woensdag 28 april 2010

Happy Birthday

Weer een kaartje voor een jongen deze keer voor een jongen die 11 jaar word.Lekker stoer stempeltje gebruikt van de greeting farm. Merit heeft hem weer ingekleurd en ik heb de sketch gemaakt doe gelijk mee met de challenge bij anyoneforanya.Het papier is van een paperpad van Me and my big ideas, de stempel met "Happy Birthday"is van Kars. Wat is het toch weer heerlijk weer wilde nog wat gaan maken maar ga eerst nog even heerlijk naar buiten, fijne avond allemaal veel liefs,
Annemarie en Merit

dinsdag 27 april 2010

Van Harte

Hier het eerste jongens kaartje voor een kereltje wat 9 jaar word.We hebben een al wat ouder stempelafdrukje gebruikt,maar hij blijft zoooo leuk.Hij is ingekleurd door Merit we moesten van de week 5 jongens kaarten maken en versturen ,we hebben maar besloten om samen deze kaarten te maken. Ik maak de kaart en Merit kleurt de plaatjes in heerlijk zo samen werken met dochter lief. Het papier wat we hebben gebruikt is al een wat oudere lijn van Basic Grey,maar het zijn van die mooie maritieme kleuren en die passen zo leuk bij dit afdrukje.Met deze kaart doen we mee met de challenge van Create4fun van deze week. Nog wat schelpjes uit craft papier gestanst met een malletje van de cuttlekids en van harte met stickertjes erbij geplakt.
Deze kan alvast op de post zodat hij op tijd is voor de jarige.
Ga nu snel eten koken manlief was laat van zijn werk en beland om HALF 8 ook nog eens in een file van 30 minuten,gelukkig hebben we geen geluid op deze blog want je wilt mijn buik niet horen... fijne avond nog en veel liefs, Annemarie en Merit

maandag 26 april 2010

Happy Birthday en Thank You

Vandaag 2 kaartjes voor 2 zussen, de eerste kaart is voor de jarige (ze is vandaag jarig en heeft de kaart als het goed is ontvangen). Het papier wat ik heb gebruikt is van My Minds Eye de lijn Quite contrary, de taartjes zijn stempels van Hero Arts die ik van Rolinka heb mogen gebruiken,ze zijn ingekleurd met copics hierendaar nog wat glossy accent en glitters aangebracht en in een spellbinder geplaatst. Nog twee vlinders uit designpapier gestanst en Happy Birthday gestempeld. Van Harte gefeliciteerd meid en een hele gezellige dag toegewenst!!
En deze kaart is voor de andere zus ze stuurde me met mijn verjaardag een prachtig kaartje met leuke afdrukjes erin, dus daar moest nog even een bedankje voor worden gestuurd.Met dit kaartje wilde ik ook nog mee doen aan de challenge van Basic Grey Daar was de opdracht maak een kaart met de kleuren BLAUW,GEEL/GOUD, WIT daar moesten we weer even flink de papier voorraad doorspitten maar er kwam weer een oudje van Basic Grey te voorschijn die aan de eisen voldeed.Het afdrukje heb ik een keer van iemand gekregen ik heb ze in een spellbinder uitgedraaid en ingekleurd met copics,op die spellbinder ook nog THANK YOU gestempeld. Een stukje geel lint erbij en wat takjes en bloemen ,als het goed is heeft zij de kaart ook ontvangen.

Ga nu nog even aan de slag met jongens kaarten mijn schoonmoeder vroeg of ik er 3 wilde maken ,de jongens zijn volgende week allemaal jarig dus werk aan de winkel!!
Fijne avond allemaal veel liefs, Annemarie.

zaterdag 24 april 2010

Veel liefs

Dit vrolijke kaartje heb ik gemaakt van het paperpad van S.E.I. happy day.Het lieve stempelafdrukje heb ik ingekleurd met copics,een vrolijk gekleurde bloem erbij met een mooie glimmende brad en met plaklettertjes heb ik boven in de rechterhoek "Veel Liefs"geplakt. De kaart is opgestuurd en al ontvangen door onze lieve blogvriendin Lins. Kijk maar eens even op haar blog ze maakt zulke mooie en leuke kaarten. We hebben weer al een aantal dagen geen kaarten gemaakt (gelukkig hebben we nog wat voorraad). Het is ook van dat HEERLIJKE weer ga dan eens binnen zitten, wij zijn in ieder geval de hele dag buiten!!!Fijn weekend allemaal bedankt weer voor de vele lieve reacties, groetjes, Annemarie.

donderdag 22 april 2010

sending you hugs...

hoi allemaal,
Wat is het toch weer heerlijk weer we genieten er volop van maar we zijn natuurlijk ook nog heerlijk kaartjes aan het maken, gisteren zijn we gezellig een avondje naar Rolinka geweest we hebben natuurlijk weer veel gekletst en haast niks gemaakt. Maar nu even over het kaartje ik heb een lekker zoet en zomers kaartje gemaakt en die paste gelijk goed bij de challenge van Anyone for anya want daar was de opdracht om een zoet kaartje te maken, ik heb hem gemaakt met het papier van Pink Paislee een erg leuke serie!! Heb een Anya meisje ingekleurd met de copic's en uitgeknipt en hem daarna op een spellbinder geplakt. bovenin de hoek nog "sending you hugs" gestempeld en onderin nog een grote bloem met daarin een grote stoffen knoop.

Veel liefs, Annemarie.

woensdag 21 april 2010

Kaartje voor Daan.

Met dit kaartje willen we Daan weer verrassen hij is ernstig ziek, en dit digi afdrukje kon je bestellen voor maar 2,50 euro op de blog van Renata je steunt dan KIKA dus dat geld gaat naar een heel goed doel. We willen ook mee doen mert de challengs van deze week van Karen Doodles daar was de opdracht niet zo moeilijk: Alles mag, dus stuur ik deze kaart in.
Het is een lekker stoer jongens kaartje geworden met het leuke papier van Making Memories de lijn Just Chillin. Een paar pijlen uitgestanst met de cuttlebug en wat knoopjes erbij gedaan,en het plaatje vastgezet met 4 knoopjesbrads. Hij gaat vandaag op de post zodat Daan hem kan ontvangen.
Vanavond gaan we naar Rolinka kijken of er deze keer iets van knutselen terecht komt, want de vorige keer hebben we niets uitgevoerd,alleen onze stembanden getest!!!!
Veel liefs en bedankt voor jullie bezoekjes aan onze blog, Annemarie.
 

dinsdag 20 april 2010

Happy Birthday

Vanmiddag weer wat kaartjes gemaakt,ga er gelijk een op de blog zetten en die gaat mee doen aan twee challenges, namelijk die van A spoon full of sugar daar was het thema Happy Birthday, en die van Penny Black daar moest een kaart worden gemaakt alleen met de tinten Bruin.
Ik heb voor het schattige afdrukje van penny black gekozen. Het egeltje is al rennend opweg naar een verjaardag inclusief handtas en bos bloemen. Ik heb 3 verschillende papier soorten gebruikt om al het bruin bij elkaar te krijgen iets onbekend S.E,I, en Eline Pellinkhof, een stuk lint met Happy Birthday erop en wat bloemetjes (waaronder 2 kleine gehaakte van mijn moeder) De hartjes randpons gebruikt en de takjes pons beide van Martha Steward.
Ga zo nog even snel aan de knutsel want alles ligt nog voor het grijpen.
Fijne avond en veel liefs, Annemarie.

maandag 19 april 2010

aardbeien meisje.....

Hier is dan eindelijk weer een kaartje van ons, we zetten er de laatste tijd niet zo veel op ondanks het heerlijke weer we zijn hele dagen buiten dus niet zo veel tijd om een kaartje te maken en er een op te zetten maar we hebben er altijd nog een paar op voorraad. Ik heb gekozen voor een lekker vrolijk kaartje dat ik gemaakt heb met aardbeien papier vond het erg leuk bij dit meisje, middenin heb ik nog een strook papier gedaan met aan de buitenkant nog 2 strookjes papier die ik heb bewerkt met de doily lace pons het meisje heb ik gemaskerd en er bloemetjes achter gestempeld ze ingekleurd met de copic's en in een spellbinder gedraaid, verder nog een vlinder erbij gedaan en onderop nog een labeltje met twee uitgeknipte aarbeien uit het papier erop geplakt. Ik doe met deze kaart ook nog mee aan de challenge van magnolia Het is een lekkere zoete kaart is het geworden!!
Alvast bedankt voor de leuke en lieve reacties die jullie altijd achterlaten.

Veel liefs, Merit.

vrijdag 16 april 2010

Fijne Dag

Vandaag een kaartje voor de volgende 2 challenges namelijk die van http://pennybfriendssaturdaychallenge.blogspot.com/ en die van http://aspoonfullofsugarchallenge.blogspot.com/ Bij Penny Black was de opdracht KNOOPJES en bij A Spoon Full of Sugar was het een sketch. Ik heb de paperpad van S.E.I. gebruikt de lijn Happy Day. Heel vrolijk papier voor een verjaardags kaart.De hartjes randpons gebruikt en de spellbinders en wat blaadjes en bloemetjes uitgestanst. Fijne Dag gestempeld met de stempels van Eline Pellinkhof.
Het is lekker weer vrijdag middag het weekend staat voor de deur, allemaal een fijn weekend toegewenst veel liefs, Annemarie.

woensdag 14 april 2010

Het is JOUW verjaardag


Hier komt dan de kaart die mijn moeder zo leuk vond. Hij doet mee aan 2 challenges, de challenge van Create 4 funhttp://create4fun-challenge.blogspot.com/ daar was de opdracht om deze leuk sketch te maken en hij doet mee aan de challenge van Mariannedesignhttp://mariannedesign.blogspot.com/ daar was de opdracht om een kaart te maken met bloemen, nou het papier zit vol met bloemen en er ook nog lekker wat bloemen bij gedaan en ze bewerkt met de billenpons. Het papier wat ik heb gebruikt is ook van Marianne design. Op het blauw strookje heb ik nog"het is JOUW verjaardag"gestempeld en als laatste het vrolijk plaatje ingekleurd met de copic's en uitgestanst met een spellbinder.
 
Veel liefs, Merit.

dinsdag 13 april 2010

Hi There

Nou nou dit is wel een heel erg eenvoudige kaart geworden. Maar hij moet toch maar op de blog want ik wilde meedoen met de challenge van http://anyoneforanya.blogspot.com/ ik schaam me er bijna voor.Maar voorruit jongens hebben niet zoveel tierelantijnen nodig op een kaart. De opdracht was 1-2-3 dus bij deze kaart 1 afdrukje 2 stukjes design papier 3 brads.
Morgen komen we met een veel leukere kaart die Merit heeft gemaakt ik heb hem net op de foto gezet, dan zijn we deze weer vergeten.Fijne dag nog allemaal en bedankt voor al jullie lieve reactie's. Veel liefs, Annemarie.

zondag 11 april 2010

GROETJES....

Dit is de eerste keer dat we mee doen met de challenge van http://basicgreychallenges.blogspot.com/ het was een leuke sketch om te maken. De kaart is gemaakt met het papier van Basic Grey de lijn "Sugar Rush" de stempel is van Magnolia en het afdrukje heb ik gekregen van mijn nicht Rolinka. De vlinder past wel bij het vrolijke papier,de stempel is ingekleurd met de copics en het lijfje en stukjes van de vleugels zijn met Glossy Accents behandeld. (niet zichtbaar op de foto) De retro flower pons gebruikt om de bloemen te maken kleine pareltjes erin gedaan, 3 kleine rode knoopjes erbij gedaan, en groetjes gestempeld.

Het weekend zit er weer op dames, maar nog een fijne avond toegewenst.
Veel liefs, Anenmarie.

zaterdag 10 april 2010

Sweet.....

Deze keer een bloemen easelkaart gemaakt was erg leuk om een keer te doen!! heb hem gemaakt met allemaal veschillende maten spellbinders, het papier wat ik heb gebruikt voor deze kaart is van Basic Grey de lijn"lemonade" Ik heb het meisje ook uitgedraaid in een spellbinder en daarna ingekleurd met de copic's en al laatste nog 2 bijen bovenin geplakt en onderaan en labeltje met daarop"sweet"zodat hij blijft staan.
Ben nu nog even bezig met een kaart maar heb vanmiddag niks gemaakt want ben heerlijk naar buiten geweest, het is echt weer lekker weer!!!
Nog een fijne avond
 
Veel liefs, Merit.

donderdag 8 april 2010

April showers bring May flowers.


Wat was het weer heerlijk weer vandaag, lekker mijn wasje weer buiten gehangen,gestreken en weer in de kast. Heerlijk dat de achterdeur weer lekker open kan staan. Geen kaartje gemaakt vandaag deze had ik nog liggen. Vanmiddag lekker naar het tuin centrum om hortensia's en viooltjes alles gepoot en op zijn plaats gezet,wat knapt je tuintje daar weer van op.
Dit kaartje is wel toepasselijk voor vandaag,afgelopen nacht nog een april shower en vandaag de plantjes naar buiten, ga nu snel nog even wat zitten freubelen fijne avond allemaal .
Veel liefs, Annemarie.

woensdag 7 april 2010

tilda papier

Twee kaartjes gemaakt met het prachtige papier van Tilda,de kaartjes heb ik gemaakt met de spellbinder label nine? van Rolinka. Ik heb ze vrij eenvoudig gehouden zonder tekst dus kan ik ze voor verschillende gelegenheden gebruiken. Bloemen van magnolia gebruikt en nog wat roosjes en bloemen uit de voorraad, vlinder uitgestanst en blaadjes met de Martha Steward pons. En de Vintage stempels van Eline Pellinkhof gebruikt om het zakje en labeltje te stempelen. Fijne avond allemaal,

Veel liefs, Annemarie.

dinsdag 6 april 2010

challenge cute stamps and cards

Hoi allemaal,
Ik was vandaag nog lekker een dagje vrij van school had nog een 3e paasdag hihi dus nog lekker wat kaartjes gemaakt, heb er ook een gemaakt voor de challenge van cute stamps and cards http://cutestampsandcards.blogspot.com/ deze gemaakt met de laatste restjes van dit super vrolijke papier en nu is het echt helemaal op. Heb hem bewerkt met 2 stukjes groen lint en op het ene lintje heb ik drie bloemetjes met een plakparel erin gebruikt verder nog een paar bloemen onderaan en een spellbinder uitgedraaid met daarop het super lieve meisje wat ik heb ingekleurd met de copic's. Misschien gaan we vanavond nog even verder freubelen en dan moet ik morgen toch echt weer naar school, jammer :(
Nog een fijne (beetje zomerse) avond!!!!!

Veel liefs, Merit.

maandag 5 april 2010

vrolijk kaartje

Van deze kleurtjes wordt ik helemaal blij, het papier is nu echt bijna op we zijn de laatste stukjes bij elkaar aan het passen en meten. Dit kaartje gaat in de strijd voor 2 challenges namelijk die vanhttp://create4fun-challenge.blogspot.com en die van http://anyoneforanya.blogspot.com
De vrije dagen zijn jammer genoeg weer voorbij (alleen Merit heeft morgen nog een derde paasdag),dus gaan we weer lekker aan het werk. Nog een fijne avond allemaal.

Veel liefs, Annemarie.

zondag 4 april 2010

Vrolijk Pasen.

Even een vrolijk paaskaartje, hij is op de post gegaan naar Australië en inmiddels aangekomen hij heeft al bij Kylie op de blog gestaan. Hij is gemaakt met het papier van basic grey de lijn "Love Struck". Daarop een lief magnoliaatje op een ei ingekleurd met copics, de kleine rode bloemetjes heb ik ook nog bewerkt met glossy accents, ook de lintjes in het haar. De retro flower pons gebruikt en de swirl. Ook nog een stukje hartjes lint erop gedaan.
 
Fijn paasweekend allemaal en veel liefs, Annemarie.

zaterdag 3 april 2010

Lente en Purple 2 verschillende challenges

Vandaag 2 kaartje voor 2 verschillende challenges,deze kaartjes heb ik gemaakt voor allebei mijn nichtjes ze hadden voor mijn verjaardag zulke mooie kaarten gemaakt dat ik ze even wilde bedanken. Met de bovenste kaart doen we mee aan de scrapcardchallenge http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/ de opdracht was LENTE.


Met de tweede kaart doen we mee met de challenge van magnolia http://magnoliastamplovers.blogspot.com/ daar was de opdracht Purple. Ik heb 2 easelkaarten gemaakt met het papier van My Minds Eye, dat is zo heerlijk vrolijk, verder magnolia stempeltjes gebruikt en ingekleurd met copics. De nodige vlinders en bloemen uitgestanst, en bij allebei een labeltje gebruikt met daarop een stempel van Pipo's "BEDANKT". Verder nog wat douwdrops er op geplakt, de meiden hebben de kaarten gehad dus kan ik ze nu plaatsen.
Veel liefs en een heel fijn paasweekend, Anenmarie.

 

vrijdag 2 april 2010

GEWELDIG.

Deze kaart heb ik gemaakt voor een kennisje die weer een baan gaat zoeken ze heeft inmiddels gesoliciteerd ...en nu maar hopen dat ze wordt aangenomen,zodra ze het weet gaat dit kaartje bij haar in de brievenbus.Ik doe ook gelijk mee met de challenge van create 4 fun http://create4fun-challenge.blogspot.com/ de opdracht was maak een kaart in de kleuren BRUIN,ROZE en ECRU. Heb nog even goed moeten zoeken tussen al mijn scrappapier, maar kwam nog met een oudje van de Basic Grey op de proppen. Het stempeltje is van Kraftin Kimmie, ik vind ze zo leuk, ingekleurd met copics, verder de cirkel nog bewerkt met een embossingmal van de cuttlebug. Een bruin stippen lintje erbij en een zelf gemaakt bloemetje (van oma) met daarin een vlinder brad. GEWELDIG erbij gestempeld met een stempel van Eline Pellinkhof. Fijn weekend allemaal, Annemarie.

donderdag 1 april 2010

Fijne dag! challenge anyoneforanya

Met dit kaartje doen we mee met de challenge van anyonaforanya http://anyoneforanya.blogspot.com/ . Het papier wat ik heb gebruikt is van Prima Marketing Inc lekker vrolijk papier. Het stempeltje in een label four spellbinder geplaatst en er nog bloemetjes achter gestempeld van magnolia. stukje geel satijn lint erachter en een leuke bloemen brad erbij. Als laatste fije dag in een labeltje gestempeld, de kaart is vanmorgen gelijk door iemand gekocht dus is op weg naar een nieuwe eigenaar.

veel liefs, Annemarie.