dinsdag 31 augustus 2010

De eerste.......KERSTKAART

Nou daar is hij dan hoor de eerste kerstkaart van mijn hand (Merit is me al voor geweest).Ik zie op veel meer blogs de kerstkaarten weer al verschijnen ,dus dacht ga er ook aan beginnen anders hebben we aan het eind van het jaar weer dat gestress. Afgelopen weekend bij Doe@ding heel leuk kerstpapier gekocht van Three Bugs in a Rug de lijn "Snow Much Fun".
Dat kon dus niet ongebruikt blijven liggen alles wat nieuw is daar moet zo snel mogelijk de schaar in. De kaart is gemaakt n.a.v de sketch van anyoneforanya van deze week.
Het stempeltje van CC Design is ingekleurd met distress wat sterren erbij gestempeld en een kerstroos uitgestanst van de creatables.Met de volgende challenges wilde ik meedoen.

Veel liefs, Annemarie

maandag 30 augustus 2010

HERFST....



Twee dezelfde kaartje maar toch heel anders afgelopen zondag hebben we allebei een kaart gemaakt volgens dezelfde layout (voorbeeld uit de magnolia ink) met de zelfde papier soort namelijk de paper pad van imaginisce de lijn "Apple Cider". Prachtig herfstpapier en zondag was het ook prachtig herfstweer, dus kon het uit de kast. We hebben allebei de magnolia boom gebruikt (die hebben we een keer van Marianne gehad nog heel erg bedankt hiervoor). Verder zijn we ieder onze eigen gang gegaan met het papier en de stempels en dit is het resultaat geworden, de bovenste heeft Merit gemaakt (Ik vind hem super echt herfst! over die van me zelf heb ik nog wat twijfels ik vind het een beetje een bleekscheet(HAHA).
Fijne avond allemaal en veel liefs, Annemarie en Merit.
 

zondag 29 augustus 2010

Made with love from the heart

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Durvina haar verjaardag, Heb hem gemaakt met het papier van magnolia. Het lieve magnoliaatje heb ik ingekleurd met de copic's en de blaadjes heb ik bewerkt met glossy accents. Onderin nog een bloem met daarin een mooie grote roos daaronder nog wat kleine roosjes en meeldraaden. Bovenin de hoek een banner met daarin"from the heart"gestempeld en onderaan de banner nog een bedeltje gehangen waarop"made with love"staat. Deze kaart is naar Durvina gegaan en ze was er erg blij mee.
We zijn gisteren nog even naar Doe@ding geweest, oo wat was het weer leuk en we konden natuurlijk weer niet terug zonder iets te kopen, dus weer wat leuk papier gekocht waar we vandaag heerlijk wat herfstkaartjes mee gemaakt hebben, want daar is het nu wel weer voor. jullie zien deze kaartjes wel weer voorbij komen van de week.
Lieve Groetjes, Merit

zaterdag 28 augustus 2010

Snel terug voor MIJN verjaardag

Dit kaartje was voor de verjaardag van Durvina, ze kwam de dag van haar verjaardag terug uit Slowakije en moest dus rennen om op tijd thuis te zijn, dit afdrukje vond ik wel heel leuk om te gebruiken "Tilda in a Hurry". Het papier is van magnolia net zoals de vlindertjes. Wat bloemen roosjes en meeldraden erbij, de zelfgemaakte tekst heb ik uit de ccomputer gedraaid. Onderin nog 2 knoopjes en als laatste een metalen hartje met "made whit love" aan het groene steeltje van het roosje gehangen. Fijn weekend en veel liefs, Annemarie.

vrijdag 27 augustus 2010

Birthday Boy

Deze kaart heeft Arnoud afgelopen weekend meegenomen naar een feestje van een vriend van hem.Hij zit bij het leger dus we vonden dit wel een toepasselijk stempeltje. Het papier is volgens mij uit een pakket van de kruidvat en het blauwe stuk cardstock is bewerkt met de sterren mal van de cuttlebug en dat heb ik licht opgeschuurd, het plaatje van de greeting farm is een een cirkel gestempeld en ingekleurd met copics. 2 pijlen ook van de cuttlebug erbij geplakt en boven aan de kaart "BIRTHDAY BOY"gestempeld.
Afgelopen week ben ik niet veel op de blog geweest we hadden telkens problemen met internet.
Ga nu nog even wat blogs langs om even te kijken wat jullie allemaal weer voor leuke creatie's hebben gemaakt. Allemaal een heel fijn weekend.
 
Veel liefs, Annemarie.

dinsdag 24 augustus 2010

Alles oke?

Dit indianen manoliaatje is wel mijn favoriet van de laatste serie die uitgekomen is. Wat een schatje!!! Heb het nieuwe magnolia papier erbij gebruikt en de kleuren heel natuurlijk gehouden,ze is ingekleurd met de copics, en in een scaloppe cirkel gezet. De tag met"alles oke?"
is ook van magnolia even als de blaadjes en de bloemen. verder nog kleine roosjes erbij gedaan en wat bloemetjes van de crealies stans.Als laatste nog 2 mooie bruine plakparels erop geplakt.
Als het goed is heeft diegene voor wie de kaart bestemd is hem ontvangen.
Fijne dag allemaal.

Veel liefs Annemarie.

vrijdag 20 augustus 2010

sweet wonderful you

Hier weer een kaartje deze gaat mee doen aan de challenge van Anyone for Anya daar was de opdracht om de kaart te maken aan de hand van een foto waar een paars met roze bos bloemen op stond nou dat is wel gelukt met deze kaart. Heb het papier van Basic Grey gebruikt en dat allemaal bewerkt met inkt. Het meisje heb ik ingekleurd met de copic's en haar daarna uitgeknipt en opgehoogd, Bovenaan nog 2 bloemen met daaronder wat takjes en ook nog twee vlindertjes uitgestanst, en als laatste nog wat plakparels gebruikt op de kaart en onderaan"sweet wonderful you"gestempeld. We gaan nu naar mijn tante en oom want die zijn 17 jaar getrouwd en daar ga ik nog even knutselen met mijn nichtjes. Jullie zien al de kaarten wel weer verschijnen op de blog. Alvast bedankt voor al jullie lieve reactie's die jullie achter laten!!

Veel liefs, Merit

donderdag 19 augustus 2010

Het vliegduo

Hallo hier een kaartje voor kenissen die moeten gaan vliegen naar slowakije voor een bruiloft, ik dacht meteen daar moet ik deze leuke magnolia's bij gebruiken. Ik heb de kaart gemaakt met papier van basic grey de lijn "olivia". De piloot en de stewardes heb ik ingekleurd met de copic's en ze daarna uitgeknip het meisje heb ik opgehoogd zodat het lijkt dat ze voor hem staat. Het vliegtuig op de achtergrond in een spellbinder gedaan en ook ingekleurd met de copic's heb alle randen bewerkt met inkt en als laatste heb ik uit design papier ook nog een aantal bloemen gestanst en middenin de bloemen nog een paar mooie parels gedaan als laatste nog wat takjes eronder en toen kon hij bezorgt worden bij de familie, ze vonden hem helemaal geweldig!!
Ik ga nu nog even genieten van mijn laatste dagen vakantie, want maandag moet ik weer beginnen met school, dus ga nog even lekker wat kaartjes maken.

Veel liefs, Merit.

woensdag 18 augustus 2010

A gift from the heart

Dit kaartje heb ik afgelopen week gemaakt, maar heb alleen van de week nog niet veel tijd gehad om te bloggen, nu moet er toch snel voor dat ik ga werken even een kaartje op want de laatste was van een zondag (we gaan wat afzakken en dat is niet de bedoeling) Het papier wat ik heb gebruikt is van de herfstlijn 2009 van magnolia " jummy for your tummy" dit zijn wel bijna de laatste stukjes,alleen het groen is van een nieuwe lijn. De sketch hebben we uit het magnolia ink magazine, het zijn al heerlijke herfst kleurtjes en met het weer van de laatste dagen past dat prima. Magnolia prinses, boompje en vogeltje gebruikt en ingekleurd met copics, nog wat takjes bloemen en meeldraden erbij en alle scrap papiertjes afgewerkt met bruine inkt. Als laatste een stempeltje met de tekst "a gift from the heart"erbij gestempeld, deze hebben we nog op vakantie gekocht.Fijne dag allemaal,
Veel liefs Annemarie.

zondag 15 augustus 2010

schattig snoesje..

Dit kaartje heb ik vandaag gemaakt het papier wat ik heb gebruikt is van papermania de lijn "SUMMER BLOOM".
Het afdrukje van het schattige snoesje is ingekleurd met derwent, alle scrappies zijn oud gemaakt dmv inkt en een vochtig doekje. De bloemen komen uit verschillende maten retro- ponsen en de takjes zijn van Martha Steward, en de swirls komen uit de creatables van Marianne Design.Met dit kaartje wilde ik meedoen aan 3 verschillende challenges.
 
Ik hoop van de week weer een beetje jullie's blogs langs te lopen en ...te reageren op al jullie's moois want de laatste weken ben ik er te weinig geweest.
Jullie wel allemaal heel erg bedankt voor al de lieve reactie's we waarderen het heel erg!!
Veel liefs, Annemarie.

zaterdag 14 augustus 2010

Spaanse Tilda...

Dit spaanse Tildaatje is wel zo schattig,er loopt hier een meisje in de straat van een jaar of 5 en zij heeft heel vaak zo"n spaans jurkje aan ze is hier helemaal dol op. Ik moest gelijk aan haar denken toen ik dit plaatje zag en besloot het voor haar te maken. Het papier wat ik heb gebruikt is van Papermania de lijn "SUMMER BLOOM", een ovale en een scalloppe nestabillitie gebruikt, en de doily lace randpons. Verder wat bloemetjes en glazen guirlandes van Magnolia, alles ingekleurd met copics. De schoentjes en het roosje in haar haar heb ik met glossy accents bewerkt. We gaan volgende week allemaal weer aan het werk de vakantie zit er nu echt op,de kids hebben nog een week (maar dan hebben ze een vakantie baantje) maar daarna is de koek voor hun ook echt op. Hopelijk gaan we weer heerlijk met vol goede moed aan onze kaarten verder,want dat stond de laatste tijd op een laag pitje, vaak met alles naar buiten of in de caravan (waar we ook een wiebel tafel hebben) maar toch werkt dat niet zo fijn. Fijn weekend allemaal en veel liefs, Annemarie.

woensdag 11 augustus 2010

verjaardag

Dit kaartje had ik van de week in de caravan gemaakt toen de mannen aan het surfen waren met de harde wind en wij zaten natuurlijk lekker met z'n tweeënin de caravan te knutselen, veel beter dan in dat koude water,hihi. Dit kaartje heb ik voor mijn tante gemaakt die vandaag jarig is, heb hem met het nieuwe papier van magnolia gemaakt en er ook gelijk zo'n leuk meisje bij gebruikt ze zijn allemaal weer geweldig leuk!! Het meisje uitgeknipt en ingekleurd met de copic's en ze daarna in een spellbinder geplakt, bovenin nog een bloem met daarin een mooie blauwe plakparel. onderin nog"verjaardag"gestempeld en er een vlindertje boven geplakt, en toen kon hij naar mijn tante toe, ze vond hem erg leuk gemaakt. Zo morgen nog een dagje naar het strand met de caravan en dat is dan ook de laatste voor ons allemaal want dan moeten we allemaal weer gaan werken, helaas maar we hebben het gelukkig leuk gehad!!

Veel liefs, Merit

zondag 8 augustus 2010

beach!!

Hallo allemaal,
Hier weer een kaartje van mij, het is een lekker zomers kaartje geworden die goed bij onze vakantie past, want we zijn elke dag lekker aan het surfen!! Het kaartje is al met wat ouder papier gemaakt en weet niet meer precies van welke lijn dit papier is. Heb een aantal bloemen uitgestanst en bovenin de hoek geplakt, onderaan nog een bordje gestempeld met daarop geschreven"beach" en ingekleurd met de copic's, Nog een zeester vanuit de cuttlebug erbij gedaan en als laatste het meisje met haar surfplank ingekleurd met de copic's en uitgeknipt en ze daarna op een spellbinder geplakt. Dit kaartje heb ik vorige week op de post gedaan naar mijn nichtje die in frankrijk op vakantie was, ze was er erg blij mee. Ga nu weer verder aan mijn kaartje waar ik mee bezig was, jullie zien ze allemaal wel weer een keer verschijnen op de blog, misschien niet van de week, want we gaan morgen weer met de caravan en alle surfplanken naar het strand toe is er reuze gezellig!! Ik wil jullie ook allemaal nog een fijne vakantie wensen en veel knutselplezier.
Veel liefs, Merit

zaterdag 7 augustus 2010

BEDANKT!!!

Daar zijn we eindelijk weer....... heel de week hebben we aan de grevelingen gezeten we hebben een aantal dagen heerlijk zonnig weer gehad en ook nog 2 dagen harde wind dus iedere dag was er wel iemand in zijn nopjes. We hebben heerlijk in de zon gezeten ,gezwommen , en de barbeque aangehad. En die twee dagen met harde wind waarvan 1 nog met regen, hebben de heren de surfplanken goed benut ze hebben genoten en wij (Merit en ik) hadden ALLES op knutselgebied in de caravan gesleept,en zijn heerlijk gaan zitten scrappen...die kaarten komen er van de week op,maar veel zullen we er nog niet zijn want we hebben allemaal nog 1 week vakantie.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de ouders van een vriend van Arnoud, waar ze de zeilboot van hebben mogen gebruiken in de vakantie. Ze hebben het reuze naar hun zin gehad en hebben afgelopen week 's avonds bij de ouders wat wezen brengen als bedankje. Deze kaart heb ik gemaakt om erbij te geven wel heel toepasselijk die nieuwe magnolia"s,kon ik precies goed gebruiken.
Het papier is van Basic Grey heb de achtergrond heel eenvoudig gehouden vond het zo leuk om allerlei stempeltjes te gebruiken,de zeilboot die moest er natuurlijk op en Edwin aan de haak ook(wij zagen de jongens weleens naast de loopplank stappen). Maar het anker hebben de heren alleen maar nodig gehad om aan te leggen en niet om iemand uit het water te vissen. Verder de touwen er nog bij gestempeld en alles ingekleurd met copics. Een metalen rondje gebruikt met daarin een stukje cardstock met "Bedankt"erop gestempeld, en het geheel vast gezet met nietjes.
Fijn weekend en tot snel
veel liefs, Annemarie.
 

maandag 2 augustus 2010

Have a magical day....

Dit kaartje is gemaakt met het nieuwe magnolia papier het is een feestje om er mee te werken. er komt alleen niet zoveel van in de vakantie, en er ligt nog zoveel nieuws op ons te wachten.....
Maar dat gaat weer goed komen als we allemaal weer in ons oude ritme zitten we hebben nu nog lekker 2 weken vakantie. Dus nog heerlijk genieten en misschien af en toe een kaartje.
Het tildaatje is ingekleurd met copics en langs de rand nog wat swirls gestempeld met distress inkt. De roze bloem en de roze chandelier garlands zijn van magnolia, en het stempeltje "Have a Magical Day"is van Kars. Alles is op een kaart van craftpapier geplakt.
Het reageren op jullie's kaarten is wat minder nu omdat we een weekje naar limburg zijn geweest en nu nog lekker (als het weer het toe laat) naar het strand gaan,we kijken af en toe op jullie's blogs en zien wel al jullie prachtige creatie's. De kaarten van de afgelopen week waren allemaal gepland en zijn er inderdaad allemaal keurig op gezet.
Fijne dag allemaal en bedankt voor al jullie lieve reactie"s Annemarie.