zondag 28 februari 2010

Zoet Meisje

Deze keer is het een babykaartje geworden ik heb het kaartje gemaakt met allemaal spulletjes van Eline Pellinkhof, heb het lieve meisje met haar duimpje in een spellbinder gedraaid en ingekleurd met de copic's verder heb ik er nog bloemen bij gedaan en lint en bovenin op de strook papier nog "zoet meisje"gestempeld. Doe met deze kaart ook nog mee aan de challenge van Marianne design http://mariannedesign.blogspot.com daar was de opdracht om een babykaartje te maken.
liefs, Annemarie.
 

zaterdag 27 februari 2010

Hi There!

Dit kaartje gaat (nog net) meedoen aan de challenge bij anyone for anya http://anyoneforanya.blogspot.com Dit keer was de opdracht: Maak een kaart met voor jou iets er op of eraan wat je niet zo vaak doet, nou voor mij was dat niet zo moeilijk ik maak namelijk nooit een gewone langwerpige kaart,dus daar heb ik me op gestort ik heb ook de achtergrond met een cuttlebug mal bewerkt, is ook iets wat ik nooit doe. Het papier wat ik heb gebruikt is van DCWV de kitchen lijn, het stempeltje ingekleurd met copics, daarna nog een swirl en wat bloemen erbij gedaan, en als laatste de tekst van Hero Arts "Hi There"

Fijn weekend allemaal en bedankt voor de vele lieve berichtjes. Annemarie.

vrijdag 26 februari 2010

Voor de jarige...

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn nichtje die vandaag jarig is, vond dit lieve meisje met haar cakeje wel leuk voor een verjaardag. Heb het papier gebruikt van dcvw de lijn "kitchen" een erg leuke serie. Ik doe met deze kaart ook nog snel mee aan de challenge van create 4 fun http://create4fun.blogspot.com/, want je kon nu zo'n lief stempeltje winnen. Heb de kaart afgewerkt met een paar bloemetjes en een labeltje met daarop"voor de jarige"gestempeld.
Ik heb ook nog snel een cadeautasje gemaakt voor haar verjaardag, want geld is ook zo saai om zo te geven in het tasje heb ik ook nog een zakje snoepjes gedaan, want ze is een grote snoeperd.
Met dit tasje doe ook ook nog snel mee aan de scrapcardschallengebloghttp://scrapcardschallengeblog.blogspot.com. Heb het super schattige meisje in een spellbinder gedaan, en ze ingekleurd met de copic's . Dan kan die vanavond met de kaart naar haar toe.
Liefs, merit

donderdag 25 februari 2010

Scrap Cards Challenge februari


Met deze kaart doen we mee aan de challenge van www.scrapcardschallengeblog.blogspot.com
Ik heb de aap en de lianen van Magnolia gebruikt.Vond het best een moeilijke layout omdat er heel veel stukjes papier gebruikt moesten worden, maar na een tijdje puzzelen kwam dit eruit.
Het papier wat ik gebruikt hebt is van Basic Grey de lijn "origins " het leent zich prima voor een "jungle- achtige kaart" Heel veel retro flowers erbij gedaan en de swirl een aantal keren uitgedraaid. De stempel met de tekst" There's no one like you" is van Hero Arts, past wel leuk bij zo'n gekke aap(heb al een idee voor wie deze kaart wordt).Deze kaart heb ik niet vannacht gemaakt hoor ik had hem voor de vakantie al gemaakt, voordat jullie denken dat ik mijn hobby wel heel erg hebt gemist (wel een beetje).
Veel liefs, Annemarie.

vrijdag 19 februari 2010

Flower Power

Met deze kaart doen we mee aan de challenge bij http://www.anyoneforanya.blogspot.com/
De opdracht was "Flower Power" als er maar bloemen inzaten, heb heel vrolijk zomers papier gebruikt ik weet alleen niet meer van wie het is.Nog een cirkel uitgesneden met de cuttlebug daarna het cirkeltje met een embossingmal bewerkt (lieve kleine bloemetjes).Een stempel met de tekst "sending you happy everything" en wat gele en blauwe bloemetjes (van de candy van Karin http://www.cardsbykarin.blogspot.com/ )gebruikt.Het afdrukje ingekleurd met copics de strik in het haar nog afgewerkt met gele stickels.Vandaag krijgen de kids hier vakantie HEERLIJK!!!! ik weet niet wie er meer af aan het tellen was de kids of ik, vind het altijd zo lekker als ze vrij zijn, we gaan er lekker even van genieten.Fijn weekend allemaal en veel liefs, Annemarie.

donderdag 18 februari 2010

Fijne tijd

Hier weer een winters kaartje ik heb deze kaart gemaakt voor een vriendin die in de vakantie gaat skieën. Heb het kaartje gemaakt van craftpapier en heb er daarna een witte achtergrond met stipjes opgedaan zodat het net lijkt of het sneeuwt. Ik heb het winter achtergrondje gebruikt die ik heb gekregen van Marianne http://mariannesscrapcards.blogspot.com. Vind het erg lief van je Marianne dat ik die van je heb gekregen. Het achtergrondje heb ik ingekleurd met de copic's en de lucht heb ik bewerkt met chalk, Het rendier op zijn ski's heb ik ook ingekleurd met de copic's. En als laatste nog een spellbinder uitgedraaid met daarop"fijne tijd"gestempeld.
Liefs,

woensdag 17 februari 2010

Veel liefs

Vandaag weer wel een kaartje, want gisteren is er niks van gekomen omdat ons lieve konijn"huppel" dood is gegaan. Ik kreeg vandaag al lieve post van Durvina super bedankt voor het kaartje!!
Nu even over de kaart zelf, ik doe met deze kaart mee aan de challenge van create 4 fun http://create4fun-challenge.blogspot.com/. Heb hem weer gemaakt met het mooie papier van S.E.I de lijn Julliete, verder heb ik het lieve meisje ingekleurd met de copic's en er "veel liefs" bij gestempeld en als laatste nog bloemen erbij gedaan.
Liefs, Merit

maandag 15 februari 2010

Een fijne dag toegewenst


Deze kaart heb ik gemaakt met de laatste restjes van het magnolia papier het waren echt nog maar een paar dunne strookjes, ik kon er meer niet van maken. Hij is heel eenvoudig geworden.
Het aankleed meisje van Eline Pellinkhof gebruikt en dat in paarse tinten aangekleed.Lekker met een warme sjaal en muts dat kan nog wel ik vind het nog zo koud buiten.Een paar paarse en lila bloemetjes erbij en in de bloemen wat strass bloemetjes geplakt.
En als laatste "een fijne dag toegewenst" er bij gestempeld met stempels van Kars.
Veel liefs, Annemarie.
 

zondag 14 februari 2010

I love you

Hier is hij dan een valentijnskaart, Ik heb deze kaart 2 keer gemaakt voor mijn twee vriendinnen van school. Ik hoop dat ze er blij mee zijn.
Nu even over de kaart zelf, ik heb hem weer gemaakt met het super leuke valentijns papier van making memories de lijn"love struck" ik heb aan de ene kant een papier gebruikt met aan de andere kant nog een kleurtje zodat ik de 2 puntjes om kon vouwen heb ze vast gemaakt met de hartjes splitpennen. daarover nog een hartenlintje met hartjes vanuit de cuttlebug erop. Aan de ander kant heb ik ook nog een strook papier waarvan ik de rand bewerkt heb met de hartjespons en bovenaan nog "I love you"gestempeld. En als laatste het super romantische stelletje op het bankje ingekleurd met de copic's.
Vanavond gaan we lekker met ons gezinnetje gouermetten we hebben er al super veel zin in!!
Jullie ook allemaal een fijne valentijn vandaag. En alvast bedankt voor al jullie lieve reacties en bezoekjes aan onze blog.
Liefs, Merit.

zaterdag 13 februari 2010

3 kaartes Cup Cakes!!




Dit zijn de resultaten van gisteravond, we hebben ze vandaag even op de foto gezet want we wilden ze gelijk laten zien.
Merit had al heel lang zin in deze Cup Cakes, gisteren hebben we ze aangeschaft, en ze zijn leuk!!
 
De eerst heeft Merit gemaakt met het papier van Basic Grey de lijn Sugar Rush.
Ze heeft heel de cup cake opgehoogd met verschillende soorten papier is in het echt heel leuk je ziet er dan diepte in. Afgewerkt met de hartjes pons van Martha steward, en als laatste de stipjes op de cake ingekleurd met copics.
 
De tweede heb ik gemaakt met dezelfde papier soort,drie kleine cup cakejes gebruikt en op een spellbinder geplakt en ingekleurd met copics.Ook een Martha Steward pons gebruikt en een labeltje uit de cuttlebug, met Mmmmm er ingestempeld, en het met een paars lintje vastgezet.
 
De derde ook door mij gemaakt met het papier van magnolia leuk met de kersjes, er zit ook een lekkere dikke kers op het topje van het cakeje, een labeltje er aangehangen van craft papier met daarop een stempel van Hero Arts "Seize the cake". De stempelafdruk is ook weer ingekleurd met copics, en de kers heb ik nog afgewerkt met glossy accents.(je ziet er op de foto alleen niets van).
Fijn weekend allemaal. Veel liefs, Annemarie en Merit.

vrijdag 12 februari 2010

Thinking of you.

Dit kaartje is weer gemaakt met het papier van Papermania de lijn Bleuberry Hill. Het kaartje heb ik gemaakt voor Durvina ze moest geopereerd worden en dit kaartje heb ik de dag ervoor door de brievenbus gestopt. Ze wist vast wel dat we aan haar dachten maar een kaartje is dan altijd wel leuk.Het lieve wat dromerige magnoliaatje ingekleurd met de derwent kleurpotloden.Alleen 2 spellbinders en wat bloemen en blaadjes gebruikt voor de rest vrij eenvoudig gehouden.Als laatste thinking of you er bij gestempeld met de stempels van Hero Arts.
Het is weer heerlijk weekend we gaan er lekker van genieten, we zijn zonet al naar het knutsel winkeltje in Hellevoetsluis geweest , we moesten wat kadootjes kopen voor ons nichtje Esther ze is bijna jarig en ook een fanatieke knutselaar. We hebben het natuurlijk weer niet kunnen laten om ook nog wat voor ons zelf te kopen.Gaan nu lekker nog even aan de knutsel.
Fijn weekend allemaal.

Veel liefs, Annemarie.

donderdag 11 februari 2010

Happy Birthday

Hier weer een jongens kaartje heb deze kaart gemaakt voor een vriend van mijn broer die was gisteren jarig, vond dit wel een stoer kaartje voor wat oudere jongens. Voor deze kaart heb ik al heel oud papier gebruikt weet niet meer van welke serie het is, heb er een afdrukje van de greeting farm voor gebruikt en die ingekleurd met de copic's achter het jongetje nog een spellbinder gedaan waarin ik ook met de cuttlebug sterren in heb gestanst.Verder nog een labeltje met "Happy Birthday"erop gestempeld en aan de bovenkant en de onderkant nog 2 strookjes papier waarvan ik de kanten heb geponst met mijn nieuwe pons die ik van mijn lieve moeder heb gekregen!!!!!
Met deze kaart doe ik ook nog mee aan twee challenges aan de challenge van Create 4 fun: http://create4fun-challenge.blogspot.com/ en aan de challenge van Any one for Anya: http://anyoneforanya.blogspot.com/. Voor de challenge van Any one for Anya was er een onderwerp dat was Good enought to eat, voor deze kaart is het eten blueberry's en appels.
Allemaal alvast erg bedankt voor al jullie lieve bezoekjes en reacties.
Veel liefs, Annemarie.

woensdag 10 februari 2010

Mollie

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mensen met een hondje die mollie heet, mijn opa en oma moesten daar 2 weken op passen omdat die mensen ergens heen moesten dus daarom even een kaartje voor hun gemaakt omdat ze weer helemaal blij zijn dat ze hun hondje weer zien. Ik hoop dat ze er blij mee zijn.
Maar nu even over het kaartje zelf, ik heb de kaart weer gemaakt met het prachtige papier van Basic Grey, vind het een geweldige lijn!!! Deze keer heb ik een afdrukje van een hondje gebruikt ik heb hem ingekleurd met de copic's, verder heb ik bovenin een bloem gemaakt met de retro flower pons ik heb ze gewoon uit het papier gestanst zo passen ze er altijd goed bij, heb er ook nog een swirl onder gedaan maakt net een wat leuker effect. En als laatste nog een labeltje met "mollie"erop. Toen was hij weer klaar om op de post te gaan.
Alvast bedankt voor jullie reacties en bezoekjes daar zijn wij altijd heel blij mee.
Veel liefs, Merit.

dinsdag 9 februari 2010

Baby kaartjes.




Twee baby kaartjes gemaakt met de stempels en papier van Eline Pellinkhofhttp://elinepellinkhof.blogspot.com/ Ze zijn echt geweldig de stempels maar ook het papier je hebt in een hand om draai een leuke kaart gemaakt. Alle scrappapiertjes zijn aan de randen beïnkt rondom het stempeltje van het beertje heb ik ook nog wat inkt aangebracht zodat het papier niet te wit is.De beertjes ingekleurd met de copics.Bij allebei de kaarten een stukje lint gedaan en als laatste de bloemen op scrappapier gestempeld en uitgeknipt en op de kaart bevestigt. Gelijk weer maar een jongens en meisjes kaart gemaakt , de volgende liggen weer al klaar om gemaakt te worden. Fijne dag nog allemaal en bedankt voor jullie bezoekjes.
Veel liefs, Annemarie

maandag 8 februari 2010

Snoesje

Ik zet er nu alvast een kaartje op, want kwam vanochtend beneden en ik keek op de schoolsite daar stond op dat ik een uur later moest beginnen dat vind ik nooit erg.
Het is weer een kaartje geworden met ons nieuwe stempeltje, ik heb ze ingekleurd met de copic's. Het papier wat ik heb gebruikt komt uit een paper pad de lijn origins . Het snoesje heb ik in een spellbinder gedaan en daar onder heb ik nog een bruine spellbinder gedaan. Verder heb ik nog 2 gehaakte bloemetjes van mijn oma gebruikt en daaronder een paar takjes gedaan.
Zo, dan mag ik straks weer naar school toe, maar ik ga nu eerst nog lekker rond neuzen op jullie
blogs. Alvast bedankt voor al jullie lieve reacties!!

Veel liefs, Annemarie.

zaterdag 6 februari 2010

Seize the cake.


Dit kaartje heb ik gemaakt voor de dochter van een vriendin van mij, ze word vandaag 17 jaar.
Het papier is van Making Memories "Love Struck" en het is zo leuk ,echt voor van die meiden.
Ik heb het magnolia stempeltje met het (appel)taartje gebruikt vind het altijd wel leuk voor een verjaardag en dan de tekst "Seize the cake"erbij gestempeld van Hero arts. Nog een lief lintje met hartjes erbij gedaan en links boven in de hoek een bloem geplakt gemaakt met de stempels van eline pellinkhof van de nieuwe baby lijn. Ik heb vandaag mijn kaartendozen weer meegenomen naar de verjaardag ze vragen er altijd om en ik verkoop er dan weer lekker een aantal, dat is altijd leuk, hebben we weer plaats voor nieuwe. We hebben wel een laat berichtje vandaag maar vooruit de kaart moest er nog even op, ga nu opruimen, de vaatwasser en de wasmachine aan en dan lekker onder de wol, welterusten allemaal en nog een fijn weekend.
Veel liefs, Anenmarie.
 

vrijdag 5 februari 2010

wat 'n geluk

Deze kaart heb ik gemaakt met valentijnspapier, hij is voor mijn opa en oma die bijna 45 jaar getrouwd zijn ik vond dit er wel leuk papier voor. Verder heb ik er een afdrukje opgedaan met 2 verliefde egeltjes heb ze ingekleurd met de copic's. ook boven in de hoek nog een grote bloem en toen was hij klaar om op de post te gaan naar Portugal.
Gisterenavond zijn Rolinka en Durvina natuurlijk heerlijk een avondje wezen scrappen het was super gezellig we hebben leuke dingen gemaakt maar ook heel veel gekletst. De creaties zien jullie vast wel een keer op de blogs verschijnen.
Ik hoop van het weekend nog wat kaarten te maken, maar heb nog veel huiswerk dus dat moet ook nog gebeuren, want voor volgende week krijg ik een nieuw rooster en dat is niet veel bijzonders ik ben altijd heel laat thuis. Maar probeer altijd wel een plaatsje vrij te maken om lekker even te scrappen met mijn moeder. We gaan nu nog even beginnen.
Veel liefs, Merit.

donderdag 4 februari 2010

Challenge week 5 Create 4 fun

Met dit kaartje doen we mee aan de challenge van http://www.create4fun-challenge.blogspot.com/
Het papier is in het echt allemaal veel helderder geen goed foto weer.En we hebben nieuwe plantjes op de achtergrond!!
Het papier komt uit de paperpad van Basic Grey "origins"prachtig papier. Heb weer het snoesje gebruikt van Merit we zijn echt helemaal "in love" ze is zo lief!!
Heb de ovale spellbinders gebruikt en verder afgewerkt volgens de layout. Nog wat roosjes en een zelfgehaakt bloemetje van mijn moeder erbij en een stukje kant eronder.
Ga nu wat opzoeken voor vanavond want dan komen Durvina en Rolinka gezellig een avondje kaarten maken. (die arme mannen zullen wel omkomen van de herrie meestal word er wel wat afgekwekt.) Allemaal een fijne avond de resultaten zullen in de loop van de week wel op onze blog verschijnen.
Veel liefs, Annemarie.
 

woensdag 3 februari 2010

Een kleine op komst

Deze keer is het een baby kaartje geworden ik heb hem gemaakt voor een van onze trouwe blogvolgers die zwanger is. Het kaartje is gemaakt met de laatste restjes van het magnolia papier, hij is roze met blauw geworden want je weet natuurlijk niet wat het wordt. Ik heb verder nog een witte spellbinder uitgedraaid en met de cuttlebug een patroontje erin gestanst ook nog een wit randje met knoopjes uit de cuttlebug. verder heb ik het afdrukje ingekleurd met de copic's en uit het magnolia papier nog kleine bloemetjes gestanst en rond de spellbinder geplakt en als laatste nog "een kleine op komst"gestempeld. toen hebben we hem op de post gedaan en we kregen vandaag bericht dat ze hem ontvangen had, veel plezier ermee.
Liefs, Anenmarie.

dinsdag 2 februari 2010

Verliefd Verliefd !!!!!!

Hier komt hij dan hoor het kaartje met de stempel waar we helemaal verliefd op zijn!!!
Wat je ze ook voor kleur jurk geeft ze blijft helemaal geweldig.
Ik heb deze kaart lekker blauw gemaakt met het papier van "kitchen". Ik heb de kaart simpel gehouden, want het papier en de stempel zijn van zich zelf al leuk. Het snoesje heb ik in een spellbinder gestempeld en ingekleurd met de copic's. verder heb ik er nog bloemen bij gedaan die ik heb bewerkt met de doily lace pons.
We zitten al helemaal te wachten tot dat het donderdag is, want dan komen Durvina en Rolinka een avondje scrappen, we hebben er al helemaal zin in!!!!!!
Veel liefs, Merit

maandag 1 februari 2010

Greeting Farm & Snoesje


Twee kaartjes gemaakt met het papier van Tinkeling de lijn "Beloved".
De eerst kaart is met een greeting farm stempel gemaakt , in een nestabillitie gestempeld en ingekleurd met de copics. Its your Birthday er bij gestempeld met stempels van Hero Arts., een paar bloemetje en roosjes erbij gedaan.

De tweede kaart is een snoesje stempel in een cirkel gestempeld en daaronder een scallope cirkel.Het afdrukje heb ik van iemand gekregen ze zijn wel lief hoor die snoesjes. Merit heeft er ook 1 aangeschaft daar zijn we helemaal verliefd op geworden we hebben hem al een aantal keren gestempeld en ingekleurd , er worden nog kaarten van gemaakt dus die volgen van de week.Dit is best wel een vrij grote stempel dus heb ik er alleen nog 4 lila/paarse bloemen bij gedaan en hem verder zo gelaten
Bedankt weer voor alle lieve reacties,
Veel liefs, Annemarie.