Pagina's

dinsdag 19 januari 2010

Create4fun Challenge Week 3

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn achter neefje Kas hij wordt 5 jaar vandaag.
Vond dit wel een leuk stempel afdrukje (beetje stoer) het is ook een lekker ondeugend en ondernemend ventje.Met deze kaart doe ik gelijk mee aan de www.create4fun-challenge.blogspot.com week 3. Het papier wat ik heb gebruikt is van October Afternoon "Ducks in a row"
Zijn naam is uitgestanst met de letters van Sizzlits Wingo Zingo alfabet. Nog 2 pijltjes uit een cuttlebug mal gedraaid, en jarig op de nestabillitie gestempeld.
We krijgen de komende weken nog veel meer jongens die jarig zijn in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, WAT maak je daar voor heeft iemand een goed idee, ben vanmiddag begonnen maar het wil niet lukken, ik heb ze op de foto gezet dus (misschien) dat ze terzijnertijd op de blog komen, maar zeker weten doe ik dat nog niet ze zijn gewoon niet mooi!!!! .Altijd maar weer die pijlen of sterren erbij ik krijg gewoon geen leuke stoere jongens kaart uit mijn handen.Ben eerst even wat blogjes langs gehopt maar volgens mij worden er niet veel jongens kaarten gemaakt, ik kwam weinig tegen.Dus heeft iemand ideeën ik hoor ze graag.Bedankt weer voor al jullie lieve reacties.

veel liefs, Annemarie.

16 opmerkingen:

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Ik vind het een super kaartje Annemarie!
Alleen ik zal niet weten wat je nog meer voor een jongen kan maken, gewoon leuke jongens kaarten.

Liefs Ida

*Ellen* zei

wat een prachtig stoer kaartje toppie hoor

Lins zei

Hey Annemarie en merit,

ik vind dit echt een leuk kaartje. Jongenskaarten zijn echt niet gemakkelijk he, meestal maak ik iets met hun naam en hun leeftijd, ik snij deze vrij groot uit met de cricut en maak er dan graag een soort banner van die ik dan opvouw tot kaartje. Ik heb er momenteel geen voorbeeld van want ik heb ze al weggegeven vooraleer ik mijn blog had en ben natuurlijk vergeten om er een foto van te nemen. Een ronde kaart in de vorm van een voetbal heeft ook wel succes met die kleine gastjes ;-)

Veel succes ermee,

Lins ;-)

durvina zei

Hoi Annemarie,

Wat een leuke kaart is dit geworden, en vaak vind je zelf iets niet zo leuk maar een ander vind het dan wel leuk , dus laat die kaarten nu maar gewoon zien, en anders zie ik ze waarschijnlijk morgen wel.

tot morgen,gr Durvina

Suze zei

Wat een stoere kaart Annemarie, super.
Ja jongens kaarten phoe is ook niet mijn sterkste kant, kan je helaas niet helpen.

groetjes Suze

Jannie zei

Ik vind dit echt een hele leuke kaart.
Ik ga voor jongens en mannen gewoon een leuke kaart kopen.

Groetjes Jannie.

Gusta zei

dit is echt een leuke jongens kaart
ik vind het ook erg moeilijk hoor een jongens kaart,ik moet er volgende maand ook 1 maken voor mijn zoon die wordt dan 18 jaar

groetjes Gusta

Mu42800 zei

a very beautiful card !!!
bizz Mu

Fabiola zei

très jolie carte

amanda zei

Prachtig kaartjed Annemarie, en ja moeilijk voor jongens zeker als ze wat ouder zijn. Succes ermee.

lieve groetjes Amanda

Marianne Schut zei

Hai Annemarie! Wat een super leuk kaartje is dit weer geworden! Het blijft inderdaad erg lastig om iets voor jongens of mannen te maken, ik kies ook voor de gemakkelijke weg...kaartje kopen. schaam schaam..
Succes ermee en ben er heel benieuwd naar wat je weer gaat maken! Groetjes, Marianne

Ilonka zei

Hoi Annemarie wat een leukerd je kaartje enzo super eigenwijs.

groetjes Ilonka

Anne-Marije zei

Hallo Annemarie,
Wat een lekker stoer kaartje. Ik vind de pijltjes en letters erg leuk.
Bedankt voor het meedoen met de Create4fun challenge.
xxx Anne-Marije

agnes zei

Echt een leuk stoer jongenskaartje,ik vind deze super.Ik vind jongens kaarten ook moeilijk hoor.Ik probeer een beetje te kijken naar de hobby's van de jongens in die leeftijd Ik heb zelf 2 jongens van 13 en 15 .Een is gek van schildpadden en de ander van voetbal daar probeer ik dan wat omheen te maken maar vaak komen er wel pijlen /sterren en letter bij.Je kunt natuurlijk wel een stoere charm erbij te doen.Het zijn maar ideetjes misschien heb je er iets aan.

groetjes Agnes

Didy zei

Heey Gave kaart heb je weer gemaakt zeg!!!!
Ik wou jullie even bedanken voor de reacties die jullie plaatsen. Dat vind ik erg leuk. Ik heb op mijn blog een award voor jullie staan ga maar gauw kijken.

Groetjes Didy

daantje zei

Ik vind een super leuk kaartje hoor het papier is ook erg leuk.
groetjes
daantje