zondag 8 mei 2011

Twee boekkaarten voor moederdag.

Hier weer twee boekkaarten, ik wilde ze liever een beetje later plaatsen, omdat ik gisteren ook al een boekkaart had geplaatst, maar deze heb ik samen met mijn moeder voor de oma's gemaakt, omdat het moederdag is en daarom moesten ze toch vandaag geplaatst worden! Vanochtend heeft mijn moeder ook nog twee cadeau's gehad van ons, ze heeft een mooie daglichtlamp gehad en een spellbinder. En ze wilde eigenlijk geen cadeau's krijgen, omdat ik van de week heel veel met haar heb geknutseld, maar we hebben haar toch een cadeau gegeven en daar is ze super blij mee!!! Nu even over de bovenste boekkaart, deze heb ik met het paarse maja papier gemaakt en de randjes daarvan heb ik bewerkt met bruine inkt. Daarna in de hoekjes van de kaart de leuke fotohoekjes geplakt. Het meisje met de bos bloemen heeft mijn moeder ingekleurd met distress en daarna is ze uitgeknipt en op een paarse spellbinder geplakt. Nog een grote toef met bloemen op de kaart gemaakt en daarna is de kaart bespoten met glimmermist. In de binnenkant een zakje gemaakt waar het label uit komt en onderin een mooie bloem geplakt en een swirl erbij gestempeld. Aan de andere kant de bladzijdes van het boek gemaakt en in het midden een ovaal met daarin 'veel liefs' gestempeld. Toen nog wat lekkere chocolaatjes erin gedaan en deze boekkaart wordt straks bezorgt bij de moeder van mijn moeder. Dit is de boekkaart voor de andere oma (de moeder van mijn vader). En deze heb ik met het roze papier van maja gemaakt, hiervan ook al randjes bewerkt met bruine inkt en ook een aantal leuke fotohoekjes in de hoeken van de kaart geplakt. Dit meisje heeft mijn moeder ook ingekleurd met distress en ze in een spellbinder uitgedraaid. Ook een mooie toef met bloemen gemaakt en deze kaart is ook bespoten met glimmermist. Aan de binnenkant van deze boekkaart ook weer een zakje gemaakt waar het label uitkomt en onderin ook een mooie bloem met daarbij een swirl gestempeld. En aan de andere kant de bladzijdes weer gemaakt met daarin een ovaal en "veel liefs" gestempeld. Hierin zitten natuurlijk ook lekkere chocolaatjes en deze wordt straks ook bij oma bezorgt. Ik hoop dat ze een fijne moederdag hebben met de boekkaarten die ze van ons gaan krijgen!! Jullie ook allemaal een fijne moederdag toegewenst.
Ik zal jullie volgende week wel weer op de blog tegenkomen en bedankt voor alle leuke berichtjes waar jullie mij een fijne week in engeland toewensen!!!

Lieve groetjes, merit en annemarie

28 opmerkingen:

Irene zei

De twee moeders lopen beslist de hele dag te glimmen en te snoepen .....wat een schitterende boekkaarten!!!! Allebei met zulk mooi papier en zoveel prachtige details, jullie zijn kanjers!

Gezellige Moederdag, Irene

Angelique zei

jeee wat zijn het schitterende boeken die je hebt gemaakt! Daar zijn de oma's super blij mee hoor!! Veel plezier vandaag!

Karin zei

allebei heel erg mooi, daar zullen de oma's heel erg blij mee zijn!

nicolet zei

Twee schitterende boekkaarten! Daar zullen de oma´s blij mee zijn! En een daglichtlamp...ooh zo fijn, kun je ´s avonds ook lekker aan de knutsel!
Groetjes Nicolet

Wil zei

Wat zullen de moeders hier blij van worden, ze zijn echt schitterend geworden.
Lijkt me heel fijn zo dagichtlamp.
We lezen het wel hoe het gaat.
Fijne moederdag verder
Groetjes Wil

*Ellen* zei

whow wat hebben jullie hard gewerkt, ook deze boekkaartjes zijn schitterend, daar zullen de oma's heel blij en trots mee zijn

Tinie zei

Wat een super mooie boeken, hele mooie kleuren combi ook gebruikt!!!

Groetjes Tinie

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Heel erg mooi!

Hoe maak je zoiets?

Liefs Ida

Marjan zei

Ook deze twee zijn erg mooi! Doe oma's zullen er lang naar blijven kijken, als ik zo mijn schoonmoeder zie. Zij laat kaarten die ze mooi vindt altijd maandan staan.
En een daglichtlamp lijkt mij ook wel wat, die zal er wel eens komen.

Groetjes en fijne dag,
Marjan

Anne-Marije zei

Dit zijn 2 supermooie kaarten! Origineel idee met zo'n leuk boeketje erop...
xxx Anne-Marije

Nicole zei

Wow, wat hebben jullie een prachtige boekkaarten gemaakt zeg! Dat zijn altijd hele leuke kadootjes. Jullie kunnen er wat van. Misschien vinden jullie het leuk om eens een kijkje te nemen op ons nieuw challengeblog http://christmaschallenges.blogspot.com/ We hebben daar een DT-call, iets voor jullie?

Voor nu in ieder geval groetjes en tot ziens in blogland!!

Chantal zei

Prachtig hoor daar zullen de moeders/oma's erg blij mee zijn!

Groetjes,
Chantal

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

2 prachtige boekkaarten heel erg mooi geworden.

fijne dag nog,

groejtes Agnes

Anoniem zei

Geweldig wat hebben jullie veel moois gemaakt deze week.
Keihard gewerkt zeg!!!!
Hier zullen de moeders wel heel blij mee zijn.
Het ziet er schitterend uit.
Groetjes Jannie.

marika zei

prachtige kaartn!!!

groetjes,marika

Patricia zei

Prachtige boekkaarten hoor...heel mooi gemaakt met het prachtige Maya papier. Dus blijf ze maar rustig plaatsen hoor als je er weer een maakt. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
Groetjes Patricia

Unknown zei

Wat een prachtige boekkaarten daar zullen ze wel heel blij mee zijn toppie gemaakt

Liefs Nellie

Samantha zei

Twee hele mooie boekkaarten zeg! Daar zijn de oma´s vast heel blij mee. Mooi papier gebruikt en de bloemboeketten erbij zijn ook heel leuk. En de boekkaarten zijn ook heel leuk om te maken vind ik.

Groetjes Samantha

Tineke's hobby zei

wat een schitterende boekkaarten zo mooi gedaan
Groetjes Tineke

m@deliefjuh zei

OH WAT EEN SCHEETJE WEER! ERG LEUK!

chantal en sygrid zei

wouw wat een schitterende boekkaarten heb hebben julie gemaakt zeg
echt super
liefs chantal & sygrid

Aleida zei

De Oma's zullen blij zijn, je moeder ook. Zo'n daglichtlamp is erg handig, ik heb er ook eentje.
groetjes,

JOYS DESIGN zei

Wat een mooie boekkaarten.Wie wil die nu niet op moederdag. En dan ook nog eens een daglichtlamp.haha

Groetjes esther

Riet zei

Wowwww alle 2 schitterend gemaakt.

Liefs Riet.

Aartje zei

Wat een prachtige werkstukken zijn dit. Ik denk dat de oma's deze wel kunnen waarderen. Luek om te zien dat ze met ander papier weer heel verschillend zijn
Groetjes Aartje

Wendy ten Hove zei

Wauw, wat mooi gemaakt!!! En wat een super leuke bloemetjes hebben jullie er bij gebruikt, dat ziet er super uit!
Groetjes, Wendy

Jolanda Cuper zei

Wow ze zijn beiden schitterend wat zullen de oma's blij zijn! Erg mooi!
Groetjes Jolanda.

*mieke* zei

Wat zullen ze blij zijn geweest met deze mooie creatie's! Ik vind ze beide schitterdn in elk geval!
Groetjes Mieke