Pagina's

dinsdag 29 december 2009

Made with love

Nou, nou ,ik ben ook bezig geweest met de copics dat valt nog niet mee zeg, ben maar met een eenvoudig magnoliaatje begonnen. Heb heel leuk papier gebruikt van DCVW de lijn Kitchen.
Daar passen die leuke keuken magnoliaatjes prima bij.Er zit heel veel glitterpapier bij op de foto bijna niet te zien ,en er zit ook nog een vel bij met allerlei teksten daar komt ook "made with love"vanaf. Alleen nog een aantal bloemen en takjes erbij gedaan,verder zo gelaten anders zie je niets meer van het leuke papier.Vandaag even geen kaart gemaakt misschien vanavond nog, eerst mijn huisje maar eens even een beetje aan kant gemaakt en nu moet er nog wat gestreken worden. Fijne dag allemaal en bedankt voor jullie leuke en lieve berichtjes.
Liefs, Annemarie.

5 opmerkingen:

Wilma zei

Hoi Annemarie,
Nou, ziet er goed uit, hoor!! Zo voor de 1e keer met de copics... Het papier is ook superleuk. Alvast een goede jaarwisseling toegewenst en houd de brievenbus eind januari maar in de gaten (dan ben ik klaar met de laatste examens en kan ik eindeloos gaan scrappen..heerlijk!!) Groetjes en veel liefs, Wilma

m@deliefjuh zei

wat een geweldige kaart

Marianne Schut zei

Hai Annemarie, Echt een super leuk kaartje geworden hoor! Wat een schattige stempel is dat zeg! Ook leuk met dat papier erbij.
Fijne avond, groetjes Marianne

Sandra zei

hoi hoi,
wat een ontzettend mooi kaartje is het geworden en ook al helemaal super ingekleurd met je copics,
En het is idd in het begin ff wennen om daarmee te werken maar je dit ziet er al heel mooi uit,
groetjes sandra

amanda zei

Mooi kaartje Annemarie, en knap hoor de 1e keer met copics, heb begrepen dat dat echt heel lastig is. Papier past perfect bij de stempel, helemaal goed!

lieve groetjes Amanda