heel lang niet meer gedaan en het ziet er zo schattig uit,die kleine rood geruite laarsjes. Verder nog stickles langs het randje van de paraplu aangebracht.
Hier zie je de binnenkant van de purse hij zit lekker vol met een heleboel verschillende magnolia afdrukjes, en 1 van onze trouwe volgers gaat die krijgen..... wie is nog een verrassing.
Ga nu nog even een soepje koken en een lekkere salade maken...en dan is het bijna weer weekend
alleen manlief is er vanavond niet (en dat vind ik altijd zooo saai op vrijdag avond,maar ja verplichtingen op het werk roepen.)
Ga nog aan een aantal challenges meedoen.

It's a magnolia challenge: alles mag wel een magnolia afdrukje erop.
Scrap Cards Challenges Blog: geen gewone kaart.

Fijn weekend allemaal veel liefs,   Annemarie

woensdag 25 mei 2011

1 ste challenge Christmas Challenges With Sketches.


 
Vandaag gaat de allereerste sketch voor Christmas Challenges With Sketches de lucht in!!!!
Ik zou zeggen kom allemaal kijken want het is heerlijk om alvast wat kerstkaartjes in voorraad te hebbben,en ze hebben een prachtig prijs deze wordt beschikbaar gesteld door All That Scraps.
Dit is de uitkomst van de sketch die wij verzorgt hebben het papier is volgens mij van Papermania maar zeker weet ik het niet, gekocht op de Krea Doe en gedeelt met iemand dus heb alleen wat losse velletjes.
Het is zo heerlijk om met een sketch te werken,zeker af en toe als je zelf even er niet uitkomt pak je er een sketch bij en vaak rollen de kaartjes er dan zo uit.

Tilda met kerstkado onder haar dikke winterjas is bewerkt met distress inkt,en in een ovale spellbinder geplaatst, de bondrandjes zijn met "liquid Applique"bewerkt geeft zo'n leuk effect was blij om het weer te voorschijn te halen en te gebruiken. Aan de onderkant van haar jurkje zijn nog wat goud kleurig stickles aangebracht.

 De kerstbloem van Marianne Design uitgedraaid van scrappapier en wat takjes eronder van Crealies.Hier en daar nog een klein accentstreepje erop gezet met een witte gelpen.


Nog een ronde spellbinder uitgedraaid en daarin "Fijne Feestdagen"gestempeld, stukje wit draad er aan geniet en alles op de kaart geplakt,als laatste nog 2 sterren van Eline Pellinkhoff gestempeld op scrappapier en uitgeknipt en opgehoogd opgeplakt.


Dit is de sketch voor de komende 2 weken ik zou zeggen de zolder op haal de kerstscrapspullen voor de dag en aan de slag ermee. Ga maar eens een kijkje nemen bij Christmas Challenges Whit Sketches wat alle DT ers hebben gemaakt, dan worden jullie vast reuze enthousiast!!
De sponsor van deze week is All That Scraps ze geven een kadobon van maar liefst $30 weg is dat even niet geweldig.


Allemaal een hele fijne dag toegewenst en nog even een kleine huishoudelijke mededeling, kan nergens meer reageren volgens mij ligt blogger weer op de kop (zag het net al bij meer mensen staan,dus ben al een beetje blij) denk wat nu weer de laatste tijd gaat het niet zo gesmeerd hier met onze blog!!

Magnolia Down Under: Christmas.
Winter Wonderland: P for Pink ( purple, penguin polkadots etc)

Veel liefs Annemarie en Merit

maandag 23 mei 2011

Piraatje....

Hier even een kaartje van een schattig piraatje gestempeld in een cirkel,deze keer ingekleurd met de copics. Het papier is van October Afternoon de lijn "Seaside".Alles is met bruine inkt bewerkt zodat het een beetje een oude look krijgt. Ik heb er alleen wat touw en karton bij gedaan, en nog wat kopen en een tag van Eline Pellinkhof erbij gebruikt.
Fijne avond allemaal veel liefs,
 Annemarie.

zaterdag 21 mei 2011

veel liefs....

 Dit kaartje is gemaakt met het prachtige papier van MME de lijn Quite Contrary.Het wordt zo'n vrolijk geheel.Ik heb er niet eens bloemen meer bij gedaan alleen wat vlindertjes gestanst met de Martha Steward
pons,en een magnolialabel uitgedraaid. Op het label "veel liefs"gestempeld en wat swirls.
Het schattige afdrukje is ingekleurd met derwent potloden,en op de roosjes zijn wat stickles geplaatst.Verder er nog wat stipjes rond gestempeld....
Deze kaart is als het goed is inmiddels wel aangekomen bij een trouwe volger van ons blog.
Ga lekker in de tuin moet nog wat nieuwe plantjes poten en de tuin en beetje aan kant maken,want onze Snoef die weet aardig huis te houden in de tuin, gaten en holen graven, en dit hieronder is wat over is van een grote pot met violen de bovenste 4 daar kon hij echt niet bij!!!! Voor de rest heeft hij ze allemaal eruit gegeten,ga nu maar iets anders planten en ....hopelijk is dat niet haar smaak!!
Allemaal een heel fijn weekend aan het weer kan het niet liggen ziet er weer al heerlijk uit buiten.
Veel liefs, Annemarie.



donderdag 19 mei 2011

Verjaardag


Hier een kaartje met magnolia papier,wat ik al een hele poos in huis heb en nog weinig mee heb gedaan.
Heb weer een aantal jongens kaarten nodig dus ben er maar eens mee begonnen. Heb 2 stukjes scrappapier gebruikt alles wat oud gemaakt met bruine inkt. Het afdrukje in een spellbinder geplaatst en daarna ingekleurd met derwent,ook nog 2 kolibri's uitgeknipt en er boven  verhoogd opgeplakt.Wat bloemen en takjes van crealies uitgedraaid en bovenin de hoek geplakt met een knoop en een stukje touw erdoorheen.
Onderaan 2 stroken met gras geplaats (martha Stewardpons) en daar op stukje van de magnoliatak geplakt
(ik heb dus gedeeltes van de takjes gebruikt zodat het kleine oerwoud plantjes lijken).
Daarna "verjaardag" gestempeld en ertussen gestoken.

Veel liefs Annemarie.

dinsdag 17 mei 2011

Felicitatie voor de jarige

Dit kaartje is gemaakt met een al oude lijn van volgens mij Making Memorie's maar zeker weet ik het niet.
Ik heb daar best veel vellen van gekocht zodra her op was schafte ik weer nieuwe aan en nu is het einde van deze serie dan echt bijna in zicht,en nog steeds ben ik er straal verliefd op, dat gaat nooit meer over!!!
De Kaart was voor Lois ( dochtertje van Durvina)zij is verleden week 4 jaar geworden. En bij een feestje hoort een kaartje!

 
De randjes van het papier zijn aangezet met bruine distress inkt.
Het Tildaatje is met distress bewerkt en op een stukje scrappapier geplakt wat onderaan is afgescheurd, daarop is ook nog "Felicitatie voor de jarige"gestempeld. De magnolia swirl gebruikt en een bloem uit scrappapier geknipt (was noodzaak zat een vlekje). Verder nog wat bloemetjes erbij met in het hartje halve pareltjes.En de harten stansen van Marianne design gebruikt. Hier en daar nog wat stipjes gezet met de perlen-pen. En als finishing touch de "glossy accent" want lekker glim en glitter mag natuurlijk niet ontbreken op zijn meiden kaart.

  
Bedankt voor jullie's lieve berichtjes veel liefs, Annemarie.

maandag 16 mei 2011

SEIZE the CAKE

 Nog een poging om dit kaartje er goed op te krijgen heel blogger ligt hier op de kop wat een ellende kan al dagen niet op mijn dashboard, dus bij niemand reageren en nu heb ik weer een ander veld om mijn nieuwe bericht in te typen,werkelijk alles schiet overal heen de foto's zijn te groot GRRRRRRR.(dit moet toch leuk zijn!!!)
Het kaartje is gemaakt met 2 spellbinders labels sixteen daar zit het afdrukje in en labels eight daar is het kaartje mee gemaakt. Heb alleen wat scrappapier gebruikt voor de achtergrond en de die-namics bloemetjes,verder nog een lintje gebruikt en de perlen-pen,voor de druppie's midden in de bloemen en de slagroom rond de cake.
 
Het afdrukje is van LOTV en ingekleurd met derwent potloden. Als laatste "SEIZE the CAKE"gestempeld met een tekststempel van Hero Arts.
Fijne avond allemaal,
 
Veel liefs, Annemarie

zaterdag 14 mei 2011

On your birthday!

Ik ben weer terug in Holland na een heerlijk weekje Engeland. Het was een super gezellige week met z'n allen, alleen sliepen we met z'n zessen op een twee persoons kamer en het was best wel vies. Maar verder heb ik het heel goed naar mijn zin gehad! We hadden elke dag een heel druk programma dus als we 's avonds in het hotel kwamen gingen we gelijk in de douche en daarna heerlijk naar bed en slapen... Nu even over het kaartje die ik vandaag plaats. Hij is gemaakt met het papier van magnolia en hiervan zijn alle randjes bewerkt met bruine inkt. Het meisje met de vlinder heb ik ingekleurd met de derwent potloden en in de hoekjes van het afdrukje heb ik swirls gestempeld. Een aantal bloemen met brads en bedeltjes erbij gedaan en onderin een rondje met daarin on you birthday en deze uitegdraaid in een spellbinder. Dit kaartje had ik gemaakt voor Loïs het dochtertje van Durvina, want zij was van de week jarig. Helaas kon ik niet op haar verjaardag komen, omdat ik in Engeland zat, maar toch even een kaartje voor haar gemaakt, want dat is natuurlijk wel leuk op je verjaardag!!
Ik wil jullie allemaal alvast bedanken voor de lieve reacties op mijn kaartje!

lieve groetjes, merit

woensdag 11 mei 2011

geslaagd

Vanavond heb ik dit vrolijke kaartje gemaakt,de mannen zijn gaan mountainbiken,en ik zat hier een beetje na te genieten van Merit haar belletje,ze geniet enorm het is zo leuk dus heel fijn om dat te horen,was blij haar weer even te horen want wat mis ik mijn dametje ze is altijd zo gezellig. Dus ben ik aan de kaart gegaan met de paperpad van Beach Babe,lekker felle vrolijke kleurtjes. Een aantal challenges bij elkaar gezocht en daar is dit kaartje uit gekomen,Geslaagd(plakletters van october afternoon) deze hopen we binnenkort weer naar een aantal kids te kunnen sturen. Bloemen uitgestanst uit craftpapier en desigpapier ook wat blaadjes,daarin een druppel geplaats met de perlen-pen.Ook nog een klein stukje lint gebruikt. Het Tildaatje is met distress inkt bewerkt en uitgeknipt en opgehoogd.Wat stickles onder aan haar jurkje en glossy accent op haar ballon en haarband. Wilde de kaart nog plaatsen want een aantal challenges liep bijna af, heb ik geen fotoptoestel dat zit ook in Engeland.
Maar zoon lief heeft even wat foto's gemaakt met zijn mobiel misschien dat ze wat minder van kleur zijn maar ik vind ze prima gelukt.


Veel liefs en bedankt voor alle leuke reactie"s Annemarie.

dinsdag 10 mei 2011

Vrolijk Kerstfeest



Dit zijn we niet gewend kerst in mei, normaal gesproken maken we ook bijna nooit kerstkaarten het hele jaar door alhoewel het wel verstandig zou zijn aangezien we altijd in november/december volop in de stress zitten of we alles wel optijd af krijgen. Afgelopen weekend kregen we een vraagje van 1 van de DT leden van de nieuwe Christmas Challenges of we soms geen kaartje wilden maken voor de nieuwe challenge want ze hebben een DT Call!! We hebben het er met zijn tweetjes over gehad en besloten de stoute schoenen aan te trekken en een keer mee te doen,(dit kan tot woensdag avond 18:00) Dus van het weekend op de zolder want daar stonden de kerstspulletjes leuk papier uitgezocht en samen aan de slag gegaan en dit is het resultaat geworden. Papier wat we hebben gebruikt is van October Afternoon de lijn "Very Merry". Alle scrappie's zijn met vintage photo bewerkt aan de randjes verder hebben we wat knopen ,bakers-twine, stukje lint, houten ster en de sterren van die-namics gebruikt.

 Het afdrukje (in een spellbinder die ik voor moederdag heb gekregen gestempeld)is door Merit ingekleurd met de derwent potloden de bontrandjes bewerkt met liquid applique (leuk dit weer te gebruiken!!) en stickles gebruikt voor het sterretje wat ze in haar handen houd. Ook zijn de sterren op haar jurk met glossy accents bewerkt. Als laatste hebben we "Vrolijk Kerstfeest"gestempeld.

Christmas Challenges werkt om de 2 weken met een sketch en het is de bedoeling om natuurlijk altijd een winter/kerstkaart te maken,neem maar eens een kijkje lijkt me een hele leuke blog.

Nu maar afwachten wat het gaat worden,ik vond het in iedergeval heel leuk om een keer te doen,kerst met 27 graden aan de tuintafel!! Heb vanmorgen vroeg (half 6 ) Merit op school gebracht voor de excursie naar Engeland, zal wel een stil weekje worden.


Veel liefs,Annemarie en Merit.

 

maandag 9 mei 2011

Hi There!


Hier weer een kaartje voor een kereltje deze keer met een afdrukje van Karen Doodles (we willen met de challenge van deze week meedoen een sketch in de kleuren rood/wit/blauw).Het is zo'n leuk ventje om in te kleuren (dit heeft Merit gedaan met de derwent potloden).Het truitje ziet er in het echt wel wat anders uit van kleur maar beter kregen we het niet op de foto. Hij is in de spellbinder "Peony"gestempeld. Het papier wat we hebben gebruikt is van MME de lijn "American Made"heel leuk papier in rood/wit /blauw. Dit hebben we vorige week bij Doe@ding gekocht evenals de sterren van Die-namics, die stonden al heel lang op ons verlanglijstje!! nog een borderstans gebruikt en als laatste "Hi There"met kleine plaklettertjes opgeplakt.


Fijne maandag allemaal en veel liefs, Annemarie.

zondag 8 mei 2011

Twee boekkaarten voor moederdag.

Hier weer twee boekkaarten, ik wilde ze liever een beetje later plaatsen, omdat ik gisteren ook al een boekkaart had geplaatst, maar deze heb ik samen met mijn moeder voor de oma's gemaakt, omdat het moederdag is en daarom moesten ze toch vandaag geplaatst worden! Vanochtend heeft mijn moeder ook nog twee cadeau's gehad van ons, ze heeft een mooie daglichtlamp gehad en een spellbinder. En ze wilde eigenlijk geen cadeau's krijgen, omdat ik van de week heel veel met haar heb geknutseld, maar we hebben haar toch een cadeau gegeven en daar is ze super blij mee!!! Nu even over de bovenste boekkaart, deze heb ik met het paarse maja papier gemaakt en de randjes daarvan heb ik bewerkt met bruine inkt. Daarna in de hoekjes van de kaart de leuke fotohoekjes geplakt. Het meisje met de bos bloemen heeft mijn moeder ingekleurd met distress en daarna is ze uitgeknipt en op een paarse spellbinder geplakt. Nog een grote toef met bloemen op de kaart gemaakt en daarna is de kaart bespoten met glimmermist. In de binnenkant een zakje gemaakt waar het label uit komt en onderin een mooie bloem geplakt en een swirl erbij gestempeld. Aan de andere kant de bladzijdes van het boek gemaakt en in het midden een ovaal met daarin 'veel liefs' gestempeld. Toen nog wat lekkere chocolaatjes erin gedaan en deze boekkaart wordt straks bezorgt bij de moeder van mijn moeder. Dit is de boekkaart voor de andere oma (de moeder van mijn vader). En deze heb ik met het roze papier van maja gemaakt, hiervan ook al randjes bewerkt met bruine inkt en ook een aantal leuke fotohoekjes in de hoeken van de kaart geplakt. Dit meisje heeft mijn moeder ook ingekleurd met distress en ze in een spellbinder uitgedraaid. Ook een mooie toef met bloemen gemaakt en deze kaart is ook bespoten met glimmermist. Aan de binnenkant van deze boekkaart ook weer een zakje gemaakt waar het label uitkomt en onderin ook een mooie bloem met daarbij een swirl gestempeld. En aan de andere kant de bladzijdes weer gemaakt met daarin een ovaal en "veel liefs" gestempeld. Hierin zitten natuurlijk ook lekkere chocolaatjes en deze wordt straks ook bij oma bezorgt. Ik hoop dat ze een fijne moederdag hebben met de boekkaarten die ze van ons gaan krijgen!! Jullie ook allemaal een fijne moederdag toegewenst.
Ik zal jullie volgende week wel weer op de blog tegenkomen en bedankt voor alle leuke berichtjes waar jullie mij een fijne week in engeland toewensen!!!

Lieve groetjes, merit en annemarie

zaterdag 7 mei 2011

Het is JOUW verjaardag..

We hebben ook een keer een boekkaart gemaakt en wat is dat leuk om te doen, ik heb het boek gemaakt en de voorkant en binnenkant en mijn moeder heeft me geholpen met snijden en rillen en ze draaide alles uit uit de cuttlebug. Zo hebben we er samen een leuk boek van gemaakt!!
We hebben hiervoor het maja papier gebruikt, wat is dat toch een prachtige lijn.. De randjes van de papieren heb ik bewerkt met bruine inkt en in alle hoekjes hebben we een fotohoekje geplakt. Het meisje heb ik ingekleurd met de derwent potloden en ze daarna uitgedraaid in een spellbinder. En als laatste hebben we voor op de kaart een grote toef met bloemen gemaakt en deze daarna bewerkt met glimmer mist ( jammer genoeg is dat niet te zien).


Daarna zijn we naar de binnenkant gegaan en die hebben we ook met het papier van maja gemaakt, we hebben aan de ene kant een zakje gemaakt waaruit het label komt en op de onderkant hebben we mooie swirls gestempeld. Aan de andere kant van het boek hebben we middenin een ovaal gestempeld en daarna heb ik er 'het is jouw verjaardag' ingestempeld. Toen nog de bladzijdes gemaakt voor in het boek en al laatste een lint eraan gemaakt zodat hij dicht kan. Deze boekkaart heb ik gemaakt voor mijn nichtje, ze viert vandaag haar verjaardag en vond het wel erg leuk om dan iets moois voor haar te maken, want ze zet de kaarten van ons altijd jaren op haar kamer en dat vinden wij natuurlijk super leuk!!


Ik denk dat ik er morgen nog een kaartje op plaats, maar dat is dan ook de laatste, want een dinsdag ochtend moet ik al vroeg op school zijn en dan vertrekken we voor een week naar engeland met school. Ik heb er super veel zin in, maar ik moet wel jullie prachtige creaties missen. Gelukkig heb ik samen met mijn moeder een blog en kan zij af en toe nog wat naar jullie typen. En de kaartjes van jullie bekijk ik allemaal weer als ik terug ben, want vindt het altijd super leuk als jullie er weer wat nieuws op hebben gezet!!


Allemaal alvast een fijne week voor volgende week hihi en bedankt voor de lieve reacties!

Lieve groetjes, Merit

vrijdag 6 mei 2011

A gift from the heart

Hier (eindelijk) weer even een berichtje van mij, we zijn hopeloos wat bertreft het bloggen deze week we zijn echt uren aan de knutsel wat is het gezellig samen met Merit,af en toe worden we gewoon melig van elkaar en krijgen we het op de lach stuipen we zitten echt tot 's avonds laat aan de tafel (Merit had zelfs even last van haar rug erg he). Af en toe gaan we nog even ergens winkelen maar meer doen we niet we hebben dus ECHT vakantie en dat is zoooo lekker!!
Nu even over het kaartje dat ik heb gemaakt voor Jaimie, gisteren heeft ze hem ontvangen,dus dacht hem op onze blog te zetten was ik natuurlijk weer een foto vergeten te maken,maar Jaimie was zo lief even de foto door te sturen dus kan ik hem toch plaatsen,(Bedankt Jaimie).
Het is gemaakt met 2 soorten Maja papier, een doily erachter alles wat bruin gemaakt met inkt
Het afdrukje van magnolia met distress bewerkt, een stukje kant onderaan en wat bakers-twine om het plaatje heen gewonden.
Als laatste de tekst "a gift from the heart"ook van magnolia en een hele toef bloemetjes en verschillende blaadjes .Hier en daar een vlindertje en ook nog wat spacers en brads gebruikt.
Gisteravond is Rolinka nog geweest we zijn een hele avond aan het distressen geweest, heerlijk!
Het was weer reuze gezellig zoals altijd. Allemaal een hele fijne dag het is weer heerlijk weer gaan gewoon weer aan de knutsel is het niet binnen dan wel buiten. Vandaag zal het onze laatste creatieve dag voorlopig zijn van het weekend te druk met andere dingen.
Lieve groetjes, Annemarie

dinsdag 3 mei 2011

kaartje voor Arwin

Hier eindelijk weer een kaartje, we hebben niet zo veel tijd om er een op te zetten, want we zijn hele dagen kaarten aan het maken met zijn tweeën. Dit kaartje had ik vorige week al gemaakt en heb ik van de week bij mijn neefje gebracht, want die had natuurlijk zijn bovenbeen gebroken met het motorcrossen en bleek dat ze het er verkeerd aan hadden gezet dus moest hij weer opnieuw geopereerd worden en van de week moet hij weer terug dus maar hopen dat alles nu wel goed is. Hij had nog veel pijn dus daarom dit kaartje voor hem gemaakt, want dat is wel leuk als je daar maar heel de dag op een bed ligt. Gisteren zijn we ook nog even wezen kijken en hij had voor het eerst weer een beetje geslapen en ging zijn broertjes weer een beetje pesten dus het gaat gelukkig weer een beetje beter. Het kaartje heb ik gemaakt met het papier van my minds eye de lijn stella and rose, heb het mannetje achter de playstation ingekleurd met de derwent potloden en er daarna een kleurtje cardstock achter gedaan met daar rondheen in gestreept lintje. Onderin nog een houten ster en bovenin heb ik zijn naam uitgedraaid uit de cuttlebug. Hij vond het erg leuk dat hij een kaartje kreeg en heeft hem opgehangen tussen alle andere leuke kaarten die hij heeft gehad! We gaan nu weer snel verder met knutselen, want er moeten nog dingen afgemaakt worden voor een aantal mensen.. Alvast bedankt voor de lieve reacties en nog een fijne dag!


lieve groetjes, Annemarie.