vrijdag 29 oktober 2010

December groetjes.....

 Ooooohhh wat zijn ze weer schattig de nieuwe stempeltjes van de kerst serie van magnolia, je weet gewoon niet welke je eerst moet nemen om een kaart mee te maken. En afgelopen week heb ik niet eens 1 kaart gemaakt,mijn inspiratie is zoek (misschien wel in Limburg blijven liggen haha). Maar vanmiddag alles op tafel gelegd en begonnen.

Het papier van g.c.d de lijn Ella Bleu weer gepakt en daar kun je dus ook kerst/winterkaarten mee maken ,ik vind die kleuren combinatie van blauw/bruin altijd zo mooi. Het Tildaatje met distress ingekleurd en de bont randjes met Liquid Applique bewerkt, daarna in een spellbinder uitgedraaid. Een label gestempeld op craftpapier en daarop December groetjes gestempeld,en een aantal witte en blauwe draadjes er door gehaald.Daarna wat sneeuwsterren uitgestanst en opgeplakt met wat takjes erbij en als laatste in het midden een klein blauw roosje vastgezet. Op de ovaal ,het label en de sneeuwsterren overal stickels aangebracht. Gelijk op de foto gezet zodat ik hem nu kan plaatsen, hopelijk worden er van het weekend nog een aantal gemaakt want zoveel kerstkaarten heb ik nog niet...Allemaal een heel fijn weekend en bedankt voor alle lieve reactie's.

Veel liefs, Annemarie

woensdag 27 oktober 2010

Shopping tilda.

Hier een beetje een zomers kaartje maar had even geen herfstkaartje in mijn map met foto's staan, want het is hier de laatste tijd een beetje droevig weer en dan worden de foto's nooit zo mooi, maar probeer ze er zo snel mogelijk op te zetten. Nu even over dit kaartje, heb deze kaart met het papier van Magnolia gemaakt dat blijf ik altijd mooi vinden, het is bijna op maar hebben er al weer een nieuwe vooraadje van liggen haha. Het meisje en de boutique heb ik ingekleurd met de copic's. Als laatste heb ik nog een rijtje bloemen op de kaart bevestigd met af en toe een roosje erin en verder heb ik in alle andere bloemetjes een plakpareltje gedaan. Ik maak de laatste tijd niet zo veel kaarten meer want de tijd is bij mij ver te zoeken. Heb het erg druk met school, veel huiswerk enz. Dus jammer genoeg niet zo veel tijd, maar probeer er af en toe wel eens een kaartje op te zetten. En dat is nu weer gelukt hoop dat jullie hem leuk vinden en alvast bedankt voor de lieve reacties!!

liefs, Merit

zaterdag 23 oktober 2010

HERFST....

Hallo allemaal daar zijn we eindelijk weer....We zijn heerlijk op vakantie geweest met mijn ouders en mijn zus en haar gezin, met zijn allen naar Limburg en wat hebben we genoten,we hebben heerlijk weer gehad en wat is de natuur dan prachtig in de herfst al die mooie kleuren bladeren schitterend!! Wij wonen zelf aan de kust (ook heerlijk) maar dan is zón weekje in de bossen echt genieten.
We hebben ook nog wat kaartjes gemaakt in de vakantie mijn nichtje knutselt ook heel graag dus zaten we met z'n drietjes 's ochtend na het ontbijt heerlijk aan de tafel met al onze kerstspulletjes. Hier en daar moet er nog wat afgewerkt worden maar dat doen we thuis weer.
Dit kaartje had ik nog gemaakt voordat we weg gingen maar niet meer op de foto gezet dus kon ik hem niet eerder laten zien.
Echt een herfst kaart met magnolia papier( alle papiertjes zijn bewerkt met bruine inkt en oud gemaakt met een vochtig doekje)van vorig jaar herfst.Een nieuw Tildaatje met mandje (in een spellbinder gestempeld) ingekleurd met distress en nog wat paddestoelen uit magnolia papier geknipt en erbij geplakt. Een stukje lint met nietjes vastgezet en wat blaadjes en bloemen erbij gedaan met een knoopje in het midden.
Ga vanavond hopelijk al jullie's blogs weer langs nu ga ik heerlijk met Merit aan de tafel zitten en ....knutselen (we zijn vanmorgen even naar Doe@ding geweest,dus weer nieuw papier voor nieuwe ideeen).
Allemaal een heel fijn weekend en we hopen snel weer wat reactie's bij jullie achter te laten.
Veel liefs, Annemarie.

dinsdag 19 oktober 2010

sweet wonderful you

Dit kaartje met het papier van magnolia heb ik gemaakt voor de verjaardag van Merit (en nog steeds niet geplaatst erg he).
Ook weer een heerlijk herfst stempeltje, schattige tilda met haar " pluutje" binnenste buiten gewaaid. Ze is met de distress ingekleurd en de randjes zijn bewerkt met distress Vintage Photo.
2 harten van Marianne Design uitgedraaid door 1 een lintje gehaald en daar een metalen hartje aangehangen met "made with love". Vlinders van Martha Steward gebruikt, en een ovaaltje gestanst met daarop "sweet wonderful you" als laatste de blaadjes en de bloemen eropgeplakt.Hij staat nu op haar kamer met alle andere kaarten die ze heeft gehad,ziet er zo gezellig uit. Voor vandaag allemaal nog een hele fijne dag toegewenst.

Veel liefs, Annemarie.

zondag 17 oktober 2010

herfstkaartje

Heb een herfstkaartje gemaakt met het leuk papier van magnolia, dat vind ik mooi blijven. Heb de papiertjes allemaal bewerkt met inkt en het daarna nat gemaakt met een vochtig doekje zodat de randjes een beetje verscheuren en het dan een beetje oud lijkt. Het lieve meisje met haar knapzak heb ik ingekleurd met de copic's en haar daarna uitgeknipt. Bovenin nog twee mooie bloemen geplakt en onderin nog een slak ingekleurd en die kruipt lekker met haar mee. We gaan nu weer lekker verder met knutselen aan de freubeltafel. Allemaal een hele fijne vakantie verder!!! En veel knutselplezier.

liefs, Annemarie

vrijdag 15 oktober 2010

Fijne vakantie.

Deze kaart heb ik voor Durvina en familie gemaakt om ze een hele fijne herfstvakantie toe te wensen. Heerlijk dat de herfstvakantie begonnen is, het weer is ook herfst lekker regen dus gezellig binnen aan de tafel. Het is ook een echt herfst snoesje ingekleurd met distress inkt.Wat bloemen bladeren en parels erbij geplakt en een klein labeltje met daarop geschreven "fijne vakantie". We hopen van de week weer lekker wat te maken, voor iedereen die vakantie krijgt een fijne week toegewenst!!!

Veel liefs, Annemarie

woensdag 13 oktober 2010

Zwem diploma..

Deze kaart hebben we samen gemaakt voor Noa ze heeft afgelopen dinsdag haar zwemdiploma B gehaald. Vanmorgen even dit kaartje voor haar gebracht met een aardigheidje erbij. We vonden dit wel een leuk stempeltje om te gebruiken,Merit heeft bijna het grootste gedeelte aan de kaart gedaan sketch,inkleuren afdrukje, ik heb het opgeplakt en de frutseltjes erbij gedaan.
Fijne avond en veel liefs, Merit en Annemarie.
 

dinsdag 12 oktober 2010

Fijne Feestdagen..

Dit kaartje heb ik verleden week woensdag avond gemaakt (Rolinka was er toen om gezellig te knutselen). Het papier is van een paperpad van de kruidvat (heeft Merit voor haar verjaardag gehad evenals het stempeltje) het is zo leuk om eens een paarse kerstkaart te maken,ik hou eigelijk niet zo van paars maar dit in de combinatie met grijs en wit vond ik heel leuk. Het afdrukje is van CC design "Nora" ze is ingekleurd met de copics,de vleugeltjes zijn met stickels bewerkt en hier en daar tussen de sneeuwvlokken nog een plakparel. De wantjes hebben we een tijdje terug gewonnen en die passen nu natuurlijk leuk bij al die winters taferelen. De sterren randpons en de 2 sneeuwvlokken die had Rolinka bij zich dus hebben we even van haar geleent... Een label met "fijne feestdagen"erop gestempeld met zilver inkt en met een stukje draad opgehangen aan de sneeuwvlok. Nu zag ik bij Anyone for anya precies een foto sketch met deze kleuren nou dat kwam even goed uit kon hij er gelijk opgezet worden.

Allemaal nog een fijne dag. Annemarie.

zaterdag 9 oktober 2010

Heel erg bedankt!

Hier weer een kaartje van mij, Dit kaartje heb ik gemaakt voor de winnaar van mijn blogcandy deze bij de candy gestopt, ik las dat ze het had ontvangen dus deze kaart kon er nu op. Ik ben er erg tevreden over, vind hem leuk gelukt. Heb deze kaart met onze nieuwe aanwist gemaakt, we vonden dit meisje zo lief met haar roosjes, dus deze als stempel gekocht!! Heb ze ingekleurd met de derwent kleurpotloden. En alle papiertje heb ik bewerkt met distress inkt. Het prachtige papier van Tilda gebruikt, en als laatste bovenin nog 3 plakparels en onderop nog "heel erg bedankt!" gestempeld. Ik hoop dat Sinikka erg blij is met haar spulletjes. Ik heb alle andere kaarten die ik van jullie onvangen heb voor mijn verjaardag een mooi plekje gegeven op mijn slaapkamer, ze staan er allemaal te schitteren. Als ik in mijn kamer kom lopen word ik gelijk blij van al die mooie kaartjes!! Ik wil jullie voor alle kaartjes nogmaals eens bedanken, jullie hebben er echt allemaal heel goed je best op gedaan!! Bij sommige zaten er nog lieve afdrukjes in en die ga ik zeker met liefde gebruiken. Allemaal super bedankt!!!!

Veel liefs, Merit

donderdag 7 oktober 2010

Beterschap

Weer een beterschaps kaartje maar dit keer voor een jongen of man,vind dit wel een heel leuk afdrukje om naar een zieke te sturen.Het afdrukje is ingekleurd met Derwent,en de randje van de cirkel is bewerkt met distress inkt. Verder eigenlijk heel weinig erbij gedaan stukjes scrappapier in de vorm van cirkeltjes en wat brads. Bedankt voor jullie's leuke reactie's die we telkens krijgen fijne dag nog.

Veel liefs,Annemarie.

woensdag 6 oktober 2010

Hartelijk Gefeliciteerd....

Deze kaart heb ik gemaakt voor de oma van Merit, ze wilde Merit met haar verjaardag ook een hele leuke kaart geven,dus heb ik hem stiekum beetje bij beetje zitten maken telkens als Merit er niet was. Het is een easelcard geworden met roze magnolia papier, en 1 van de nieuwe stempeltjes van de laatste magnolia lijn,schattige Tilda met een mandje vol heerlijke appeltjes.Het afdrukje in een ovale spellbinder gestempeld en ingekleurd met distress, de appeltjes zijn later nog bewerkt met clossy accent zodat ze heerlijk gaan glimmen. De hartjes pons van Martha Steward gebruikt en ook de kleine vlinder stans. De kerstster van Marianne Design allemaal in losse blaadjes geknipt, en de tag is van eline Pellinkhof, daar is Hartelijk gefeliciteerd ingestempeld. Nog wat hartjes lint erbij gedaan en wat parels. En als laatste alle bloemen, roosjes, meeldraadjes en glazen slingers van magnolia erop gedaan.Alles nog met stickels bewerkt voor een extra feestelijk tintje.
Oma vond de kaart heel leuk om te geven.

ABC challenge Easelcard.
Just Magnolia Anything goes.
The secret crafter saterday Easelcard.
Creative card crew Flowers.
One stop craft challenge Congratulations. (hartelijk gefeliciteerd)
Creative Inspirations Birthday (hartelijk gefeliciteerd)

Fijne avond allemaal wij gaan vanavond weer lekker aan de knutsel met Rolinka.
Bedankt weer voor alle lieve reactie's. Veel liefs, Annemarie.

dinsdag 5 oktober 2010

Just for You


Dit kaartje hebben we zondag avond samen gemaakt,Merit heeft het afdrukje ingekleurd en de tag gemaakt,en ik heb de layout gemaakt, leuk om samen aan een kaart te werken.Het papier is van basic grey en het stempeltje (hebben we al drie kwart jaar maar nog nooit gebruikt)is van de greeting farm kan nu weer goed gebruikt worden het is meer een herfst/winter stempel doordat de dame zo;n dikke warme jas aan heeft. Ze is ingekleurd met de copics en met distress inkt zijn de randen van alle papier bewerkt. De tag is van cuttlebug en er is een magnolia bloemetje opgestempeld en de tekst "just for you"die heeft Merit voor haar varjaardag gekregen van Durvina.Ok de nieuwe Martha Sterward pons gebruikt Die ze van oma heeft gekregen. Nog een aantal swirls uitgedraaid en wat bloemen met brads erbij gedaan. Als laatste het stempeltje en de bloemen met stickels bewerkt en nog 3 mooie dewdrups erop geplakt.
Veel liefs Annemarie en merit.

maandag 4 oktober 2010

Winnaar van de blog candy!!!!!!!!!

Hallo lieve bloggers.
Vandaag ben ik jarig dus dat betekent dat ik een winnaar van mijn candy moet bekend maken.
Ik vond het een heel lastig klusje, omdat de kaarten hierboven stuk voor stuk prachtig waren, maar er moest er toch een uit gekozen worden we hebben gisterenavond met de familie over de mooie kaarten gehangen en er is toch een winnaar uitgekomen!! Maar ik had eigenlijk iedereen wel een prijs willen geven, omdat iedereen er zo'n werk van heeft gemaakt, maar er kon er echt maar een winnen.

De winnende kaart is van Sinikka. Van Harte gefeliciteerd meid!!
Ik heb deze kaart uitgekozen, omdat ik heb zo mooi vond en wat ik zo leuk aan deze kaart vind is dat ze mijn naam erop heeft gedaan en mijn leeftijd met van die mooi gliterletters, Heel erg bedankt voor de prachtige kaart!! Je hebt het echt verdiend. De candy ligt al ingepakt en klaar om op de bus te gaan, Als je me nog mailt om je adres te geven kan ik hem morgen als ik naar school ga al voor je op de post doen.
Omdat ik van drie meisjes onder de tien jaar ook drie hele mooie kaartjes heb ontvangen voor mijn verjaardag die ze zelf gemaakt hadden en waar ze heel erg hun best op gedaan hebben.
Heb ik 3 kleine troostprijsjes gemaakt, ze hebben dan wel geen blog maar ze mochten van mij ook mee doen aan de candy. Dus bij hun ligt er binnenkort ook een leuk paketje in de bus.
Ik wil jullie allemaal nog wel bedanken voor alle andere prachtige kaarten die ik heb ontvangen voor mijn verjaardag ben er erg blij mee!! Ik ga nu nog even lekker een taartje eten en dan is het weer voorbij, dus ga er nog snel even van genieten tussen al de mooie kaartjes!!

Veel liefs, Merit

zondag 3 oktober 2010

Boekenlegger....


Afgelopen vrijdag kreeg ik de gewonnen digi's van Karen Doodles,daar wilde ik gelijk nog wat mee gaan doen natuurlijk. Deze "boekenwurm"vond ik zo leuk daar besloot ik een boekenlegger mee te maken, voor Merit want ze moet voor school heel wat boeken lezen en overal liggen stukjes papier in als boekenlegger,dit voorbeeld had ik ergens op internet gezien en goed onthouden ,het is een open driehoek die je om je hoek van boek kunt schuiven,en daarna je boek gewoon dicht kunt doen.Alleen de maten was wel een uitgevogel maar het prototype is aardig gelukt. Heb wat oude restjes papier van October Afternoon gepakt (die letters vond ik er wel leuk bij passen).Een randpons gebruikt en een stukje lint en nog wat bloemetjes met brads. De WURM ingekleurd met derwent en op een scaloppe spellbinder geplakt. Eigenlijk stelt het niet zoveel voor maar in het boek geeft het een heel leuk effect.
Merit heeft al een aantal uurtjes achter haar bureau gezeten vanochtend,en is nu een eind klaar gaan nog even bij Opa en Oma om de koffie en dan vanmiddag.......heerlijk aan de tafel met al de nieuwe spulletjes van Merit want wat is ze verwend. Misschien gaan we wat maken maar de kans is groot dat we ons een hele middag gaan zitten vergapen aan al het moois!!
 
Hele fijne zondag en veel liefs, Annemarie.
 

vrijdag 1 oktober 2010

verjaardags kaartje

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de moeder van Durvina ze is vandaag jarig heb de kaart net even door de brievenbus gestopt. Het is papier in mooie herfstkleuren (weet niet meer waarvan heb het blaadje wat erbij zat met de naam erop weggegooid). Ik heb een aantal cirkels gebruikt en wat bloemen gestempeld op scrappapier en die uitgeknipt daarin 2 witte roosjes geplakt nog een vlinder van Eline Pellinkhoff op scrappapier gestempeld en die ook op de kaart geplakt met nog 2 parels op zijn lijfje.Nog wat takjes erbij en een stukje creme kleurig kant.
Fijn weekend allemaal en veel liefs, Annemarie.