donderdag 30 december 2010

Gelukkig Nieuwjaar

" Gelukkig Nieuwjaar" ik heb er een paar kaartjes mee gemaakt,zodat ik een aantal mensen in het nieuwe jaar een kaart kan sturen. Deze paperpad is nu op (jullie zullen er nog een paar kaartje mee te zien krijgen). Heb een hele middag in de wintersferen zitten scrappen, en het ging heerlijk, de tijd en inspiratie is weer terug lekker hoor want als je met de hele handel voor je zit en er komt niets uit je handen, dat vind ik zo vervelend....
Het afdrukje is van Marianne Design, heerlijk zo'n lekker dik ingepakt dametje? met van die ouderwetse schaatsen (als ik dit afdrukje zie moet ik altijd aan vroeger denken had ook van die schaatsen die je onder je laarzen moest binden en dan na twee slagen zaten de ijzers
bovenop!! je laarzen en dan maar hard rennen over het ijs,ik heb zo nog weleens de tweede prijs gewonnen met een schoolwedstrijd haha).
Het afdrukje is ingekleurd met copics en de witte stippen op haar trui zijn bewerkt met liquid applique. Nog twee sneeuwsterren en wat strass steentjes erbij geplakt,en als laatste Gelukkig Nieuwjaar erop gestempeld.
Fijne avond allemaal en bedankt weer voor jullie's lieve reactie's. Annemarie.
 

woensdag 29 december 2010

Merry X-Mas

Dit was nog een kaartje wat half afgemaakt op me lag te wachten, (heb ze maar met hele goede lijm vastgeplakt want dit wordt er 1 voor kerst 2011). Het kaartje is gemaakt n.a.v. de sketch bij Any one for Anya en ik zag dat de challenge nog liep dus kan hij toch nog meedoen. Het afdrukje is met copics ingekleurd en in spellbinder "Peony"gestempeld en met bruine inkt heb ik de randen bewerkt. Nog wat kerstbloemen erbij en een spellbinder met Merry X mas.
Ga nu nog lekker even aan de knutsel want voor je het weet is de vakantie weer voorbij en ik heb eigenlijk nog heel weinig gedaan op knutsel gebied.
Fijne dag allemaal, Annemarie.

zondag 26 december 2010

Merry Christmas

Vandaag 2de kerstdag dan toch ook nog maar een kerstkaartje,met een schattig afdrukje van Karen Doodles. Het plaatje is ingekleurd met derwent potloden.Gisteren een heel gezellige dag gehad,vandaag gaan we richting opa en oma daar is het ook altijd reuze gezellig ,we hebben zelfs nog kerstkadootjes dus wie weet waar we weer mee verwent worden.
Allemaal een hele fijne dag toegewenst en doe voorzichtig als je de weg op moet hier is het namelijk heel glad.

Karen Doodles: Anything goes.

veel liefs, Annemarie.

vrijdag 24 december 2010

Fijne Kerstdagen...

Hallo lieve bloggers..
Wat hebben we toch zin in de kerstdagen en morgen komt de familie naar ons toe. En als we dan beginnen aan het kerstdiner dan word de tafel gezellig versiert met deze doosjes die we hebben gemaakt voor de familie! De doosjes hebben we gemaakt met het papier van eline pellinkhof het is zo'n leuke lijn om kaartjes mee te maken maar ook deze doosjes met kaarsjes. We hebben er een label ingedaan met daarop "kadootjes, kaarsjes, kerst" gestempeld en aan de zijkant van het label hebben we kleine sneeuwvlokjes gestempeld. Bovenaan het label nog een kerstster bevestigd. We hebben het lieve meisje uitgedraaid in een spellbinder en de ene ingekleurd met de copic's en de ander met derwent potloden, haar bontmuts bewerkt met liquid applique. En als laatste in elk doosje vier kaarsjes gedaan voor de gezelligheid. Morgen krijgen ze deze leuke doosjes in handen en we hopen dat ze er blij mee zijn maar dat zal wel!!
Morgen gaan we lekker genieten van alle gezelligheid met de familie, we wensen jullie ook allemaal een gezellige kerst en fijne feestdagen toe!!

Kerstgroetjes, Merit en Annemarie.

donderdag 23 december 2010

Merry Christmas....


Deze Easelcard heb ik gemaakt met het magnolia kerstpapier. Heb de schattige Tildaatjes met distressinkt ingekleurd.Stuk lint gebruikt met Merry Christmas erop, een een tweetal kerstbomen uitgestanst.
 De bontrandjes op de jasjes zijn bewerkt met liquid applique, dit is wel 1 van de laatste kerstkaartjes van dit jaar er ligt er nog 1 die is bijna klaar en die nog mee wilt doen met een challenge dus die moet ik (als ik nog tijd heb) af maken. Maar de tafel is hier helemaal ingenomen door andere familie leden er liggen namelijk telkens puzzels van minimaal 1500 stukjes op,en dat neemt heel wat plaats inbeslag,maar is ook REUZE gezellig heerlijk met zijn allen om de tafel.

Met de volgende challenges wilde ik meedoen:
 
Fijne avond allemaal en bedankt weer voor alle lieve reactie's. Annemarie.
 

dinsdag 21 december 2010

kadootjes kaarsjes....kerst

Dit kerstkaartje gemaakt met het papier van Making Memories geloof ik,alleen weet ik het niet zeker volgens mij zit er ook nog een andere papier lijn tussen. Maar dat geeft niets we hebben de laatste kerstkaartjes de deur uit gedaan. Het schattig magnoliaatje met derwent ingekleurd,nog wat bloemen uit de voorraad gebruikt en wat hulsttakjes van magnolia. En een prachtig stuk lint (volgens mij van Marianne Design) gebruikt. Ga nu snel naar de kip in de oven want ik geloof dat ze bijna gaar is, het ruikt zo lekker en ik heb reuze honger,en volgens mij meer mensen want iedereen komt langzaam aan binnen hobbelen, en ze gaan niet meer bij de eettafel vandaan. allemaal eetsmakelijk voor straks en een hele fijne avond,ga vanavond lekker bij Pa en Ma om de koffie ze zijn voor 2 weekjes thuis uit Portugal gezellig!!!!!
Veel liefs, Annemarie.

zondag 19 december 2010

you're Sweet.....

Hier is vannacht weer een nieuw pak sneeuw bij gevallen we zetten echt in Winter Wonderland.
Arnoud moet alleen nog uit Delft komen vanmiddag hopen maar dat de wegen een beetje begaanbaar zijn, als je er door moet is het maar niets,ik zal blij zijn als hij thuis is.
Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Eline Pellinkhof en het schattige afdrukje van magnolia heb ik met de derwent potloden ingekleurd.Wat liquid applique aangebracht en overal op de sneeuwpop stickels (die zie je natuurlijk alleen weer niet). Nog een stukje zelfplakkend sterrenlint (xenos) erbij gedaan en wat takjes. Een grote en kleine spellbinder (peony) uitgedraaid en op de kleine "you're Sweet"gestempeld.
Allemaal een hele fijne zondag toegewenst en bedankt voor jullie lieve berichtjes.....
Annemarie.

vrijdag 17 december 2010

Winter Wonderland

Een winterskaartje, die kan er nu wel op, want er ligt hier weer een dikke pak sneeuw en dit plaatje kom ook goed van pas want steek mijn tong uit naar school haha. Ik heb vandaag lekker een dagje sneeuwvrij. Ik stond vanochtend bij de bus al een hele tijd te wachten en er kwam maar geen bus, en even later hoorde ik dat er vandaag geen bussen meer gingen rijden dus lekker naar het warme huisje terug gegaan!! Ik heb lekker al vakantie alleen moet ik maandag nog even naar school voor de kerstviering. En dan lekker kerstvakantie vieren. Nu even over het kaartje heb het gemaakt met het vrolijke winterpapier de lijn is van three bugs in a rug. De randjes allemaal bewerkt met bruine inkt. Het plaatje van Karen Doodles heb ik ingekleurd met derwent potloden en de bondrandjes van haar jas en laarzen bewerkt met stickles. Bovenaan de rand van het plaatje nog een roze klipje geschoven, onderaan de kaart nog een tekst uitgesneden en opgehoogd. En als laatste bovenin de kaart nog een mooie bloem gemaakt met daaronder een aantal swirls deze ook bewerkt met stickles. Ga zo lekker eten en genieten van mijn vrije dag. Starks nog lekker even naar buiten sneeuwballen gevecht houden en dan weer lekker warm naar binnen en misschien nog wel lekker even een kaartje maken!!
Allemaal alvast een fijne vakantie toegewenst en fijne kerstdagen!!


Lieve groetjes, Annemarie.

donderdag 16 december 2010

kerst kusjes.... en een snoef update.


Gisteravond dit kerstkaartje gemaakt ,het papier wat ik heb gebruikt is van 3bugs in a rug.
het schattige magnolia stel ingkleurd met distress, wat kerstbomen met liquid applique bewerkt en wat kleine sneeuwvlokjes uitgestanst (cuttlebug). Als laatste een ster (zelf getekend)) uitgesneden en er een stukje rood draad om heen gewonden en er als laatste kerst kusjes opgestempeld.Deze kaart kan wel naar een vriendin(gewoon vriendin niet DE vriendin) van Arnoud ze komt hier zo vaak en is zo"n lieve meid die verdient wel een leuk kaartje. Met dit kaartje wil ik nog aan 3 challenges meedoen:



Nu nog even een update over onze Snoef,er zijn zoveel mensen die wel even gevraagd hebben hoe het met haar is, het gaat alweer stukken beter alleen zijn we er nog niet.Maar ze is weer veel levendiger en enthousiast als de laatste weken, ze eet weer prima en is weer lekker vrolijk.
En lekker van alles aan het ondernemen,ze staat nu in de woonkamer (wel iedere dag schoonmaken we hebben het er maar druk mee) ze heeft een grote bak waar ze heerlijk in kan rondrennen,maar ERUIT dat is wat onze Snoef wil.Lekker op pad en van alles onderzoeken,ze is zindelijk dus als ze moet gaat ze dat gewoon op de bak,anders zou het wel wat worden.

En zo ligt onze dame erbij als ze helemaal uitgeteld is van het rond rennen en springen.Lekker met de benen van haar af. We hebben een badlaken voor de kooi liggen (haar tuintje) zodat ze niet uitglijdt als ze er uit springt,want we hebben een houtenvloer en dat SLIPT lekker....
Maar dan "s avonds om de dag een injectie met antibiotica om de kaakontsteking goed onder de knie te krijgen,en dat wil mevrouw niet altijd. Op een handdoek op de tafel en dan maar zien dat we het weer gedaan krijgen(heb al de zenuwen als ik het moet doen). En als het dan gelukt is heerlijk je uitgebreid laten aaien door Merit!!! Merit maar studeren en mevrouwtje ligt lekker te relaxen,en geloof maar niet dat je zomaar kan stoppen want ze duwt net zolang tegen je hand aan totdat je weer verder gaat.
Hopelijk gaat de antibiotica wel goed zijn werk doen maar we zullen na deze maand nog wel een maand moet spuiten.Want zodra er maar een klein dingetje blijft zitten gaat het weer van voor af aan beginnen en dat willen we natuurlijk niet.
Zo wat een lang bericht ga nu mog even strijken en dan vanmiddag nog lekker wat knutselen.
Allemaal een hele fijne dag toegewenst. Annemarie
 

dinsdag 14 december 2010

Merry Christmas....

Nog een kerstkaartje de laatste worden gemaakt en gelijk verstuurt,oh ik moet ook veel eerder beginnen want ieder jaar weer moet er op de laatste nippertjes worden gewerkt alsof we in een fabriekje zitten......En dit is de laatste nog niet hoor maar we gaan dapper door,de creatievelingen onder ons mogen toch geen gekochte kaart ontvangen.
Dit kaartje is gemaakt met het papier van Three Bugs in a Rug,leuk (maar vind ik moeilijk) papier. Het schattig stempeltje van de greeting farm ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden.
Een sneeuwvlok van marianne design gebruikt en een labeltje gestempeld met daarop "Merry Christmas",nog een klein stukje wit draad gebruikt en een strass steentje.
Ga nu zo in de auto Arnoud ophalen op zijn stage adres in Zierikzee,hij had vandaag geen vervoer terug dus gaan we hem ophalen maar daar ben ik dus weer ruim een uurtje zoet mee,en dan hoop ik optijd terug te zijn als Merit uit school komt,ze is 5 uur thuis en dan is het wel zo gezellig als ik er weer ben het is al zo donker en dan alleen binnen komen zonder dat er iemand op je wacht met een lekkere koek en kop thee valt dan zo tegen........


Veel liefs,Annemarie.

vrijdag 10 december 2010

Sneeuw & ijs......

Hier weer even een kerstkaartje van mij deze lag er al een tijdje volgens mij in de herfst vakantie gemaakt. Kwam hem tegen toen ik mijn kerstkaarten op ging zoeken om ze te gaan schrijven.We hebben er dit jaar niet zoveel gemaakt jammer hoor maar voor de creatieve mensen om ons heen krijgen er wel eentje, en al die andere mensen krijgen een zelf gekochte kaart van ons.
Het papier is van Three Bugs in a Rug. De sneeuwpop is van mangolia nog wat wantjes uit het scrappapier geknipt en sneeuw en ijs erbij gestempeld.
Vandaag had ik me voor genomen om eerst even wat huishoudelijke klusjes te doen daarna mijn avond eten voor te bereiden en dan alle trouwe volgers eens even te bezoeken en een berichtje achter te laten, Dat kost een heleboel tijd maar het moest gebeuren iedereen neemt tenslotte ook de tijd voor ons en wij laten het de laatste tijd een beetje af weten. en als ik dat allemaal had gedaan zou ik vanmiddag de knustel spullen opzoeken....ZOU u begrijpt het al dat ging niet door want wat bleek we hadden lekkage in de bijkeuken door de smeltende sneeuw,alle sneeuw en ijsresten moesten van het dak (maar mijn lieve mannetje is komen helpen,want ik op het dak en een ladder dat zag hij niet zitten,dus terug gekomen van zijn werk) Dus alles schoongepoetst buiten en ik binnen maar dweilen en de wanden schoon boenen (want daar komen van die lekkere bruine strepen op!!!) De meneer voor het dak had eigenlijk geen tijd maar hij zou om een uur of 3 komen (vast meer mensen met lekkage) maar nu is het 5 uur en nog niemand gezien het is inmiddels lekker donker dus veel zal er niet meer gedaan kunnen worden. Gelukkig is het lekken gestopt maar we krijgen volgende week weer winter weertje dus het moet wel gemaakt worden.
dus zo heb ik mijn vrijdagmiddag doorgebracht.
Met Snoef gaat het wel wat vooruit maar het is nog geen overvlieger,en om de dag zo'n injectie geven valt ook niet mee ze wil er natuurlijk snel vandoor ik krijg er de zenuwen van als ik het moet doen,maandag weer terug naar de dierenarts....ben benieuwd.
Allemaal een heel fijn weekend en ik heb al jullie's prachtige kaarten bewonderd (want dat stond boven aan mijn lijstje) en nu maar hopen dat we morgen de kans krijgen om wat te maken.
Met deze challenges wil ik graag meedoen.


Stamping Scrapping Winterwonderland.
Wag's Whiskers Snowflake.
Pixi Dust Let it snow.
Papertake Weekly No red or green (little bit green.........)
Dottie Bleu.

En we zagen ook nog dat we een blogaward hadden gekregen van Colien en Joke heel erg bedankt hiervoor dames we waarderen het heel erg dat jullie aan ons denken, we zetten het erbij in de sidebar. Ga allemaal maar eens een kijkje nemen op Colien en Joke hun blogs ze maken hele leuke dingen.

woensdag 8 december 2010

Sneeuw&ijs......

Een kerstkaartje gemaakt, het papier dat ik heb gebruikt is van eline pellinkhof echt leuk papier om mee te werken. De randjes van het papier allemaal bewerkt met zilvere inkt. Het dik ingepakte snoesje is ingekleurd met de copic's en heb hem daarna in een spellbinder uitegdraaid met daaronder nog een rode spellbinder. Bovenin nog twee wantjes ingekleurd met de copic's en opgeghoogd. Onderin de kaart 'sneeuw en ijs' gestempeld en als laatste de balletjes in de kerstboom bewerkt met rode stickles. De laatste tijd maken we niet zoveel kaartjes meer, maar we hebben zulke leuke spullen gehad van de Sint en willen er graag wat mee gaan maken alleen is de inspiratie en de tijd bij ons ver te zoeken de laatste tijd. Dit kaartje plaats ik ook even snel, want moet nog wat voor school doen en ga dan nog even wat ez mount onder de stempels doen die ik van de sint heb gehad zodat ik ze straks nog even kan gaan stempelen.
 
Allemaal weer de groetjes en veel knutselplezier!!!!!
liefs,  Merit
 

dinsdag 7 december 2010

Nieuwe Baan....

Hier mijn tweede kaartje voor mijn schoonzus ze vroeg om 2 kaarten voor een nieuwe baan.
Deze is voor iemand die op een school in de kantine gaat werken, dus heb ik het afdrukje van dit hangler & stangler kokje genomen om een kaart mee te maken. Ze is ingekleurd met copics, het papier is van DCVW de lijn "KITCHEN"schitterend papier maar ik raak er jammer genoeg een eind doorheen. Nog een ticket erbij met "een nieuwe baan"en daar een klein zilver kleurig lepeltje met een lintje aangehangen. Nog een swirl en wat bloemen erbij,verder niets meer erop geplakt zo blijft het papier goed zichtbaar.
Ga nu snel naar mijn werk fijne dag allemaal.

We hebben nog een award gekregen van de stempelfreaks heel erg bedankt meiden,we voelen ons zeer vereerd zeker nu we de laatste tijd zo weinig uitvoeren, en dan toch nog een award krijgen. Bedankt!!!!
Zet hem in mijn sidebar en wie hem wil hebben mag hem meenemen,ik gun het jullie allemaal
Annemarie.

donderdag 2 december 2010

een nieuwe baan...

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn schoonzusje ze vroeg om 2 kaarten voor een nieuwe baan,dit is de eerste die ik af heb,gisteravond even lekker gezeten met al mijn knutselspullen.
Ik heb het prachtige papier van Tilda de lijn "kitchen Garden"gebruikt. Tilda met een mega bos rozen ingekleurd met distress inkt. De doily lace nog gebruikt voor een leuk randje en wat bloemen en roosjes en de takjes (van crealies). De ticket heb ik van het blog van Femke gehaald (bedankt meid voor de leuke tickets). Ben onder dit berichtje aan het bakken het ruikt hier al heerlijk in huis naar appel en kaneel,en dan dat winterse weertje nou hier in huis is het wel vol te houden. Ga snel weer verder want dat is het gevaar van bloggen je vergeet alles om je heen,en de oven moet wel in de gaten worden gehouden.
Allemaal een hele fijne dag toegewenst. Annemarie.