maandag 30 november 2009

Prettige Feestdagen.

Weer maar eens een kerstkaartje gemaakt heb er nog meer gemaakt maar niet alles kan ik gelijk laten zien die moeten eerst gepost en ontvangen worden. Dit kaartje is gemaakt met het scrappapier van S.E.I. WinterSong, heel leuk kerst papier het is eigenlijk van Merit maar ik mocht er ook wat van gebruiken.(lief toch).Het magnoliaatje is een afdrukje dat ik gekregen heb van Marian ( www.mimamoetsie.blogspot.com) nog heel erg bedankt hiervoor.In gekleurt met Derwent potloden, en in een spellbinder geplakt. Weer de doily lace pons gebruikt, en bovenin de hoek twee grote sneeuwvlokken van sizzlits met daarop een doorzichtig sneeuwvlokje.
Prettige feestdagen erop gestempeld klaar om te versturen!! Fijne avond allemaal en bedankt voor al jullie lieve reactie"s Annemarie

zondag 29 november 2009

Magnolia met cadeau

Hoi allemaal,
Hier een kaar die ik helemaal super vind !!! ik heb hem gemaakt met ons nieuwe magnolia papier dat we gekocht hebben bij de doe@ding. ik vond het plaatje er heel goed bij passen, die heb ik in een spellbinder gedaan en ingekleurd met derwent potloden, aan de randen van de spellbinder heb ik een paar bloemen bij gedaan en afgwerkt met de doily lace pons, ik denk dat ik hem nog lekker een poosje voor mezelf houdt en hem nog niet verstuur naar iemand, hihi
Nog een gezellige avond, groetjes Merit

zaterdag 28 november 2009

Lieve kaart van en voor Noa

Hoi allemaal,
Vandaag kreeg ik post vind ik altijd super leuk !!
Ik kreeg een kaart van mijn super lieve vriendinnetje Noa (7 jaar)
Dus ik heb vanmiddag natuurlijk gelijk een kaart voor haar gemaakt en door de brievenbus gedaan, ik heb de kaart gemaakt met het super zoete papier van magnolia, heb het meisje ingekleurd met derwent potloden en haar op de snoepdoosjes gezet. voor de rest heb ik bovenaan een lintje met daarop een bloem en daar heb ik een hartje aangehangen met daarop: made with love. Ik hoorde dat ze de kaart had ontvangen en hoop dat ze er blij mee is, ik ben wel heel blij met die van jou hoor Noa,
HEEL ERG BEDANKT !!!!
Veel liefs, Merit

Fijne Feestdagen !!

Hoi allemaal,

Hier een kaart die je open kan klappen hij is gemaakt met het papier van Jolly by Golly.
Ik heb voorop het plaatje van de sneeuwpopjes in en spellbinder gedaan, en in de binnenkant heb ik in het midden een cadeau gestempeld met daar weer in: Fijne Feestdagen heb er rond heen nog sneeuwvlokken gestempeld, voorderest heb ik hem afgewerkt met kerstbloemen en een grote ster van stof.
We zijn vanmiddag samen naar doe@ding geweest, daar weer leuke aankopen gedaan.
Ik ben er nu een kaart van aan het maken, je zal hem morgen wel op de blog zien verschijnen,

Veel liefs, Merit

vrijdag 27 november 2009

Challenge week 47

Deze kaart had ik er gisteren al opgezet maar vandaag ging er iets fout met de computer, was hij verwijdert, dus snel maar even opnieuw erop zetten.
Dit is de eerste keer dat ik mee doe aan een uitdaging (wedstrijd), wel leuk om te doen.
Heb al heel oud kerst papier gebruikt van Basic Grey de lijnen Dasher en Fruitcake.Een aankleedpoppetje gebruikt en die als kerstman aangekleed. Spellbinders rond en labels gebruikt met daarin mijn nieuwe stempels ,lintje eronder en wat bloemetjes met een sterrensplit pen erdoor.De teksten Merry Christmas en HOHOHO gebruikt.
Nu maar afwachten, fijne dag liefs, Annemarie.

Het is JOUW verjaardag

Een kaart voor mijn achter nichtje, ze is vandaag jarig, vanmiddag op verjaardags visite.
Weer de aankleed poppetjes gebruikt (zo leuk om te doen) en papier van Eline Pellinkhof.
De randjes met de Doily Lace gestanst, nog wat stippeltjes en sterretjes gestempeld, zo kan hij vanmiddag in ontvangst worden genomen. groetjes Annemarie.

woensdag 25 november 2009

Vrolijk Kerstfeest

Eindelijk eens weer een kerstkaart, we moeten nu toch wel een beetje vaart gaan maken, want het gaat al aardig richting december. Nou vanavond gaan we aan de kerstkaarten , Rolinka komt zij had nog een nieuwe stempel dus kunnen we daar misschien wel iets leuks mee maken.
Voor deze kaart heb ik het papier van de Kars X-mas Collection gebruikt. Deze paperpad heb ik al vanaf semptember in huis ik heb hem al heel wat keren bekeken, maar het lukte telkens maar niet om er wat mee te maken. Nu is het gelukt, heb er echt een ijzige kaart van gemaakt met het lieve magnoliaatje op de schaats. Ik heb ze in een spellbinder gestempeld en gekleurd met
Derwent potloden wat schaduw er omheen gedaan met Chalk, op de foto is het bijna niet te zien maar ik ben het aan het proberen dus durf nog niet zoveel te gebruiken.(Ik heb het op de site Patterned Paper gezien). Afgewerkt met 2 grote sneeuwvlokken van sizzlits en wat kleinere sneeuwvlokkken van de cuttlebug, met daarin een heel klein strass steentje. Ga nu snel aan het werk.
Fijne dag allemaal liefs, Annemarie.
 

dinsdag 24 november 2009

Vrolijk kerstfeest

Hoi allemaal,
 
Ik dacht laat ik er eens een kerstkaart opzetten, deze kaart heb ik gelijk gemaakt toen ik die andere kaarten met die aankleed poppetjes gemaakt heb,
dit plaatje heb ik ook aangekleed maar dat was wat moeilijker, want dat zijn niet echt poppetjes om aan te kleden, maar is toch geluk en er kwam best wel een leuk resultaat uit.
ik heb de kaart gemaakt met het kerstpapier van eline pellinkhof het stempeltje is ook van eline pellinkhof en die heb ik in een spellbinder gestempeld. voorderest heb ik er nog Vrolijk Kerstfeest boven gestempeld en aan de zijkanten van de kaart heb ik allemaal kleine rondjes gestempeld vind ik een erg leuk effect.
 
Nog een fijne avond, groetjes Merit

You are truly amazing

Een kaart voor de buurjongen hij wordt 6 jaar vandaag.Het is een echte ontdeugende aap vandaar dat deze kaart wel toepasselijk voor hem is. Leuk jongens papier vind ik altijd een crime.Heb voor deze kaart wel 3 verschillende papier lijnen gebruikt,blauw met bruin is van"Tinkerling ink" de lijn Perfectly Posh.Het gestreepte stukje is van "October Afternoon"
Ducks in a Row. En het geruite gele stukje komt uit een paperpad van de "Action".
Nog een labeltje uit de cuttlebug gedraaid en daar een lintje doorgehaald en er een tekst op gestempeld.Foto"s maken met dit weer wil ook niet zo erg lukken, hij staat er niet echt geweldig op de kleuren zijn eigenlijk veel helderder, maar we moeten het er mee doen.
Groetjes en misschien zet Merit er vanavond nog wel iets op.

Annemarie.

maandag 23 november 2009

Een Fijne Dag

 Alweer een kaartje met het papier van basic grey "nook and pantry" en het blijft leuk om er wat mee te maken, nu weer een wat deftig magnoliaatje gebruikt ingekleurd met derwent potloden.
Verder heb ik van alle scrappapiertjes de randjes weer ingeïnkt, het magnoliaatje zit op een randje scrappapier met daaronder een kanten plaklint.Het labeltje heb ik zelf uitgesneden, lintjes erdoor en "een fijne dag"erop gestempeld.
Onderin nog een grote bloem bevestigd met een roze kantje eronder daar door een grote strass splitpen en als laatste heb ik er nog een pin door heen geschoven.
Bedankt voor alle leuke en lieve reacties die we krijgen , altijd leuk!
groetjes en nog een fijne dag, Annemarie

zondag 22 november 2009

Aankleed poppetjes !!!!!

Hoi allemaal

Oh, wat heb ik toch weer voor leuks in mijn schoen gehad van de lieve sint !!
de nieuwe dress up stempeltjes van eline pellinkhof
we vinden ze echt super gaaf.
je kan er zoveel leuke mogelijkheden mee, nu heb ik de poppetjes allemaal aangekleed met kerstkleding, ze zien er geweldig uit !!!!!!
ik heb er voorderest nog teksten bij gestempeld en kerstbloemen er bij gedaan die ik ook gestempeld heb met eline pellinkhof stempels (3d stamps christmas)
het papier dat ik heb gebruikt, ook om ze aan te kleden is ook van eline pellinkhof.
Ik ga nu weer verder met kaarten maken, je zal morgen vast nog wel een kaart zien verschijnen op de blog.

Veel liefs, Merit

vrijdag 20 november 2009

magnolia met paddestoelen

Hoi,
Hier weer een kaartje, ik heb het gemaakt met het SUPER LIEVE magnolia papier, ik vond het magnolia meisje met de paddestoelen er erg leuk bij passen, heb het meisje ingekleurd met derwent potloden, en de randen van het papier een beetje oud gemaakt, heb er bovenaan een scheur in gedaan zodat je de kleur van de kaart leuk ziet, het meisje heb ik in een spellbinder gezet, en het lintje achter de spellbinder heb ik vast geniet, heb er lekker veel bloemen bij gedaan.
Vanavond heb ik jammer genoeg geen tijd om samen met mijn moeder iets te gaan maken, omdat ik op moet passen, ik hoop er van het weekend nog wat op te zetten, maar misschien gaat dat niet lukken, want heb erg veeeel huiswerk, :(

Groetjes, Merit.

There is no one like YOU

Deze kaart heb ik gemaakt voor Wilma, ze heeft hem inmiddels wel ontvangen denk ik.Ze is verleden week op de creadoe geweest en heeft zelfs voor mij nog wat meegebracht, heel lief dat ze daar aan denkt, vandaar "there is no one like YOU".Het magnoliaatje is al van vorig jaar herfst en de paddestoelen zijn nog wat ouder maar voor deze tijd van het jaar komen ze weer goed te pas, ze zijn ingekleurd met derwent potloden.De tekst op een spellbinder gestempeld en daarom heen de kleinste retro flowers geplakt.Lekker die herfst kleuren ik vind dat wel leuk.
Nou Wilma bij deze nogmaals BEDANKT dat je aan me hebt gedacht.
Fijne dag allemaal.
Groetjes Annemarie.

donderdag 19 november 2009

Fijne Dag

Aan deze kaart ben ik gisteravond begonnen bij Durvina, haar moeder was er ook alleen liep de avond niet probleemloos. Durvina haar blog lag helemaal op zijn kop, (en daar baal je dan flink van, Merit ook want ze wilde het graag oplossen maar het wilde niet erg lukken, Maar rond de klok van 22:00 was het probleem (bijna) opgelost er stond een leuke achtergrond op haar blog )
Van de kaart was niet veel gekomen, alleen de kaart en het witte randje dat met ook een Martha Steward pons is bewerkt was klaar.Maar het was tijd om weer te vertrekken.
Vanmorgen wekker gaat om 5 uur, manlief eruit, brooddozen klaar maken, kids eruit half acht is dan de laatste de deur uit, dan tijd voor....mijn kaart van gisteravond die moest eerst af.
De kaart door de cuttlebug gehaald met het lieve roosjes desin, lint er op vastgezet en een label gemaakt met daarop Fijne Dag, wat papieren roosjes erop en ..klaar.Heel leuk voor iemand die een jubileum viert. Groetjes, Annemarie.

woensdag 18 november 2009

Veel liefs

Weer een kaart gemaakt met magnolia papier, heb al een wat ouder afdrukje gebruikt.
Als ik dit afdrukje zie moet ik telkens aan de vriendin van Merit denken (zij weet wel waarom).LOLLY:S
Deze kaart daarom voor haar gemaakt.
Ze heeft hem vandaag ontvangen dus kan ik hem op onze blog zetten.
Ik heb wat bloemetjes erbij gedaan die heb ik nog met wat inkt bewerkt, en kantje er onder vastgeniet.En een spellbinder erop met Veel Liefs.
Welterusten allemaal groetjes, Annemarie.

dinsdag 17 november 2009

BIRTHDAY.

Deze kaart gemaakt met heel leuk papier, ik weet alleen de naam van het papier niet meer omdat ik altijd de (rare) gewoonte heb om die randjes er af te snijden waar de naam opstaat zodat ze gemakkelijker in mijn plastic opbergzakken kunnen. Ik heb alleen wat bloemen uitgestanst met de retro flower pons.De kleine bloemetjes en de strass- steentjes zijn van de action. BIRTHDAY erop gestempeld met de stempels van KARS, en nog een knoopje gebruikt.
Het schattige afdrukje ingekleurd met Derwent potloden.
Ben nog druk aan de knutsel heb nog een aantal kaarten liggen maar die moeten alleen nog worden ingekleurd, maar dat vind ik beter gaan bij dag licht.
Nog een fijne avond allemaal.
 Annemarie.

maandag 16 november 2009

Beterschap

Deze kaart heb ik gemaakt met het papier van basic grey de nook and pantry lijn.
De peertjes zijn heel leuk te gebruiken voor een beterschap kaart, en dan nog die lieve Edwin die veels te veel appels heeft gegeten en daardoor nu buikpijn heeft. Ik vind de kaart geweldig leuk,alleen jammer dat hij naar iemand toe gestuurd word die ZIEK is , maar hopelijk knapt hij snel op.

Annemarie.

zaterdag 14 november 2009

Magnolia met perzikjes

Hallo Allemaal,
Hier een kaart met het super leuke magnolia papier !!
ik vind het haast zonde om het te gebruiken, hihi
ik heb het magnolia meisje ingekleurd met derwent potloden en in een spellbinder gedaan op de perzikjes heb ik nog stickles gedaan, en heb er lekker veel bloemen bij gedaan !!
Nog een fijne avond, groetjes Annemarie.

vrijdag 13 november 2009

Cosmo Cricket Early Bird....

Deze kaarten heb ik woensdag avond bij Rolinka rolinkaartje.blogspot.com gemaakt.
Ik heb ze vanmiddag even afgemaakt er moest nog gestempeld worden daar was niets meer van gekomen.Ze zijn vrij simpel gehouden het papier(van Cosmo Cricket de lijn early bird) is al druk genoeg. Ze hebben allemaal dezelfde lay-out (is handig als ze veel wilt praten) en ze zijn deze keer eens niet vierkant, maar langwerpig dat komt ook niet zo vaak voor. Heb alleen wat spellbinders gebruikt en wat bloemen en een lintje erachter,en de pons van fiskars en martha steward . "Groetjes""vind ik een hele leuke stempel die kan je zo vaak gebruiken, Merit heeft ze laatst meegebracht van de pipoo:s. En nog maar 1 met beterschap die kun je in deze tijd ook altijd gebruiken. Groetjes, Annemarie.

donderdag 12 november 2009

Kerstkusjes

Hoi allemaal,

Hier een kerstkaart met het papier van S.E.I (de lijn wintersong)
ik heb nestabilleties gebruikt, en een geruit lintje. het plaatje heb ik ingekleurd met derwent potloden en afgewerkt met rode stickles op de hoed en sjawl.

We zijn gisteren nog wezen scrappen bij ons nichtje rolinka, daar heb ik een kaart gemaakt met het papier van magnolia ERG LEUK !!!!
hij is alleen nog niet af, want moet hem nog inkleuren, maar ik moet gewoon heel de dag naar school dus komt nog niet veel van en morgen ook nog naar school en daarna bij een vriendin gaan logeren, dus als het goed is zie je de kaart van het weekend op de blog verschijnen !!!

Fijne avond groetjes, Annemarie.

woensdag 11 november 2009

Magnolia papier!!

We hebben het magnolia papier, geweldig!! Het is prachtig dik papier een hele mooie kwaliteit,en wat is het leuk, bijna zonde om de schaar in te zetten.Ik heb de kaart heel eenvoudig gehouden het papier doet al genoeg, heb de accolade spellbinder gebruikt en WEER de pons van Martha Steward Doily Lace. Een aantal bloemen uitgestanst stukje lint eronder en wat takjes, er zit ook nog een spacer onder de splitpen. De serie "yummie for your tummy" past wel heel erg goed bij dit papier.
Vanavond gaan we weer een avondje kaarten maken bij ons nichtje Rolinka in Dirksland.We hebben er weer reuze zin in......groetjes Annemarie.

dinsdag 10 november 2009

Veel liefs & Taart en kadootjes

Hoi allemaal,
weer 2 kaartjes, gemaakt met wat ouder papier van Basic Grey (de lijn blush).
De kaarten heb ik afgewerk met knoopjes, lint, bloemen en spellbinders,
toch nog best leuk om wat met dat oude papier te maken.

Fijne avond groetjes Annemarie.

maandag 9 november 2009

Van Harte Gefeliciteerd


Deze kaart heb ik gemaakt voor Wilma, als het goed is heeft ze hem vandaag ontvangen, dus kan ik hem showen op de blog.
Het papier is van Imagnisce Twitterpated, schattig papier ik heb het voor mijn verjaardag gekregen van Durvina, en eigenlijk nu pas gebruikt ik vind het echt herfst papier met egeltjes en paddestoelen.Op de voorkant van de kaart zit een magnoliaatje in een spellbinder ingekleurt met Derwent en binnenin de kaart heb ik ook nog spellbinders gebruikt daarop heb ik Have a Fantastic Birthday gestempeld.

Bij deze Wilma Van Harte Gefeliciteerd en nog vele jaren toegewenst.
groetjes Annemarie.

zondag 8 november 2009

Herfstkaart.

Gisteren ben ik aan deze kaart begonnen het waren de laatste stukjes papier van de "paperie lijn"van making Memories. Een echt herfst magnoliaatje ingekleurt met Derwent op een spellbinder geplakt een heleboel bloemen uitgestanst, nog een kantje erop geniet, en klaar was de kaart. Merit heeft gisteren al mijn scrap papier uitgezocht, en er zaten een aantal kleine stukjes van sommige lijn in, die hebben we er nu uitgelaten en daar gaan we eerst iets mee maken, want anders gaat het weer terug. dus van de week zul je soms al wat oudere papier lijnen voorbij zien komen. Ruimt wel lekker op,heel handig zo"n dochter die af en toe de boel eens even organiseert. Fijne dag

Groetjes Annemarie.

zaterdag 7 november 2009

Stoere jongens kaarten



Jongens kaarten zijn nooit zo gemakkelijk om te maken vind ik, als je het geschikte papier hebt dan kom je vaak al een heel eind. Deze keer heb ik de papierlijn van Jillybean Soup gekozen , je kunt er leuke kaarten me maken hij is er ook nog in een rode versie daar ga ik weer iets anders mee doen.Eigenlijk alleen wat sterren uitgeknipt(zelf getekend) in verschillende maten en wat touw er bij gedaan en gebruik gemaakt van de stempels van Hero Arts. Wil eigenlijk nog meer jongens kaarten maken maar eerst maar eens op zoek naar STOER papier.

Een heel fijn weekend Annemarie.

donderdag 5 november 2009

Gezellig scrapavondje !!

hallo allemaal,
gisteren is ons nichtje rolinka http://rolinkakriek.blogspot.com/ weer een avondje wezen scrappen bij ons, was weer erg gezellig, rolinka was kerstkaarten aan het maken en wij waren nog kaarten af aan het maken waar we 's middags al aan bezig waren.
ik heb de kaart gemaakt met het papier van Cosmo Cricket de lijn Honey Pie, de kaart heb ik afgewerk met bloemtjes, een stukje lint en onze nieuwe nestabillities !!
mijn moeder heeft 2 kaarten gemaakt met het laatste papier van Baby 2 Bride collection van Graphic 45 ze heeft het ook afgewerk met bloemtjes en de nestabillities.

Annemarie.

woensdag 4 november 2009

Vrolijk Kerstfeest

Hallo,
 
Nu eens wat kerstkaarten want het wordt wel tijd om daar aan te beginnen,en er mag dit jaar geen nieuw papier worden gekocht er ligt nog zoveel papier van een aantal jaren terug. Dit is van Basic Grey de lijn Dasher volgens mij al van 3 jaar terug, dus gelijk maar een aantal dezelfde gemaakt. De sneeuwpop is aangekleed met designpapier, erg leuk om weer te doen, een sneeuwvlok erbij van sizzlits met een klein rood splitpen sterretje er in , en de tekst vrolijk kerstfeest erbij gestempeld met de stempels van Kars. Op naar de volgende kerstkaarten vanavond komt Rolinka http://rolinkakriek.blogspot.com/ weer een avondje scrapkaarten maken, ben benieuwd of dat er wat gemaakt gaat worden want we moeten altijd even bijpraten.
 
fijne dag Annemarie.

dinsdag 3 november 2009

Geniet van elk moment & Hartelijk Gefeliciteerd

Twee kaarten gemaakt met dezelfde layout, ik heb er nog geen bestemming voor
maar het is altijd handig als je wat in voorraad hebt.
Weer gebruik gemaakt van de doily lace pons, en van de nestabillities, papier komt weer van
Basic Grey Nook& Pantry een heel leuk blok met heel veel verschillende soorten desin papier.

Groetjes fijne avond Annemarie

It's Your Birthday !!

hallo allemaal,
Hier toch nog snel een kaartje, heb nu niet meer zoveel tijd, omdat ik weer naar school moet dus weer veel huiswerk, ik vind dit heel leuk papier dus heb ik de lay-out niet zo moeilijk gemaakt zodat je nog veel van de leuke taartjes ziet, ik heb het voorderest nog afgewerkt met 3 uitgeknipte taartjes waar ik parel plaksteentjes op heb geplakt, de rand heb ik uitgestanst met de doily lace pons (die bij ons veel gebruikt wordt,hihi) Liefs Merit

zondag 1 november 2009

Een heel fijne tijd.

hoi,
gisteren nog een kaart gemaakt voor mijn andere opa en oma, omdat ze op vakantie gaan.
ik ga nu weer verder met kaarten maken, laat ze de volgende keer weer aan jullie zien.
Groetjes Merit.

Liefs van ons allemaal.


hoi allemaal.
gisteren heb ik dit kaartje gemaakt voor mijn opa en oma,
het kaartje heb ik gemaakt met het papier van Cosmo Cricket HONEY PIE, afgewerk met een lintje, en een rand erachter waar de zijkanten uitgedrukt zijn met de doily lace pons

Groetjes merit,