maandag 4 januari 2010

Homemade.

Nog even snel een kaartje erop zetten, Merit heeft het al een aantal dagen voor me waar genomen maar goed dat we samen een blog hebben, anders stond er vast niet iedere dag wat op.
Dit kaartje gemaakt met "Nana's Kitchen"papier heel leuk er zitten leuke glinsteringen in het papier, en af en toe ook geborduurde randjes net of je met de naaimachine aan de slag bent geweest. Ook de doily lace weer gebruikt en de retro pons met hier en daar een takje.
Het leuke keuken magnoliaatje past perfect bij dit papier. Ingekleurd met de copics.(moeilijk)
Ga nu nog even snel zelf de "Kitchen"in om op te ruimen we heb net het eten op manlief stond alleen maar in de file.Dan lekker een "bakkie"zetten. Veel liefs en bedankt voor jullie's lieve en leuke reactie's. Fijne avond, Annemarie.

8 opmerkingen:

Ilonka zei

Echt heel erg mooi leuk gedaan met de strookjes en de ponsrand . Ook prachtig papier gebruikt.

groetjes Ilonka

daantje zei

Het is een prachtig kaartje geworden is idd erg mooi papier.
groetjes
daantje

Rolinka zei

Leuk kaartje hoor Anne!!

Groetjes Ro

Gusta zei

wat een mooie kaart weer

groetjes Gusta

Sandra zei

een super mooi kaartje heb je gemaakt. De kleuren de vormgeving helemaal top
groetjes sandra

Karin zei

Annemarie en Merit, Wat leuk dat jullie een reactie op mijn blog hebben achtergelaten en volger zijn geworden. Dat heb ik ook gelijk bij jullie gedaan. Wat een mooie kaarten zeg! Wat leuk dat jullie het blog samen beheren. Mijn dochter Didy is 11 jaar en heeft een eigen blog. Ze is ook helemaal dol op knutselen. Als je zin hebt om haar blog eens te bekijken!! Dat kan via mijn blog. Zou ze leuk vinden denk ik.

Gr. en tot een volgende keer.

Annemarie zei

Wat een schattig kaartje.
Leuke kleuren en papier.
Groetjes,

Didy zei

Hoi annemarrie en merit,

Wat leuk dat jullie een reactie hebben geplaatst en mijn volger zijn geworden. Jullie maken hele mooie kaarten hoor !!!!

Groetjes Didy