maandag 28 december 2009

Winterkaart.

Een lekker winterkaartje met blauw tinten, ik heb 2 verschillende soorten papier gebruikt een oudje van basic grey dasher (de witte stipjes op blauwe achtergrond) en een nieuwe van DCWV (blauwe stipjes op witte achtergrond).Spellbinders uitgestanst in verschillende maten, en die op elkaar geplakt daaronder nog een lintje ook weer met stippen , De pinguin in gekleurd met derwent potloden, nog wat wantjes en BRRR.. er bij gestempeld, en nog sneeuwvlokken uit de cuttlebug erbij geplakt. Hij is klaar voor de winter met zijn reuze oorwarmers, laat het maar lekker gaan vriezen zou ik zelf ook niet erg vinden. Merit zit naast me druk te oefenen met haar copics het schaduw effect is heel moeilijk maar...oefening baart kunst en ik moet zeggen die ze nu gedaan heeft is echt heel goed gelukt, hij zal van de week wel op het blog verschijnen.Ga nu de tafel dekken zo komen mijn ouders eten, fijne avond allemaal.

Veel liefs, Annemarie

7 opmerkingen:

daantje zei

wat een schattig kaartje zeg en ook moie kleuren gebruik.
groetjes
daantje

Marianne Schut zei

Hai Annemarie, Wat een super mooie kaart is dit geworden zeg en wat een schatje van een stempel! Echt lief! Een gezellige avond gewenst. Groetjes, Marianne

Gusta zei

ja hij is erg leuk geworden en ik ben benieuwt naar Merit haar kaart hoor met haar copic,s
ik heb ze zelf ook gekocht vandaag,en ik heb 9 Januarie een workshop met copic,s dus ik ben benieuwt

groetjes Gusta

Jolara zei

ontzettend leuk ! GR JOyce

Amanda zei

Prachtige kaart!

liefs Amanda

Sandra zei

lief kaartje weer !

Annemarie zei

Mooie kaart!
Ben ook net met een blauwe bezig met mijn nieuwe markers. Ik heb ook moeite om alle kleuren netjes in elkaar te laten overlopen. Ben erg benieuwd naar het resultaat.
Groetjes,