donderdag 31 december 2009

challenge week 52 Create 4 fun

Hallo allemaal.
Hier een kaart die gemaakt is met magnolia papier, ik heb hem speiciaal gemaakt voor mijn opa en oma die weer vertrekken naar Portugal, hiermee wil ik hun alvast een fijne reis wensen.
Ik doe met deze kaart ook mee aan de challenge van create 4 fun http://create4fun-challenge.blogspot.com ik vond het een erg leuke lay-out om te maken. Ik heb het meisje en de koffers gekozen voor deze kaart, natuurlijk erg toepasselijk voor dit onderwerp, Ik heb ze in gekleurd met mijn copic's, ben nu aan het proberen om schaduw te krijgen, is nog best lastig maar het gaat al beter. verder heb ik nog een rondje met daarop "Fijne reis"gestempeld, en bovenin nog roosjes En.... een gehaakt bloemetje.
We hebben gehaakte bloemetjes gekregen van onze Super Lieve oma, we zijn er heeel blij mee. Bedankt oma!!!!!!!!!
Veel liefs, Merit

woensdag 30 december 2009

15 jaar Getrouwd.


Deze kaart heb ik gemaakt voor Durvina en haar man ze zijn vandaag 15 jaar getrouwd.
Het papier is van S.E.I. de lijn "Juliette" prachtig papier. Het getrouwde stel vond ik zo leuk heb ze weer ingekleurd met de copics, het heeft wel even geduurd maar het resultaat mag er zijn, het is nog niet helemaal naar mijn zin maar het kan er zo mee door. Heb ze in een spellbinder gestempeld en die op de kaart geplakt. Ook de Martha Steward pons Doily Lace weer gebruikt.
15 Jaar er op gestempeld met stempels van Hero Arts, en een klein roze strikje erbij gedaan. Verder nog een aantal bloemen met takjes boven in de hoek vastgezet.Ik wens jullie een fijne dag toe vandaag, Veel Liefs, Annemarie.
 

dinsdag 29 december 2009

Made with love

Nou, nou ,ik ben ook bezig geweest met de copics dat valt nog niet mee zeg, ben maar met een eenvoudig magnoliaatje begonnen. Heb heel leuk papier gebruikt van DCVW de lijn Kitchen.
Daar passen die leuke keuken magnoliaatjes prima bij.Er zit heel veel glitterpapier bij op de foto bijna niet te zien ,en er zit ook nog een vel bij met allerlei teksten daar komt ook "made with love"vanaf. Alleen nog een aantal bloemen en takjes erbij gedaan,verder zo gelaten anders zie je niets meer van het leuke papier.Vandaag even geen kaart gemaakt misschien vanavond nog, eerst mijn huisje maar eens even een beetje aan kant gemaakt en nu moet er nog wat gestreken worden. Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie leuke en lieve berichtjes.
Liefs, Annemarie.

maandag 28 december 2009

Winterkaart.

Een lekker winterkaartje met blauw tinten, ik heb 2 verschillende soorten papier gebruikt een oudje van basic grey dasher (de witte stipjes op blauwe achtergrond) en een nieuwe van DCWV (blauwe stipjes op witte achtergrond).Spellbinders uitgestanst in verschillende maten, en die op elkaar geplakt daaronder nog een lintje ook weer met stippen , De pinguin in gekleurd met derwent potloden, nog wat wantjes en BRRR.. er bij gestempeld, en nog sneeuwvlokken uit de cuttlebug erbij geplakt. Hij is klaar voor de winter met zijn reuze oorwarmers, laat het maar lekker gaan vriezen zou ik zelf ook niet erg vinden. Merit zit naast me druk te oefenen met haar copics het schaduw effect is heel moeilijk maar...oefening baart kunst en ik moet zeggen die ze nu gedaan heeft is echt heel goed gelukt, hij zal van de week wel op het blog verschijnen.Ga nu de tafel dekken zo komen mijn ouders eten, fijne avond allemaal.

Veel liefs, Annemarie

zondag 27 december 2009

Kerstcadeautjes

Hier weer een normaal kaartje in plaats van al die kerstkaarten, hihi
Dit kaartje heb ik gemaakt met mijn nieuwe papier wat ik voor 1e kerstdag heb gehad, super leuk papier, het is van S.E.I de lijn Juliette, ik heb een grote bloem bovenin de hoek gedaan en aan de andere kant een labeltje uit de cuttlebug, daar heb ik nog niks op gestempeld, want dan kan ik hem altijd nog aan iedereen geven. onderin nog twee roosjes, en dan komt het SUPER LIEVE meisje,ik heb ze op het kommetje gezet.
 
 
En dan heb ik nog iets heel leuks wat ik voor 2e kerstdag heb gekregen, DE COPICS !!!!!!!!!!!!!!! bij de bovenstaande kaart heb ik het meisje en het kommetje ermee ingekleurd, ik ben er super blij mee!!
Veel liefs, Merit.

woensdag 23 december 2009

Veel liefs

Hoi

Hier een zomer kaartje in plaats van een kerstkaart, want die is voor mijn opa en oma die voor 2 weken terug zijn gekomen uit het zonnige Portugal, Het papier is van Eline Pellinkhof ik heb er Veel liefs op gestempeld en een lint erop gedaan met nog een klein geel bloemen lintje er bovenop, onderaan nog 2 knopjes, en nog het super leuke dametje met haar handtas, dat stempeltje is ook van Eline Pellinkhof
Ik denk dat de sneeuw nu bijna over is, zou erg jammer zijn, maar het is hier voor Goedereede al lang blijven liggen. ik ga vanavond nog even met de slee van de dijk af en daarna nog gezellig naar opa en oma.

Allemaal nog fijne dagen toegewenst
Veel liefs, Merit

dinsdag 22 december 2009

Happy Birthday


Dit envelopje met kaartje heb ik gemaakt voor mijn zwager hij is vandaag jarig. Hij wilde graag geld dus dit envelopje gemaakt kunnen daar de duiten in. Het papier is een paperpad van me&my big ideas er zitten allerlei soorten papier in wat zeker geschikt is voor mannen-jongens kaarten.De ster op de voorkant zelf uitgesneden en daarom heen een draadje gedraaid, en bovenin Happy Birthday gestempeld.Op het label Edwin met de..champagne met daar naast nog een stempel van Hero Arts "Wishing you one of a kind Birthday".
Fijne dag nog en bedankt voor jullie's bezoekjes aan onze blog, ga nog even bij Merit kijken die is met de slee van de dijk aan het roetsen!!! nog maar even er van genieten want de dooi slaat toe.
Veel liefs, Annemarie.

maandag 21 december 2009

Thank You

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn zwager en schoonzus, afgelopen zaterdag zijn we wezen eten, en zij hebben .. betaald. Het was reuze gezellig en erg lekker dus nog even een kaartje gemaakt met "Thank You".Ik weet niet waar het papier van is ik heb het net maar we hebben het gedeeld en de voorkant van de paperpad is niet mee gekomen, maar het is heel leuk papier voor de keuken magnoliaatjes, op het papier staan allemaal potten, pannetjes,vorken, messen enz. Nog wat losse dingen uitgeknipt en erbij geplakt, verder de kaart eenvoudig gehouden.
Ga nu nog even aan de knutsel fijne middag allemaal.
Veel liefs, Annemarie.

zaterdag 19 december 2009

Sneeuw en ijs


Dit word 1 van de laatste kerstkaartjes, hij is gemaakt met het papier van S.E.I. Het magnoliaatje met haar lantaarntje is ingekleurd met Derwent potloden lekker weer in die ijzige kleuren. Verder heb ik een grote vilten bloem gebruikt met daarop een sneeuwster uit de cuttlebug daarin een spacer met brad en een stukje touw, en 2 zilveren belletjes eraan vast gemaakt. Onderin nog 2 kleine bloemetjes geplakt en "sneeuw en ijs"erbij gestempeld.
En nog een rand geponst met de fiskars pons. Ga nu snel opschieten want we gaan lekker uit eten, fijne avond allemaal en bedankt weer voor de lieve reacties vinden we altijd heel leuk!!.
Liefs, Annemarie.

vrijdag 18 december 2009

Sleetje rijden & December groetjes.

Deze kerstkaarten kunnen nu eindelijk op de blog, want moesten eerst gepost worden.
ik heb 2 dezelfde kaarten gemaakt, wel allebei heel anders.
De eerste kaart heb ik met het papier van Kars gemaakt de Xmas collection.
ik heb een vierkant in het midden van de kaart gedaan en daarop kerstbomen geplakt zo lijkt het net of hij uit het bos komt sleeën, op de kerstbomen heb ik sneeeuw gedaan, aan de zijkant heb ik nog een bloem met een kerstboom splitpen erin, en bovenin een spellbinder en daarin Sleetje rijden gestempeld.
De tweede kaart heb ik met al oud papier gemaakt maar toch wel leuk, het papier is van Basic Grey, hier ook weer een vierkant met bomen erin en sneeuw erop, en hier komen ze uit het bos skieën, ik zou wel eens willen dat we dat hier ook konden, hihi
voorderest heb ik nog 2 knopjes onderaan en bovenaan een vierkant kaartje en daarin December Groetjes gestempeld.
Bedankt voor je bezoekje, Veel liefs Merit.

donderdag 17 december 2009

Prettige Kerstdagen


Dit is ook weer 1 van de opgestuurde kerstkaartjes die al ontvangen is dus kan hij op de blog.
Het papier is van Kars de paperpad X-mas collation , ook nog de sterren embossingmal gebruikt van de cuttlebug.Het stempeltje ingekleurd met Derwent potloden en aan de brief nog een klein zilveren belletje met een lintje bevestigd. De bontrandjes van haar kerstmuts met stickels icle bewerkt.Als laatste een bloem met wat takjes uitgestanst en in het midden een kerstsokje (splitpen) geplaatst. Fijne dag allemaal opgepast als je naar buiten gaat want het is winter in Nederland, wel gezellig maar iedereen zou thuis moeten zijn. Veel liefs, Annemarie.

woensdag 16 december 2009

Knusse Kerst

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn nichtje Esther, ik kan hem nu op de blog laten zien, want heb hem gisteren door de brievenbus gedaan.
Ik vind dit afdrukje helemaal super, en past goed op dit ijzige papier, het afdrukje heb ik ingekleurd met derwent potloden, en daarboven heb ik Knusse Kerst gestempeld, verder heb ik in de hoek nog een sneeuwvlok die uit de cuttlebug komt, ik heb er een knopje op gedaan en er belletjes aangehangen.
Ik heb nu bijna vakantie, morgen ga ik lekker schaatsen met school, heb er super veel zin in, en een vrijdag hebben we kerstviering, en dan lekker vakantie vieren !!!!

Een hele fijne dag verder, Veel liefs Merit

dinsdag 15 december 2009

Proficiat 12,5 jaar

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Rolinka, ze is vandaag precies 12,5 jaar in dienst op haar werk. Dus wel een kaartje waard Van Harte Gefeliciteerd Rolinka!!
De kaart is gemaakt met het papier van October Afternoon. De kaart is vrij eenvoudig gehouden het papier is al druk genoeg van zichzelf. Een aantal spellbinders uitgedraaid daarin "Proficiat 12,5 jaar"gestempeld met de stempels van de pipo's, een lintje eronder vastgemaakt met daarop een knopje. Verder de 3 maten retro bloemen uitgestanst en bewerkt met een hoekpons als laatste een splitpennetje erdoor.Hopelijk heeft ze de kaart al ontvangen heb hem zaterdag op de post gedaan, maar in deze tijd kan het wel eens anders gaan. Fijne dag allemaal en bedankt voor het langskomen en de lieve reacties.
Liefs Annemarie.

maandag 14 december 2009

Kerstfeest

De laatste kerstkaarten gaan vandaag de deur uit! Van de week zet ik ze nog wel op mijn blog ze zijn op de foto gezet. Deze kaart is gemaakt met het paperpad van Kars "X-mas Collection".
Prachtig papier maar vind het toch moeilijk om er iets mee te maken, deze rolde eruit voor mijn ouders en schoonouders, de Doily Lace weer gebruikt en de kerststempels van Eline Pellinkhof,
de bloem met de hulstblaadjes en het label met daarin "Kerstfeest"gestempeld.Door het label nog een draadje geknoopt en ook nog wat hulstblaadjes met besjes gestempeld.
Fijne dag veel liefs Annemarie.

zondag 13 december 2009

Challenge week 50 Create 4 fun.

Hoi allemaal,

Gisteren heb ik een kaart gemaakt voor de challenge http://create4fun-challenge.blogspot.com/
Ik kan hem er nu pas opzetten want ik moest hem eerst nog posten.
Deze keer heb ik een kerstkaart gemaakt met het papier van S.E.I de lijn Winter Song.
Ik heb er 2 aankleedpoppetjes opgedaan van Eline Pellinkhof, voorderest heb ik er nog een kerstbloem op gestempeld, en op de onderkant heb ik een spellbinder geplakt en daarop Fijne Feestdagen gestempeld, door de spellbinder blijft de kaart omhoog staan.
Veel Liefs, Annemarie.

zaterdag 12 december 2009

Vrolijk Kerstfeest

Deze kaart heb ik gisteren middag gemaakt, ik heb er gelijk maar een stuk of 4 dezelfde gemaakt wel met een ander stempeltje (anders word het zo saai). Maar hier worden er nog al eens wat kerstkaartjes door buurtkindertjes door de brievenbus gestopt, ze vinden het dan natuurlijk ook leuk om er 1 terug te krijgen, dus ben ik er maar eens even voor gaan zitten. Het papier is van My Minds Eye de lijn Be Merry hij is van vorig jaar maar ik heb er nog steeds restjes van (kan er nog wel een stuk of 4 maken) we komen er niet doorheen. Maar voor kids is dit heel leuk papier.
Heb weer een wat ouder magnoliaatje gebruikt ingekleurt met Derwent potloden daarna in een ovale spellbinder geplakt. De bontrandjes zijn bewerkt met stickels "frosted lace". Nog een bloem er bij gedaan en " kerstfeest" gestempeld. Vanmiddag probeer ik de laatste restjes op te maken, maar eerst nog "even" mijn diepvries ontdooien en schoonmaken wat een werk zeg, maar nu is het koud buiten dus het goeie moment!!! Ga snel aan de slag dan kan ik vanmiddag lekker met dochter lief aan de knutsel. Prettig weekend allemaal en bedankt voor het langskomen.

Liefs, Annemarie.

vrijdag 11 december 2009

Sneeuw en ijs..

Hoi,

Hier weer een kerstkaartje van mij, er vielen vanochtend een paar uren uit dus kan ik er nog een kaartje opzetten. Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Jolly by Golly, het waren de laatste stukjes, maar er kwam toch nog wel iets leuks uit.
Ik heb het sneeuwpopje ingekleurd met derwent potloden en hem daarna in een spellbinder gedaan. toen nog een kleine spellbinder uitgedraaid en daarop Sneeuw en ijs gestempeld.
vanmiddag zal het niks meer worden om kaarten te maken, want ga uit school naar een vriendin, en een zaterdag moet ik oppassen dus het zal pas aan het eind van het weekend wezen dat ik weer een kaartje maak.
Bedankt voor je bezoekje, Veel liefs Merit.

donderdag 10 december 2009

Sleetje rijden

Nog maar eens een kerstkaartje, deze is gemaakt uit het paperpad Jolly by Golly, ontzettend leuk papier.We hebben er samen ook veel kaarten meegemaakt.Hier een al wat ouder stempelafdrukje gebruikt, maar ze blijft zo lief!! Ingekleurt met Derwent potloden en de bontrandjes afgewerkt met stickels. Een grote sneeuwvlok uit glitterpapier gestanst en daarop nog een plastic doorzichtige sneeuwvlok (action?) en als laatste een geel knopje, met draadje erdoor heen. Als laatste" Sleetje Rijden" erbij gestempeld. Heb de kerstkaarten allemaal geschreven dus ze kunnen nu op de post. Ik heb er niet 1 over dus ga er snel nog maar een paar maken, want er komen altijd nog wel kaartjes bij die je moet versturen. Bedankt weer voor het langs komen.
Veel liefs,Annemarie

woensdag 9 december 2009

SNEEUW!!!


Dit waren de laatste restjes papier van de papier lijn S.E.I. Merit en ik besloten er allebei nog een kaart mee te maken met dezelfde stempel, het stempelafdrukje hebben we van Rolinka http://www.rolinkaartje.blogspot.com gekregen, dit is het resultaat geworden. De bovenste heeft Merit gemaakt het stempelafdrukje hebben we ingekleurd met Derwent potloden wat "real snow"erbij en wat stickels gebruikt om de muts mee af te werken. De grote sneeuwvlokken zijn van sizzlits, met daarin een glimmend sterrrenbradje.Zelf heb ik er nog SNEEUW bij gestempeld en 2 hele kleine knopjes erbij geplakt.We vinden het erg leuke frisse winter kaarten geworden.
Fijne avond allemaal veel liefs, Annemarie en Merit.

dinsdag 8 december 2009

OOPS!!

Dit vind ik zo'n lief stempeltje heb er al heel wat keren mee in mijn handen gezeten maar nu eindelijk er iets mee gemaakt. Het papier komt van de creadoe (bedankt Wilma!) weet niet hoe het heet, in alle scrapvellen zit een glinstering, is op de foto alleen niet te zien. Het label met"OOPS"kwamen we tegen bij doe@ding in Spijkenisse, ze zijn van My Minds Eye. Het is wel heel toepasselijk bij het gebroken eitje, ze staat er zo schattig bij met dat vingertje in haar mond. De kaart vrij eenvoudig gehouden alleen nog wat takjes en bloemen uitgestanst, en daar in een pareltje geplakt. Fijne dag allemaal veel liefs, Annemarie

maandag 7 december 2009

Van Harte Beterschap

 De beterschap kaarten zijn niet aan te slepen, dus er snel maar weer 1 gemaakt, hopelijk hoeft hij niet gelijk op de post. Het papier wat ik gebruikt hebt is van October Afternoon de lijn "Cherry Hill". Een aantal spellbinders in elkaar gelegd en daarop van harte beterschap gestempeld.Tot slot nog 2 bloemen uitgestanst met de retro pons, en die bewerkt met de "billenpons", je krijgt dan een heel leuk effect en weer een heel ander soort bloem. Ik heb het niet van mezelf, Merit zat wat te proberen en ineens zei ze kijk mam dit is leuk!!! Nou en of het leuk is heb het gelijk toegepast. Nog een stukje touw en een knopje erop , klaar om te versturen.
Ga er nog maar een aantal maken, geen beter raad als voorraad!
Fijne dag allemaal en bedankt voor je bezoekje op onze blog.
Groetjes, Annemarie

zondag 6 december 2009

Challenge week 49 create 4 fun.


Deze week doen we weer mee aan de http://www.create4fun-challenge.blogspot.com/ . We vonden het allebei een leuke layout, dus hebben we er allebei 1 gemaakt.
Het papier wat we gebruikt hebben is van little yellow bicycle de lijn Zinnia. Merit heeft deze een vrijdag avond gekregen van de Sint. Zaterdag avond gelijk er mee aan de slag gegaan.Merit heeft de bovenste kaart gemaakt met " fijne dag" en ik die daaronder met "a day to celebrate". Dit is volgens mij de eerste keer dat ik een kaart met de kleur paars heb gemaakt, moet er dan ook wel erg aan wennen.Misschien dat straks de knipspullen nog even op de tafel komen maar nu gaat eerst even de studie van Merit voor.

Fijne dag allemaal veel liefs, Merit en Annemarie.

zaterdag 5 december 2009

Sleetje rijden.

Hoi allemaal,
Hier een kerstkaart die ik er even snel opzet, want we gaan nu even een kaartje maken
We hadden vanmiddag geen tijd, want we hebben samen kerststukjes aan het maken geweest.
Vandaag zijn we heel het huis in aan het richten geweest met kerstspulletjes.
Het is erg gezellig geworden !!!!
Deze kaart heb ik gemaakt met het papier van Jolly by Golly, het meisje heb ik in een spellbinder gedaan, en ingekleurd met derwent potloden, bovenin de hoek heb ik Sleetje Rijden gestempeld, En toen was hij al weer klaar.
Nog een fijne sinterklaasavond, Veel liefs Merit.

vrijdag 4 december 2009

Sneeuw en ijs.

Nou zeg was het maar zo"n feest "sneeuw en ijs". Het is hier behoorlijk nat en grijs, wat mij betreft mag daar wel verandering in komen. Maar het is ook wel uitstekend weer om kaartjes te maken, je omziet het om naar buiten te gaan dus lekker aan de tafel knutselen.Deze kaart is ook weer gemaakt met de paperpad van Kars de X-mas Collection. het magnolia stempeltje in gekleurd met Derwent potloden heerlijk die ijzige kleuren, ik heb ze in een spellbinder gezet, en daar nog wat hele kleine sterretjes bij geplakt die komen uit de cuttlebug. Ook uit de cuttlebug komt de geemboste cirkel "cool*cool*cool" daarin heb ik een sneeuwvlok brad gedaan en eronder nog de swirl van sizzlits met daarop kleine zilveren strass steentjes. En tot slot nog een stukje lint erbij uit de voorraad. Ga nog even een kippensoepje koken en dan vanmiddag lekker aan de slag met mijn kaarten.
Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie"s leuke en lieve reactie"s.

                                                                        Annemarie

donderdag 3 december 2009

Challenge week 48 Create 4 fun.

Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van: http://www.create4fun-challenge.blogspot.com/ ik vond het leuk om deze lay-out te maken, en had gelijk al een goed adresje om deze kaart naar toe te sturen, hij is voor mijn vriendin Marilou. (want we hebben de laatste tijd heel erg veel lol om een pony). Het papier is van October afternoon de lijn farm fresh. (erg leuk papier) Ik heb hem vandaag al erg vroeg op de computer gezet, want ga zo heel de dag naar school, en Papa is vandaag jarig, dus geen tijd meer om er dan een kaart op te zetten .
Een hele fijne dag allemaal, groetjes Annemarie.

woensdag 2 december 2009

Fijne Feestdagen.

Hoi,

Ik ben vandaag lekker een dagje vrij !! dus even een kaart erop zetten.
Het is een kerstkaart geworden, hij is gemaakt met het papier van Jolly by Golly
ik heb het meisje ingekleurd met derwent potloden en acheter het plaatje zit een label dat je er uit kan trekken, ik heb daarop Fijne Feestdagen gestempeld, ik heb het voorderest afgewerkt met een lintje en boven in de hoek twee sneeuwvlokjes.
Vandaag willen we ook nog wel een kaart maken, omdat ik lekker vrij ben, maar weet niet of daar veel tijd voor is, want ik ga zo eerst naar Durvina, en daarna moeten we nog om cadeautjes voor onze surprise !! Dus we hebben nog een drukke dag.
Bedankt voor jullie bezoekje, groetjes Merit.

dinsdag 1 december 2009

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Het is weer al 1 december wat gaat de tijd toch snel, weer maar een kerstkaartje op de blog.
Deze keer eens geen ingekleurd stempeltje, maar gestempelde bloemen van Eline Pellinkhof,
Ik heb weer mijn oude Basic Grey lijn "Dasher"uit de kast gehaald daar de bloemen en de hulstblaadjes op gestempeld, daarna alles uitgeknipt en opgehoogd. Een cirkel uit de cuttlebug gedraaid en daarop prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar gestempeld, als finishing touch nog 2 swirls van de sizzlits erbij gedaan.
Deze kaart kan naar iedereen worden gestuurd is heel neutraal, en die heb ik ook nodig, heb hem ook nog in de orginele kerst kleuren gemaakt, maar mijn voorkeur gaat uit naar dit mooie blauw
met diep rood.
Ik ga snel nog even aan de knutsel heb nog 2 opdrachtjes liggen en die moeten af.
Fijne avond allemaal liefs, Annemarie.