Pagina's

vrijdag 4 december 2009

Sneeuw en ijs.

Nou zeg was het maar zo"n feest "sneeuw en ijs". Het is hier behoorlijk nat en grijs, wat mij betreft mag daar wel verandering in komen. Maar het is ook wel uitstekend weer om kaartjes te maken, je omziet het om naar buiten te gaan dus lekker aan de tafel knutselen.Deze kaart is ook weer gemaakt met de paperpad van Kars de X-mas Collection. het magnolia stempeltje in gekleurd met Derwent potloden heerlijk die ijzige kleuren, ik heb ze in een spellbinder gezet, en daar nog wat hele kleine sterretjes bij geplakt die komen uit de cuttlebug. Ook uit de cuttlebug komt de geemboste cirkel "cool*cool*cool" daarin heb ik een sneeuwvlok brad gedaan en eronder nog de swirl van sizzlits met daarop kleine zilveren strass steentjes. En tot slot nog een stukje lint erbij uit de voorraad. Ga nog even een kippensoepje koken en dan vanmiddag lekker aan de slag met mijn kaarten.
Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie"s leuke en lieve reactie"s.

                                                                        Annemarie

5 opmerkingen:

Wilma zei

Hoi Annemarie,
Wat een leuke kaart weer... Het wordt weer eens tijd om een kaartje naar Goedereede te sturen, maar heb al wat kerstkaarten-stress en ben bezig met studeren voor mijn laatste examens in januari. Voorlopig zit het er dus niet in, maar je houdt ze van me tegoed. Ik geniet lekker mee van jullie voorbeelden op jullie blog!
Groetjes en een fijne sinterklaas, Wilma

Gusta zei

Hoi Annemarie

wat een leuk kaartje zeg,ik vind het altijd erg moeilijk hoor om alles bij elkaat te zoeken,en als ik die van jou zie denk ik wouw wat mooi.maar je scrappapier zal wel uitgebruider zijn als die van mij hihi en je hebt meer ervaring denk ik.ik ben nog maar anderhalf jaar bezig

nou een lang verhaal he,maar fijn weekend en sinterklaas

doei doei Gusta

sandra's hobby cards zei

Wat een super mooie kaart heb je weer gemaakt!

Jannie zei

Schitterend kaartje ,prachtige kleuren!!!

Groetjes Jannie

crea-elma zei

Wauw!
Schitterend kaartje, mooie kleuren!

groetjes Elma