maandag 28 februari 2011

Je bent een echte kanjer.


Dit kaartje heb ik gemaakt n.a.v. een challenge bij KD en Totally Gorjuss daar vroegen ze een kaartje met zwart/wit en 1 kleur. En ik had weer een jongens verjaardagskaart nodig, dus heb ik een afdrukje van KD genomen en ingekleurd met mijn derwent potloden (challenge bij derwent). Had dit afdrukje al een poos in huis maar nog nooit gemaakt en hij is zo leuk om in te kleuren. Het papier is deels van Quite Contrary en het zwart/witte zou ik niet weten een klein restje wat ik nog over had.Pijl van de cuttlebug gebruikt en ook nog een embossingmal met sterren daar heb ik het zwarte effen cardstock door heen gehaald. Verder nog een stukje wit scrappersfloss, en als laatste de tekst van Marianne design "Je bent een echte kanjer"gestempeld. Vandaag is het weer gewoon maandag en Merit is weer de hele dag naar school ze is half 8 vertrokken en komt om 5 uur weer thuis,jammer hoor het was zo gezellig de afgelopen week.Nu heeft Arnoud nog vakantie maar moet ik ook weer aan het werk dat is toch wat minder leuk.
Veel liefs, Annemarie.

zondag 27 februari 2011

Speciaal voor jou..

In de vakantie heb ik dit kaartje in elkaar zitten freubelen, heb hiervoor het vrolijke papier van quite contrary gebruikt. Alle randjes heb ik eesrst bewerkt met bruine inkt en het daarna oud gemaakt met de distresser. Het lieve vlindermeisje heb ik ingekleurd met de derwent potloden en alle vlindertjes zijn bewerkt met stickles, in de hoekjes van het plaatje heb ik nog een aantal bruine stipjes gestempeld zodat het niet zo leeg was. Bovenin een blauwe vlinder met daarin twee strassteentjes, als laatste 'speciaal voor jou' op een bewerkt papiertje gestempeld en vanonder het papiertje komen nog een aantal swirls. Met mijn beugel gaat alles goed, heb er geen last meer van en kan er ook weer mee eten, gisteren zijn we gezellig met zijn viertjes wezen wokken en alles ging goed naar binnen, haha (: Nu is mijn vakantie helaas weer voorbij, maar het was wel een super gezellige week!!
Allemaal alvast super bedankt voor de lieve reacties die jullie altijd bij ons achter laten.

Veel liefs,Merit

zaterdag 26 februari 2011

schattig beertje...

Ik wilde er vandaag eigenlijk iets anders opzetten maar er zijn met dit weer geen goede foto's te maken, dus die gaan zodra de eerste zonnestraal doorbreekt op de foto. Dit beertje van LOTV heb ik ook aan het begin van de vakantieweek gemaakt,dit was zo maar een tussendoor kaartje voor mijn voorraad,er staat geen tekst op zodat hij voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Wat zijn die stempeltjes van LOTV toch schatjes,dit shoppende beertje is ingekleurd met derwent en hier en daar zijn wat stickles, en witte streepjes met een gelpen aangebracht. Het papier is van Eline Pellinkhof , achter de stempel heb ik een grote swirl gestempeld met bruine stempelinkt, zodat hij er aan beide kanten uitkomt. Nog een stukje lint erbij gedaan en de hartenpons van Martha Steward gebruikt. Als laatste nog wat bloemen en brads er op geplakt.
Fijn weekend allemaal en bedankt voor al jullie's reactie's. Liefs Annemarie.

vrijdag 25 februari 2011

Hartelijk Gefeliciteerd...

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een nicht van mijn vader ze is morgen jarig dus het kaartje gaat straks op de post. Het is al een oudere papierlijn die ik heb gebruikt,al randjes zijn met donker rode inkt bewerkt, het dametje (merk? heb ik gekregen) heb ik een een ovale spellbinder geplaatst. Wat bloemen bij elkaar gezocht en vastgezet met een bronskleurige brad.Als laatste heb ik "Hartelijk Gefeliciteerd"erbij gestempeld.
We zijn heerlijk aan het knutselen dus we hebben bijna geen tijd om te bloggen alles ligt op de tafel. Morgen hopen we er weer wat op te zetten want we hebben genoeg gemaakt van de week.


Fijne dag toegewenst veel liefs, Annemarie

dinsdag 22 februari 2011

Veel Bubbelplezier!!

Hoi allemaal, hier weer een kaartje. Dit keer een iets grotere kaart maar er moesten twee meisjes op. Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn twee nichtjes, omdat ze een weekend samen met hun vader en moeder naar centerparcs gaan! De twee meiden liggen altijd graag uren in het bubbelbad vol met schuim, dus vandaar deze douchekaart voor hun. Ik heb het leuke papier gebruikt van DCVW de lijn 'kitchen'. Die achterkant vond ik net douchtegeltjes lijken, hihi. Ik heb de randjes van het papier allemaal bewerkt met blauwe inkt. De twee lieve meisjes van de greeting farm heb ik ingekleurd met de derwent potloden, en het schuim in het bad lekker bewerkt met stickles. Onderin nog een beetje wier met bellen en bovenin ook nog een aantal schuimbellen opgehoogd. En als laatste de tekst 'veel bubbelplezier!!' op een kaartje uitgeprint.
Vanmiddag heb ik deze kaart wezen brengen bij de dames, ook had ik er nog een lekkere badschuim bij gedaan dan kunnen ze nog meer schuim produceren, haha.
Ik ben vanochtend naar de ortho geweest om mijn beugel te laten zetten, nou hij zit erin hoor. Af en toe doet het een beetje zeer, maar het gaat nog redelijk. Ze zeiden wel dat het morgen meer zeer zal doen, nou dat is niet te hopen, maar als troost zijn we na het beugel zetten gelijk doorgescheurd naar doe@ding en we hebben weer een aantal leuke spulletjes gekocht. Dus daar komen we de week weer mee door en dan heb ik gelijk een beetje afleiding en dan is het maar te hopen dat ik er dan niet zo veel last van heb! Ik ga nu stoppen en proberen wat te eten, want dat valt niet mee met al dat ijzer in je mond haha (:
Alvast heel erg bedankt voor de leuke en lieve reacties!

Lieve groetjes, Merit

zondag 20 februari 2011

happy holidays & sneeuw en ijs.

Wel 2 ijskoude kaartjes (en we willen zo graag voorjaar) deze zijn allebei naar mensen gestuurd die lekker op wintersport geweest zijn of nog gaan. Klein beetje jaloers ben ik wel we gaan ook altijd skieen maar de kids hebben hier een week na elkaar vakantie,dus kunnen we niet op vakantie. Maar niet getreurd thuis weten we ons ook prima te vermaken dat gaat helemaal goed komen.Het papier wat ik heb gebruikt is van een paperpad van de action (nu heb ik er niets meer van jammer).Heerlijk die ijsblauwe tinten, met wit gecombineerd.

De bella"s zijn ingekleurd met de copics, dit zijn vrij kleine plaatjes en dat vind ik met de copics beter gaan dan grotere vlakken (ik kan er niet zo goed mee overweg maar blijven oefenen). Wat sneeuwvlokken en m'n favorite kerstbomen weer uitgedraaid, ook nog een cuttlebug embossingmal gebruikt (gebruiken we veels te weinig).
De bella's in een spellbinder gestempeld en hier en daar nog wat liquid applique gebruikt. Dat kan nu ook wel opgeborgen worden want we gaan nu heerlijk aan de voorjaarsbloemen en vlinders.

Fijne avond allemaal we gaan heerlijk gourmetten met z'n 4tjes. Dat vind ik toch altijd zo gezellig.

Veel liefs,Annemarie

zaterdag 19 februari 2011

2 leuke tasjes voor mijn nichtjes!

Nu een keer geen kaartje van mij, maar twee leuke tasjes. Ik heb ze gemaakt voor mijn nichtjes die vandaag hun verjaardag houden, vanavond moeten we daarheen en dan kunnen we deze tasjes geven die gevuld zijn met een zak snoep en nog een centje om iets leuks van te kopen. Ik heb voor beide tasjes verschillend papier gebruikt wel komt het papier uit een paperpad, omdat dat papier altijd van die kleine vormpjes heeft, zodat je er veel van ziet want op zo'n klein tasje zie je nooit veel van het papier, omdat je er ook veel leuke freubels bij wilt plakken. Het papier dat ik heb gerbuikt voor het linkse tasje is van Cosmo Cricket de lijn 'togetherness' en voor het andere tasje heb ik papier gebruikt van My Minds Eye de lijn 'fine and dandy'. De randjes van het papier heb ik bij beide tasjes bewerkt met inkt. En ze daarna opgeplakt, het is wel dezelfde lay-out maar dan omgedraaid en het geeft een heel ander effect! Voor elke tasje een lief magnoliaatje ingekleurd en uitgedraaid in een spellbinder. De ene is ingekleurd met de copic's en de andere met derwent potloden. Onderop de tasjes nog een bloem gedaan met daaronder nog een aantal takjes, en als laatste bij ieder nog een leuke tekst gestempeld! Vanavond krijgen de dames ze in hun handen en ik hoop maar dat ze er blij mee zijn!!!
Ik heb vanmiddag nog heel de dag aan mijn huiswerk gewerkt, zodat ik van de week niet zo veel meer hoef te doen voor school, want dan ga ik lekker vakantie vieren!! Ik heb jammer genoeg niet gelijk vakantie met mijn broer, maar die heeft een week later. Dus ben ik samen met mijn moeder thuis, maar de week is voor ons al helemaal vol gepland. We gaan deze week heerlijk knutselen, we gaan een dagje naar Durvina en nog een dagje naar Rolinka. En ik moet ook nog voor een beugel dat is dan weer wel wat minder, maar daardoor laat ik mijn vakantie niet verpesten! Ook gaan we nog een keer winkelen met z'n tweeën. Jullie horen wel dat dit een super leuke week word voor ons!!!! We hopen er af en toe ook nog een leuk kaartje op te zetten voor jullie. Alvast bedankt voor de lieve reacties op deze tasjes!
Lieve groetjes, Merit.

vrijdag 18 februari 2011

Van Harte Beterschap.....

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de baas van onze kids waar ze zomers vakantie werk doen. (bloemen).Hij loopt altijd met een stroohoed op en een sprietje in zijn mond dus toepasselijker kon het afdrukje niet. Als het goed is is hij 1 dezer dagen geopereerd aan zijn heup,vandaar ons beterschapskaartje. Het papier komt uit een paperpad van de action. Het afdrukje van Marianne design is ingekleurd met dewent potloden, en in een spellbinder gestempeld.De spellbinder en het tekstkaartje zijn nog met bruine inkt bewerkt. Nog wat takjes bloemen en de tekst erbij gedaan,verder heb ik het zo gelaten.Voordat ik hem post moet ik toch wel even zeker weten of hij al geopereerd is.


Fijn weekend allemaal,veel liefs. Annemarie

donderdag 17 februari 2011

zomaar...

 Van de week een kaartje gemaakt met het prachtige papier van making memories de lijn "je t"adore".Ik heb daarvoor de sketch van Double Dutch gebruikt. Alle randjes heb ik weer met inkt en de distresser bewerkt niet teveel, zo maar dat het net zichtbaar is.
Het afdrukje van cc design heb ik gekregen van Nicole (bedankt nogmaals) ze zijn zo schattig,en heel leuk om in te kleuren, ik heb het deze keer weer met mijn oude vertrouwde potloden gedaan. De vleugeltjes en het kantje heb ik met roze stickles bewerkt de strikjes de bloem en de vlinder zijn voorzien van glossy accent.Verder nog wat bloemen ,blaadjes en 2 kleine vlindertjes
uitgestanst en op de vlindertjes ook nog stickels en een paar drupjes met de perlen pen laten vallen.Ik heb er geen tekst bij (eigenlijk geen plaats) kan ik hem nog voor verschillende doeleinden gebruiken. Met dit kaartje wilde ik ook nog meedoen aan Anyoneforanya. paperplay challenge en dutch dare
Bedankt weer voor alle leuke reactie"s fijne avond veel liefs,

Annemarie en Merit
 

woensdag 16 februari 2011

Een bloemengroet.

Ben weer met de distress inkt in de weer geweest maar ik blijf het zo moeilijk vinden veel oefenen maar.....Het papier is van MME de lijn "So Sophie" prachtig dik papier en zo mooi van kleur. Heb de doily lace gebruikt en een heleboel retro flowers in verschillende maten uitgestanst. "Een bloemengroet"erbij gestempeld en alle randjes met bruine distress inkt en de distresser bewerkt..

Fijne avond en bedankt voor al jullie's reactie's.
Veel liefs,

Annemarie.

dinsdag 15 februari 2011

Hartelijk Gefeliciteerd.



Dit kaartje heeft Merit toen ze vanmorgen vroeg naar school liep al bij haar nichtje door de brievenbus gestopt, ze is vandaag jarig maar viert dit a.s weekend, maar een kaartje op je verjaardag is wel zo leuk. Het papier wat ik heb gebruikt is van MME het zijn 2 verschillende lijnen maar ik vind ze heel leuk bij elkaar passen. Het dametje van W.O.J. is met distress inkt bewerkt, een kalendertje erbij en de nodige bloemen met kleine zilveren brads, haar naam uitgedraaid met een sizzix mal en "Hartelijk Gefeliciteerd "gestempeld op een nestabillitie. Verder overal veel stickels gebruikt lekker bling bling...
Fijne dag nog veel liefs, Annemarie.
 

maandag 14 februari 2011

Speciaal voor jou!

En hier weer een valentijnskaartje, maar dit is mijn laatste hoor want meer heb ik er niet gemaakt. Ik had er precies drie nodig voor de drie dochtertjes van Durvina. Zij vinden het altijd geweldig als ze een kaartje van hun grote vriendin merit krijgen, dus nu krijgen ze ook allemaal een valentijnskaartje van mij. En natuurlijk krijgt Durvina er ook een door de brievenbus vandaag hihi. Ik hoop dat hun valentijnsdag helemaal goed komt door mijn kaartjes!
Maar nu even over het kaartje dat ik gemaakt heb, deze heb ik voor Noa gemaakt het oudste dochtertje en zij heeft ook een hele leuke blog! Ik heb het kaartje gemaakt met het papier van eline pellinkhof de lijn 'roses are red' het is zo'n lieve lijn, leuk om een valentijnskaartje mee te maken. Het magnolia meisje heb ik ingekleurd met de derwent potloden. Onderin een grote mooie bloem met een aantal swirls die er vanonder komen, de swirls heb ik nog bewerkt met stickles en de hartjes die ze weggooit zijn bewerkt met glossy accent. Als laatste heb ik 'speciaal voor jou' gestempeld bovenin de kaart. En vandaag worden al de kaartjes door de bus gegooid voor de dames!!
Allemaal nog een fijne dag vandaag en veel knutselplezier!
Lieve groetjes, Merit
 

zaterdag 12 februari 2011

Speciaal voor jou..

 Hier weer en zoetig valentijnskaartje, heb hem gemaakt met het papier van MME de lijn 'lost & found' de randjes daarvan allemaal bewerkt met bruine inkt en de onderste rand op de kaart met de randpons van martha steward bewerkt. Het lieve meisje heb ik ingekleurd met de potloden en ze daarna in een spellbinder gedaan. Het hart dat ze vast heeft is bewerkt met glossy accent. Bovenin een bloem met daarin een roosje, en vanonder de bloem komen een aantal swirls, deze zijn bewerkt met stickles. Al laatste heb ik op de rand 'speciaal voor jou' gestempeld, daar rond heen een aantal kleine hartjes geplakt die uit de rand komen die gestanst is met de martha steward hartjes pons. We zitten nu ook nog aan de tafel te knutselen, maar we hebben vandaag even niet zo veel inspiratie, we zijn het heel hard aan het zoeken en we blijven hopen dat we het nog vinden, haha!! Ik hoop dat het bij jullie allemaal wel lukt vandaag, maar dat zal wel, want we zien elke keer heel veel leuke kaartjes voorbij gaan van jullie allemaal!!

Allemaal een heel fijn weekend en veel knutselplezier!!
Lieve groetjes, Merit.

vrijdag 11 februari 2011

Happy Birthday

Volgens mij krijgen alle mannen die dit jaar jarig zijn dit afdrukje van Edwin van mij ( een LIEVERD is het). Hij is deze keer met distress inkt bewerkt, ook alle randjes van de scrappapiertjes zijn met inkt en de distresser bewerkt zodat het wat ouder lijkt.
Het papier is van Basic Grey de lijn "Pyrus". De sketch is van Create for fun. Alleen twee kleine rondjes en wat stipjes met een perlen-pen gezet en een tekst gestempeld met daarop "Happy Birthday". Verder heb ik niets meer over deze kaart te vertellen zit zo weinig op, maar ben nu weer bezig aan een lekkere vrolijk kaart met veel bloemetjes, vlindertjes, kantjes en randjes dus ga me daar weer lekker op uit leven. Lekker weer vrijdag we gaan weer genieten van het weekend.

groetjes veel liefs, Annemarie.

donderdag 10 februari 2011

Loveee.

Hier een lekker zoet valentijnskaartje, heb hem gemaakt met het papier van magnolia. Alle randjes bewerkt met de distresser van tim holtz en ze daarna bewerkt met bruine inkt. Een leuke sketch uitgezocht en aan de hand van die sketch deze kaart gemaakt. Het meisje van magnolia ingekleurd met de derwent potloden en de hartjes bewerkt met glossy accents, bovenin de hoek van het plaatje nog twee kleine hartjes geplakt. Bovenin nog een grote bloem bewerkt met stickles en bruine inkt en daarin nog een roze bloem erin gedaan. Vanonder de bloem nog een aantal roze takjes laten komen en als laatste nog een aantal harten uitgestanst uit de cuttlebug voor de echte valentijns sfeer!!
Ik ben vandaag al lekker vroeg uit, want er vervielen vandaag veel lessen en had ik maar drie uurtjes les. Dus heb net lekker thuis gegeten en ga nu lekker aan de freubel samen met mijn moeder, we hebben een hele middag de tijd dus van het weekend komt er misschien nog wel een kaartje van mij op de blog te staan.

Alvast bedankt voor de leuke reacties die jullie altijd achterlaten bij onze gemaakte kaartjes!!
Veel liefs,Merit.

woensdag 9 februari 2011

Groetjes

Dit kaartje heb ik gisteren nog even snel gemaakt zag de challenge bij marianne design en ik wilde mijn bomen nog zo graag een keertje gebruiken dus heb ze weer heerlijk uit de kast gehaald. Ik ga toch nog eens proberen om er een zomers /lente kaartje mee te maken (maar ik moet toch telkens aan winter/kerst denken als ik ze zie), maar wie weet .
Het papier is van 2 verschillende merken, magnolia en jilly bean. het eline meisje heb ik op het hek gestempeld en in een spellbinder gezet, en met derwent ingekleurd.Nog wat sterren en "groetjes"erbij gestempeld,misschien gaat hij nog op de post en anders (als er geen winterweer meer komt) blijft hij liggen totdat de winter in nov/dec weer gaat beginnen. Ook heb ik mijn liquid applique weer even gebruikt om de sneeuw op het hekje mee te accentueren.


Fijne dag allemaal veel liefs, Annemarie.

dinsdag 8 februari 2011

lief, zoet kaartje.. en een award!!


Hallo allemaal, hier dan eindelijk weer eens een kaartje van mij, het is al even geleden, maar heb het erg druk de laatste weken op school allemaal nog repetities net voordat de voorjaarsvakantie begint. Van het weekend heb ik weer een aantal kaartjes gemaakt, maar die moet ik nog op de foto zetten als het weer een beetje mooier weer word, want het waait hier erg hard en het is maar grijzig.. Het kaartje die ik nu post op de blog heb ik al een tijdje terug gemaakt, hij is gemaakt met het mooie papier van de serie 'lost & found' heb de papiertjes allemaal bewerkt met de rondpons en daarna met bruine inkt bewerkt. Uit het design papier heb ik nog een spellbinder gedraaid en daar het lieve hangler meisje op geplakt, het meisje is ingekleurd met de potloden. Rondom het meisje een aantal kleine bloementjes geplakt en onderaan de kaart ook een aantal bloemen aangebracht. Als laatste bovenin een kalendertje geplakt die ik helemaal heb bewerkt met bruine inkt, vanachter het kalendertje komen nog een aantal swirls die ik bewerkt heb met bruin/goude stickles. Dit kaartje is een poosje geleden al bij iemand in de bus beland, ze was er erg blij mee!!

Ik probeer ervoor te zorgen dat er van de week nog wel eens een kaartje van mijn kant komt, maar of dat gaat lukken is nog de vraag..
Alvast allemaal heel erg bedankt voor alle leuke en lieve reacties die jullie altijd zo trouw achterlaten bij onze kaarten, we waarderen het erg!
Veel liefs Merit.

maandag 7 februari 2011

Speciaal voor jou....

Dit kaartje is gemaakt met het papier van MME de lijn "So Sophie"geweldig papier alleen moeilijke kleuren, ik ben met drie verschillende kleur mediums bezig geweest . Na een paar verwoede pogingen, is het afdrukje van LOTV ingekleurd met copics,deze kwamen er het beste bij.Maar het is een schatje dir afdrukje (en deze heb ik ook nog van Martine,BEDANKT!!!). Alle scrappapiertjes heb ik met distress inkt bewerkt.

 Binnen in het hart van de bloem nog stickles aangebracht en de vlinder en het kleine hartje op de enveloppe zijn met glossy accent bewerkt.
Nog wat swirls en hartjes uit de cuttlebug gedraaid en deze ook nog met stickles bewerkt.
Als laatste "speciaal voor jou" gestempeld ook deze kaart gaat van de week weer op de post, heb er nog meer te gaan dus vanavond weer maar aan de slag (niet dat ik het erg vind hoor...)
De week gaat weer van start we gaan er weer lekker tegenaan, voordat je het weet is hij weer om.
fijne maandag toegewenst.
Veel liefs, Annemarie.

zondag 6 februari 2011

Speciaal voor jou.

Deze kaart wilde maar niet lukken al een aantal keren opnieuw ingekleurd het papier is denk ik wel 10x verandert, al met al een soort mislukking...
Ik ben er nog steeds niet tevreden over maar nu is het klaar hij gaat aan de kant en we gaan lekker met een nieuwe kaart aan de slag.
Het afdrukje is bewerkt met distress en ik vind dit zo'n lieverd, ze zijn ook heel leuk om naar vriend/vriendin te versturen door de kids. Hij is in de spellbinder "PEONY"gestempeld en de randjes zijn met distress inkt oud gemaakt.
Het papier is van MME de lijn "Fine and Dandy" wat bloemen,roosjes en takjes erbij gedaan en als laatste een stempel met "Speciaal voor jou"van Marianne design gestempeld. Onderaan nog 2 hartjes geplakt die komen van de kids cuttlebug.
Ga nu de tafel een beetje opruimen want het is VRESELIJK zo'n troep daarna misschien nog even aan de knutsel. Gisteren heb ik nog wel een hele leuke prijs gewonnen bij Penny Black, je levenlang 15% korting op Penny Black stempels.
 
Fijne zondag allemaal veel liefs, Annemarie

vrijdag 4 februari 2011

Made with love.....

Wat is dit leuk papier om mee te werken, het is de paperpad van MME de lijn "Fine and Dandy".


Dacht ook maar een valentijnskaartje te maken (heb er niet zo heel veel mee) maar in deze tijd is het toch wel leuk om er wat mee te maken en misschien willen de heer en dame hier in huis toch wel iemand een kaartje sturen. Maar onder het maken van dit kaartje las ik een berichtje bij Jamie op haar blog en daar was ik zo van onder de indruk dat mijn kaartje gelijk een andere bestemming kreeg. Een meisje van 6 jaar wat vecht voor haar leven, en er staat op haar blog dat ze het leuk vind om kaartjes te ontvangen, nou als al die lieve bloggers dit kleine dametje nu een kaartje sturen,zal ze heel verast zijn en voor ons is het toch een kleine moeite, we hebben vast nog wel wat liggen of willlen echt iets speciaals voor haar maken. Als je hier klikt kom je op haar blog, bij contacten vind je het adres. Ik hoop echt dat er een heleboel mensen de moeite nemen om een kaartje naar haar te sturen!!!.


Nu nog even wat over mijn kaart, het schattige Tildaatje is met distress bewerkt en in een spellbinder geplaatst. Op de scallope cirkel overal stipjes gezet met de perlen-pen. Wat hartjes uit de cuttlebug gedraaid en die nog met stickles bewerkt.Nog 2 knoopjes (hartjes) met scrappersfloss bovenin de hoek geplakt. Het hart wat Tilda vasthoud heb ik nog met glossy-accent bewerkt. (als je goed kijkt zie je het een klein beetje glimmen).

Als laatste een slider uit de cuttlebug gedraaid en daarop "made with love"van magnolia gestempeld (lijkt scheef maar op de kaart is het recht beetje scheve foto), een blauw stippen lintje erdoor en nog wat bloemetjes op design papier geplakt en uitgeknipt.

Fijn weekend veel liefs, Annemarie.

donderdag 3 februari 2011

Happy Birthday

Zo hier de jongenskaart (heeft heel wat uurtjes gekost en is eigenlijk heel eenvoudig) voor een vriend van Arnoud die wel van een lolletje houdt, dit afdrukje (volgens mij van penny black?) heb ik al zolang maar heb het nog nooit gebruikt, ineens schoot het me te binnen en ik dacht dat gaat wat voor hem worden!! Het afdrukje is ingekleurd met derwent potloden, en de randen zijn met distress inkt (vintage photo) bewerkt. het papier is van MME hele leuke lijn zeker voor de heren onderons. Nog een pijl, hoekje en een cirkel uitgedraaid en de stempel "Happy Birthday"gebruikt. Als laatste nog wat pareltjes erbij geplakt.
Ga nu een pan nasi en sate maken manlief is weer laat dus dat wordt weer om half 8 eten vind dit altijd zo jammer voordat je gegeten hebt en opgeruimd is de avond een heel eind voorbij, maar ja heb een lange middag gehad zo kun je het ook zien!!


Fijne avond en veel liefs, Annemarie.

woensdag 2 februari 2011

Happy Birthday

Dit stempeltje is ook al zo'n schatje heerlijk met die krullebol en al die kleine strikjes. De strikjes heb ik bewerkt met glossy accent. Het afdrukje heb ik met distress inkt bewerkt, en het kado en de roos met stickles, ook heb ik hier en daar wat witte streepjes met een gelpen aangebracht. Ik heb Tilda in een ovale spellbinder gezet en erom heen allemaal kleine hartjes geplakt. 2 borders gemaakt met een Martha Stewardpons en een stukje lint met "Happy Birthday" als laatste erop vastgezet. Geen bloemen gebruikt deze keer heb ze er nog wel bij gehad maar vond het te rommelig worden. Zit nu weer gebogen over een jongens kaart hoop hem morgen af te maken a.s weekend is er een vriend van Arnoud jarig dus dan moet hij af zijn......

Fijne avond nog en bedankt voor al jullie's lieve reactie's.

Veel liefs,Annemarie.

dinsdag 1 februari 2011

Kiss me I'm a prince.....


Dit kaartje heb ik vorige week woensdagavond gemaakt toen we een avondje bij Rolinka zijn wezen scrappen. Ze had deze stempel van Tilda besteld en die hebben we dus gelijk even gebruikt. De kikker en de tekst had ze al maar daar konden we nu een heel leuk geheel van maken. En we hadden nog een valentijnskaart te maken voor girlscardsworld want daar zijn we voor de komende twee weken gastdesigner, nou dat kwam even goed uit. We hadden het magnoliapapier meegenomen dus konden we daar wat leuks mee maken. 
Alle afdrukjes zijn ingekleurd met Derwent potloden en hier en daar zijn wat stickles aangebracht,en met een witte gelpen nog wat accent streepjes. Ga allemaal even kijken bij girlscardsworld want valentijn staat voor de deur dus kun je leuk mee doen met hun challenge.
Fijne dag allemaal ik ga snel aan het werk.
 
Veel liefs, Annemarie.