zondag 27 december 2009

Kerstcadeautjes

Hier weer een normaal kaartje in plaats van al die kerstkaarten, hihi
Dit kaartje heb ik gemaakt met mijn nieuwe papier wat ik voor 1e kerstdag heb gehad, super leuk papier, het is van S.E.I de lijn Juliette, ik heb een grote bloem bovenin de hoek gedaan en aan de andere kant een labeltje uit de cuttlebug, daar heb ik nog niks op gestempeld, want dan kan ik hem altijd nog aan iedereen geven. onderin nog twee roosjes, en dan komt het SUPER LIEVE meisje,ik heb ze op het kommetje gezet.
 
 
En dan heb ik nog iets heel leuks wat ik voor 2e kerstdag heb gekregen, DE COPICS !!!!!!!!!!!!!!! bij de bovenstaande kaart heb ik het meisje en het kommetje ermee ingekleurd, ik ben er super blij mee!!
Veel liefs, Merit.

8 opmerkingen:

Gusta zei

zo ben jij even lekker verwent zeg,en je hebt er ook nog een een hele mooie kaart mee gemaakt
toppy hoor

groetjes Gusta

Rolinka zei

Heu

Wauw zeg, wat een tegek kado heb je gehad zeg!!
Komze snel een keer bewonderen hoor en uitproberen als het mag (knipoog, hihihi)

Groetjes Ro, en een dikke van Wesley....

Marianne Schut zei

Hai Merit, Echt super mooi gemaakt hoor! Zeker erg mooi papier! En wat ben jij verwend zeg! hihi ik heb ook copic's gekregen voor de kerst. We kunnen dus weer flink aan het kleuren! Groetjes, Marianne

Marian zei

oh, Merit 48 copic markers! Jij moet wel een super lief meisje zijn dat kan niet anders, veel plezier ermee maar dat zal wel lukken zo te zien want het is weer een schattig kaartje geworden.
Liefs uit Stellendam

Wilma zei

Hoi Merit,
Wat een leuke kaart, maar het papier is dan ook echt gaaf. Lekker he, weer even normale kaarten ipv al die kerstpost... En, de copics gekregen. Ik had het al van Durvina gehoord... Heel veel plezier ermee.
Groetjes, Wilma

Sandra zei

Hoihoi,
Wat super dat je de copics hebt gekregen!ik heb er ook weer bij gekregen met kerst.. joeppie!
Je hebt er een leuk kaatje mee gemaakt !
En wat leuk dat je bij Trijnie in de winkel bent geweest en me kaartjes hebt gezien ,ik vind ook altijd dat ze in het echie er anders uitzien als in "blogland"haha.

Groetjes San en nog een fijne jaarwisseling !

Ingrid zei

Wat een ontzettend lief kaartje. En zoooo....wat ben jij goed verwend zeg! Een mooie etui met copics. Veel plezier ermee!

daantje zei

wat leuk zeg dat je de copics hebt gekregen is echt leuk om te doen. Het kaartje is ook super geworden leuk zeg.
groetjes
daantje