vrijdag 29 april 2011

Hartelijk Gefeliciteerd

Dit kaartje is gemaakt met magnolia papier ("Once Upon A Time" Fairy Tale White Rose),ik heb maar 1 soort achtergrond papier gebruikt het stempeltje is best groot dus je ziet heel weinig van het papier.

 De stempels zijn allemaal van magnolia (het raam heeft Merit laatst gekocht in het Atlas Hotel bij de Demo dagen van Doe@ding in Spijkenisse.
Het is echt een schitterende stempel ik hem hem niet uitgesneden maar gescheurd geeft een leuk effect,het Tildaatje in het raam (longing Tilda) is ook zo'n schat even als de vogeltjes uit een al wat oudere collectie.Alles is met distress inkt ingekleurd en daarna zijn de roosjes en de ruche's en het haarband met stickels bewerkt. Je ziet ook nog een klein stukje van de swirl die er bij geplakt is bovenin zit nog een stenen vlindertje.

De tag is ook van magnolia het papier ook("Lazy Summer Day's"White Lace),ik heb er hartelijk gefeliciteerd opgestempel en wat swirls allemaal met bruine inkt. Stukje oud katoenen lint erdoor en vastgeknoopt met een stukje donker bruin koord.

 Als laatste de bloemen (uit voorraad) erbij geplakt met wat takjes.Heerlijk weer is het vandaag ga snel nog even buiten zitten. Als het goed is krijgen we weer zo'n heerlijk weekend!!!

Morgen koninginnedag, vannacht worden eerst de brommers (3:00) gestart zonder of met halve uitlaten (er wordt hier al een hele dag geoefend!! wat een geluid komt er dan uit zeg) Zoon lief moet vannacht ook meedoen die heeft hem van de week 's avonds omgebouwd (want is vandaag laat thuis) dus hier wordt het een vroegertje want ze zullen wel een aantal keren door de straat komen (meestal zijn het er wel 60 of 70) oorverdovend geluid,maar voorruit het is maar 1 keer in het jaar. Daarna als we een reuze vroeg ontbijt ophebben,is er de aubade en zijn er kinderspelen,'smiddags actieviteiten over de haven (ook altijd heel leuk) en natuurlijk muziek, dus al met al zal het een gezellige dag worden,zeker als er dan nog zo'n heerlijk zonnetje bij is.

Allemaal een heel gezellige dag morgen geniet ervan en bedankt voor al jullie's lieve en leuke reactie's.


Veel liefs, Annemarie.

donderdag 28 april 2011

Hi There!

Nou het is weer op de valreep hoor,deze sketch is een challenge bij Hobbystempels (tot 18:00 vanavond), hij staat er al een maand op maar ik moest gisteravond het afdrukje nog inkleuren,dat hebben we bij Rolinka gedaan was weer als vanouds: GEZELLIG!!!.
Het begon al goed ik zou mijn distress inkt meenemen en we zouden alleen gaan distressen,('s morgens alle kleuren nog eens opnieuw ,goed op mijn sheets gestempeld zodat we voldoende inkt zouden hebben) laat Annemarie natuurlijk de doos met inkt weer thuis staan,maar gelukkig bezit Rolinka ook al een aantal kleuren dus konden we toch wat doen. Het brandweermannetje van de greeting farm heb ik met distress ingekleurd en met bruine inkt (vintage foto) de randjes bewerkt. Het papier is van MME de lijn "Stella en Rose" geweldig leuk papier!! Verder alleen een aantal cirkeltjes met design papier uitgestanst en "Hi There"erbij gestempeld op een stukje papier daarbij nog een knoop gedaan met een stukje touw erdoor.
We zitten hier volop in de jongens kaarten er staan er nog 2 op het programma,dus even geen frutsels en bloemetje en rose....wel een beetje jammer,maar deze stoere kaartjes zijn ook leuk om te maken.
Veel liefs,Annemarie.

zondag 24 april 2011

twee beterschaps kaartjes.

We hebben allebei een beterschapskaartje gemaakt voor Loïs het dochtertje van Durvina, zij moest voor haar keel, neus en oren. Dit bovenste kaartje heb ik (merit) gemaakt, heb hiervoor het vrolijke papier gebruikt van quite contrary en daarvan alle randjes bruin gemaakt met inkt en bewerkt met de distresser. Het lieve zustertje ingekleurd met de derwent potloden en ze daarna uitgedraaid in een spellbinder. Bovenin heb ik 'van harte beterschap' gestempeld, onderin nog twee kleine bloementjes met daarin een plakparel en als laatste nog een swirl uitgestanst die vanonder de spellbinder komt.
Dit leuke kaartje heeft mijn moeder gemaakt, maar zelf vindt ze hem helemaal niet goed gelukt. Het papier is van making memories maar we weten niet meer van welke serie het is. De randjes bewerkt met bruine inkt. Het lieve beertje van lotv is ingekleurd met de derwent potloden en daarna ook uitgedraaid in een spellbinder. Een aantal bloemen in de hoeken en een leuk lintje en als laatste nog een label van magnolia uitgedraaid en daarop 'van harte beterschap' gestempeld.

Vanmiddag hebben we heerlijk zitten freubelen buiten aan de tuintafel, maar wat gaat dat lastig, want als er een gaat kleuren dan gaat de hele tafel heen en weer, maar uiteindelijk zijn er toch leuke kaartjes uitgekomen. Jullie zullen ze van de week vast wel een keer langs zien komen!!

Alvast bedankt voor de lieve reacties van jullie!


liefs, Annemarie en Merit

vrijdag 22 april 2011

Van Harte Beterschap..

Nou we zitten wel in de beterschap kaarten nu heeft een neefje van ons weer zijn been gebroken,en niet zo'n klein beetje ook hij zit met heel zijn been in het gips en er zijn ijzeren schroeven en draden ingezet dus die is nog wel even zoet ermee.
Het papier is van MME de lijn "Lil'Robots" super voor de kereltjes onder ons.

Heb nog wat takjes van crealies erbij gedaan en 2 pleister lekker in de fel blauwe kleur,zodat het wel een beetje een vrolijke karat wordt.

"Henry mouse" is van WOJ en ingekleurd met derwent,plaatje kwam nu goed van pas heb hem nog nooit eerder gebruikt,meestal is het een gipsarm!!

Ga nu nog even de tuin sproeien de hortensia's roepen om water,want het is behoorlijk droog.

Morgen en heel het paasweekend nog schitterend weer we genieten hier volop, heerlijk van 's morgens vroeg(ontbijten) tot 's avonds (avond eten ) buiten. Vanavond hebben we heerlijk aan de asperges gezeten vers gestoken vandaag in Ouddorp (pa en ma hebben ze mee gebracht Bedankt ze waren SUPER!!!)

Vanmiddag ook nog even aan de knutsel geweest maar het valt niet mee vind ik buiten aan een toch niet zo stevig tafel als binnen.

Fijn weekend en veel liefs, Annemarie.

dinsdag 19 april 2011

with all my love...

Dit kaartje is gemaakt voor Danielle,met het prachtige Maja-papier.De bloemetjes zijn uit de voorraad en de rood/roze en 1 licht blauwe zijn bewerkt met distress inkt want ik kon de geschikte kleur er niet bij vinden,hier en daar zijn er nog wat meeldraadjes door het midden heen geregen of heb ik een brad gebruikt. Ook de schattige opengewerkte blaadjes van Marianne Design weer gebruikt. Het kalenderstempeltje weer uit de doos gehaald (dit is altijd leuk als je echt persoonlijk een kaartje voor iemand maakt) ook haar naam erbij geplakt met de letters van sizzix "Wingo Zingo".
 Het schattige Tildaatje (wat ik ook nog voor mijn verjaardag heb gekregen) is met distress bewerkt en de witte gelpen is er ook weer aan te pas gekomen. Verder nog de nodige stickles gebruikt op de vlindertjes,bloemen en de roezeltjes van haar jurk.

Als laatste "with all my love"gestempeld (magnolia) op een stukje scrappapier. Danielle heeft de kaart inmiddels al een tijdje in huis (heb de kaart al een tijdje terug gemaakt).

Ga snel de brooddozen klaar maken en dan weer aan het werk vanmiddag vast nog even lekker in de tuin.

Veel liefs,  Annemarie.

vrijdag 15 april 2011

Have a magical day.

Hier dan eindelijk weer eens een kaartje van mij, want dat is wel erg lang geleden! Maar ik had het de laatste tijd nog druk met school alle laatste verslagen nog afmaken en allemaal nog repetities van de laatste hoofdstukken en nu wordt het wel wat rustiger. Vanmiddag heb ik nog even zitten knutselen met mijn moeder, want ik had voor deze week een nieuw rooster en was ik vandaag al lekker vroeg uit! Dit kaartje heb ik al een hele poos geleden gemaakt en dacht laat ik hem er nu maar eens opzetten. Heb hem gemaakt met het papier van magnolia en de randjes bewerkt met bruine inkt. Het meisje heb ik ingekleurd met de copic's en heb ze daarna uitgedraaid in een spellbinder. Twee roosjes erbij gedaan en de middelste bloem heb ik zelf gemaakt, onder de bloem nog een aantal takjes gedaan. De vleugels nog bewerkt met stickles, bovenin nog drie roze plakparels en als laatste bovenin de hoek "Have a Magical Day" gestempeld. Alvast bedankt voor de lieve reacties en allemaal een fijn weekend!!
Lieve groetjes, Merit

donderdag 14 april 2011

made with love...

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de verjaardagscandy van Larissa, Haar naam is gemaakt met het alfabet Wingo Zingo van Sizzix. De letters zijn met craftpapier uitgestanst en van een laagje stickles voorzien, je ziet ze op de foto veel minder goed dan in het echt het achtergrond papier is in werkelijkheid ook veel groener. (maar de foto"s zijn gemaakt en alles is verstuurt dus er valt niets meer te veranderen). We kregen het berichtje dat ze de kaart ontvangen heeft dus kan hij op de blog. Het Maja papier is weer zo leuk om te gebruiken ook in deze kleuren groen/blauw, ook nog een verjaardagskadootje! De bloemetjes en brads zijn uit de voorraad en de takjes van Marianne design, weer een "houten"figuur ( een vlinder deze keer) gebruikt,en de cuttlebug embossing mal met kleine bloemetjes.
Het schattige Tildaatje wat een beetje op haar teentjes staat om de vlinder achter op haar strik van haar schortje te bekijken is zo"n lieverd ze is met distress inkt bewerkt,hier en daar een klein wit streepje met de gelpen gezet en wat stickles aangebracht. Achter het afdrukje een stukje scrappapier geplakt met daarop de tekst "made with love".
 De cijfers zijn van de kids cuttlebug heb ze 1 keer uitgedraaid met scrappapier en daarna gemat met cardstock, rond beide cijfers een strikje gedaan.

Ga nog even een paar kaartjes voorbereiden: o.a. bruiloft, 12,5 jaar getrouwd, ziek en nog de nodige verjaardagskaarten!!! Dus moet nog rap aan de slag.

Fijne dag allemaal morgen heb ik lekker vrij, vroeg uit de veren snel mijn huisje aan kant eten maken en dan lekker.....knutselen ik heb het wel gemist (de kaarten die ik de laatste dagen laat zien heb ik 2 weken geleden allemaal al gemaakt, gister avond zijn we nog bij Rolinka wezen knutselen heel gezellig heb de kaart niet helemaal afgekregen (komt dat we te veel kwekken) maar ga er vanavond en morgen voor zitten.

Veel liefs, Annemarie.

 

woensdag 13 april 2011

Dit kaartje is weer gemaakt met het schitterende Maja papier,de foto is alleen niet zo goed ('s avonds gemaakt) heb weer eens de embossing mal met roosjes gebruikt en daarna met bruine inkt bewerkt zodat je ze beter ziet. De hartjes en de magnolia swirl uit verschillende soorten roze cardstock gestanst . Nog een houten bloem erbij met wat vlindertjes erop die met stickles zijn bewerkt, wat parels en een bedeltje erbij gedaan.

 

Het dametje is met distress inkt bewerkt de randjes van haar jurk met stickels en de haarband is ingesmeerd met glossy accent,daarna is alles in een spellbinder geplaatst.

Fijne dag allemaal. Merit

dinsdag 12 april 2011

Je bent een kanjer....

Alweer een mannenkaart we hebben er deze maand genoeg nodig. Dit is voor het eerst dat ik een afdrukje van Forever Friends gebruik, heb deze gekregen van Patricia (ze heeft sinds kort een blog ga maar eens een kijkje bij haar nemen), ik kwam ze tegen op marktplaats ze vroeg afdrukjes van de nieuwe piraatjes van Nellie Snellen, dus heb haar wat opgestuurd toen kreeg ik ook een envelop terug (zo leuk om te ruilen heb je weer iets nieuws en zijn er 2 mensen blij voor 1 postzegel). Het afdrukje heb ik met distress bewerkt en met mijn nieuwe spellbinder uitgestanst. Het papier is van MME de lijn "Quite Contrary"heerlijk papier voor de mannen onder ons. De sketch heb ik van menscardworld. Nog een houten libelle erbij geplakt en een stukje touw en de tekst "Je bent een kanjer", als laatste een zilver metalen vis aan de hengel gehangen met een stukje touw. Ik wil met deze kaart aan de volgende challenge's meedoen: A Spoon full of Sugar: All creatures great and small. Menscardsworld: Sketch. Bunny Zoe's Crafts: One for the boys. Tottally Gorjuss: Fluffy.
Veel liefs Annemarie.

maandag 11 april 2011

1ste schooldag.

Dit kaartje heb ik vanmorgen bij Lois door de deur gestopt, ze ging vanmorgen voor het eerst naar school, dus een grote dag. Vond dit afdrukje van LOTV zo leuk dacht daar maak ik een leuk kaartje van,voor haar. Het afdrukje is ingekleurd met derwent potloden, het kleine dametje staat daar zo schattig met haar grote tas vol spullen, vind het zo'n leuk afdrukje. Het papier wat ik heb gebruikt is van Cosmo Cricket de lijn "Togetherness" heel vrolijk papier zodat het weinig nodig heeft, (alleen het stukje met de cijfers is van october afternoon)heb er alleen nog een tag bij gedaan met daarop 1ste schooldag (computer) stukje lint erdoor en 2 piepkleine hartjes erbij en....klaar. Heb de laatste week heel weinig eigenlijk bijna niets gemaakt, heel druk veel extra werken en als het dan mooi weer is ben ik buiten!!! Deze week zal er ook van kaartjes maken niet veel komen weer extra werken en nog wat verjaardagen en andere verplichtingen dus van de week zullen jullie niet zoveel van me horen, heb nog wel wat kaartjes staan die kan ik alleen pas aan het eind van de week laten zien ze zijn net op de post gegaan, en het is niet zo leuk om je kaart al op de blog te zien,voordat je hem hebt ontvangen dus...die komen later van de week. Fijne avond allemaal en bedankt voor alle leuke reactie's. veel liefs, Annemarie.

zaterdag 9 april 2011

Snoef heeft het voorjaar in haar hoofd...

Na een dagje graven zie ik er zo uit, heerlijk vies!! Ik heb wel genoten vandaag lekker graven in de tuin,zover dat ik bij de buren uitkwam, na zo'n geweldige dag ga ik me weer heerlijk oppoetsen, en daar ben ik zo te zien nog wel even mee bezig. Na nog even een rondje door de tuin te hebben gedaan (loop ik nog even tegen het tuinhuisje aan wat net "woudgroen"is geschilderd,en dat zit nu heerlijk onder aan mijn kin, staat goed op wit!!) Ik heb al een knipbeurt gehad van mijn baasje maar alles krijgen ze er niet uit!! Ook hebben ze me al hier en daar met een washand bewerkt want mijn koppie was gewoon grauw, Nu eerst maar eens even lekker een stuk winterwortel wegwerken en dan ga ik aan de grote schoonmaak , moet je mijn pootjes zien, die zijn erg vies.... En zo moet ik er weer uit komen te zien, wat ik ben en blijf toch een echte DAME!!! Een fijn weekned allemaal en hopelijk hebben we morgen weer van dat heerlijke lente weer en mag ik weer de tuin in, kan ik weer van voren af aan beginnen moet je maar denken,dat gat hebben ze vast dichtgemaakt.....nou ja zo blijft het werk in het land... Groetjes Snoef.

woensdag 6 april 2011

SPRING.....

Allereerst wil ik onze nieuwe volgers van harte welkom heten hopelijk hebben ze veel plezier aan onze blog. Dit kaartje heb ik gemaakt met de paperpad van Jillibean Soup de lijn "Dutch Mosterd Soup"geweldig papier met heerlijke kleuren voor het voorjaar, ik deze pad ook nog voor mijn verjaardag gekregen. Ik heb de swirls en tag van magnolia gebruikt, op de tag heb ik spring gestempeld en 2 kleine vlindertjes van magnolia. Die vlindertjes heb ik later nog en keer op designpapier gestempeld en uitgeknipt en daarna op de tag geplakt. Ook nog een houten bloem met vlindertjes erbij gedaan ,de vlindertjes zijn bewerkt met oranje en groene stickles.
 Het afdrukje is met distress bewerkt, hier en daar zijn met een witte gelpen wat streepjes aangebracht. Het afdrukje is in zijn geheel met glimmer mist bespoten (maar dat krijg ik niet goed op de foto, dat moeten jullie maar van me aannemen!!).
Veel liefs Annemarie.

dinsdag 5 april 2011

40 jaar...

Weer een mannenkaart gemaakt met het paperpad "Pyrus" van Basic Grey. De kaart is al een tijdje terug bij de jarige door de brievenbus gestopt. Het afdrukje met distress bewerkt en afgemat met blauw cardstock, de cijfers 40 van de kids cuttlebug uitgedraaid en opgehoogd opgeplakt. Nog een bloem en blaadjes van crealies erbij gedaan. Ga snel nog even een paar kaartjes afmaken die hier al even liggen, en die nog afgemaakt moeten worden en dan op de post... Fijne dag allemaal.

Veel liefs Annemarie.

zondag 3 april 2011

Hartelijk Gefeliciteerd...

Wat een geweldig papier van October Afternoon de lijn "Seaside'" ik heb het samen met het piraatje voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er zo blij mee,wat kun je hier leuke jongens kaartjes mee maken. Ik heb er inmiddels al 3 gemaakt dit was mijn eerste ik heb er ook nog een stukje ribbelkarton bijgedaan,en een stukje touw en een knoop van hout die wel een beetje op een reddingsboei lijkt. Verder nog een border stans gebruikt en een kruisjes stempel van Eline Pellinkhof. Het piraatje is ingekleurd met de copics,lekker frisse kleurtjes het is zo'n geweldig ventje met zijn blote stukje buik en zijn sjoffele broekje aan. Verder met een witte gelpen wat accent-streepjes gezet. Wat is het toch weer heerlijk weer we hebben de hele middag in de tuin gezeten veel minder wind dan gisteren dus lekker kunnen genieten. Fijne avond allemaal veel liefs, Annemarie.

vrijdag 1 april 2011

Just for You.......

Vandaag een stair step kaart, deze beschrijving stond in de nieuwe magnolia ink, dus ben me daar eens aan gaan wagen ,ben niet zo van allerlei gevouwen kaarten,maar deze is heel leuk om te maken, de foto's zijn beroerd moest ze tegen de avond nog maken, de kaart is al verstuurt dus kan er helaas geen nieuwe meer van maken. Het papier is van Maja Design prachtige kleurtjes paars, van Martha Steward heb ik doily lace en de 2 maten vlinders stansen gebruikt, weer mijn nieuwe harten en de swirl van magnolia . Alles is met vintage photo inkt bewerkt niet alleen de randjes van het papier maar ook de vlinders en de borders,zodat het een beetje een oude look krijgt.alle randen zijn ook nog gedistresst met de distresser van Tim Holz.Nog wat bloemetjes en een stukje lila kant erbij.
 En dan het schattige Tildaatje(van Durvina gekregen BEDANKT!!!)heerlijk met haar jasje open echt een hele leuke voorjaars-stempel. Ze is gemaskerd met het hekje van magnolia en alles is bewerkt met distress inkt... maar wat zien de kleur er toch vaag uit jammer hoor.

Als laatste de stempel met "just for you" er opgeplakt.

 
Ben nu bezig met mijn nieuwe paperpad van October afternoon "seaside"en met mijn nieuwe piraatje, ze worden zo leuk , zal wel zondag worden om te plaatsen. Ze geven morgen heel mooi weer op(als het door gaat) en dan....ben ik buiten, morgen zal ik nog wel even een stukje plaatsen over hoe dat we die zelfgemaakte bloemen maken ,ga daar even wat foto's bij maken en dan plaats ik dat morgen.

Heel fijne dag allemaal veel liefs, Annemarie.