donderdag 7 januari 2010

Challenge week 1 Create 4 fun


Met deze kaart doen we mee met de challenge van http://www.create4fun-challenge.blogspot.com/ hij was zo leuk om te doen.Ik heb papier gebruikt van DCWV twee verschillende lijnen het roze ruitje komt uit de lijn "Kitchen"en de andere twee uit de "Nursery girl"lijn.De scrappapieren met de doily lace bewerkt, daarna een scallope cirkel uit de cuttle bug gedraaid, daarin het schattige dametje geplakt wat in gekleurt is met de copics. De schoentjes zijn daarna nog met glossy accents behandeld zo lijken het net lak schoentjes ( zie je niet goed op de foto).Op het vleugeltje wat stickels diamond gedaan.Roze lintje erachter vastgemaakt en bovenin de hoek nog een aantal bloemen met daarin een spacer met brad. Als laatste onderin "FEESTJE"gestempeld met een stempel van Kars.Allemaal nog een fijne dag toegewenst en we horen wel wat jullie er van vinden. Veel liefs, Annemarie.

10 opmerkingen:

Sandra zei

Mooie kaart weer Annemarie!

Andrea, zei

Beautiful card, I love the colour combo you have used and this is such a fun Tilda image, I really must ink mine up!!

Gusta zei

hij is leuk zeg,mijn complimenten hoor

groetjes Gusta

marijke zei

ik zag dat je als volger bij me was gekomen en werd nieuwsgierig jee gave kaartjes maken jullie en wat leuk moeder en dochter samen , mijn dochter is total niet geinteresseerd in freubelen hahahaha maar wel leuk hoor jullie samen , kom zeker vaker kijken bij jullie

Anoniem zei

Ooo wat een lief kaartje heb je gemaakt, heel mooi papier is dit.

Groetjes Jannie.

daantje zei

wat een leuk kaartje zeg prachtig.
groetjes
Daantje

Mu42800 zei

c'est une tres belle carte, un tampon et des couleurs genial
bizzz My

Annemarie zei

Het is weer een schatje geworden.
Heel mooi gemaakt.

Anne-Marije zei

Wat leuk dat jullie deze week ook weer meedoen met de challenge van Create4fun. Het is alweer zo'n leuke kaart geworden.
xxx Anne-Marije

Fabiola zei

super jolie bravo