Pagina's

zaterdag 12 december 2009

Vrolijk Kerstfeest

Deze kaart heb ik gisteren middag gemaakt, ik heb er gelijk maar een stuk of 4 dezelfde gemaakt wel met een ander stempeltje (anders word het zo saai). Maar hier worden er nog al eens wat kerstkaartjes door buurtkindertjes door de brievenbus gestopt, ze vinden het dan natuurlijk ook leuk om er 1 terug te krijgen, dus ben ik er maar eens even voor gaan zitten. Het papier is van My Minds Eye de lijn Be Merry hij is van vorig jaar maar ik heb er nog steeds restjes van (kan er nog wel een stuk of 4 maken) we komen er niet doorheen. Maar voor kids is dit heel leuk papier.
Heb weer een wat ouder magnoliaatje gebruikt ingekleurt met Derwent potloden daarna in een ovale spellbinder geplakt. De bontrandjes zijn bewerkt met stickels "frosted lace". Nog een bloem er bij gedaan en " kerstfeest" gestempeld. Vanmiddag probeer ik de laatste restjes op te maken, maar eerst nog "even" mijn diepvries ontdooien en schoonmaken wat een werk zeg, maar nu is het koud buiten dus het goeie moment!!! Ga snel aan de slag dan kan ik vanmiddag lekker met dochter lief aan de knutsel. Prettig weekend allemaal en bedankt voor het langskomen.

Liefs, Annemarie.

4 opmerkingen:

Milnie zei

Lief kaartje weer! Knap hoor dat jullie het zo goed volhouden met kerstkaarten maken, ik denk dat ik er maar een stuk of 7 gemaakt heb hihihi! Hopelijk is het gelukt met de diepvries en hebben jullie een leuke creatieve middag gehad!

Liefs

Gusta zei

Hoi

wat een leuke kaart,ik wil ook wel je buur meisje zijn hoor hahahaha

groetjes Gusta

Annemarie zei

Leuke kerstkaart.
Schattig papier.
Het zijn dus 4 mooie kaarten geworden ;)
De kerstster vind ik prachtig!
Groetjes,

scraplouise zei

Wat en lief kaartje is het geworden, ik wil ook wel je buurmeisjes zijn hoor.

Groetjes,

Louise